2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım hayırlı olsun işe dönmüşsün ben de şubatta başlayacagım.süt olayını nasıl yapıyosun?ne kadar sagıp bırakıyorsun?bi de ek gıdaya tam olarak geçtiniz mi?

günaydın güsel annişler,
biz ek gıdayla ilgili ciddi problem yaşıoruz sevemedi bi türlü ne yaptıysam zorla 2-3kaşık veriyorum istekli almıyor hiç...beni güsel emerken ondan da olduk sadece uykulu iken emzirebiliyorum emmeyi de reddediyor çok hareketli itiyor memeyi
28ocakta da işe başlıycam napcam bilmiorum ağlıycak gibi oluorum mama yedirirken yapıorum çöpe gidiyo çoğu...biberonla devam maması içiyor ama çok az 30cc onu içiyor sonra uykulu iken emziriorum
babane bakcak oğluma bakalım nasıl olcak şimdiden üzüntüsü başladı...senağlama

günaydın kızlar
ahh simayyhancımm benim kız c.tesi akşamı nasıl yaptıysa bandajı çıkarmış ( tekrar gece acile götürdü babası sarmışlar kıyameti koparmış bu hafta perşembe açılcak inş düzelmiştir çünkü hiç rahata durmuyo kıpır kıpır ...teşekkür butonu kalkmış valla ne iş ?. kızlar ben demir ilacını 3 günde bir veriyorum çünkü bebeişimi, kabız yaptı bi pekmez olayı başlasaydı mecbur kalmazdık bu ilaca... nese öptğüm hepiniziii gelirim işlere bakam ben

selam kıslar
yeni bir haftaya başlıyoruz
bizde ailecek grip olduk kızımda öle bide ağzı pamukcuk oldu ayrıca kıslar ben artık kızıma çorba yediriyorum yoğurt çrb.bazı yemeklerin suyuvs az az ama olsun sonra mama almıycam artık sonuçta geçengün marankiyi dinledim ve etkilendim yani hiç bir mama bizizm ülkemizin malı deil hepsi dışardan ithal kendim yapcam ben herşeyini muhallebi falan
işte böle durumlar herkese güzel bir gün diliorum öptm bybyb

özlem canım kolay gelsin . çalışan annelerin işi çok dha zor hep söylerim zaten .. heralde bütün bebeklerin yemeyi reddetme dönemleri bu dönem benim oğlumda aynı çünkü ....

ayşegül deme ya bandajı çıkarmış zilli ha,hiç rahat durmazmı bu çocuk milleti ya.inş en kısa zamanda düzelir canım,küçük oğlan ne yapıyo,iyimi senin oğlanın adını unuttum ben ya.
tuğba kıss forumumu okuyosun.

SLM KIZLAR ....
herkese iyi haftalar diliyorum.hasta olanlar geçmiş olsun - çalışanlara yada işe başlayacak olanlar şimdiden kolay gelsin diyorum.
benim kızımda son zamanlarda çığlıklar atmaya başladı.ide şarkı söylüyor.susmuyor.ayyy babasıyla başımız şişiyor.ama şikayetçide diiliz yani.
bide okuyorum herkes mamalara geçmiş.ek mamalara.
ben sadece anne sütü veriyorum.acaba geçmi kaldım.6 ay bitene kadar sadece anne sütü demişti dr. 8 şubata kadar yani.bu arada rotavirüsün 2.dozunuda perşembe yaptırcaz...
sinem bu aralar biraz huysuz.dişmi çıkaracak acaba .hepinizi öpüyorum.bebişlerinizide... Şeniz

günaydın kızalr ertuğu uyuttum geldim ay sessizliği özlemişim valla ama işler bana kaldı o ayrı dava şimdi çamaşırlarımızı attım mak.oh oğlumla başbaşa kaldım ne güzel ya evde olmalarıda güzeldi ama insan sessiz ortamıda arıyo ya banyo yapmam lazım ay benim saçlarım çok kaşınıyo ya 2 ci günü yine banyo yapıyorum yazın hergün yaptığımdan herhalde kışın en fazla 2 gün dayanabiliyorum acaip kaşınınyoooo pekmezide pekmez bölümüne yazdım ayşegülcüm bu arada senin ufaklık pek yaramaz galiba hee anesi banucum ertuğda öyle ama buğün az yapıyo bişe istediğinde ben buldum dün büyükbabaanneyle dede kulakları az duyduğu için bağırarak konuşmuşlardı konuşma tartışmaydı çünkü dikkat et yanında tartıştıysanız öyle yapıyolar bu gün pek bişe yok demekki gerçekten etkileniyolar bunu bir kez daha anladım saç bakım yağımı süreyimdegeleyimmm

sefacım geçmiş olsun canım hepinize ay uyandı ya ne banyosu çok uyudu valla heee .panikatak bizm 3,cü diş çıkamadı gitti ya inş.geç çıkarır seninki çünkü çok zooooooooor banu kız hem çagırıyosun hem yoksun dün geldim kimse yok iiiiii

nabersizniz kıslar . bend eşimid uyuttum işlerimi yapıcam çok yorgunum .. sizler napıosunzuz...
Sefacıgım geçmiş olsun canım ... öpüyorum senii...
formuda pek okuyamadım kzlar hiç vaktim olmuyoo .. napcagımı şaşırdım valla ....
yhaa bi byüselerdi :))

AY KARNMIN AGRISINDAN GEBERECEM YA AY ÜŞÜTTÜM GALİBA DİKİŞ YERİMMİ SANCIYO DESEM YOK ANA RAHMİM AGRIYOAY ÇOK FENAYIM. ana büyük yazmışım benu yazdım tam gönderecektim ılık ılık bişe aktı ayyyyy adettttttttttttt olmuşum oh beeeeeeeee oldum oldum adet oldum oh yarabbim çok şükür geberecektim şişlikten ve sinirden

seeher kız sorma valla allahım yardım etsin sana kuzum ya ben çöktüm valla ya hiçbişeyde durmuyo memnun olmuyo uyumuyo susmuyo çığlık çığlığa nappcam ya rahmim aşagıya düşecek gibi ağrıyoooooo

nihan nasılsın canım benim elvinim nasıl uykusu aynımı kız nihan bu oğlun hep agliii dünden bu yana hiçbirşeyden memnun olmuyo napcam kız ay bugün daha zor geliyo içim düşecek gibiii bak çığlık atıyo yine yaaa

canım sen üşütmüşün o yüzden agrıyodur .. bende de olmuştuu böle bi ikkere.. çok kötüü geçmiş olsun canım .. neyse işlere devam grşrz yine öpüyorum sizlerii...

simayhancım benim küçüğün adı ali kızım evettt çok hareketli deli ediyo benii. tuğbiş kız çok güldüm canlı canlı adet oluşunu anlatmışın:)) bnim karnım şiş ve çok rahatsızım olamadım halaa 1 sene olmam ben yahuu
ya kızlar benim de oğluş çığlık çığlğaa ağlıyo bağırıyo bu bebeler anlaşıp ağlıyolar azıtıyolar galiba:))daha diş olaymız başlamadı başlarsa ne olcaz bkalım ayy ben bi bardak çay alayımm tuğba sürdünmü kız saçına kremi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…