2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hadi gözün aydın tuğbacım sen oldun bakalım.ya ben niye olmuyorum hala hamilemiyim diye içim içimi yiyo.en iyisi bi test yapmak.bende regl mi bekliyorum spiral taktırcam.onu araştırdım kızlar regl olmadan doktor takıyomuş tabi oda 150.200 tl para istiyomuş.sağlık ocakları ise ücretsiz ama regl olma şartı aranıyo.
ayşegülcüm ah bu para yokmu canım ya bizde araba aldık yeni elimiz o kadar sıkıştıki allahım kimseyi zor durumda bırakmasın.

banucumm ah canım zor tabi herkes aynı durumda bi de 3 tane çocuk .. zor haliyle ...arabayı kredi ile mi aldınız canım bu kredi borçalrı zaten bitirdi hepimizi

Yok ayşegülcüm biraz birikmiş vardı,birazınıda taksit yaptırdık gibi bişey oldu arabayı aldığımız adam tanıdıktı.o yüzden böyle bişey yaptı anlayacağın arabanın eski sahibine borcumuz var.ayın 15.dört gözle bekliyorum valla,

Slm kızlar nihayet size kavuştum.1saat önce uyanabildim sabah uyuyunca.elvin hn uyumadığı gibi bi de gecenin 3ünde kaka yaptı zilli :)
Bu arada kızlar ben gene regl oldum off yaa 13 gün arayla.bu biticek bi 10 gün sonra esas olma dönemim gelecek ..her dk regl olucam amannnn kızlığımda da oluyordu böle düzensizlik.dr o yüzden doğum kontrol hapı vermişti.gene başlıcam demek ki..ben de 2 ay düzenli oldu diye sevinmiştim
Gamzecim cnm lina’mın iyi olmasında çok sevindim.güzel olur antalya’ya gitmeniz ikiniz de rahatlarsınız,lina’ya da iyi gelir cnm.bu arada eşinin anneannesi için başınız sağolsun.nur içinde yatsın cnm.
Nurcan’cım cnm benim elvin geceleri uyumaması dışında iyi şükür.kakasını da katı yapıyor 2 günde bir.biraz yumuşasın diye bugün kayısı kaynatıcam m.suyuna karıştırıcam bakalım düzelecek mi?pek bir şey de yemiyor eskisi gibi,fazla kilo almıyor artık.ben de seviniyorum tabii :)siz nasılsınız kuşum?
Lilithu hoş geldin cnm ve hayırlı olsun.ne güsel teyzesi ile oğluşun maşallah iyi olmanıza sevindim cnmcım.
Kübracım tahıllı mamayı mı diyosun cnm?dün akşam elvin nedense sütlü irmikli ballıyı yemedi bu akşam bi daha denicem.daha önce yemişti halbuki.olmazsa senin dediğinden alıcam bakalım. Afiyet olsun ömer efe’me :)
Aslı’cım cnm nasıl geçti ozan ege’nin kontrolü?ne kadar olmuş oğluşumuz? Biz idare ediyoruz cnm bizim evde tartışma bitmez durumlar kötü olduğu sürece babamla limoniyim dün biraz canımı sıktı bir davranışı.elvin hn zilli napsın :)kardeşim ve eşimde iyiler işte.kardeşim rahatsızdı h.sonu yattı hep,işleri yoğun bu ara.
Ayşegül’cüm elvin de öle yapıyodu önceden şimdi daha azaldı.biberon yada meme emmeye alışıklar ya o refleksle yapıyorlar birtanem cnm birazda.o yazıyı ben de okumuştum
Mehtapcım zilliler her şeyi yemiyorlar biliyorlar walla ağız tadlarını.evde yoğurt yapamıyorum ben babymix yiyor.mamaları ve muhallebileri de deneyerek buluyorum sevdiklerini.bazen bi yediğini bi sonraki verdiğimde istemiyor.henüz bebe bisküvisi vermedim ben.bir kere verdim muhallebi ile,o zaman da az yedi tekrar vermedim.gene denicem vermeyi.
Özgecim hepimizin ki aynı kuşum.elvin hala uyanmadı,birazdan uyanır bşlar benim de maratonum :) sabah 5e kadar.ahaa uyandı :)bizim ki daha demir de kullanmıyo üstelik
Banu’cum cnm bizim ki de çığlıklar atıyo konuşuyo oyun zannediyo kedi gibi bi görsen :)
Sefa’cım geçmiş olsun cnm hepinize.pamukçuk için de karbonatlı suya batırılmış kulak pamuğu yada tülbent ile sık sık sil ağzını canım çabuk geçiyor.eğer seni emiyorsa memene de sür cnm.bu arada arabanız hayırlı olsun kuşum.
Sanem’cim iyi olmanıza çok sevindim.hepsi aynı dönemde cnm şarkılar bağırmalar :)kafamız şişiyor ama dediğin gibi şikayetçi deiliz biz de çok hoşumuza gidiyor :)
Tuğbişim gözün aydın regl olmuşsun :)rahatlarsın artık.ben de gene oldum bıktım yaff..annenler gitmiş gelecekler mi gene?ayaklarını sıcak tut bu arada hem regl hem de üşütmeden ağrıyordur cnm
Ayşegülcüm senin kız epey hareketli desene.ama haklı çocukta napsın kolunda sargıyı,küçükleri zaptetmek zor biz bile sıkılıyoruz.bana da çay koy şeker geliyorummm :)
diğer annişlerim nasılsınız canlarım?miniklerimi öpüyorum

bu arada arzuuu aslıı h.içi olunca gelemiyoruz cnmcım eşim çalışıyor.aslıcım döndüğünde toplanırız gene bi h.sonu cnmcım olmaz mı?

nihancım gel kız beraber içelim çayımızı beklerim kuşumm . o zman devam kaşıkla yedirmeye inş alışır zamanla. elvincik hala düzelmedi dimi bi gece uyumasına alışssaydı senin için çok zor bu durum tersin döndü artık
banucum çok ii güzelim en azından faiz olmaz Allah kolaylık versin arabanıxda hayırlı olsun canım

Kezban kıss forumda görünüyosun.ne zamandır girmiyodun canım nasılsın.bebişler nasıllar.

afiyet olsun ayşegülcüm cnm.inş bi gün karşılıklı içeriz çaylarımızı.elvin düzelmedi,dediğin gibi tersim döndü.bende öğlene kadar uyuyorum geceleri sabaha kadar oturuyorum.işler de kalıyor tabii

istanbuldalar canım akraba gezmesine çıktılar bilmiyorum ama kaynanam gelir gerisi gelemez dün tartışdık k.babayla

selam

yeni oturabildim valla temizlik yeni bitti..
nihan canım evet tahıllıı.niye yemedi acaba elvin hanım bidaha dene bakim..
ben 1 veya 2 gün arayla veriyorum..
kızlar bid ebişey sorcam cam rendeyle elma rendesi ayrımı eşim dün bi rend ealmış elma rendesi yazıyo üstünde cam ama...yanlışmı aldı acaba
biraz önce milupadan bi paket geldi
içinde muhallebi,huggies bez,nivea pişik kremi,şampuanı,ıslak mendili bide birsürü kitapçık falan.
aslıcım arzucum haftaiçi ben gelemem canım eşim çalışıyo tek başımada çıkamam..haftasonu inş bi buluşma ayarlayalım yine öptümm hepinizia.s.

merhaba arkadaşlar çooook uzun zaman olmuş foruma girmeyeli yada siz çooook hızlısınız abartısız 100 sayfa okudum rahatsız olan bebişlerimize gemişolsun diyorum.
bebişler büyüdükçe sorunlar artıyor galibaa olsun bu günleri gördükya çok şükür. biz iyiyiz çok meraklandırmışız sizi teşekkürler. inanın fırsatım olmuyor çok huysuzlar çoook sabah kahvaltısıyla bir başlıyoruz meyve saati sebze saati yoğur saati yok gece maması derken gün bitiyor tabi temizlik ütüüüüü ve yemek işi olunca sırt ağrısından ölüyorum. artık daha çok oyun istiyoruz allah şu hoppalayı yaratandan razı olsun en büyük yardımcım o.

sizler nasılsınız yeğenlerim nasıllar? linacıım iyileşmiş artık çok şükür. nihanııım bekliyorum canımcıım
banucuum arada mynetin bilen kazanır ve kelime bilgisini oynuyorum forumu her zaman açamıyorum. tavsiye ederim stres atılıyor çok eğlenceli

beril,murat,çağan,nasya,ecenas,ebrar,ozan ege,elvin, sinem,idil,ertuğ,eren,beren,arda,buğra,ece,lina,ömer efe,kaan,rüya,buse,naz,isra nilsu,zeynep,eylül,ali, adını unuttuğum tüm bebişler hepinizi tombiş yanaklardan öptüüüüüük.

Son düzenleyen: Moderatör:
kübracım cmrts aynı paketten bana da geldi cnm.
rende doğru cnm cam rende ben de onunla yapıyorum.
geçmiş olsun,dinlen biraz bari tatlım.ay elvin durmuyo

kızlar şimdi hero babyden kurye geldi.çok güzel bir pakette.1 paket bisküvi,1 kavanoz organil elma-ayva püresi,organik sütlü pekmezli kahvaltı 1 paket,meyveli 8 tahıllı 1 paket,irmikli ballı 1 paket ve 3 sebzeli sebze çorbası 1 paket.paketler tek kullanımlık.ama çok hoşuma gitti :)

teşekkür butonu kaybolmuş galiba sizde de öylemi bende mi bir azizlik var acaba?

kezboşum cnm çok özledim seni,yeğenlerim nasıl?arayacaktım ama elvinden fırsat bulamıyorm :)

nihancım güle güle kullanın mamalarınızı bizede aynıs gelmişti gerçekten hoş bugün nestleden geldi kıytırık bişiye benzio 3 tane tek kullanımlık karışık meyveli
kezbancım maşallah sana ii dayanıyosun allah yardımcın olsun ve bi maşallahda hafızana bu yogunlukda nerdeyse hiç bi bebişin ismini untmadan yazmışsın maşallaaahhhhhh....
tugbacım benimde haftasonu annemler vadı bende kızkardeşim bugün gitti giderkende kayınvaldemide aldı götürdü ohhh bende kafamı dinliyorum dün akşam bizde de hafiften bi tartışma oldu ben kayınvaldeme sinirlendim ama eşime patladım oda anladı onun yüzünden oldugunu baya bozuldu kardeşimde şahit olunca ben kafamı dinleyeyim die bi bahaneyle aldı götürdü ayy o kadar rahatımkiiiii :)))

merhaba kızlar...
foruma söyle bi göz atıyodum söyle kim neler yapmış diye saolsun Nihanın yazdıklarını okumamla herkesin hakkında bilgi sahibi oldum.maşallah nihan sende ne hafıza var
GAMZECİM ne güzel Lina sağlığına kavuşuyor ve siz Antalyaya gideceksiniz demek...bizim yerimizede gezin yaa. Çok özledim Antalyayı ((
TUĞBA demek regl oldun hadi gözün aydın...Bende doğumdan sonra ilk kez gecen ayın 11.inde oldum bu ayın 9 unda olurum diye beklerken hala olmadım.Normalde benim reglim çok düzenlidir..Bakalım ne zaman olucaz )
SİMAYHAN arabanız hayırlı uğurlu olsun cnm. Allah kaza bela vermesin...
BAMBOCUM, SEHERCİM maşallah size yaa.3 çocukla bütün işlerinizi yetiştiriyor üstelik forumada girebiliyosunuz.Valla helal olsun :)))
KEZBANCIM, Ege ve Sudenazın yeni fotoğraflarını koydun mu yaa çok merak ediyorum yeni hallerini..Yoksa koydun da ben mi göz ardı ettim ::SSS
Ayyy unuttum şimdi ne yazacağımı.Kim ne yapmıştı benneyaptımki kızlar bu aralar çok unutkan oldum yaa...Herseyi unutur oldum...Buarada gripten kurtuldum çok şükür kızıma da bulaştırmadım.Ağustos Annelerim ve bebişleri hepinizi öpüyorummmmmm a.s.

banucum cnım gidiyosun galiba güle güle kızz
kezban benim oğluşumda ali :)
havva canım atlatmışssın gribi inş geri gelmez bize gidiyo geri geliyoo sinir oldum bebeğin nasıl oldu gece ağlaması düzeldi mi?
elifcim dinle kafanı valla ii olmuş azcık rahat edersin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…