Slm kızlar nihayet size kavuştum.1saat önce uyanabildim sabah uyuyunca.elvin hn uyumadığı gibi bi de gecenin 3ünde kaka yaptı zilli :)
Bu arada kızlar ben gene regl oldum off yaa 13 gün arayla.bu biticek bi 10 gün sonra esas olma dönemim gelecek ..her dk regl olucam amannnn
kızlığımda da oluyordu böle düzensizlik.dr o yüzden doğum kontrol hapı vermişti.gene başlıcam demek ki..ben de 2 ay düzenli oldu diye sevinmiştim
Gamzecim cnm lina’mın iyi olmasında çok sevindim.güzel olur antalya’ya gitmeniz ikiniz de rahatlarsınız,lina’ya da iyi gelir cnm.bu arada eşinin anneannesi için başınız sağolsun.nur içinde yatsın cnm.
Nurcan’cım cnm benim elvin geceleri uyumaması dışında iyi şükür.kakasını da katı yapıyor 2 günde bir.biraz yumuşasın diye bugün kayısı kaynatıcam m.suyuna karıştırıcam bakalım düzelecek mi?pek bir şey de yemiyor eskisi gibi,fazla kilo almıyor artık.ben de seviniyorum tabii :)siz nasılsınız kuşum?
Lilithu hoş geldin cnm ve hayırlı olsun.ne güsel teyzesi ile oğluşun maşallah iyi olmanıza sevindim cnmcım.
Kübracım tahıllı mamayı mı diyosun cnm?dün akşam elvin nedense sütlü irmikli ballıyı yemedi
bu akşam bi daha denicem.daha önce yemişti halbuki.olmazsa senin dediğinden alıcam bakalım. Afiyet olsun ömer efe’me :)
Aslı’cım cnm nasıl geçti ozan ege’nin kontrolü?ne kadar olmuş oğluşumuz? Biz idare ediyoruz cnm bizim evde tartışma bitmez durumlar kötü olduğu sürece
babamla limoniyim dün biraz canımı sıktı bir davranışı.elvin hn zilli napsın :)kardeşim ve eşimde iyiler işte.kardeşim rahatsızdı h.sonu yattı hep,işleri yoğun bu ara.
Ayşegül’cüm elvin de öle yapıyodu önceden şimdi daha azaldı.biberon yada meme emmeye alışıklar ya o refleksle yapıyorlar birtanem cnm birazda.o yazıyı ben de okumuştum
Mehtapcım zilliler her şeyi yemiyorlar biliyorlar walla ağız tadlarını.evde yoğurt yapamıyorum ben babymix yiyor.mamaları ve muhallebileri de deneyerek buluyorum sevdiklerini.bazen bi yediğini bi sonraki verdiğimde istemiyor.henüz bebe bisküvisi vermedim ben.bir kere verdim muhallebi ile,o zaman da az yedi tekrar vermedim.gene denicem vermeyi.
Özgecim hepimizin ki aynı kuşum.elvin hala uyanmadı,birazdan uyanır bşlar benim de maratonum :) sabah 5e kadar.ahaa uyandı :)bizim ki daha demir de kullanmıyo üstelik
Banu’cum cnm bizim ki de çığlıklar atıyo konuşuyo oyun zannediyo kedi gibi bi görsen :)
Sefa’cım geçmiş olsun cnm hepinize.pamukçuk için de karbonatlı suya batırılmış kulak pamuğu yada tülbent ile sık sık sil ağzını canım çabuk geçiyor.eğer seni emiyorsa memene de sür cnm.bu arada arabanız hayırlı olsun kuşum.
Sanem’cim iyi olmanıza çok sevindim.hepsi aynı dönemde cnm şarkılar bağırmalar :)kafamız şişiyor ama dediğin gibi şikayetçi deiliz biz de çok hoşumuza gidiyor :)
Tuğbişim gözün aydın regl olmuşsun :)rahatlarsın artık.ben de gene oldum bıktım yaff..annenler gitmiş gelecekler mi gene?ayaklarını sıcak tut bu arada hem regl hem de üşütmeden ağrıyordur cnm
Ayşegülcüm senin kız epey hareketli desene.ama haklı çocukta napsın kolunda sargıyı,küçükleri zaptetmek zor biz bile sıkılıyoruz.bana da çay koy şeker geliyorummm :)
diğer annişlerim nasılsınız canlarım?miniklerimi öpüyorum