2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bamboo cuuum hemen ekledim aklıma da yazıma da ok. öptüm aliciğimiii
ne güzel doğum günleriniz aynıymış ebrar la ömürlü olsunlar inş.

canım bende horo baby üye oldum ama bişey gelmedi daha..benimde hoşuma gidiyo valla böle bişiler gelmesii..sırnaşık şey

havvacıım daha eklemedim çünkü imajchak ten beceremedim neden yapamıyorum anlamadım eskiden yapardım ama yine deniyceem yeni bir adres varsa resim eklemek için yazarmısınız öğreneyim

mrb kızlar gene akasamdan buyana butun sayfaları okudum ama aklımda hıc bırsey yok valla nıhancım bendende sana masllah nasıl aklında kalıpda yazıyorsun hayret vallaa hero baby numune gonderıyormu bana yanlıs hatırlamadıysam numune gonderımız yok dıye mail gelmısdı galıba ama banada milupadan banada geldı bıde hipp bebak mamasındanda bayagı buyuk bı kutunun ıcınde bayagı seyler vardı deneyeın ıstersenız tavsıye ederım benımkı hıc bı mamayı begenmedı ama kavonozları eh ısde onlardan bıraz da olsa yıgıyor kezbancım sen nerelerdesın canım hıc gorunmuyorsun sanada hak verıyorum nasıl zor offf allah yardımcın olsunnnn

elif canım zaman çok hızlı geçiyo bizde 6.aymıza girdik.kaydirigubbakcemile3
maşallahh hepsine..
kezban nasılsın canım ege sude nasıll öp benim için ikisinidea.s.

havvacım cnm hadi geçmiş olsun kurtulmuşsun cnm girpten.beren nsl öp kızımı benim için. hafıza bende de yok okudukça cevap yazıyorum hemencik cnm
kübracım bana daha nestleden gelmedi.milupanın yolladığını da beğenmedim sen beğendn mi?hero babyden gelirse hoşuna gidecek,ben beğendim yolladıklarını.ne güzel oluyo geldikçe di mi? :)
elifcim cnm gözün aydın senin de,ohh rahatlarsın şimdi ebrar'la başbaşa..kafa dinlersin biraz.ne o niye çıktı ki tartışma?
kezboşum o eklediğimiz siteden ekleniyo cnm ben hep ordan ekliyorum.başka site ben bilmiyorum cnm
banucum iyi akşamlar cnm,görüşürüz

sedefcim ülkerden geldi cnm milupadan gelene göre daha çok beğendim.huggies bana gönderimimiz bitti diye mail atmıştı.hipp'e de atıcam birazdan.
okudukça hemen yazıyrum cnm yoksa bende de hafıza sıfır :)

sedercim farklı bi sitede hipp'ten birinin yazısını ve mail adresini buldum yolladım ona bakalım ne cvp gelecek

kübra, nil teşekkürler ara sıra da olsa uğramaya alışıyorum sizlerden kopmak mümkün değil. yaramazları hemen öptüm teyzelerinin yerine...
nihancıım sağol cnm bir daha deniyceem birde şu cetvellerimizin yanına resim eklemişsiniz ya o nasıl oluyor? ben de istiyorum.

benimkiler coştu yinee ayyy ben de ağlıycam şimdi yaaa herkeze iyi akşamlar

herkese meraba 3 gündür yoktum hep aklım sizdeydi beişlerdeydi.umarım herkesin bebeği iyidir her şey yolundadır.bizden bol bol öpücükler.
biz bugün dr.daydık ege paşa 350 gram almış artık sütüm azlığı onaylandı yoğurtla başlıyoruz gazamız mübarek olsun...beyimizde bu aralar ilk aylardaki gibi gazproblemi var anlamıyorum neden olduğun bu kadar hassas bağırsak pes yani..onun dışında sağlıklıyız çok şükür bu egenin dr.unun ege için görüşü beni bir dr.a götürseler kimbilir neler der:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…