nihancım banada at özelden o numuneleri.ceydacım yoğurt ertuğda çok gaz yapıyo belki sizdede yapmıştr yoğurdun yarısında gaz ilacı veriyorum o zaman rahatlıyo.elifcim benle alakalı olmayan şey yzünden bayada bi ağır laf konuştu sagolsun kocam babasını ne olduğunu iyi biliyo bana çok dedi ama işte yapma bu kadar yüz verme birgün öyle bir lafder btün iyiliklerinin körnden gelir diye ama ben sınırları zorladım 3yılın sonunda bende patladım ve gittiler bidahada asla gelemez kapımdan giremezbittiiiiiiiiii
herkese selam
ben giremiyorum artık ya. çağan kesinlikle tek başına durmuyo sürekli konuşulmasını istiyo.gündüz toplam yarım saat uyuyor ve sürekli acıkıyo. benim maraton heralde yeni başlıyo. bitti sukunet içindeki günler:çok üzgünümlsun kuzum sağolsun.
ayrıca;
ayaklarını ağzına sokuyo dönebiliyo veeeeeeeee geri geri gidiyoooooooooooo:sm_cool::sm_cool:
geriye dönük okuyamadım. herkese selamlar
merhabalar
2 gündür giremedim foruma annemlerdeydim bu gün de mavişle günümüzü geçirdik valla günün nasıl geçtiğini anlamadım allahtan nurcan var.
nihan bana adresi gönderebilir misin canım?
tuğba canım tartışmışsın k.babanla geçmiş olsun oluyor işte arada bu tarz tatsızlıklar
iyi gecelr kızlar, inşallah herkes iyidir. bizim günlerimiz de bebekle uğraşmaktan nasıl geçiyo anlamıyoruz, eşimin askerden gelmesine 9 gün kaldı. heyecanlı bi şekilde bekliyoruz, bakalım o geldiğinde hayatımız nasıl değişecek. valla ben evliliğimden bi şey anlamadım. geçen yılımız hamilelikle geçti, sonra askerlik. bakalım hayatımız nasıl devam edecek, inşallah kızımız uslanır yoksa çok zorlanıcaz çoo...ok herkesi öpüyorum.
Özgecim sağol canım Linam iyi çok şükür. Benimkide aynen hiç yatmak istemiyor kucak istiyor oynayalım istiyor. Büyüdükçe zor oluyor valla.
Banucum sağol canımcım.
Ayşegülcüm neyi var kızının canım? Ben Linanın olayından tam olarak okuyamadım forumu bilmiyorum. Geçmiş olsun canım.
Sefacım geçmiş olsun canım.
Tuğba kız hayırlı olsun çok sevindim adet olmana darısı başıma inşallah..
Nihancım çok sağol canım. Canım yaa işin zor valla bir türlü düzene girmedi uykusu kuşumun. Banada atarmısın özele o numuneleri. Öp Elvinimi.
Kezbancım görünmüyordun özlettin kendini canımcım. Öpüyorum seni ve bebişleri. Teşekkür butonu bendede yok, kaldırılmış sanırım.
Elifcim kayınvaliden gitmiş gözünaydın dersem kızmazsın inşallah )
Havvacım sizin içinde gezerim inşallah. Döndüğümde görüşelim olurmu?
Zeynepcim maşallah Çağan Efeye.
Diğer annişler öpüyorum hepinizi.
iyigeceler kızlarrrrrrrrrrrrrr ertuğ artık pusette ileri geri yapıcam öyle uyuyo ne degişik huyları var bu bebişlerin ya ne güzel yatklarınza yatın uyuyun ya dimi ama yok neyse bende etrafı toplayıp mamasını yedirip yatcam .
herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız
ben hiç iyi değilim,bu sabah kızım koltuktan düştü nasıl oldu anlamadım valla.altını değiştiriyodum.o anda tv bi haber vardı şöyle bi başımı çevirdim.ne oılduysa o 20 sn içinde oldu.çok ağladı kızım zar zor susturdum ondan sonra gülücükler saçmaya başladı.kollarını bacaklarını hareket ettirdim hiç sesi çıkmadı gülüyo ama içime kurt düştü işte.inş bişey olmamıştır kendimi çok suçlu hisediyorum.keşke o anda bakmasaydım tv
neyse kızlar hepinizi öpüyorum.
günaydın arkadaşlar :) gece yine nöbet tutmuşunuz :)
banucugum canım benimde bugram düştü ama koltuktan deil..yere yakın bii salanan bi koltugu var şu portatiflerden ondan aşagı düştü allahtan yere yakın bişi geçendede arda ondan düşmüştü :)) ama bişi yok allahtan baktım yerde secde ediolar:))))
günaydınnn
simayhan canım aynı talihsizliği bende yaşadım canım insana çok acı veriyo ama dikkatli olmalıyız sanırım ben artık koltk kanepe vs kızımı yükseğe koymuyorum inş. bidaha olmas
merve kıs az kalmış canım yinede allah kavuştursum bnde asker yolu bekledim çok zor bilirim benim 2 çocukta vardı eşim askere gidince anlıyorum yani seni
kıslar kızım biras iyi gibi yalnıs dikkat ettim çocuklarımızın genel sorunları hani şu dönem dönem yaşadığımıs uyku yememe vsvs hep aynı aynı ayın çocukları ya acaba onun içinmi
ama paylaşmak güsel
herkesi öp. işleri toparlayayım da görürüsss
:)))))))))) ben şunarı doyurayım birini kucagıma alıyom pc ye geçiom öteki görüyo benide al diee aglıyoo :))))) ilk ardaydı bugra aglıyodu şidide buğra kucagımda arda aglıyo yhaaa ne çingene bu çocuk :))) zaten karnımdada böle yapa yapa buğramı zayıf etmiştir habire o götürmüş menüleri :roflol: duu şuhnun popoya bi şaplak vuram ... :)))) neyse nen çıkıyorum öptüm sizi kızlar sefacıgım banucıgım :))))
Günaydın annişler,
sormayn gece bende nöbet tuttum Beyzam hep ateşlendi durdu anlayamadım. 37 ve 38.5 arasında gitti geldi ateşi. Uyurkende sızlandı durdu hep onu gözlemledim. Sersem gibiyim. Allahtan derin uyuyup aşırı terlemesi yoktu. Babasına gülücükler atıyordu yine ama ne bileyim acba dişden midir bilemedim.. Bana da çıkacakmış gibi geliyor ama neyse. Aynı durumu yaşamıl olanlar varsa haber versin. Ateşini takipteyim inşallah bişey yoktur.
Banucum kuzumuz NAsyamız düşmüş çok geçmiş olsun. Kusması olursa doktora götür canım.
Nihancım banada msnden yada özelden yazsana nerelere yazdığını. öptüm Elvinimzle seni
MERVEZEYNEPNUR isim neydi kafam karışık bilemedim. Canım az kalmış hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah. Evliliğinizede 3 kişi süper bi mini aile olarak devam edersiniz. Öptm
Diğer annişler kendinize ve bebişlere iyi bakın
öptüm
günayddın kızlar
ya bizimde uykumuz çok azldııı ... salak gibiyim .. ve benim yaramazlık abidesi kızım uykuda bandajı yine çıkarmış ayy deli olcamm valla bndaj sıyrılmış aşağı doğru çektim babası gelin yine götürcek öfff yaa
gamze canım kızım düştü omzu çatladı sorun bu tatlım linamızı öpüyorum nasıl kuzun
merve canım asker yolunu ben de bekledim benimde 2 çocuk vardı kızım bebekti son günler daha zor geçer hayırlı teskereler şafak 9 desene :)
sefa kuşum nasılsın ayy ben çok yorgunum valla yakın olsak görüşmek istiyorum hepimiz< birbirimizin halinden anlıyorun bizi biz anlarız:)
banu canım geçmiş olsunn yoktur inş bişeysi kusmadıysa sorun yoktur Allah bi dagyha gösterrmesin
seherim canımm o iniyo öbürümü oturuyo ahh canım zor yaaa kahvaltı bile etmedim bende gidip edeyim sonra yine işlerrrrrrrrrrrrrrrrrr (((
canım aynenh kahvaltı bile edemiom çünkü hemen hasırlanması gereken bişi olmalı bend e hemen yemek ısıtıyorum valla öle doyuruyom karnımı kahvaltı nerdee .... arada sırada ancakk.. işelrimi de yapıcam daha..
selam kızlarrr
geçmiş olsun simayyhan inş hiçbirşeyi yoktur cnmm benimde en korktuğum şey dikkat edelim walla
kızlarr benim oğlum artık uyanıkken emmiyor benii imkanı yok almıyorr gülücükler saçıyor memeyi veriyorum çığlıklar atarak ağlıyorr açtı halbuki ayy dün çok uğraştım ama yok süttümde vardı halbuki :çok üzgünüm: sabah uykulu haliyle verdim emdi biraz ahh çalışmış olmasaydımda emseydi iyi olurdu ahh ahh, aptamil 2 ye başladım bende 2 gündür 10 da yattı sabah 7 de kalkı hiç uyanmadan acaba hipp marka mamasında doymuyordu yoksa gece 4-5 defa kalkıyordu sizce uyanmaması normal mi kafamda karıştı 9 saat aralıksız acıkmadan :uhm: herkez uykusuzluktan şikayet etmiş ayy uyusalar bi dert uyumasalar yok mu bunun bi ortası
herkeze sevgilerr bebişlerinizle birlikte öpüldünüz kızlarrr
günaydın canlarım nasılsınız bakemmmm
seherim yerim seni nasıl baş ediyon bu kuzularla valllla maaşallllahh
canlarımmmmm ecem hiç yanlız kalmak istemiyo odadan cıkınca çılık atıyo artıııııııı sütüm çok azaldı
napalım mamalar veriyomm .heeeeee bu arada dün hero beyb den paket geldi dolu hemde iki paketttt he iki defa msj yazmıştım :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
merhaba güzel arkadaşlarımmm
banucuum geçmiş olsun canımcıım bebişlerin kemikleri esnek olduğundan pek zarar görmezmiş ama yinede dikkat etmek lazım. ben de salona yer yatağı serdim gelenlere oturacak yer kalmadı ama olsun korkuyorum koltuklardan.
nuraycıım bende baştan beri aptamil kullanıyorum maaşallah gece uykuları çok iyi nadiren uyanıyorlar bazen 8-9 saat uyuyorlar ben zorla uyandırıp mama yediriyordum dr. acıkırsa uyanırlar dedi. gece maması veriyorum ben ve rahatız çok şükür.