tünaydın kızlar bi elimle puseti ileri geri yapıyorum diğer elimle yazıyorum allahım ya bu çocuk ne zaman normal uyuyacak acaba ya.baharcım bizdede aynı canım dün gecede ateşlendi tam uyuttum yetrafı toplayıp yatayım yazdım hemen kalktı 3 de uyudu sıpa ya dr u devamlı kontrol et dedi ateşini agrı kesici ver dediçok etkiliyo bebeişlerimizi ya ertuğ hem sayıklıyo garip garip seslerle hemde gözleri açık uyuyo yavrum ya bi patlasaydı şu dişi.mervecim hadi gözün aydın canım şafak az kalmış ay bende sözlüydüm eray askerdeyken son 3 gün allahım 3 sene geldi ama senin bebegin var onunla oyalan bide daha çook var de kafandan bi bakmışın gelmiş inşallah.banucum çok geçmiş olsun canım bende düşürdüm ayşegülün dediği gibi kusarsa dr götür herkes bikere düşürüyo galiba bende kendimi hala affetmiyorum ben mamasını yapmaya gitmiştim bide hiç düşülmicek yerden düştüdüşün annem yürürken çok düşecek o zaman nasıl dayanıcan diyoooo üzlmeyeyim diye.seher ay ne güldüm kız valla neşe kaynagımsın heee yaz kıız kaybolma biyerlere birinide sırtına bagla kız anam hani eski türk flmlerinde olur ya:).canım benim zor işin valla.ayşegül kız ay canım zor işin seninde sefanında kolay gelsin.nuraycım açcıksa uyanır diş olayı olmadan ertuğda 11 de yatıp 8 de kalkıyodu canım tadını çıkar diş olayın başladığında durmadan uyanıcan gülüm.arzucum afiyet olsun ecenasıma canım herobaby süper gerçekten bana da geldi kutuları bile insana acip sevinç veriyo dimi nasıl özenliler helal olsun valla.kezbancım kolay gelsin sanada canım allah sizlere kolaylık versin ben sağ kolumu kaldıramıcakdereceye geldim valla kucagımda taşımaktan uyusunlar canım yoksa nasıl dinleniceksin kız maşallah nerdesiniz kızlar adınızı saymıcam bu sefer herkes biliyo kendiniiiiii
uyuttum sonunda sıpaları anam nme çilekeşmişim :)) kıs baglıcam valla merak etme birini kucagıma birini sırtıma berkayında altına lazımlık yapcam rahat etcem artık onada çiş tutmaktan bıktım aaaa....
yediler beni valla .. bid eo bu yetmiomuş gibi eşimin ailesi ile ugraşıyorum ... sinir ediolar benii... nerden yakına geldim bilmiomki faydaları yok hiç hep zarar ... yhaa etrafımda bi dolu insna var ama kendinden başka yardımcın yok.. elbet sıra banada gelicek ...
aymuu canım bi de misafir mi geliyo sanaaa o halinle ya yazık vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?