2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız bayadır giremiyordum misafir misafir misafir bide ben gitsen diyorum hergün bir yerlere ne güzel olur ben misafir olsam onlarda beni ağırlasa değil mi hiç fena olmaz

mrb kızlar hekese gunaydınmı dıyım pek sabahda deıl ama benım zıllıyıde uyuttum bı bakım kızlara ne var ne yok dıye

tünaydın kızlar bi elimle puseti ileri geri yapıyorum diğer elimle yazıyorum allahım ya bu çocuk ne zaman normal uyuyacak acaba ya.baharcım bizdede aynı canım dün gecede ateşlendi tam uyuttum yetrafı toplayıp yatayım yazdım hemen kalktı 3 de uyudu sıpa ya dr u devamlı kontrol et dedi ateşini agrı kesici ver dediçok etkiliyo bebeişlerimizi ya ertuğ hem sayıklıyo garip garip seslerle hemde gözleri açık uyuyo yavrum ya bi patlasaydı şu dişi.mervecim hadi gözün aydın canım şafak az kalmış ay bende sözlüydüm eray askerdeyken son 3 gün allahım 3 sene geldi ama senin bebegin var onunla oyalan bide daha çook var de kafandan bi bakmışın gelmiş inşallah.banucum çok geçmiş olsun canım bende düşürdüm ayşegülün dediği gibi kusarsa dr götür herkes bikere düşürüyo galiba bende kendimi hala affetmiyorum ben mamasını yapmaya gitmiştim bide hiç düşülmicek yerden düştüdüşün annem yürürken çok düşecek o zaman nasıl dayanıcan diyoooo üzlmeyeyim diye.seher ay ne güldüm kız valla neşe kaynagımsın heee yaz kıız kaybolma biyerlere birinide sırtına bagla kız anam hani eski türk flmlerinde olur ya:).canım benim zor işin valla.ayşegül kız ay canım zor işin seninde sefanında kolay gelsin.nuraycım açcıksa uyanır diş olayı olmadan ertuğda 11 de yatıp 8 de kalkıyodu canım tadını çıkar diş olayın başladığında durmadan uyanıcan gülüm.arzucum afiyet olsun ecenasıma canım herobaby süper gerçekten bana da geldi kutuları bile insana acip sevinç veriyo dimi nasıl özenliler helal olsun valla.kezbancım kolay gelsin sanada canım allah sizlere kolaylık versin ben sağ kolumu kaldıramıcakdereceye geldim valla kucagımda taşımaktan uyusunlar canım yoksa nasıl dinleniceksin kız maşallah nerdesiniz kızlar adınızı saymıcam bu sefer herkes biliyo kendiniiiiii

son sayfaya bı bakım yazım barı gerıdekıler aklımda kalmadı sehercım aynen basımıkaldıramıyorum kı cocukdan enı boyu kahvaltı hazırlamak nereye acıktıkca atıstırıyorum ama bu kılolar gene gıtmıyor:)) uraycım benım kızımda aynı sutum var ama uyanıkken almıyor uyudgunda yada uyku mahmurlugu oldugunda emıyor mamalarıda denedım hıc almıyor napcam bılmıyorum memeyı gorunce cıglık cıglıga ac halbukı ama neden boyle yapıyor vallahı zoruma gıdıyor dunde aynısını yaptı agladım cokda uzuldum offf bıberona alıstırmam lazım ama dılıyle ıttırıyor napım kızlzar bıberona alıstırmak ıcın gece doydugu ıcın uyumusdur benımkıde onceden aksamdan emer sabaha karsı uyanırdı emer gene uyurdu ama artık doyurucu olmuyor aksamdan uyudugunda emzırıyorum saat bası hıc olmadı 2 saatte bır uyanıyor sende ıcın rahat olsun bırak uyusun kezbancım bend esenı dusunemıyorum canım yalnızmı ılgılenıyorsun bebıslerle yardımcın varmı alllah korusun meleklerımızı aymu buaralar bende aynıyım valla bana yetere dedım bugun artık kafamı dınlemek ıstıyorum aa gelen gelen yeter anacım bende yalnız kalmak ıstıyorummm

uyuttum sonunda sıpaları anam nme çilekeşmişim :)) kıs baglıcam valla merak etme birini kucagıma birini sırtıma berkayında altına lazımlık yapcam rahat etcem artık onada çiş tutmaktan bıktım aaaa....
yediler beni valla .. bid eo bu yetmiomuş gibi eşimin ailesi ile ugraşıyorum ... sinir ediolar benii... nerden yakına geldim bilmiomki faydaları yok hiç hep zarar ... yhaa etrafımda bi dolu insna var ama kendinden başka yardımcın yok.. elbet sıra banada gelicek ...

yhaa bu teşekkür butonu nerde okuyom ama tşk.e edemiom :)))) içmden saol canım tşk.e demekle yetiniom .. duyuyonuz dimi .. yoksa nie kaldırsınlar ama :)))

arzucugum canım saol canım vallabaş etmeye çalişiyom ancıgım yhaa bigün görüüsn inş. koşturmamı :)))

canım benim geçmiş olsun ertuğumu öpüyorum iyi bsk oğluşuma

tuğbacım canım ahh kol ağrısııı hiç sormaaa çok zorr ...
seher bacım kim seni üzüyooo geliriz yanlarına heeee :)))bütün kk yanındaa

canım benim ya Allah yardımcın olsun kendimin 1 yıl sonraki halini görüyorum sende hiç bişey şu ailelerin yaptığı kadar yormaz anlıyorum seni canım

tugbacım sayfamda gorunmuyordun aynı yazmısız sanırım bu hero babye mailmi yolladın canım ben nezamandır uyeyım gelen gıden yok kız bı hipp den geldi ertug huzursuzlugu dıslerınden ya bızımkılere ne oluyor boyle huzursuz buaralar

selam
ya misafirden söz açılmış valla banada çok gelio iide çocukla zor anacım bide buralar soğuk memleket hasta lanı var olmayanı var
neyse hero baby den banada paket gelmişti kızlar gerçekten de güzeldi
kıslar hakkaten tşk butonu yk
neyse herkese tşkk.

sagolun kızlarr gelin valla görsünler biiz:))
anam ikside kucagımda zor oluyo yazmak öpüyorum siz.. aymucugum canım işin zor canım ama çok ii allah yardımcın olsun canım...

anaaaaam dolmuş sayfa bende kimse yazmadı diye bekliyorum önceden biriniz yazdığında sayfa yenilenirdi şimdi oda olmuyo ben yeniledimde gördü yazılarınızı teşekkürde kalkmış sitede tamirat var galiba.ayşincim zordur oralarda misafir agırlamak bilirim canım bende öptüm kızımı.nilcim email attım gülüm numune istiyorum diye ben şimdi yine yollasammı acaba evde birsürü kavonozunuz birikti boşları göndereyim siz bana dolu gönderin diye olurmuki acep.kıkız seher bide berkayımı tutuyon oy oy senin belin tabi ağrır kuzum ya kız lazımlığaoturmuyomu veled hani şöyle hayvanlılar var onlardan alsan.seher bende aynı dertten yanıyordum ama bitti çok şükür ya sorma kaynanam melek gibi benim onunla hiçbir sorunum yok prablem k.baba bizdede daha anası yaşıyo kadının işi gücü erayla babasını birbirine düşürsün gelirken dedim getirmeyin tv çok sesli dinliyo 85 yaşında ama seni beni cebindençıkarır o derece yani.daha baston bile kullanmıyo taş gibi anlıcanız neymiş 2 gün önce saaat 12 yi geçiyodu herkes uyuyo ertuğu uyuttum bu son ses açmış bide yan odamda heee eray gitti sesini kıs babaanne dedi vay efendim bizistemiyormuşuz da kovmuşuzda babamı doldurdu erayda al git şunuda dedi babama ertesi gün görümcemde erayda yok ya ben sesimi hiç çıkarmam inanın kızlar küçük yerde büyüdüğüm haklıda olsan büyüğüne karşı susacaksın biz öyle yatiştik ayşin bilir 3 sene sustm bebegim oluncada söylediği sözler bir agırıma gitti anlatamam bide baya agır konuştu bende k.baba babaannede beddua ettimi çok sever ben evlendiğimden bu yana bir bizlezik takdı düğünde neymiş parasını yemişim yapcan tabi dedim yapmasydın o kadar zoruna gittiyse dedim yine beddua edince benim ekmegimi yiceksin bide üstüne bana beddua mı edcen dedim gidin evimden dedim babasıda agır laflar sarf edince dayanamadım valla patladım zaten 3 yıl hertürlü hakaretlerine katlandım zaten erayla hiç anlaşamazlar bende babasıdır ama arasını düzeltim baba oğul et tırnaktan ayrılırmı dedim aboooo ben arayı hep bozmak için fırsat kolluyormuşumda neler neler bide seni dövmediğimmi hata deyince ben fıttırdım kovdum gittiler erayda akşam annemi aradı kesinlikle evime adım ataamazatmasında benim karıma nasıl öyle bişe der ya gelsinde dayak nasıl atılır göstereyim dedi bitti yani sehercim valla ne güzel oldu 3 yılın sinirini attım ailem ne kadar yanlış yetiştrmişişte ya haklıysan savun yerine büyügündür susucaksın bundan sonra susmcam ay sıktım kızlar ama içim patladı dünden bu yana oh be rahatladım

sağolun arkadaşlar,hepinize tşk ederim
kusarsa aldığım gibi doktora götürürüm.durdururmuyum hiç nasıl oldu hala anlamadım.neyse allahım daha beterinden korusun,kimsenin çocuğuna dert vermesin.
tuğbacım ertuğ aynımı hala yokmu bi düzelme,ertuğun dişli haline çekte koy şuraya bakalım oğlumuzun incilerine merak ettim.
kıs seher alemsin valla bağla anam hepsini bi yerine ağızlarınada bir bant yapıştır ohh ne güzel gel keyfim gel de ondan sonra.güldürdün kıs beni.sen çok yaşa emi.
kızlar misafir değilde bende kocişimin ailesinden çok dertliyim hepsi ayrı bi alem birini memnun etse ötekinin başka bişeyi çıkıyo artık hiç umursamıyorum bende bu aralar görüşmeyide kestim ne rahatmış böyle neyseki kayınvalidemler istanbuldalar bu konuda şanslıyım anlayacağınız
kızlar bende hero baby bugün uye oldum ayrıca numune istiyorm dedim bakalım göndereceklermi
bu arada nihancım bana o adresi özelden yollayabilirmisin canım öptüm elvin hanımı.

aman tugbacım sızın ıslerde cok karısıkmıs canm zaten bu koca tarafıyla fazla samımı olmaya gelmıyor degılmı neyse barı kafanı dınle artık canım benım zıllı bagırıyo

ay tuğba neler olmuş böyle sıkma canını boşver arkadaşım kocan yanında olduğu sürece bence bi sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…