sagolsun eşim herzaman kollardı beni ben sussamda hep kızardı ama sen kendini çok ezdiriyosun niye cvp vermiyosun diye bende benim yapımda yok kalp kırmak diyodum hatta eraylada kötüoluyoduk ben bişe söyleyemiyodum oturup günlerce ağlıyodum eray benimle konuşmuyodu sen kendini savunmuyosun ezdiriyosun diye ne güzel bişeymiş ya hklı olduğun zaman kendini savunmak konuşmak oh be benimde dilim konuşurmuş 27yaşımda anladım valla geç oldu aMA OLSUN
tuğbacım geçmiş olsun canım ahh ahhh zor oluyo . ama eşin haklı laf sırası gelince söyle kendini çok ezdirme bence de . böylesi daha kötü olmuş . bi de çok samimiyetten anlamöıyo bazıları k. baba da böle bi insan galiba canımcım üzülme olan olmuş .... zaten stersliyiz yorgunuz böle anlayışssız insanlara sinir oluyorum bn yaa. biizim de gelinimiz var hiç laf vurmayız o da ii bi insan çok da samimiyet yoktur belli bi resmiyet var aramızda . ama benimde eşimin taraffı bi tuhaftırr hep ilgi alaka bekliyolar ama inanın bi tas çorba getirmezler öle deyim anlayınn
canım görümcelerim kaynanam çok iyiler inan annem ve kardeşimden farksız daha bi tartışmamız yoktr taparcasına severiz birbirimizi ama k.baba eray kendini ezdirmez o yüzden sevmez erayda onu sevmez yinede geldiği zaman sesini çıkarmaz nasıl bir insan babasını sevmez demeyin oralar daha uzun mesele geçmiş çok şeyler yaşamış eray babasından annesiyle alakalı şeylerde o yüzden hiç affetmiyo babsını ve sevmiyo ama ben sesini çıkarma gelsinler dediğimdede bişe demiyo ama artık bitti bendende evime adım atamaz valla artık zaten ev alalım annemide alcaz yanımıza kadın gün görecek gelmiş 64 yaşına hala kaynana çekiyo alayımda yanıma gün görsün k.babada anasıyla takılsın daha anasının yerini çocuklarının yerini karısının yerini bile bilmiyo adam varsa yoksa anası valla bnde yanıma alcam oda benim anam görsün bakayım ozaman
ahh tugbam sende maşallah kaynana kaynata yetmio bide kaynatanın anası mı var poooooooooo... valla sne iis abredion ben tam diblerine ev yaptım mecburen başka yere yapamıyoduk arsa yok çünkü anam deli oldum ilkin bi yeni gelin geldii onu içlerine aldı bu kısda ilk yalakalıklar felan tabii ben öle yapamıomyaa kötü oldum bend e dışlandıgımı hissedince çektim elimi etegimi olardan bid eorda burda laflar duyunca ii dce fıttırdım... daha da muhattap olmadım gelin gelince kaynana ban pek gelmesdii sonra gelin kayannaya dayanamadıı kaçtı gitti herifide bıraktı daha nikahları olmamıştı kaçarak gelmiştii ... sonra aileyle barıştı dügün yapılcaaktı 1 ay olmuştuu düügne 2 gün kala ailesi geldii teyzesi hasta bi gidek die götürdüler gidiş o gidiş :))))))))))
sonra kadın msn de kaynna bana bunu dio bana iş yaptırıyo diee dert yandıı ben çekeem dedi :))))) benim kaynanada 5 metre dil var akrep gibi so kar valla... eşim bana destek olmasaydı bend e çooktaan bulmuştum baba yolunu...
bid e bu giden gelinden önce bi eşi vardıı kaynımın 25 yaşinda bzi sözlüyken onlar kçarak evlendiledii.. eşim evin en büyügü..sonra bu kıs 8 ay evli durdu gitti baba evine 4 aylık hamile.. kaynanam yzüündne kadın nefret edio ondan .... buda gitti bi ben kaldım eşim yanımda olmasa bende giderim .. allah yinee huzur versin diom okadar... her şey üst üste gelio moralim bozuluyo bunalıma giriom ...
ailelerim artık esksii gibi konuşmuyo bu gelin gelince o aileyle ii oldular ailemi dışladılar onları kaliteli insanlar yapmtılar öle dediler.. benima ilemde alakasını kesiti bend e eşime dedim daha muhattap olmalarını istemiom deidm ailemde istemio saten .. önceden evime gelemyen kadın çocukları sevmeye gelio şimdi cinnet geçiriom .. sadece sevmeye bu kadın yemegini yapa bildimi çocuklara baka bildimi dieen yokk... allaha havale ediyorum benimde dicek kelimem çogalıyo ... tugbacııgm ben sussmam haklıysam kim olursa olsun konuşurum ohyüzden kötüyüm ya saten hep istiolarki biz konuşak ıo sussun.. kadn daha 43 yaşinda...
pazar günü iice daraldım eşim yanımda oldugunu bana hissettirmeseydii.. onu bırakıcaktım iki 3 hafta annemlerde kalıcaktım...ama benim yanım da oldu huzurumun olmadııgını söledimm..kira vermiom ama huzurum da yok burda dedim.. biz hiç cüneytin ailesinden yardfım görmedik aksine benim elşim oınlara büüklük yaptı hepp.. hiç bize sahip çıkmadılar ... benim ailem vardı hep yanımdaa allah razı olsun onlardan... bıktyım artık eşimin ailesinden .. eşim çekiceksin derse düşünmeden çeker giderim... nefret ediyorum çünkü onlardan..
seherim kuşum valla Allah yardımcın olsun .. bu ne yaa kadında gençmiş daha ( ayyy niye gelinlerle uğraşırlar ki .. zaten bizim zorluğumuz bize yetiyo şu devirde geçinmek zor çocuklar bunaltıyo ahh canım ne diyim Allah islah etsin bunları
ben bunlarda dogum sancısı çekerken annem aglıyodu oda rahat raht takılıyo konuşuyodu... oda kız verdii sözünde hüngür hüngür agladıı istemeye gelindginde verikldi herkes gittikten sonra yok vermiom ben sensiz yapamam dedi kızınaa... onu allaha havale ediyorummm.. ondan nefret ediyorm...
ayşegülcgüm burda tek yanımda olan allahı başka yardımcım yok annemlerde yakın bana 15 dk var arasmız ama herkes çalişiyo.. onlarda akşamları gyel bilio basen ... çocuklrı özlüyolar ama bunlar yüzünden gelmekte istemiolar...
ah seherim nefret etmemek için çok zorladım kalbimi ama şimdi nefret ediyorum öyle bir yapım asla yok güzelim ama zorla sokuyolar kalbine insanın nefretiii böyle işte
benimki 5 yıl oldu canım artık 6 yıl olcak ...bana ettikleirni hep sineye çek çek çek bend einsanım 17 yaşimda tanıdım ben bu kadını şimid 24 yaşındayım .. ama yeter artık.. ben bunlara hamileyim bunun oglu ile rasında bi husumet geçtii bendne bildi bana ertesi gün tel. açtı düşük tehlikemde vr benim.. kadın agzına geleni saydı allaha havale etti erkek evladım ın oldugunu söledii sen bana yaptın sende gör der gibi .. ama bend e susmadım saydımda saydım .. ohhhhhhhhhhhhhhhhhh ii ettiiiiiim :))))) 5 yaıma kadar görüşmedik sonra eşim için yine görüştüma ma bu kadın akıllanmıoo .... çocuk olsa çala çala dövecem :)))))))))))))))))))9
arzucugum gözden ırak olan gönüldende ırak oluyo boş ver canım ....
kadın benim evime gelip benim misafirleirme bile karışmaya kalktıı..istemomuşş.. dedim sne benim evime geliceklere karışamazzsın allahtan ki benim evim die biliyorum baasının bişisine sahip olmadıgımız için herşeyi kendimiz yaptık.. allahtanki öle olmuş artık o benim bu benim derler .. ki diolars aten ama bend e die biliom bzide yaptık die:))) çatır çatır konuşuyom valla...
ya benim k.babam düşünün işte ya kaynanam degil k.babam uğraşıyo benimle enteresan oda eraya diyemiyo bana patlıyo.dün görümcemde diyoki adet olduğumu söyleyince oh ne güzel demekki içindeki bunca zamandr sinirini atman gerekiyoöuş oh attınya ne güzel oldun adette ne güzel olmuş diyo haklı olduğumu biliyo az bile demişsin dedi valla onları 40 yıldır tanıyorum senide tanıyorum canım askım üzme kendini sen dedi kendi kızı böyle diyo düşünün deemekki ben sonuna kaddar haklıyım kör adam ananı savunacam diye beni eziyo ne hakkın var sanıyoduki tuğba yine susar yok yaa
susma kısss anam berkay acıktım dio şimdi ona baka dierleirnide uyuttum bu arada ... hadi grşrz.. kaynana kaynana kaynar kazanda kaynana ama benim kaynna szinkileir bilemm menekşee menekşee kokasın hemiii :)))))))))) yhaa bizd eolcaz kayanna allahım sne benim akrşıma çıkarma bölesi şeylerii:)) hele bi gelin bana karşı gelsin gebertürüm :roflol:
seehrcim kuşum ben böle kaynana olmammmm .. ya oğlanı verince Artık karışmamak gerek onunla ömür geçirecekk . sonuçta gelinlerde çocuk sayılır ama nerdeee öle bi anlayış yokkiiii ahh sehercim yakın olman çokk kötü olmuşş uzak olsan bu kadar karışamazdıı
tuğbacıım seherciim neler kaynatmışsınız böyle. tuğba çok iyi yapmışsın seherin dediği gibi. kimsenin üzmesine izin vermemek lazım yoksa gerisi geliyor. çok ta sabretmişsin yapacak bişi kalmamış.
bende kayınvalide kayınpeder yok bu da ayrı bir dert keşke olsaydı diyorum hep ama böyle yaşananları duyuncada sadece allah rahmet eğlesin diyorum.
kızlar bende diyodum ki maşallah kimsenin derdi yok kaynanasıyla bi benim var heralde diyodum bunca yazılarınızda okumamıştım hiç dertlenen birini ...yanlız değilmişim demekki ben de kurban bayramından 3 gün önce iice bi tartıştık ve artık görüşmüyorum çok üzülüyorum ben görüşmüyorum diye torunununu da göremiyo diye ama bana çok çektirdi yüzünü görmek bile istemiyorum artık.kendine de yediremiyo bize gelmeyiii aman oğlun u paylaşamıyo kızlar anneleri tek sorun bu ................
kıslar Eylül hiç durmuyor giremiyorum siteye çok huysuz oldu bişeyde yemiyor offfffffff bütün gün elini yiyor başkada bişey yemiyor senağlamasenağlamasenağlama
hepinizi öptüm kendinize, bebişlerinize ve kocalarınıza iyi bakın :a015::a015:
ya ben anlamıyorum bunların detlerini.sanki proglanmışlar gelinlere.benimki doğum yaptım ertesi gün eve geldim başladı bi de bırak iftira atmaya başladı .bi de bizimki bırak kendni ermiş sanıyor rüya görüyo rüyasında herşeyi görüomuş ona göre davranıyor kırdı sizin anlayacağız.off offf.sütlerimi çaldı:)
amaaan takmayın boşver bakalım bebeişlerimize.