nihancım bana adresi özelden atarmısın canım sevinirim tatlımm. amann güzelimm babanla inşllah aranızı düzelmişsinizdir tatlımkızlar bi site buldum çok güzel kampanyalar ve numunelerle ilgili.isteyenler özele atayım
canım çok geçmiş olsun bende benim minnoşu 50 günlükken kucagımdan düşürmüştüm günlerce kendime gelememiştim.herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız
ben hiç iyi değilim,bu sabah kızım koltuktan düştü nasıl oldu anlamadım valla.altını değiştiriyodum.o anda tv bi haber vardı şöyle bi başımı çevirdim.ne oılduysa o 20 sn içinde oldu.çok ağladı kızım zar zor susturdum ondan sonra gülücükler saçmaya başladı.kollarını bacaklarını hareket ettirdim hiç sesi çıkmadı gülüyo ama içime kurt düştü işte.inş bişey olmamıştır kendimi çok suçlu hisediyorum.keşke o anda bakmasaydım tv
neyse kızlar hepinizi öpüyorum.
evt canım yaaa arkadaşlarımıza bir teşekkür bile edemiyecegiz.ne olmuş bu teşekkür butonuna ??? kim çaldıysa geri versin Çok üzgünüm çoook aa bi teşekkür bile edemicezmi arkadaşlarımızaaa
benimkide artık geceleri çok uyanıyor acaba açmı kalıyordur kezbancımm çok uyanır oldu. sütümün arkasından mama takviyesimi yapsam acaba. birde kezbancım izmirin neresinde oturuyorsun tatlım.izmire gelme ihtimalim varda şekercim.merhaba güzel arkadaşlarımmm
banucuum geçmiş olsun canımcıım bebişlerin kemikleri esnek olduğundan pek zarar görmezmiş ama yinede dikkat etmek lazım. ben de salona yer yatağı serdim gelenlere oturacak yer kalmadı ama olsun korkuyorum koltuklardan.
nuraycıım bende baştan beri aptamil kullanıyorum maaşallah gece uykuları çok iyi nadiren uyanıyorlar bazen 8-9 saat uyuyorlar ben zorla uyandırıp mama yediriyordum dr. acıkırsa uyanırlar dedi. gece maması veriyorum ben ve rahatız çok şükür.
yıldızcımm hiç sorma güzelim geçen haftadan beri kaç kere yogurt deneme çalışmaları yaptım anlatamam hiçbiri tutmadı hep baktıgımda süttü neyi yanlış yaptım bilmiyorum.bugün sagolsun komşum yapıverdi yarın aç dedi bakalım olacakmı yoksa sorun bendemiymiş.bi de kızlar bu gün yoğurt mayalayayım dedim ama olmadı niye yapamadım acaba?pastörize sütle yapmıştım 6 saat sonra baktım yine süt halinde yoğurda dönüşmemiş:))) acaba sıcaklığını mı ayarlayamadım
Tugbacım canım yaa geçmiş olsunn tatlımm.bizede gelip yogurt yapıverirmisin teyzeee.ben pınarın sütünden yapıyorum 1çay bardagına bir yemek kaşığı maya koyuyorum sütü ısıtıyorum seherin dediği gibi parmagını yakacak birazcık arzucum ben üzerine bihavlu kapatıyorum petegin üzerine koyuyorum 5 saat sonra olmuşşş bu arada evimizin yoğurtcusu oldu adım evede hergün yapıyorum 1kilo
valla oku oku bitmedi ne kaynanalar varmış allah iyilik , nur versin hepsine :)
izmirli anneler hangi dr.a götürüosunuz bana yardımcı olun birazzz ya bizim yüzümüz gülmedi dr.dan ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?