2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eheheh evet zaten tek problem her iki taraf aynı erkeği seviyor olması amaaaan içi içinii yiye dursun neyapayım :))

kızlarrr boşverinn yaaa zaten dertler çokk bide onları düşünmeyelimm bide ben başlamayayım şimdi :)))) walla inanın benimkide aynı kıskanıyorrr çatlasınnnn hehehehe

selam kızlarr..
bizde aşıdan geldikk.oğlum biraz huzursuz.fitil verdim uyuduuu.
herkes kaynanalarından yakınıyooo:)
hepsi oğullarını kıskanıyoo.paylaşamıyolarr bencedeee.
benimde kayınvalidem le arada fikir çatışması oluyoo.ama napıcaksınnn......ama yine de ii davranırr bana..kızdığım zamanlar olmuyo değil.ama tek çözüm cevap vermiceksinizz.siz saygınızda kusur etmeyin.gerisini boşverinn kızlarr bizim için en önemli şeyy bebişlerimiz artıkk
hepinizi ve kuzucuklarıınızıı öptümm

selam kızlar biz bu gün nurcanla birlike oğluşları doktora götürdük benimki hafif öksürüyodu peditus şurup verdi doktor erene de aşı yapıldı sonra birazcık da carrefoura takıldık ve evimize geri döndük.neler yazdınız daha hiç okuyamadım.

bi de kızlar bu gün yoğurt mayalayayım dedim ama olmadı niye yapamadım acaba?pastörize sütle yapmıştım 6 saat sonra baktım yine süt halinde yoğurda dönüşmemiş:))) acaba sıcaklığını mı ayarlayamadım

canım ben yogurdu şöle yapıom kaynatıyorum sonra soguyoo ama küçük parmöagımın dayana bilcegi bi sıcaklıga gelio sıonra mayayı koyuyorum güzelce agzını kapatıyorum ve sarıyorum ii oluyo yanii..

ben pınarın sütünden yapıyorum 1çay bardagına bir yemek kaşığı maya koyuyorum sütü ısıtıyorum seherin dediği gibi parmagını yakacak birazcık arzucum ben üzerine bihavlu kapatıyorum petegin üzerine koyuyorum 5 saat sonra olmuşşş bu arada evimizin yoğurtcusu oldu adım evede hergün yapıyorum 1kilo

mrb kızlar bızde gezdık kızımla bugun geldık sımdı uyuduu bende rahat rahat takılım bıraz ya ben ılk yogurdu babymix verdım sapır supur yedı daha sonra verdım yemedı bayagı ac olunca yıcek galıba daha fırsat bulupda kendım yapamadım buarda yogurdu nezaman verıyorsunuz bne ılk verdıgımde aksam verdım o gece sabaha kadar uyumadı bı huzur oldu anlatamam yogurtla alakası varmıdır sızce tugba sen gaz yapıyor demısdın bı ara rahatsız etcek kadarmı yapıyor sence

kızlar bi site buldum çok güzel kampanyalar ve numunelerle ilgili.isteyenler özele atayım
nihancım bana adresi özelden atarmısın canım sevinirim tatlımm. amann güzelimm babanla inşllah aranızı düzelmişsinizdir tatlım
canım çok geçmiş olsun bende benim minnoşu 50 günlükken kucagımdan düşürmüştüm günlerce kendime gelememiştim.
ne olmuş bu teşekkür butonuna ??? kim çaldıysa geri versin Çok üzgünüm çoook aa bi teşekkür bile edemicezmi arkadaşlarımızaaa
evt canım yaaa arkadaşlarımıza bir teşekkür bile edemiyecegiz.
benimkide artık geceleri çok uyanıyor acaba açmı kalıyordur kezbancımm çok uyanır oldu. sütümün arkasından mama takviyesimi yapsam acaba. birde kezbancım izmirin neresinde oturuyorsun tatlım.izmire gelme ihtimalim varda şekercim.
yıldızcımm hiç sorma güzelim geçen haftadan beri kaç kere yogurt deneme çalışmaları yaptım anlatamam hiçbiri tutmadı hep baktıgımda süttü neyi yanlış yaptım bilmiyorum.bugün sagolsun komşum yapıverdi yarın aç dedi bakalım olacakmı yoksa sorun bendemiymiş.
Tugbacım canım yaa geçmiş olsunn tatlımm.bizede gelip yogurt yapıverirmisin teyzeee.
aman hiç aile sorunları demeyinn hiç bitmiyor.
Özgecimm baksen berilimizeee pek hareketli olacak desene.bizim kuşta evde aglıyorken bir anda kapının önüne çıkalım susuyor kerata.saglıgınız nasıl inşllah iyidir.
nihancım ozanım egem iyiymiş balgam durumu geçmiş çok şükür.
Bütün arkadaşlarıma sevgilerr,öpücüklerr. :1hug:

izmirli anneler hangi dr.a götürüosunuz bana yardımcı olun birazzz ya bizim yüzümüz gülmedi dr.dan ya(

iyi akşamlar kızlar.neler kaynatmışsınız böyle.kaynanasından dertli arkadaşlar allah yardımcınız oolsun.en fazla desteğe ihtiyaç duyduğumuz anda köstek olmuyorlarmı böyle...hasbinallah...gerçiben o konularda şanslıyım sağolsun bizimkiler çok iyidir.her konuda destektirler.hiç kimseye benden için laf söyletmezler.hatta eşimide tembihlerler.haklarını vermek lazım.benimkiler herhalde numuneler.inş.sizinkilerde en kısa zamanda yanlışlarını farkederler.takmayın kafanızı kızlar boşverin.hadi ben sizi kocaman öpüyümde keyfiniz yerine gelsin.

izmirli anneler hangi dr.a götürüosunuz bana yardımcı olun birazzz ya bizim yüzümüz gülmedi dr.dan ya(

izmir 9 eylülde prof.dr.derya erçal..süper bi dr. ilk gittiğimizde 45 dak. sonra odasından çıktık.çok memnun kaldım ben.ist.da böyle bi dr. bulamadım maalesef.sık sık izmire gidiyoruz.her gittiğimde gidiyoruz derya beye..daha önce kent hastanesinde çalışıyordu.

Selam arkadaşlarım,
Mervecim az kalmış canım Allah kavuştursun hatta şimdiden gözünaydın.
Banucum Allah korumuş miniğini. Aman dikkat et çok hareketlendiler artık zilliler. Seher güldürdün beni akşam akşam öpüyorum seni ve miniklerini.
Baharcım geçmiş olsun canım gülücük attığına göre keyfi yerindeydi demekki, telaş yapma çok tedirgin olursan bir doktora götür için rahatlasın.
Ayşegülcüm çok üzüldüm canım umarım bir an önce geçer kolu kızının, çok geçmiş olsun. Lina iyi çok şükür, Perşembe günü dikişleri alınacak inşallah.
Nuraycım valla yaa yok etmişler teşekkür butonumuzu, o kadar alışmışımki her okuduğum kişiye basasım geliyor ama bulamıyorum
Aymucum canım nasıl gidiyor hamileliğin?
Tuğbacım benimkide dün sabaha karşı uyandı ve ellerini yemeye çalıştı büyük iştahla dişlerini kaşıdı durdu. Bugünde hem iştahsız hemde huysuzdu, sanırım dişleri kaşınıyor yandık valla. Bu arada Tuğbacım Sehercim sıkmayın canınızı oluyor böyle şeyler aile içinde ama insan kırıldımı yerine gelmiyor bazı şeyler. Allahtan kocalarınız sizin tarafınızda.
Hadi kızlar hepinizi öpüyor ve iyigeceler diliyorum.

Dün molfixe mail atmıştım numunelerle ilgili. Çok çirkin bir uslupla beni reddetmişler. Bende onlara cevap yazdım ama çok sinirlendim Sonuçta kocaman firma düzgün bir şekilde numune göndermiyoruz diyebilirlerdi. Boykot ediyorum molfix almayacağım bundan sonra.

ertuğ uyumuyo yine ya kollarım koptu puseti ileri geri yapmaktan babasına evrettim ama hiç uykusu yok kedi gbi miyavlıyo bide emmesiyle diş kaşıo beyimiz gamzecim banada gıcık bişe yazmışlardı bende hiç aldırış etmedim gelenlerden en güzeli herobabynin paketiydi kutusu bile bana ve bebegime hitap ediyodu o kadar özenmişler yani ertuğda hero babynin herşeyini yiyo başkada bebelac yiyo başkada bişeyin ürününü yemiyo öptüm iyigeceler uyutmaya çalışım bakayım anaam şarkı söliiiiiiiiiiiiiiiii site uyanacak vah vah uyansınlar bizene ben uyuyormuyum onlarda uyumasın dimi ama :)

günaydımnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorum canlarım sizi nasılsınızzz.. hepini çok çok çoook seviyom gııı valla :)
hehe banu senden öndeyim bugün ilk günaydın benden :))))) yakalayamadın beni :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…