var canalrım öle kaynanalar kaynatalar... bitanede benim başimda ...ama s,zde dertliymişinzi yhaa valla benim gibi yakınanalardan :)) deli ediolar beni sanki başimdakiler yetmio.. ama artık son olanlardan sonra eşime dedim nefret ediyorum annenden .. sevmiyorum dedim çünkü oda artık bilo onu 6 senedrkii yeter bende ç.ocuk deilim...
kaynım eşindne ayrılmıştıı hamiledi ozman ogün bugün çocugunu hiç göstermedi eski eşi ona 5 yaşinda oldu çocuk ... dün fotografını bulmuş eşinin bi akrabasından ... ilkkes gördük .. allah kimseyi evladından ayrı koymasın gözleir dolmuş a ama daha kokusnu içine çekmedi ne oldugunu bilmio evladın bi çeksin hiç ayrılamaz...
Herkese günaydın: kıss seher hakikaten bu sabah öndesin.ben foruma çoktan girdim ama yazamadım.neyse canım nasılsın.arda ve buğra nasıllar öpüyorm miniklerini kıslar bu kaynanalar hepmi aynı benim başımdada var bi cadı.allahıma şükrediyorum ki o istanbulda ben ise tokattayım.yoksa varya ben çoktan gitmiştim baba evine.bizimkide aynı oğlunu benden kıskanıyo inanırmısınız düğünümüze 1 hafta kala oğluna gel vazgeçelim ben seni başkasıyla paylaşamam demiş.doğum yaptım 1 ay kaldı yanımda kafayı yiyecek hale geldim çok densiz bir kadın odamıza bile pat diye dalıyodu bu tabı her gece ve 4,5 kez oluyodu.neyseki yanımda yok. tuğbacım ne zaman geçecek bu ertuğun huzursuzluğu canım ya üzülüyorum çocuğa.gece uykusu nasıl düzenlimi bu arada popişi iyi oldumu.öpüyorum ertuğu ve seni canım. Aslııı sağol canım düşündüğün için.çok teşekkür ederim. Öznurcum eylünün yemesi düzelmedimi hale canım benim bir derdimi var acaba. Bu arada kızlar ben bu gece uyumayan bebekleri anlamıyorum benim kızım hiç uyanmıyo geceleri(MAŞŞALLAH DİYELİM)yanımda yattığı içinmi bilmem uyansa bile yattğımız yerde memeyi veriyorum ağzına hemen geri uyuyo.tabi benim yanımda yatmak şartıyla.beşiğinde hayatta yatıramıyorum. Nihan evlin nasıl canım.öptüm tatlı miniğimizi. Zeynep kıss sen nerelrdesin çağan efe nasıl özlemiyomu babasını. Kezbencım canım ege ve sude iyimi bir ara egeyi doktora götürcem diyodun ne oldu götürdünmu. Gamzecim seni ve linayıda öpüyorum canım Ayşegül sen nasılsın arkadaşım 3 çocuk allhım sana kolaylık versin. Cyıldız geçmiş olsun canım. diğer ağustos anneleri ve tatlı bebeklerimi öpüyorum kocaman.hepinize iyi günler diliyorum.
kıs banu aynısıymış he seninki ile benimki :))) biz sözlüyüz eşime nedemiş kaynanam ben seni seherden çok kıskanıyorum demiş eşim deid bunu bana:))şaştım yanii .. bzi eşyaları aldık nişanlıyız kadın diokii eşyaları aldınız yanii işi garatiye bagladınız dioo .... gelin ata binerken yaa nasip demiş beeee ozmanlar konuşamıyodum tabi :))))ben allaha havale tetim valla benim hep burnumdan getirdi bana hep maddii yönden ailem destek oldu hep onlar arkamdaydıı egerki eşim iş bilir kişi olmasa biz çoktan açlıktan sürünürdük vee ben ayrılırdım eşimden .. ben bukadıdnın patavatsız çenesini çekemm eşim izin verse beni varyaa oo beni elinin altına bile almaya çal,işr akşama kadar şu işi tyap bu işi yap buyurur.. suyunu bile kendii almaz ister... hiç iş yapmaz kızı görürü evde işi kız resmini koycam görün die :)))))))))
günaydın
kıss seher korktum kaynanandan o ne bakışlarrrr:))
annen çok tatlı ama belli kızz...
kızlar saolun benim halim zor kzın kolu açıldı ama henüz tam hareket ettiremiyo 15 gün aynı şekilde durduğu için ve oğlan bütün gece sıkca uyandı kafam çok fenaa
tşk.e canım annem hakket annem die demiom çok iidri... kaynanam gerçekten öle baakar o daha nekii ne bakışlar var onda .. bid eo foto oglumun dogum gününde yanii..
bambocumm geçmiş olsun güzelim hayırdır hastasınız sanırım ben eskisi gibi artık pek burda olmadıgım ve geçmişi okuyamadıgım için gözümden kaçmış canım neyiniz var.
selam kocaman günaydın sevgili annişlerkaydirigubbakcemile3 ne o kıs hemen kaynatmışsınız kaynanalar şu maluuuuuum konu :jeyyar:unutmayalım bizde kaynana olacaaaaassssssssırnaşık şeyama nasılşutarafagitti
şaka bi yana kıslar ben hiç girmeyeyim bu konuya en iisi siz anlayın hepinizden beter bi durum bende üstelik 5 tanede elti varrr:bbo::çok üzgünüm:
ayşegül canım nolecek bizim bu halimisss benim de büyük kıss bu gece sabaha kadar kustu:1shok: yatak yüzü görmedim valla neyseki öbürü çok ağlamadı ama çok perişanım çookneyse kıslar ben çıkıom şimdi kızmı yıkadım yatırdım bi terlesin bakalım bu arada yatak yorgan mahfoldu bi kamyondagamyoncuiremsu çamaşır varr isyanlardayım kafamçokkarıştıbi stres atim diya uğradın herkesi kocaman öptümmma.s.
haaabu arada şu israil malları hakkında herkesi bilinçli olmaya davet ediyorum okuduğum kadarıyla bez ler konusundan duyarlı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum lütfen artık bi yerlerden başlayalımmm nooollurrrrrrrrrrrrrrrr