CANIM BENİM ÜZÜLME NEOLUR HERŞEY YOLUNDA GİTSİNDE BEBEĞİNİ 36,HAFTADA ALSINLAR SORUN DEİL SIKMA CANINI NİYEYSE AKSİLİKLER HİÇ PEŞİMİZİ BIRAKMADI AMA OLSUN YİNE HAMD ETMEK LAZIM DAHA KÖTÜLERİDE BAŞIMIZA GELEBİLİRDİ.CANIM İDRAR TAHLİLİ YAPTIRIYOMUSUN HİÇ PROTEİN ÇIKIOMU İDRARDA?kızlaarrr yaa bu sıkıntılar niye bırakmıyo biziiiii(
doktorumla konuştum şimdi.
amniyosentez sonucumu söylemek için ve tansiyonlarımı iletmek için aramıştım.
tansiyonum son 5 gündür hep 13/9. ayak bileklerimde yumruk gibi şişlikler var. inmiyor birtürlü.
bunların hepsi plesantadan kaynaklanan sorunlar dedi, plesantamın büyük olması böyle şeylere sebep oluyormuş.
10 haftalık rapor yazıcam ve evde istirahat ederek bebeğini büyütüceksin eğer herşey yolunda giderse max. 36. haftada alacağız bebişi dedi..
çünkü bu tür hamileliklerde bebek için dışarısı daha güvenli oluyor dedi.((
c.tesi kontrole gideceğim detaylı konuşacağızz(
üzüldüm yine...
canım beniim çok teşekkür ederiimm.
c.tesi detayları öğreneceğiz bakalım neler çıkıcak..
herşeyin hayırlısı olsun..
kızlaarrr yaa bu sıkıntılar niye bırakmıyo biziiiii(
tansiyonum son 5 gündür hep 13/9. ayak bileklerimde yumruk gibi şişlikler var. inmiyor birtürlü.
bunların hepsi plesantadan kaynaklanan sorunlar dedi, plesantamın büyük olması böyle şeylere sebep oluyormuş.
10 haftalık rapor yazıcam ve evde istirahat ederek bebeğini büyütüceksin eğer herşey yolunda giderse max. 36. haftada alacağız bebişi dedi..
üzüldüm yine...
CANIM BENİM ÜZÜLME NEOLUR HERŞEY YOLUNDA GİTSİNDE BEBEĞİNİ 36,HAFTADA ALSINLAR SORUN DEİL SIKMA CANINI NİYEYSE AKSİLİKLER HİÇ PEŞİMİZİ BIRAKMADI AMA OLSUN YİNE HAMD ETMEK LAZIM DAHA KÖTÜLERİDE BAŞIMIZA GELEBİLİRDİ.CANIM İDRAR TAHLİLİ YAPTIRIYOMUSUN HİÇ PROTEİN ÇIKIOMU İDRARDA?
kızlaarrr yaa bu sıkıntılar niye bırakmıyo biziiiii(
üzüldüm yine...
saol aylincimmm.
c.tesi yaparız dedii idrar testini ama asıl sorunumuz plesantanın büyük olması(
canım hemen korkup üzülme..bakalım dediğin gibi cumartesi neler söyleyecek doktorların arkadaşımın bebeği 35.nci haftada doğdu şimdi 6 aylık var ya 10 kilo şu an:teytey::dance:allahlardan korusun öyle tatlı ki..dün bütün gün onu yedim..yani önemli olan bebişinin ve senin sağlığın.bakalım ne diyecek dr'un.
Bu arada resimdeki eşin sanırım allah hiç ayırmasın çok yakışmışsınız..bir de bebişiniz tam olacak inşallah..a.s.:içelim:
BİRİMİZİNKİ BÜYÜK BİRİMİİNKİ AŞAĞI YERLEŞMİŞ ANLAMADIM BEN BU İŞTEN VALA BİŞE AĞUSTOS ANNELERİNİN SORUNLARI BİTMEK BİLMEDİ VALLA ALLAH HAYIRLISIYLA EVLATLARIMIZA KAVUŞMAMIZI NASİP ETSİN İNŞ.
ayyy canım yaa bozma moralini...herseyin hayırlısı... demek bebişine erken kavuşcaksın... doktorun senin için en doğru olanı söylemiştir, doktoruna güven vede moralini yüksek tut canım... sana üzülmek hiç yakışmıyor... sen değilmiydin bize üzüntüyü, sıkıntıyı stresi yasaklayan...
dualarımız seninle....
HAKLISIN CANIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUNsorma canıım yaaa..
neyse yaşayıp görcez bakalıımm, şimdi ben bunu daha fazla düşünmek istemiyorum yoksa yine tansiyonum yükselirr :))
sende düşünmee sakınn, tansiyona diikkaaattt..
TREND CİM seninde plesantanda sorun vardı galiba değilmi canım .yanlış hatırlamıyorsam.hatta sezeryan olmayı planlıyordun.senin sorunun neydi.bizide bilgilendirirmisin canım?birde dr lar bunu ne zaman anladı. bende bebişimi alt tarafta taşıyorum.bana göre ve beni görenlerde öyle diyor.göbeğim şişti.midem hiç şişmedi.şimdi bende merak ettim ?
aylinciim yaaaaa.üzme kendini.güzel yönünden düşün.bak bebişini erkenden kollarına alacaksın.zaten iyi baktığın sürece hemen gelişip, büyüyorlar.herşeyde bir hayır vardır.istirahat senin için daha sağlıklı olanıise git güle güle dinlen.hiç yorma kendinişurda 10 hafta haziranın ortasına denk geliyor yanılmıyorsam.zaten ondan sonrada iş göremezlik raporu alırsın... :teytey: ne güzel dinlenirsin.oğluşunada çok iyi bakarsın.
tansiyon için hafif gıdaları tercih et canım ( ah bunu yazanda bi uygulasa tatlicadiarzu yani ben ).bol su iç.geçmiş olsun.
hamileliği dertsiz geçen varmı ki? biz neler atlattık.buda ne ki değilmi aylincim.moralini yüksek tut canım.
dr ne diyorsa onu uygula.hemen çık izne... çok geçmiş olsun...a.s.
canım benimde plesantam rahim ağzına yani aşağı doğru yerleşmiş benim 2 yada 3 hafta önce anlaşıldı kanamam oldu daha sonra ultrasonda baktılar ve böyle bi durum oluştuğunu söylediler bu plesanta büyüdükçe ortaya çıkan bi durummuş canımbenim sürekli aşağı doğru baskım ve ağrım var tekrar kanamam olmasından çok korkuyorum inş.olmaz dr.um kanama oluştuğu taktirde tekrar rapor vericeğini söyledi doğuma kadar dikkat etmeliymişim canım erken alabiliriz demişti dr.banada bakalım hayırlısı nasılsa o olsun
eşimde aynısını söyledi havvacım niye üzülüyosun ki dedi oooh 10 hafta kafa tatili, sonunda oğlumuz erken gelicek sevinmen lazım dedi:))
benimde üzüntüm geçti biraz ama şimdi bu rapor işini iş yerine nasıl söylicem :teytey:
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr:dance::teytey: olmuş..BU ARADA RESİM BÖLÜMÜNE YENİ ÇEKTİĞİM RESMİMİ EKLEDİM...BU BENİM BEBİŞİM TEYZELERİİİİ. KİLOYU GÖBEKTEN ALDIM YAA, SİZE ÇOK ŞİŞ GELEBİLİR tatlicadiarzu
ÇOKTA SİVRİ DURUYOR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?