2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

CANIM BENİM ÜZÜLME NEOLUR HERŞEY YOLUNDA GİTSİNDE BEBEĞİNİ 36,HAFTADA ALSINLAR SORUN DEİL SIKMA CANINI NİYEYSE AKSİLİKLER HİÇ PEŞİMİZİ BIRAKMADI AMA OLSUN YİNE HAMD ETMEK LAZIM DAHA KÖTÜLERİDE BAŞIMIZA GELEBİLİRDİ.CANIM İDRAR TAHLİLİ YAPTIRIYOMUSUN HİÇ PROTEİN ÇIKIOMU İDRARDA?

canım beniim çok teşekkür ederiimm.
c.tesi detayları öğreneceğiz bakalım neler çıkıcak..
herşeyin hayırlısı olsun..

hayırlı haberlerini bekliyoruz hayatım senin için dua edicem arkadaşım. herşey yoluna giricek merak etme canım bu sıkıntıların hepsini unutucaz inşallah

tünaydınnnnnnnnnnnn güzel anneler biribirinden daha güzel bebişleria.s.
şimdi dün girememiş olduğumdan geçmiş olaylara bir göz attım aklımdakileri söyleyeyim.
TOSBAA aylin canım evlilik yıldönümün kutlu olsun..amniyosentez sonucuna da İNANILMAZ SEVİNDİM..gözümüz aydın valla:teytey::teytey:
ASLİİİ canım seninkine de çok sevindim bunlar çok güzel haberler.sıra hatırladığım kadaryla KALACHAKRACIM.SGSELCUK,DİLOŞUM,PANİKTAKCIM, siz de inşallah güzel haberer alacağız.:dance:
ELVİNCİM ne güzel örnekler onlar..süper valla aslında ben çok güzel örgü örebiliyorum ama o kadar çok ören var ki herşeyi örgü olmasın diye bari ben şimdilik örmeyeyim diyorum..büyürken kazak falan örerim ben de şu ilk bebeklik evresi için çok şey örüldü..:sm_confused:
TREND aylincim sıra sen de valla ben de çok sulugöz oldum ki zaten balık burcuyum ağlar dururdum şimdi sizin yazılarınızı okurken bile ağlıyorum inanın...:sm_confused:ne olur üzme kendini herşey yolunda gidiyor eşya almak için erkenliği allah korusun bişey olacak diye değil..daha çok böyle alışkanlık yapmış olması herkes 6 aydan önce bişey almıyor.biz de bişey almadık.ama ben hiç kötü şeyler düünmüyorum içini rahat tut.eşin farklı açıdan yaklaşmıştır.
Panikatakcım çok geçmiş olsun yaaa.bırak kabızlıktan iyidir:dance::teytey:
ama mideni bozan şeylerden biraz uzak durman lazım herhalde daimi hale gelirse kötü olur tekrar geçmiş olsun canım..a.s.
veeeeeeeeee ben arkadaşlar çok yoruldum dün hem günüm vardı hem de akşam maç biz de izlendi arakadaşlarımız bize geldiler:sm_confused:
çok yorulmuşum öyle ki bacaklarım ve kollarım
dün hep aklımdaydınız neler oldu bitti diye...hepinizi özledim..

Son düzenleme:

canım hemen korkup üzülme..bakalım dediğin gibi cumartesi neler söyleyecek doktorların arkadaşımın bebeği 35.nci haftada doğdu şimdi 6 aylık var ya 10 kilo şu an:teytey::dance:allah lardan korusun öyle tatlı ki..dün bütün gün onu yedim..yani önemli olan bebişinin ve senin sağlığın.bakalım ne diyecek dr'un.
Bu arada resimdeki eşin sanırım allah hiç ayırmasın çok yakışmışsınız..bir de bebişiniz tam olacak inşallah..a.s.:içelim:

saol aylincimmm.
c.tesi yaparız dedii idrar testini ama asıl sorunumuz plesantanın büyük olması(

ayyy canım yaa bozma moralini...herseyin hayırlısı... demek bebişine erken kavuşcaksın... doktorun senin için en doğru olanı söylemiştir, doktoruna güven vede moralini yüksek tut canım... sana üzülmek hiç yakışmıyor... sen değilmiydin bize üzüntüyü, sıkıntıyı stresi yasaklayan...
dualarımız seninle....

saol aylincimmm.
c.tesi yaparız dedii idrar testini ama asıl sorunumuz plesantanın büyük olması(

BİRİMİZİNKİ BÜYÜK BİRİMİİNKİ AŞAĞI YERLEŞMİŞ ANLAMADIM BEN BU İŞTEN VALA BİŞE AĞUSTOS ANNELERİNİN SORUNLARI BİTMEK BİLMEDİ VALLA ALLAH HAYIRLISIYLA EVLATLARIMIZA KAVUŞMAMIZI NASİP ETSİN İNŞ.

ya aslında şimdi o kadar üzgün değilim :) 10 haftalık rapor beni fena halde cezbediyor.
eşimle konuştuum niye üzülüyosun kiii ne güzel evde dinlenicen dedi hem bu dinlenmenin sonunda oğlumuza çabuk kavuşacağız belliki dedi:))
Allah hepimize sağlık versinde bitirelim şu hamilelik zamanlarınıı.
çook saol canım iyi dileklerin için inşallah herşeyy yolunda gider, bunlarda tuzu biberi olurr.
bu arada evet canım resimdeki eşimm :smiley-cool:

sorma canıım yaaa..
neyse yaşayıp görcez bakalıımm, şimdi ben bunu daha fazla düşünmek istemiyorum yoksa yine tansiyonum yükselirr :))
sende düşünmee sakınn, tansiyona diikkaaattt..

eşimde aynısını söyledi havvacım niye üzülüyosun ki dedi oooh 10 hafta kafa tatili, sonunda oğlumuz erken gelicek sevinmen lazım dedi:))
benimde üzüntüm geçti biraz ama şimdi bu rapor işini iş yerine nasıl söylicem :teytey:

sorma canıım yaaa..
neyse yaşayıp görcez bakalıımm, şimdi ben bunu daha fazla düşünmek istemiyorum yoksa yine tansiyonum yükselirr :))
sende düşünmee sakınn, tansiyona diikkaaattt..
HAKLISIN CANIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN

aylinciim yaaaaa.üzme kendini.güzel yönünden düşün.bak bebişini erkenden kollarına alacaksın.zaten iyi baktığın sürece hemen gelişip, büyüyorlar.herşeyde bir hayır vardır.istirahat senin için daha sağlıklı olanıise git güle güle dinlen.hiç yorma kendinişurda 10 hafta haziranın ortasına denk geliyor yanılmıyorsam.zaten ondan sonrada iş göremezlik raporu alırsın... :teytey: ne güzel dinlenirsin.oğluşunada çok iyi bakarsın.
tansiyon için hafif gıdaları tercih et canım ( ah bunu yazanda bi uygulasa tatlicadiarzu yani ben ).bol su iç.geçmiş olsun.

hamileliği dertsiz geçen varmı ki? biz neler atlattık.buda ne ki değilmi aylincim.moralini yüksek tut canım.
dr ne diyorsa onu uygula.hemen çık izne... çok geçmiş olsun...a.s.

TREND CİM seninde plesantanda sorun vardı galiba değilmi canım .yanlış hatırlamıyorsam.hatta sezeryan olmayı planlıyordun.senin sorunun neydi.bizide bilgilendirirmisin canım?birde dr lar bunu ne zaman anladı. bende bebişimi alt tarafta taşıyorum.bana göre ve beni görenlerde öyle diyor.göbeğim şişti.midem hiç şişmedi.şimdi bende merak ettim ?

canım benimde plesantam rahim ağzına yani aşağı doğru yerleşmiş benim 2 yada 3 hafta önce anlaşıldı kanamam oldu daha sonra ultrasonda baktılar ve böyle bi durum oluştuğunu söylediler bu plesanta büyüdükçe ortaya çıkan bi durummuş canımbenim sürekli aşağı doğru baskım ve ağrım var tekrar kanamam olmasından çok korkuyorum inş.olmaz dr.um kanama oluştuğu taktirde tekrar rapor vericeğini söyledi doğuma kadar dikkat etmeliymişim canım erken alabiliriz demişti dr.banada bakalım hayırlısı nasılsa o olsun

inşallah canıım bunuda atlatırıımm hayırlısıylaa..
36. haftada doğum olursa temmuz 14'e geliyoo:))
bakalım neler olcak o zamana kadar:))
yani ne alpmişşşş di mi yaaaaa :dilcikar:

sanada çok geçmiş olsun arkadaşım.ağır ve ani hareketlerden uzak dur.
allahımın izniyle hiç birimize hiç bişey olmayacak.ağustos anneleri biraz sorunlar yaşıyor ama hepsini atlatacağız arkadaşlar.

veeee geçiyoruz GÜNÜ SÖZÜNE

İyi ağaç kolay yetişmez; rüzgar ne kadar kuvvetli eserse, ağaçlar da o kadar sağlam olur.
(J. Willard Marriot)

BU GÜZEL VE ANLAMLI SÖZÜ AĞUSTOS ANNELERİNE İTHAF EDERİM a.s.

BU ARADA RESİM BÖLÜMÜNE YENİ ÇEKTİĞİM RESMİMİ EKLEDİM...BU BENİM BEBİŞİM TEYZELERİİİİ. KİLOYU GÖBEKTEN ALDIM YAA, SİZE ÇOK ŞİŞ GELEBİLİR tatlicadiarzu
ÇOKTA SİVRİ DURUYOR.

yav canım sen zaten işten ayrılmıcak mıydın? yada ben mi öyle hatırlıyorum :uhm:

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr:dance::teytey: olmuş..
benim bel çevrem genişledi ve popom senin ne güzel sadece göbişin büyümüş..allah baışlasın orda bi minik var yaaaaaaa...:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…