2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sefa canım geçmiş olsunn valla bizim nöbet bitmez .. israil konusuna bende katılıyorum zaten forum çokk hassas bu konuda türkiye olarak içimiz yanıyo gerçekten ...
aslıcım canım 4 yaşındaki kızım düşmüştü omzu çatladı açtık bandajı dün ii olacak inşallah öpüyorum kuzunu...
seherim kuşum takma çok hasta olursun hayatını gençliğni yaşa ama yakında oolman kötü işte inş bi gün durumları düzeltip bakşa bi yere taşınırsın :))
ya bütün işler duruyo ben çok yorgunum bugün ne etcemm

ya bi de bişey sorcam bu gazlarrr geri döndüü kabus gibi oğlum ayaklarını ite çeke ağlıyo ayy ne iş anlamadımm sizin bebekler ne durumda benim oğlan çok azgınnn çok huzursuz diş belirtiside yok yani elime bişi gelmiyo henüz ayy bu nedir yaa

ayyy al bizdende o kadar gece kalktık ilk günlerdeki gibi feryat figan gittik..hem uuyuyo hem ağlıyor hem ıkınıyo neden oluyor anlamadım ben de...KABUS GERİ DÖNDÜ!!!!!!

niye bu gaz sorunu çıktı ki şimdi ayyyy allahım korusun valla ben de çok çektim inşallah tekrarlamaz

günaydııııııııııııııııın artık anlatmıcam anlattıkca ertuğ çığrından çıkıyo biraz olumlu düşünsem yazsam olumlu yansırmı dedim aklımca yani biz çok iyiyiz oğluşumla gülüşüyorz bol bol sevişiyoz ana oğul ooooooo süper geçiyo hergünüm(ay ne attım ya belkim faydası olur)arzu kız o diş olayı benide kemirdi kemirmeyi bırak birazda sinir hastası yaptı valla yazık yavruma ya.ayşegülcüm gaz bizdede var hala yoğurt yiyincede kıvranıyo yaoğurdun arasında gaz ilacı veriyorum yiyene kadar çıkarıp rahatlıyo kuzum.seher kız o ne anam allahım onun kem gözünden saınsın seni yavrum benim sen bide küçük evlenmişsin gördüğüm kadarıyla minicikmişin kız ay allahım yavrularının hatırına o cadı sana nazar filan edemesin inşallah eşin yanındaymış çok şükür ay canım erayımda ben kendimi savunaasamda savunur herzaman canım kocişim benim.benim kaynanam melek ya annemden daha iyi desem yeridir ya allahım bozmasın aramızı oğlunuda hiç kıskanmaz hatta öyle duyduğu zaman çok kızr ne demek kıskanmak böyle mantıkmı var der ne için doğurdun o erkegi sen der afedersiniz kendin için doğurmadınya tabi bu başka yönen kıskanan kaynanalar gibi banucumun kaynanası gibiler için söylediği şey ne acaip yatak odasına pat diye girilirmi ya annem salona bile girerken seslenir yada kapı kapalıysa tıklatr aman takmayın kızlar cvp vrein valla ben verdim 3 yılın hıncını attım içimden oh be konuşmakta cvp vermekte güzelmiş.banucum altı yavaştan düzeliyo ama işte sonra tekrarlıyo neyse bez dönemimiz bitene kadar yapacak bişe yok yok dişi daha patlamadı canım ya.canım bebişinde bişe yok dimi dün düştüya.sefacım çok geçmiş olsun canım ya valla herzaman dua ediyorum 1 den fazla bebeginiz olduğu için ay dışarı çıkıp markete gitmem lazım maması bitti benim ped almam lazım eriniyorum neyse ertuğ uyudu hazırlanayım yavaştan uyanıncada onu hazırlar gideriz buralardayım daha öpüyorum bütün annişlerimive bebişlerimi

mrb kızlar herkese gunaydınlar bende israyı uyuttum bugece uyumasına uyudu ama nedense benım gozumu uyku tutmadı delı gıbıyım sabaha kadar dön dön dur halbukı uykumda var ama uyuyamadım sabah 5 den sonra uyumusum 9 da uyandım ve hala uykum varrrrr ist danda misafirim geliyor abimin esiyle yigenim geliyor bide onlarla sabahlarızzz ne o kızlar dun kaldıgını yerden devam kaynanalara :))) benım kayınvalıdemde ıyıdır ama cok yaslı hıc sarmıyor benı fıkır ayrılıkları oluyor havalar soguk oldugunda genellıkle bende kalır bıde dusunun bıtek oglu var esıde yokk varsa yoksa esım boylede cok kotuuu yahuuu bıkac kac kardes olsaydılar keske

selam arkadaşlarrr.
keyifler nasıll herkes ii dir umarımm.
hepinizi ve kuzucuklarınızı öpüyorummmmm
güzel huzurlu bir gün diliyorummmmmmmmmm
.

hmm bıde su kayınvalıdeler ne anlar yatak odasına yahuu benımkıde oyleydı bıde yatak odamın kapısını tam kapanmıyor aralık kalıyor lohusayken arkasısna bıseyler koyuyordum malum gece ruyalarıma bıle gırmısdı gece bı uyandım koydugum seyler gerıye gelmıs kapı acılmıs sınır olmak ıcden deıl durdum durdum gene dayanamadım dedımkı gece yoklama cekmısın genee dedım eee cocuga baktım uyanmısmı dıye demezmı gırme deddım tamam dedı gırmedı dedıgım gece tabıı gecenlerde bende kalıyordu bayadır dun gıttı esım gec geldı işten bizım zılllınınde uykusu hafıf kapı sesıne uyandı salla salla uyumadı bıraktım esıme sen uyandırdın sen uyut dıye oda yanımıza aldı uyusun dıye yemınle soyluyorum bı kere vıykkk yaptı bızımkı aglamadı bagırdı 2 kere yaptı kayınvalıdem kapıya falan vurmadan dırek yatak odasına gırdı neymıs cocuk cok aglamıs esımde bız varız ya annne dedıgınde uyumus kalmısınızdır cocugu duymamıssınızdır dıyor heyallahım ınsanın cocugunu duymamaması gıbı bısey mumkunmu bıde vallahı kızlar aglamadı bıle sadece bagırdı 2 kere bu sadece 1 tanesıydı daha neler nelr gunduz desen dırek yatak odamda kapı falan calma yokkkk bende bısey dıyemıyorum yaslı dusunemıyor galıba ama sunu dıyım bekarken valla benım odama annem bıle kapıyı vurmadan gırmezdı sımdı evlı oldugumuz halde yatak odam yol gecen hanı gıbııı nedıym

ben anlatsam nil1299 heralde şükür dersin.bizim ki ben eve geldim başladdı .burnumdan geldi lohusalığım kadına kal da demiyorum annem kalıyo o da kalıyo bi geece yakaladım beni eşime şikayet edşyor balkonda allahtan eşim çok idareci.sonra etraftan duyduklarıma şok oldum önünden sofra kaldırmışım üstüne yürümüşüm egeyi vermiyomuşum aa dedim bu sağlıklı değil.eşimde tasdikledi şimdi nıraktım kendi haline hafta bir gidiyorum misafir gibi oturup geliyorum o da eşim için ...

sedefcigim canıms nein işinde zor valla şöle bi kaç kardeş olsaydı paylaşırdınız en azından ... benim eşimden hariç erkke 3 tane daha var o konuda şanslıyım yoks aben tek başima çekkemem bu kadının dilini yhaa bakmaya bakarım ben allahtan korkarım ama dil agır gelio kaldıramıyorum sinirli bi insanımda bir yutuyom ama yeri gelirse hemen tak yapıştırıyom lafıı napim .. haksızlık etmicekler... kim olursa olsun ... sedefciigm canım evlenince annemin yerini daha ii anladım kimse olamaazmış onun gibi tugbacıgım bak ne şanslıymışın ii die biliosun annenden bile am a benimki öle deil iştee soguk nevali :))) benim annemin tırnagı olamaz ... keşke geç evlenseydim bende daha dolu dolu yaşasaydımm (( ama eşimi çok seviyorum yinede... ailemle daha çok vakit geçirseydim keşke yakınlar ama ne olursa olsun arıyo gözüm gönlüm...

cekocum benım adım sedef canım sedef dıyebılırsın valla canım ısde herkesın yasadıgı ayrı ayrı allahdan eslerımız bızım yanımızda bıde obburturlu olsa aaaa vallaa hıc cekılmezler canım yaa benım lohusalıgımda annemler 1 hafta kaldılar donduler ıst kayınvalıdem kaldı bana daha cok bunaltı geldı esım evdeydı işten cıkarılmısdı ozaman zaten bend ehıc yatmadım kımseye ıhtıyacım yokdu acıkcası ama sureklı yanımda kayın valıdem ben nereye o oraya bunalmısdım valla esıme dedım ya benı ıst gotur yada annenı koye gotur cekemeıyordum kımseyı son 10 kala artık evıne dondude bende rahatladım valla kızımla bıle yanlız kalamıyordum bıan olsun sehercım oyle valla cok demısımdır tek cocukluya evlenılmez dıye:))bızleerde yaslanınca oylemı olcaazz ayyyyyyy istemıorummm oyle olmakkkk aman boşverelım valla yoksa cıkılmaz bu işin icinden kız tugba haberler sende donusde bıde bana yogurt alsan kız fena olmaz sabah cıkdım markete ama yogurt almayı unutmusum sımdıde usenıyorum banada getırırsın artık

nerdeyse sabahtan beri yazılanları okuyorum kızlar ne kadar çok birikmiş.kayınvalideler çekiştirilmişmi desem yoksa dertlermi dökülmüş desem:) valla benim eşimin ailesiyle benim pek aram yok eşimin annesiyle babası ayrılmış.annesi hiç gelmez aramazda öyle bi kadınki oğlunun düğününe bile gelmedi oğlunuda pek aramaz anne den anneyede fark var sanırım.hiç bi anne oğlum nasıl diye merak etmezmi ne yapıyor bebeği oldu nasıl bir şeye benziyor diye merak etmezmi ben anladım valla.
evime bir tek babası geliyor o da istanbulda olduğu için 6 ayda bi 3 4 gün falan kalır gider.şanslımıyım değilmiyim bende çözemedim acıkcası:)
şu sıralarkızım kucağımdan hiç ama hiç inmiyor herşeyden sıkılıyo ne yapıcamı bilmiyorum uyuma süreleri dahada kısaldı.
ya keşke antalyada olsaydınızda burdada bi buluşma yapsaydık valla öyle sıkılıyorumki bazen.

kızlar ne dolmuşuz böle ya Allah seher le Tuğba dan razı olsun hepimizin anlatacağı varmış da anlatamamışız açılamamışız valla.Allah kaynanalarımızın gönlüne vicdan versin ve e akıl versin ki bizimde anne evladı olduğumuzu anlasınlar .....Daha ne denebilirki .......:dilcikar:

mehtapcım bence sanslısın canım bosver gelmezlerse gelmesınler daha ıyı kız ısınmı yok bosve:)ayy benımkıde hep kucagımda pc ın basında beraber yazıyoruz mausu almaya calısıyor alamayıncada kızıyor lm nnnn mmmmmmmmmmvbvbvbvbvbvbvbvbvbuyg ggb ayy bunlarda kızımın yazdıları olmus kusura bak mayın :)))

sedefcim yerim ben onun yazı yazan minicik parmaklarını.çok sevimli maşşallah.

sagolcanım melklerımızın hepsı cokkkkkkkk tatlııııııııııı senı bebısının sac rengı ney canım meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…