2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar 2 gündür yazamıyorum foruma özledim sizi ömerefeyi uyuttum fırsat bu fırsat dedimm
nasılsınız bebişler nasıll...öptüm hepsiniiiia.s.

sagolcanım melklerımızın hepsı cokkkkkkkk tatlııııııııııı senı bebısının sac rengı ney canım meraktan
sedefcim saçları açık kahverengi gibi.pek saçıda olduğu söylenmez.arkası döküldü baya.yattığı yerde hiç saçı yok.

biz geldik hiç indirimde bişe yokmuş kendime krem aldım niveanın sos unu 2 adet indirimde 6 ytl migrosta yine herobabynin devam maması ballı irmikli hediyeli ondan aldım bu arada ceydacım hoppala migrostada var 80 ytl canım bide yürütecini koymuşlar 100 müş oda kendi sitesinden bakayım ne kadarmış.alayım sedefcim ne demek kaç kiloluk olsun kız ertuğda tükürmeyi ögrendi bugün yüzüme yüzüme tükürüyo ilk yapyı gülme krizine girdim ya alem bebişlerimiz bide öpücük atıyo durup durup ay yerim ben oğluşumun karısını hiç kötü davranırmıyım ya valla ona neler yaparım neler içimde kalan herşeyi ona yaşatırım beni çok sever eminim gelinim ay ben üzemem valla ya ben ne hallerle büyütüyorum oğlumu yazık onun anneside benim gibi büyütüyo yazık degilmi ben sevgimden sıkarım valla herhalde

kızlar ebnim yoğurt denemem yine hüsranla sonuçlandı ya ne yapacagım ben(( ek gıdaya yoğurtla başla dedi dr ama ben başlayamıyom çünkü ortada yoğurt yook:)))arzumun yoğurt yapma makinasını mı alsam acaba

Selam kızlar, Linayı uyuttum yemeklerimi yaptım, birde kendime süt arttırsın diye soğan çorbası yaptım baktım hala uyanmadı küçük cadı girip bakayım dedim napıyosunuz diye.
Mehtapcım ben geliyorum pazar günü antalyaya canım 15-20 gün kalıcam, sen nerede oturuyodun gelirim sana bir ara, babamın arabası var atar Linayı gelirim:) Özelden telini yaz istersen.
Kızlar benim kayınvalidem ben Linaya 3 aylık hamileyken vefat etti. İyi kadındı mekanı cennet olsun, tabiki vardı bazı gariplikleri ama adı kaynana ya o yüzden batıyordu yoksa aynı şeyleri annem yapsa batmaz mesela :) birazda psikolojikti benimki sanırım. Torununu görebilseydi keşke. Şimdi gelip gördüğüne inanırım bazen. Neyse kızlar işte böyle öptüm hepinizi.

Cyıldız canım ben aldım arzumun yoğurt yapma makinesini çok memnunum şimdilik eve yapıyorum sonra kızıma yapacağım. Küçük kavanozları tam bıcırıklara göre. Biraz hazır yoğurtlara göre cıvık oluyor ama olsun sağlıklı.

simayhancım ayn bızımkıde oyle kız kımse demez kel hele arkada hıc yok bebegının saclarını isranın saclarına benzettım masallah tugbacım oh valla kremlencekde vakıt buluyorsan ne iyii:))gule gule kullan kremlerını tugba bu tukurmelerı komık ama igrenc bısey yaaa bıde balon yapıyoronlarla adamın gozunun ıcıne baka bakaa hmmbıde ertugun dıslerı cıkana kadar nasıl ıslak olur kuzum hmm bıde kız ben kızımı kıseye vermıcem dayanamam valla kızıma evlenme derımmmm nasıl fıkır:))

Ya benimkininde saçı yok pembe giydirmeme rağmen herkes oğlan sanıyor kızımı :) saçının arkasındada saç yok kel malesef. Uzasada tokalar taksam :))

slm kızlar ben geldim.laptop'ın adaptör giriş yeri arızalandı şarj olmuyor,o yüzden giremiyorum.babam da bu pc de oyun oynuyor.düzelene kadar pek gelemeyeceğim.geçmişi okumadım,umarım herkes iyidir.benim biraz canım sıkkın.2 banka ödeme bekliyor gecikmişimiz var.ama para yok nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum neyse sıkmıyım sizi de
öptüm miniklerimi ve sizleri

Nihancım canım umarım bir an önce düzlüğe çıkarsınız canım, gerçekten çok zor bebek varken. Öpüyorum canım seni ve Elvini.

herkese merhabalarrr
bir sürü sayfa birikmiş ancak okudum ahh bu kaynanalar ahhhhhh sehercim ve tugbaacım iii yapmışsnız ohhh rahatlamışsınızdır.benim kaynanam hala annemde burdayken dayanamıyom ama yokkende özlüyom nolcek böle... benimki çok iyidir bana hiç bi kötülüğü olmamıştır tek sorun çok konuşması bi lafı uzatııııırrr da uzatır ebrardan önce dayanıyodum dinliodum ama şimdi ebrarada çok karşınca dayanamıyorum sürekli ben şunu yediriodum ben bunu veriodum şimdikiler çok bilo ba benim çocuklarımın bi yerinde kusur mu var vs... ya ben bişeyi vermicem şuan diosam bitmiştir niye ısrar ediosun buna dayanamıyorum çokda hassas biridir bişi desem kalbi kırılcak biliorum eşimde öledir sürekli sorar annemden rahatsız oluomusun ama ben hiç bi zaman rahatsızlıgımı eşime belli etmem biliorumki oda çok üzülür .yoksa benim kayınvaldem hepinizinkine göre çok ii eşimle biraz tartışalım hemen aramızı bulmaya çalışır yatak odasına girmek mi aslaaaaa çok düşüncelidir odada ben yanlızda olsam yada ebrarı oda da bıraksam çocuk kendini yırtsada benden habersiz odama kesinlikle girmez ilk önce bana der işim varsa sen al ebrarı dersem öle girer allaha şükür benim kaynanam iii ama nede olsa adı kaynana ya birazda o yüzden lafları batıo neyse kızlar ebrar uyuyo o uyanmadan ben mutfagımı toparlayayım hepinizi çooookkkk öptükkk

ehehe kız annelerini anlıyorum vermicez diyolar ee ben oğlan annesi olarak ....bana ne oluyo bende oğlumu evlendirmicem diye dolaşıyom ortalıkta bi de isteyen varsa gelsin onlar istesin oğlumu yok valla yüreğim dayayanmaz:))kaynanam haklı mı ne?

Evet canım netten almıştım. hepsi burada diye bir site varya reklam olmasın diy ayrı yazdım :) oradan almıştım. Orada yorumlarıda oluyor bak istersen.

yaa o yoğurt makinlarından memnunmusunuz.annem geçn gün allıyordu bne aldırmadım bi şeye benzemez diyee..

Şimdi baktım siteye yok kaldırmışlarmı ne anlamadım. 1,5 sene falan oldu ben alalı tabi. Ceydacım memnunum canım yoğurt makinemden. biraz hazır yoğurtlara göre cıvık oluyor ama olsun sağlıklı olduğunu bilmek güzel. Ayrıca ek gıdaya geçince Linaya yapacağım :)

sağol gamzecim o zman bende aliim.
cıvık olsun öenmli değil yemesi daha kolay olur ben pek güvenmediğimden ldırmadım anneme dur şimdisöyleyim de geç kalınmış yılbaşı hediyesi:)))

annecim bak ben sana annlatıcam sen de aynını yapıcan tamammı tuğbaya anlattım bak o mahallenin yoğurtçusu olmuş :)))

hero baby kavanozları var ya onlardan al eline ..bi tatlı kaşığı da yoğurt al koy o kavanoza.en küçü k cezve var ya onun dolusu hero baby kavanozlarnı dolduruy cezveyi doldurana kadar süt koy ve kaynat.Herhangi bir süt oluyo ki ben en son Mİs süt le yaptım neyse kaynadıktan 15 dk sonra bak ortalama süt sıcaktan hafif ılımışmı diye muhtelemen ılımıştır.çok da soğuk çok da sıcak olmasın..Sonra o kavanoza koyduğun yoğurda o sütten koy azcık ayran yapar gibi çırp az sulansın yani o yoğurd.Sonra o yoğurdu özedikten sonra da o geri kalan sütü ağzına kadar doldur kavanozun.Kapat ağzını.bi Havluya sar sarmala .6 saat falan kaloriferin üstüne koy.bi yeri açık olmasın ama soğumasın kavanoz iice sar.6 saatin sonunda buzdolabına koy bi 5 saat de orda kalsın mayası otursun sonra da bebişine vermek için dolaptan çıkar ver bence yarısı yetiyo o kavanozun diğer yarısını da ertesi gün yedir.Bi yoğurt bitmeden diğerini yapacaksın bak bu gidişle.Arzum un yoğurt makinesine ne para vericen 45 ytl az paramı....a.s.

bi şeyy ssoraabilir miyimmm?????
ya şimdi benim kafam karıştı bizim dr.egeye yapacağım yoğurda hiç mama ile falan yap demedi bildiğin pastörize sütten anlattı.eee inek sütü yasak diyorlar yapan var mı veriyim mi:)))

Ceydacım bebeklere sadece saf inek sütü içirilmesi yasak 1 yaşına kadar ama sütten yoğurt yapıp verebilirsin. Ayrıca anne sütü ve biberon mamalarından da yoğurt yapılabiliyor farketmez yani. Ben ileride kendi sütümden yapıp vermeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…