nihan canım sagol kuru bi öksürüğü var yavrumun ama şiddetli degil çok şükür gece 2-3 kez öksürdü bi götüreyim dedim biraz üşütmüşüz.nurcanla çok yakınız allah çıkardı onu karşıma istesem bu kadarı olmaz.sürekli görüşüyoruz
anlalılan elvinin uyku sorunu devam ediyor umarım kısa zamanda düzelir
zeynep yoğurt tarifi için teşekkür ederim yarın 3. denemem olacak
ceko benim de bu inek sütü olayı çok kafamı kurcaladı ama dr pastörüze sütten yapabilirsin dedi sanırım süt olarak verilmesi yasak
son zamanlarda pek yazılanları takip edemiyorum benimki eskisi gibi durmuyor hep onunla ilgilenmemi istiyor
Özlemcimm bende cyıldızcım gibi bende hep hüsranla sonuçlara varmıştım dün komşum yapmıştı bugün senin dedigin gibi yapacagım bakalım tutacakmı yarın sonuçları bildiririm. yerimsenibenannecim bak ben sana annlatıcam sen de aynını yapıcan tamammı tuğbaya anlattım bak o mahallenin yoğurtçusu olmuş :)))
hero baby kavanozları var ya onlardan al eline ..bi tatlı kaşığı da yoğurt al koy o kavanoza.en küçü k cezve var ya onun dolusu hero baby kavanozlarnı dolduruycezveyi doldurana kadar süt koy ve kaynat.Herhangi bir süt oluyo ki ben en son Mİs süt le yaptım neyse kaynadıktan 15 dk sonra bak ortalama süt sıcaktan hafif ılımışmı diye muhtelemen ılımıştır.çok da soğuk çok da sıcak olmasın..Sonra o kavanoza koyduğun yoğurda o sütten koy azcık ayran yapar gibi çırp az sulansın yani o yoğurd.Sonra o yoğurdu özedikten sonra da o geri kalan sütü ağzına kadar doldur kavanozun.Kapat ağzını.bi Havluya sar sarmala .6 saat falan kaloriferin üstüne koy.bi yeri açık olmasın ama soğumasın kavanoz iice sar.6 saatin sonunda buzdolabına koy bi 5 saat de orda kalsın mayası otursun sonra da bebişine vermek için dolaptan çıkar ver bence yarısı yetiyo o kavanozun diğer yarısını da ertesi gün yedir.Bi yoğurt bitmeden diğerini yapacaksın bak bu gidişle.Arzum un yoğurt makinesine ne para vericen 45 ytl az paramı....a.s.
Özlemcimm bende cyıldızcım gibi bende hep hüsranla sonuçlara varmıştım dün komşum yapmıştı bugün senin dedigin gibi yapacagım bakalım tutacakmı yarın sonuçları bildiririm. yerimseniben
Kızlar fottom.com da fotoğraf yarışması var kazanana fotograf makinesi veriolarmış ben bi kaçtane ekledim isterseniz sizde şansınızı deneyin hee bide izim fotolara yorum yaparsanız ii olur yorumlar seçimde etkili oluyomuş nick aynı unvere
ya kızlar bende bı ara deneyım su yogurt yapma ısını tarıfın ııcın tsk ederım canım buarada hergunmu mayalıyorsunuz yoksa 2 gunde bırmı[/QUOTE
her gün canım ...hergün yap ki zaten bi yoğurtun yrısı bi gün yarısı diğer gün yeniyo biri bitmeden öbürünün tutması lazım ya:)
kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?