2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar bende bı ara deneyım su yogurt yapma ısını tarıfın ııcın tsk ederım canım buarada hergunmu mayalıyorsunuz yoksa 2 gunde bırmı

iyiakşamlar bayanlar & bebekleri

kaynana konusunu bi okudumda
allah çeken arkadaşlarımızada yardım etsin, çeken kaynanalarada...kimisinde gelin iyi, kimisinde kaynana iyi.inş dargın olanlar barışır.küslük hiç iyi bişey değil.ama bazen insanın siniri tepesine geliyor.allah yardım etsin çekenlere.ben herhalde en şanslılardanım.kaynanamı 1 kere gördüm1 hafta oda.ama çok iyi biri.kendi halinde.memleketinde.yani uızak.hiç karışmazda.çok memnunum.bu yaz tekrar gidip 1 hafta kalcam nasipse.kayınbabamda çok iyi.allah razı olsun onlardan.

ekmamalar demişsiniz ben daha geçmedim.yarın sinem rotavirüs olacak 2.si. yine huysuzlanır.zaten çok huysuz.dişmi çıkaracak nedir bilmiyorum.geceleri uyumuyor -uyutmuyorda.dün 2 ye kadar uyumadı sabah erkende işe gidiyorum.sabah zor kalktım...hala uyku akıyor gözümden.napıcaz biz ya.ne usluydu benim kızım.noldu böle bilmiyorum.dr kontrolüde var yarın boyu kilosu ne durumda acaba???

son olarak hediye numunelere gelince bende bugün başvurdum.hemde aklıma gelen hepsine.millet kapmış numuneleri.bakalım bize gelecek mi???alanlara sorum var...
KIZLAR GÖNDERİ NE ZAMAN GELİYOR.BEN İŞYERİ ADRESİMİ VERDİM.umarım akşamları ve hafta sonları ben yokken gelmez...

simaycım büyük geçmiş olsun.

ceydacım hayırlı olsun miniğime ek besinlere başlıyor maşallah :)

tuğba yaa noldu k.babanla?dur arıyım seni ben bi.elvin de dişte

başlamadı tam neden uyumuyo anlamadım,günüm gecem karıştı hiçbir şey

yapamaz oldum.saatlerce ayağımda sallamaktan ayaklarım ağrıyor,bi süre

sonra hissetmiyorum otomatiğe bağladım walla.

kezboşum verdiğin gece maması aptamil nigt mı?acaba bende mi

denesem,uyur mu elvin de?

cyıldızcım ne güzel nurcan'la yakınsınız görüşüyorsunuz ben herkese

uzağım araba yoksa kimseyle görüşemiyorum.iyice asosyal oldum zaten :

(oğluşuma da geçmiş olsun öksürüyomuş,bugün nasıl?

mervecim hadi inş hayırlısı ile geçsin şu az kalan günler de kocişine

kavuş cnm

banucum geçmiş olsun cnm nasıl nasya bugün?Allah nazarlardan korusun
nuraycım doyuyosa yada huysuzluğu yoksa uyur cnm.ne güzel keşke elvin

de uyusa onun dışında bi sorunumuz yok şükür

sehercim tuğbacım diğer kızlar neler yazmışsınız ayol kaynanalardan

yana,Allah hepnize kolaylık versin cnm.benim ki 80 yaşında ağzı var

dili yok,pek görmüyorum o yüzden rahatım.1 hafta kalmıştım yaşlılıktan

çok konuşuyo bana bi şi dediği yok zaten kızım diyo bana,şükür bir

sorunumuz yok.

ayşegülcüm geçmiş olsun kuzuna cnm açılmış kolu.Allah beterinden

korusun cnmcım.oğluşun gene niye gazlandı acaba?rezene içirsene

cnm,karnını da ara ara ılık z.yağına çok az karabiber at masaj yap cnm

kızlar bugün hero bebyden gelen paketteki sebzeli çorbayı verdim

elvin'e.hiç gıkı çıkmadan yedi bitirdi.bebelac kavanoz veriyordum

bitmişti bunu sevdi diye bu sefer değişiklik yapıp hero baby alıcam.
bu arada inek sütü için kızlar gelen numulerden birinin kitapçığında

yazıyordu 2 sene verilmemeliymiş.elvin 1 yaşında olunca beğenirse

milupanın sütünü içiricem ben.
sanemcim numuneler firmaya göre değişiyor milupa da herobabyde bana 2

hafta falan sonra geldi cnm,diğerlerini bekliyorum.

dulduğum siteyi de kızlar hepinize özelden yollıcam ve hepinizi

özledim kızlar ama kaçmak durumundayım elvin'le ve oyuncaklarıyla

oynayacağız.güya uyuttum ayağımdan indirince uyandı zilli:) şimdi

kardeşimin odasında yatağın üstünde elinde çıngırakla oynuyor.ben de

son cümlelerimi yazıyorum.hepinizi ve miniklerimi kocaman öpüyorum
görüşürüz

nihan canım sagol kuru bi öksürüğü var yavrumun ama şiddetli degil çok şükür gece 2-3 kez öksürdü bi götüreyim dedim biraz üşütmüşüz.nurcanla çok yakınız allah çıkardı onu karşıma istesem bu kadarı olmaz.sürekli görüşüyoruz
anlalılan elvinin uyku sorunu devam ediyor umarım kısa zamanda düzelir
zeynep yoğurt tarifi için teşekkür ederim yarın 3. denemem olacak
ceko benim de bu inek sütü olayı çok kafamı kurcaladı ama dr pastörüze sütten yapabilirsin dedi sanırım süt olarak verilmesi yasak
son zamanlarda pek yazılanları takip edemiyorum benimki eskisi gibi durmuyor hep onunla ilgilenmemi istiyor

canım kolay gelsin.çok kaynatma el yakacak kıvama gelsi benim annemle bu konuyu tartışamıyorum bile çünkü cevap hazır.biz size sokak sütü ile yoğurt aptık ne oldu :)))

Özlemcimm bende cyıldızcım gibi bende hep hüsranla sonuçlara varmıştım dün komşum yapmıştı bugün senin dedigin gibi yapacagım bakalım tutacakmı yarın sonuçları bildiririm. yerimseniben

Kızlar fottom.com da fotoğraf yarışması var kazanana fotograf makinesi veriolarmış ben bi kaçtane ekledim isterseniz sizde şansınızı deneyin hee bide izim fotolara yorum yaparsanız ii olur yorumlar seçimde etkili oluyomuş nick aynı unvere

Özgecim burdasınnn nasılsınız güzelimm.
Aylincimm canım benim tekrar geçmiş olsun hayatım inşllah kayınpederin iyidir güzelim.

ii geceler kızlar
nihancım saol tatlım açıldı kolu ama henüz tam hareketli değil ya düzelmedi mi hala yoksa başka bi yerinde demi bişey vardı falan filan bi sürü soru var aklımda ahh annelik sorular bitmez zaten (
kızlar yoğurdu bende beceremem bunca senelik evliyim çocuklar büyüdü ama öğrenemedim kızlar yoğurt süt gibi oluyo elimde bişi var sevgimimi katamıyorum neyim :))
cyıldız canım geçmiş olsun ne güzel nurcanla görüşüyomuşsunuz ne güzel ben patlıyorum sıkıntıdan yoğunum ve daralıyorum artık eşim geç geliyo o da yoğun öff ama iiki sizler varsınız burası bana terapi gibi oluyo..
herkes yaprak dökümü izliyo galiba yoksunuz :))yeni şevket e ısınamadım ya hiç olmamışşş((
nese ii geceler Allah bebişlerimize uyku ve sağlık versinn öptüm kuzularıı

Özlemcimm bende cyıldızcım gibi bende hep hüsranla sonuçlara varmıştım dün komşum yapmıştı bugün senin dedigin gibi yapacagım bakalım tutacakmı yarın sonuçları bildiririm. yerimseniben

tutar kız tutar sıkıca sar ama üşümesin yoğurtÇok üzgünüm çoook

canım kaçıncı sayfadasın onu da söle de tam olsun bari 24 sayfa var hepsini aramayalım a.s.

iyigeceler kız şelale bende seni düşünüyodum bu kız bıraktı bizi diye bir baktım alttasın nasılsın canım artık durmuyolar dimi bende pusette uyuttum mamasını yapıp yadiricem öptüüüm hayırlı geceler .özlem kız mahallenin degil gı ailenin yoğurtcusuyum biraz cıvık oluyo hazır yoğurtlara göre ama evin yoğurdunuda ben yapıyorum yalnız özlem ben hiç sarmıyorum kız taş gibi tutuyo o kavonoza yapıyorum ince bir havlum var baya ince ona sarıp bi kutunun içine koyup petegin üzerine koyuyorum agzını kapatmıyorum ben hiç kapagıyla taş gibidetutuyo valla ben bide 1 tatlı kaşığı denedim olmuyo 1 yemek kaşığı koyuyorum mayasını küçük parmagımı yakıyo süt hafif bide kaynatmıyorum sütü sadece ısıtıyorum pınarın sütüyle yapıyorum hayırlı geceler

günaydın kızlarrrrr... nasılsınızz.. banucugum bugün geç girdim forma ama yoksun hayırdır cnım ...
moralim bozuk kızlarr eşimle dün tartıştım ... gecede ayrı yattık moralim çok bozuk artık valla herşeyden bıktım sanki ben buraya çile çekmeye gelmişim gibi 5 seneedirmi hiç bişi yoluna girmes yhaa.. yine buna da şükür diorum ama olan haksızlıklar çok koyuyo bana bıktım valla yhaa egerki 3 çocugum olmasa aklıma gelen ilk şeyi yaparımda olmuyo onlşar için..

GÜNAYDIN KIZLAR
uyumak istiyorum ama benimki kıpraşıp duruyo ya geceleri o kadar sık kalkıyo ki uyumaya fırsat olmuyo ne yapalım canları sagolsun

seher canım üzme kendini umarım bir an önce aranız düzelir sana çok iyi davranması gerek aslında bak 3 çocukla uğraşıyosun ama erkek milleti degilmi

günaydın kıslar nasılsınız
canım benim seher kıs üzme kndini bacım herşey yoluna girer sabırrrrr canını sıkma

canım zaten 5 senedirki sabır sabır maf oldum yhaa bu olmasın dedikçe yine oluyoo artık valla bıktım şu elimi kolumu sadece çocuklar baglıyo yoksa valla bend ealıp başimi gitcem... çok daraldım yhaa ... devamlıda hakszlık yapılmaski yhaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…