2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın kızlar
ay sehercim üzme kendine canım oluyo öyle şeyler her evlilikte var yani benimde olmuştu geçenlerde ama düzeliyo.erkekler bazen sorumsuz olabiliyo canım.inş en kısa zamanda düzelir arkadaşım öptüm seni ve bebişleri.
kızlar nasyanın durumu iyi kusması falan olmadı öyle olsa götürecektim doktora huysuzluğuda yok.
Nihancım senin fındık baya yaramaz herhalde.yerim ben onu.çocuk geceyi gündüzü karıştırdı ya.
Cyıldız geçmiş olsun arkadaşım umarım en kısa zamanda geçer hastalığı oğlunun öp benim yerime olurmu canım.

zeynep kıss nerelerdesin sen görünmüyosun ne zamandır öptüm çağan efeyı.

Herkese güzel günler diliyorum arkadaşlar.

yhaa canım benimkisi düzelmez bizikisi hep aynıı ... para konusu...bizde para konusu ortak dükkan ortak oldugu için... ama yemeye gelince hiç bişi aynı olmuyoo ..zoruma gidio dün markete gittim annesi gil benden 100 tl fazla harcıcakmış ben az harcıcakmışım ... nie dedim gitmicem ben markete dedim tartıştık neticede gittim.. niçin benim hakkım giido onlar benimd elamk istedikleirm var ve dün o para yetemdi alamadım ... ama ben hellal etmiorum onlar dolu gerekli geresz şeyler aldı ben alamdım eşimi affetmicem bu durum düzelene kadar ben böleyim bende dedim sabrım kalmadı artk yeter dedim .. ne gitmek mi istion dedi .. bana eger bu böle devam ederse gidsicem .. yhaa bende çile çekeye gelmedimyaa 3 tane çocuk yetio zaten .. ne çileli başim varmış yhaa

günaydın herkese
kızlar çokk üzgünüm yaa eşimin çalıştığı yerin sahibinin eşi vefat etti bugün iki yavrusu var ufacık .. kanserdi bekliyoduk ama ölüm acı. tanıyorum kızı abiminde arkadaşıydı görüşülüyodu yani üzgünüm içim yandı yavrulrına ...
sehercim canım üzülme herşeyin çaresi var kendini çok üzme ne olur herşeyin çaresi bulunur ölüm dışında
banucum çok sevindim şükür bişey yokmuş bebeişin ..
sefa canm kzıın nasıl oldu hiç görüşemiyoruz seninle de ne kadar yorgunuz belli ..
nese kızlar çocukları anneme bırakıp bende gidicem hem de tanışlar içim dayanmıyo inşallah çocuklar oralarda değildir kötü olurum çok

canım sen haklısın ama çocuklar için katlanıyoruz dediğin gibi elimiz kolumuz bağlı eşinde yanlışını anlar sabır canım öpüyorum seni çok

ne zamna canım anlıcak onlar hiç biim zor zamanımızda yanımızda olması hep bnim ailem hep benim ailem onlar bakıo bana birasda yhaa borca harcagirmesin die ne çocuklarıma ne kenime bişi alıyorum evime bile taksitele bişi almıyorum o zorlanmasın die ben çocuklarıma dün amamdan başka bişi alamdım ne meyve alabildim ne sebze alabildim ne yapıp verim ben bu çocuklara benim zorma giden çocuklarımın hakkı giti onlara ooo zoruma gidio ... neyse sizide sıktım kıslarr kusura bakmayın bu böle geldi böle gider am ben helal etmiorum .. işte...

başınız sagosun ayşegülcügüm allah yardımcısı osun ark. çok zor olcak onun çinde inş. allahım yar ve yardımcııs olur çocuklarının hatırına .. allahım rahmet eylesin...

sehercim çok üzüldüm canım olanlara.
bu konuda eşinede kızmıyo değilim açıkcası sonuçta sen kendi eviniz için bişeyler
yapmaya çalışıyosun.gidipte boş şeylere para harcamıyosun.ay canım o kaynana sende olduğu sürece size rahat yüzü göstermez keşke ondan uzuk biyere taşınma ihtimaliniz olsa ne güzel olur.ne yapacaksın arkadaşım işin içinde çocuklar var hemde 3 tane onlar için yapıyoruz ne yaparsak.boşver canım eşinde anlar hatasını bir gün ama dua etsin de hatasını anladığı gün seni de yanında bulsun.
kafana takma sehercim allah her zaman doğrunun yanında olur.öpüyorum seni canım.

ayşegülcüm başınız sağolsun canım.allah ailesine sabır versin.çok zor ölüm arkadaşım.mekanı cennet olur inş.

kıslar çook işim var ama bakmadan edemiyom seher haksızlık gerçektende çok zor umarım eşinde seni anlıycaktır ama sanırım zamana ihtiyacı var kızgınken insan hiç bir şeyi farkedemiyo bence zamana bırak çünkğü sadece yıpranıyosun inanki başka bişey deil canım zaman zaman hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz evliliğin olmasza olmazı bunlar ortak olarak bişeyleri idare etmek çok zor aynı şeyleri yaşadım halada yaşıyorum eşimde bende çok yıpranıyoruz birbirimizide çok kırdık ama olan hep bize oldu canım şimdi sende zamana bırak
inanki çocukların senin sağlığın daha önemli o kadar kötü şeyler varki etrafımızda bak mesela benim eltimin 1 yaşında bebeği var doğdu doğalı hSTANELERDE GALAKTOZEMİ DİYE Bİ HASTTALIKLA UĞRAŞIYO 2 GÜNDÜR BENDEYDİ çok zor ya güselim çocuk diet yapıo jhiç bişey yiyemiyo ölene kadar da böle olacak düşünmek bile zor şimdi küçük ama bir zaman sonra canı herşey istiycak yaaa çok üzülüyorum
neyse sizlleride sıkmak istemem kıslar hadi ben işlere devamm

sagolun kızlarr dogru diosun ayşegülcügüm bend ebunun bilincindeyim canım ama nereeye kadar sabır sabır düşün düşün yaşim kaç neler gösterdii bana bana hiç mii ii olmicaz hepp bişilerden eksikmi kalıcam hemde en kçük şeylerden ben hiç buzmana kadar onun altından kalkamıcagı şeyelr istemedim ben darlıkta elimde avucumda ne varsa hep ona verdim biriktirdim ona verdim eve harcmadı hep giden dükkana igtii bend eistiyorum şu saatten sonra yine zaten benim için bişi olma sben düşüncem hep evlatlarım ben onlar için varım saten onların yenen hakkı zoruma gidio bu böle düşünce ye sahip olmassa bende yuva düşüncesine sahip olmam evladımı bırkırmıyım bırakma ben nerey onlarda oraya gider gerekirse ölüme bile kimseye bişimi bırakmam benden .... affetmiceemmm hemde hiççç hele haklıymış gibi gece ayrı yatmış olması daha da büyüttü bundan sonra hep ayrı yatsın artık oda unrumda deil benim için evlatlarım olcakk.. zaten hep onlar vardııı...

huggies e dün mesaj attım.bugün geldi.bu ne hız....
kızımı dr kontrole götürdük.rota oldu.8.100 gr - 69 cm
veeeeeeeeeeeee alt dişi çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
bugün çok mutluyum.
arkadaşımada baş sağlığı diliyorum...
herkesi öptüm

herkese günaydınnn
biz şimi pnomokok aşmızı yaptırdık 5800kg olmuş boyuda 63 cm ek gıdalardan herhalde bu ay maşallahımız var güzel kilo almş.. şimidide kahvaltı mamamızı yedik ebrar hanım şmdi uyuyo erken kalktıya hanfedi çok huysuzlandı mamayı zor yedirdim hemen uyudu artık 1 e kadar uyur :) dün akşam 2 de uyudu dedim kızım sabaha kadar beni rahatsız etme bi gün rahat uyuyim oda beni dinledi sabah 7,5 da uyandım düşündüm düşündüm gece ebrar hiiççç uyanmamış sabahda acıkmıştır die zorla uyandırdım allah herese böyle uykucu evlat nasip etsin..... kızlar sağlık ocagında bide ne oldu bizim bu ay sadece pnomokok aşımız var o yzden gittik hemşire tuttturdu karmada yapılcak geç kalmışsınız dio ayy deli oldum kadına geçen ay biz karmayı yaptırdık dioz kadın anlamıo halbuki aşı kartında da yazı dengesiz kadın sonradan anladı ne kadar dikkatsizler bizde bilinçsiz olsak kadın vurcak aşıyı .... bu arada pnomokok aşısını 7. ayda da vuracaklarmış sadece 6 aya kadar hiç vurdurmayanlara hiç başlamıolarmış bizler 3 aylıkken başladıgımız için devamınıda vurucaklarmış ama o 6 aya kadar başlamayanlara bi kaç aya kadar aşı kampanyası düzenlenip 1 defada olsa vurucaklarmış...

sehercim gerçekte işin zor allah yardımcın olsun gelir ortak oldumu öle oluyo genelde ama eşinin düşüncesizliği sonuçta görüyo siz evde 5 kişisiniz ve o bebeklerin masrafı bizden çok eşinin anlayışlı olması gerekirdi

ayşegülcüm başınız saolsun allah rahmet eylesin

özlemcim hangi sayfa oldugunu bilmiorum çünkü resim eklendikçe sıra değişio ama seçenek olarak tarihe göre yeni eski yaptıgında şuan 7. sayfada çıkıo ama dediğim gibi resim eklendikçe sıra değişio..
tuğbacım bende senin tarife göre yoğurdumu yapıyom gerçektende çok güzel oluo ama dediğin gibi 1 yemek kaşığı olması lazım daha azı tutmuo...

neyse ebrar uyurken bende işlerimi yapayım birazdan annem ,kaynvaldem ,kardeşim gelcek onlar gelmeden etrafı toparlayayım diğer bütün anneleri ve bebişleri öpüyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın canlarım hepinize huzurlu ve mutlu saglıklı bol paralı günler diliyorum.seherim üzülme canım sen allaha havale et güzelim inan allah öyle bi çıkarıyoki o insanlardan al bak sana ne yaptı bAK NE BULDU DER GİBİ YARADANIM İNSANIN ÖNÜNE SERİYO BUNU HİÇ UNUTMA YAŞAMIŞ BİRİ OLARAK DEVAMLI SABIR DİLE ALLAHAA HAVALE ET GÜZELİM BAK SONUCUNA.eşinde zor durumda kaldığı için yapmıştr güzelim ya yoksa bir babada bebişlerine sebzesini meyvesini almak istemezmi hiç neler almak ister ama o an bişelere mecbur kalmıştr şöyle düşün eger öyle yapmayıpta daha farklı davranıp başka şeyler olmasını engellemiştr bundada vardr bi hayır canım böyle yapmasında belki markettin içinde o cadı sana patlıcaktı ne bilim vb şeyler kız seher senide anlıyorum o eşine içim acıyo kız ben dışardan biri olarak daha iyi gözlem yapabiliyorum canım anlattın kadarıyla o anneyle sen nasıl yaşardın yine çocuk iyi idare ediyo ya o cadı kimbilir kocanın kafasını nasıl yiyo oda sanada anlatamıyo hep içine at yaşa bişe söylesen kavga çıkıyo koly degil canım ya o cadıyla yaşamak yanisonuçta annesiiii dimi ne kadar k ötü olursa olsun o anne sevgisini çıkaramz içinden çok karıştıysam özür dilerim seherim ama anlattığın kadarıyla ben böyle düşünüyorum biraz sabır evet senide çok ii anlıyorum hemde çok öptüm seni ve bebişlerini canım benim üzülme ayşegülcüm başınız sagolsun canım allah sabır versin.banucun çok sevindim canım oh nasyam iyi çok şükür canım.sefacım canım ay çok zor allahım yardımcınız olsun büyüdükce zorlaşacak herşeyi yemek isticek bilirim ya yiyenimde çiğ domates ve bi vitamin vardı b12 di galiba yasaktı çikolata bile alırken onun olmadığı yicekleri seçerdim ama istediği çikolata olmazdı ağlardı domates yemek isterdi eline alıp diğer arkadaşları yerdi yavrum isterdi ama çiğ yasaktı ay çok zordu şimdi atlattı çok şükür 14 yaşında habersiz bir iki kere yamiş hemen kafasında tırnak kadar sivri sivri yaralar çıkardı allahım esirgesin yavrularımızı eray gelcek birazdan yarında izinli ay biraz dinlenirim bari ya bide aşımız var buğün gidememde yarın gideriz herhalde pnomokok yapılacak öptüüüm buraladayım daha kahvaltı yapcak bizim sıpa pusette uyudu yine ay allahım yaaa

panikatak ay canım çok güzel bir duygu degilmi maşallah kuzuma incisini çıkarmış dışarı hangisi çıktı kız bizim ikisi aynıanda çıktı ama yanlar oy oy mahvoldu kuzum çıkmıyo valla iyiki dr şu dentinox jeli verm,ş kuzuma çok iyi geliyo ya

ah bu erkekler keşke biraz bizler kadar duyarlı düşünceli olabilseler ama yaradılış nasılsa öle gidiyor nekadar uğraşsakta kendi bildikleri doğru aslında bazen bizede hak veriyorlar ama sen haklısın demek zor geliyor
malesefki herşeyi bizim düşünmemiz yada hakkımızı savunmamız için bizim uğraş vermemiz gerekiyor

ilk başta hata yaptık bizler bence ....eşlerimizin her dediğini her istediğini yaptık gerek ailesi hakkında gerek kendi istedikleri hakkında o yüzden bizim hayır demelerimiz artık onlar agarip geliyor ve kavgalar çıkıyor bu yüzden ....e tabi bebeklerden dolayı onlarla az ilgileniyoruz yada eskisi gibi değiliz değilmi ama haksızmıyım..eskiden 2 güne birse artık 2 haftada bir :))))))))))))))))
bence bi insan herşeyden önce bi olay olduğunda kendini karşısındakinin yerine koymalı her seferinde ben böyle yapıyorum artık bunu söylüyorum kavga edeceğimize o da susuyo........Ailesi hakkında konuşurken de hiç yorum yapmıyorum ii veya kötü .....bence bunu hakediyorlar........

bu konuda çok haklısn özlemcim.erkeklerin doğasında özür dilemekte,sen haklısın demekte zor oluyo bence.ben eşimden biliyorum bunu.ama burunlarını sürtmek lazım geçen ki kavgamızda eve not yazdım ben annemlere gidiyorum sakın beni almaya gelme kafamı dinlicem,sorumluluk duygusunu öğrenene kadar seni görmek istemiyorum dedim iş çıkışı annemlere gittim peşimden geldi hemen tamam karıcığım sen haklısın demeler,şımarıklıklar.ama aradan 1 hafta geçti yine aynı.erkekler değişmiyo bence.böyle gelip geçecek hayat ne yapalım.

selam kızlar baya kaynatmışınız..
sehercim canım Allah yardımcın olsunn..üzülme inş eşinle aranız düzelir..haksızlığa bende gelemem
hepinizi öpüyorummm

evet haklısınzı kızlar ama benim eşimde pasif bi insa deil istediigine istediig cvb heemen vere bilne bi insna herşeyin farkında odaa benim kızdıgım nokte para konusu neden hakkım yensin neden ben hep elimdeki avucumdakini veripte ayazda kalıyorum .. onlarda bu işe ortak neden bi destekleirni görmedik ama bu böle giders ben bu yolaçıkmıcam yalnız devam edicek ne olurs aolsun artık bend ebktık bende insanım benim başimdalkiler bana yetio bid eo üstüme gelio herşeyii ben kaldıramam ... içime at at nereye kadar dayanamıyorum artık oo böle yapınca evlilkten pişman olmayan ben artık yavaş yavaş olmaya başladım gözümdekii degeri ona olan güvenimi küçültüyoo.. artık bunlar oluyo... benim ailem ona bu şekilde davransa hiç çekmes ama biz çekmeye geldik dimii.. gelin oldukta gevur olmadıkyaa... yazıyorum ama salya sümük affetmicem onu hiçç.. benki oramdan buramdan kısıyorum evlatlarım için o isee naptıı helal etmiyorum oda benim bu konuşma hakkımı yedi bana sormadan böle bişiye kalkıştı onuda helal etmiyorum....allahım çıkarsın hepsinden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…