2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa sehercimm tamam sen çok haklısın ama hemen öyle yanlı başına devam etmeye kalkma al karşına konuşşş hatta bu isteğini bile söle ki bilsin.erkekler kaybetmeye dayanamz.ama tabiii baktın seni yiyo bitiriyo hiç ailesini düşünmüyo o zaman sölncek kelime yok.ama tatlım sen karşına alllıp adam akıllı konuş kavag gürültüü ile değil sakin sakin..hattabırak çocuklarıırını annene çıkın dışarı dışarda sakin sakin olur mu güzelim.

canım bu konuşmalar bitmiokii ... en iisi böle s essiz durmak ve inceldigi nokta nereyse koparmak böle gitmez yhaa ben aileisni düşünemyen erkegi hiç düşünmem... alaha bırakıyorum ben ..

bu günkü yoğurt denemem yarı başarılı oldu :))) 4 saat sonra açtım baktım tutmuş fakat tam katı olmamış uzuyo da üstelik şimdi ne yapcam.bu gün de veremeyecegim o zaman bebeğime.bi de nurcan mayaladı benim için bakalım olursa akşama alıcam onu yedirecem artık

seherkız üzlme kız benimde üzülüyorum ya boşver allahından bulsunlar ya erkekler böyle anam bak geldiyattı horluya horluya uyuyo yanımda ben ertuğu banyo yaptrdım çamaşırları attım mak.evi süpürdüm hafif sildim o ne demeyin sadece sildim şte inceledmedim ay yoruldum valla ne uğraşacam çok kirlenirse gözüne batarsa derim getir gündelikci temizlesin eee napim çay aldım oturdum ertuğu banyo yaptrdığım için uyudu inş.uzun uyur bende nefes alırım ah kolum tutuldu kuzum ya banyoyu çok seviyo maşallah ama çıkarırken kıyameti koparıyo bırakıcam kalıcak kuşum ya yaz gelsin söz bırakıcam diyrum bende ayuyandı ya bi çay bile içemedim sıpam ya

canım bu konuşmalar bitmiokii ... en iisi böle s essiz durmak ve inceldigi nokta nereyse koparmak böle gitmez yhaa ben aileisni düşünemyen erkegi hiç düşünmem... alaha bırakıyorum ben ..

canımmm;
ya bak 4 yıldır bende problemler yaşıyorum eşimin ailesi yüzünden maddi açıdan yani eşimin onlara para vermesinden dolayı ...bayramda en son bi konuştum pir konuştum sende öle yap.tavrını bilsin gerekirse evden uzaklaş bi süre annenlere bi akrabana git işte o zaman herşeyi daha ii anlarlar değerini kıymet,ini ne diyeyimki sana sorulmadığı sürece onlar hakkında düşünüp kurma kafanda üzülen bebeklerinin yanında sinirlenen sen olursun.onların adı sözü geçtiğinde karışma git bi felak nas oku sakinleşşş nolur yap.bebeklerini düşün oğlunu düşün.....

yok kız tuğba banyo ters tepki yapıyo r bizde bugün çıp çıp yapptık ama rekoru kesik kesik 15 dakika :))

arzu kız zaten hazır aldığın yoğurt gibi tutmuy kız öyle oluyo benimkide öyle yediriyorum kızlar bu arda dr.aradım süt asla kaynatılmıcakmış ısıtılacakmış zaten o sütler işlemden geçiyo dedi kaynatrsanız vitamin degeri yok olurmuş bide sulu olması önemli degilmiş yoğur tadını alıyosan verecekmişin bebeğine

memsini verdim geri daldıay çorbayıyapsam bari uyanmadan allahtan benim herif yemek seçmiyo tost ,melemen.bide tavuk veya hindi kıraztması ay bide yemek isteuyen olsa tam yemiştik nanayı bunları yap dünyalar onun oluyo maynak gıııı hiç sorma şimdi öbür yanını çevirdim bakalım bizimkide uyumuyo ya

senin doktoruna tüküreyim ben emi,ıssır o dudaklarını ertuğ un yoğurtlu yoğurtlu ŞenizŞenizŞeniz

iyi sen yapıyosun yemek biz bu hafta 4gündür annemdeyiz beni babam alıyor sabahtan gelioz akşam geliyor eşim yemek yiyoz gidioz.ev otel gibi:)sağolsun yine sesi çıkmıyo hoş çıktı mı benim sesim ondan daha çok çıkıyo ama olusun o kadarda çıkmıyo.
seher kız bak çok da sessiz kalma sen arkadaşım pek sessizliğe gelmiyo erkek milleti tepeye tırmanmaa başlıyo biraz dişini gösterceksin.iyi bir akıl değil ama bence sen özlemin dedği gib bi süre al çocuğunu annende kal anlasın hatasını çok kabetmeyi sevmezler.diyorum bi de gelmiyormuş o zman vicdan çekerim.boşver boşver sejher sen doğru bildiğini yap...

iyi sen yapıyosun yemek biz bu hafta 4gündür annemdeyiz beni babam alıyor sabahtan gelioz akşam geliyor eşim yemek yiyoz gidioz.ev otel gibi:)sağolsun yine sesi çıkmıyo hoş çıktı mı benim sesim ondan daha çok çıkıyo ama olusun o kadarda çıkmıyo.klava:
seher kız bak çok da sessiz kalma sen arkadaşım pek sessizliğe gelmiyo erkek milleti tepeye tırmanmaa başlıyo biraz dişini gösterceksin.iyi bir akıl değil amakötükedihüso:teselli: bence sen özlemin dedği gib bi süre al çocuğunu annende kal anlasın hatasını çok kabetmeyi sevmezler.diyorum bi de gelmiyormuş o zman vicdan çekerim.boşver boşver sejher sen doğru bildiğini yap...

ısrıyorum özlem teyzesi zaten oy maşallah yavrularımıza ya hepsi birbirinden tatlı ya ay uyurken bile özlüyorum sıpayı ya.hazır şeyler kuşum paketini açıp hop soya soslu yağa kızardı hadi yiyelim bu kadar canım ya yapabildiğim eşim bişe demiyo ben oynatayım sen yap canım diyo çok bişede istemiyo zaten 10 dak yapıyorum plav tavuk bizde başka bişe yenmiyo eruğ doğduğundan bu yana oh benimde canıma minnet zaten

canlarım benim saolun bakalıom bu akşam neler olcak ... bend eyoksa yaparım o dediginizi .. saolun canlarım öpüyorum sizlerii...

canlarım benim saolun bakalıom bu akşam neler olcak ... bend eyoksa yaparım o dediginizi .. saolun canlarım öpüyorum sizlerii...

kız neresindesin istanblun ben beylikdüzündeyim kaç bana gel bu akşam bişi olursa
delirir bulamaz da seni bizde evde 4 sıpa olur topluca deliririz ohhhh bekle bizi bakırköy :)))))))))):sm_cool:

alemsin valla özlem :))
seher sakin sakin konuş bakalım canım,inş eşin seni anlar umarım herşiy düzelir.üzme kendini canım.
yarın haberlerini bekliyorum.öptüm senin minikleri.
ben çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar öptüm bütün bebeklerimi.

saolun canlarım özlemcigim kaçammı kıs :)))) valla kudururlar hiç kimzssenin aklınada gelmez formu dermedikçe :))) ama bakalım bu gece nolcak :))) yarın yine konuşuruz :) çocuklar durmuyo dogruda giremedim forma öpüyorum caalarım sizi... allaha emanet olun...

selam kızlarr.nasılsınız bakalımm.oğlum hiç durmuyo hep kucak istiyoo.o uyuduğu zamanda işlerimi yapıyorum.yemek,ütü vs.bugünde bi arkadaşım geldi oturmaya foruma giremedimmmm.
sehercimm üzüldüm canım durumuna.....eşinde niye sana böyle davranıyo.. 3 tane çocuk kolay mı ya baş tacı yapması gerekirken..canım susma hakkını herzaman savunn.unutma ki kimsenin yaptığı yanına kalmıyoo.kayınvalidene de pessssssss doğrusu...kendini üzme canım yavrularını düşün..çok öpüyorum seni ve oğluşlarınııı
tüm arkadaşlarım hepinizi ve miniklerinizi öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…