iyi sen yapıyosun yemek biz bu hafta 4gündür annemdeyiz beni babam alıyor sabahtan gelioz akşam geliyor eşim yemek yiyoz gidioz.ev otel gibi:)sağolsun yine sesi çıkmıyo hoş çıktı mı benim sesim ondan daha çok çıkıyo ama olusun o kadarda çıkmıyo.
seher kız bak çok da sessiz kalma sen arkadaşım pek sessizliğe gelmiyo erkek milleti tepeye tırmanmaa başlıyo biraz dişini gösterceksin.iyi bir akıl değil ama bence sen özlemin dedği gib bi süre al çocuğunu annende kal anlasın hatasını çok kabetmeyi sevmezler.diyorum bi de gelmiyormuş o zman vicdan çekerim.boşver boşver sejher sen doğru bildiğini yap...
panikatak ay canım çok güzel bir duygu degilmi maşallah kuzuma incisini çıkarmış dışarı hangisi çıktı kız bizim ikisi aynıanda çıktı ama yanlar oy oy mahvoldu kuzum çıkmıyo valla iyiki dr şu dentinox jeli verm,ş kuzuma çok iyi geliyo ya
yhaa kzıar ne güzel hepinizin bebeişleir incilerini göstermiş maşallah kuzcuklarıma .... bizimkilerde daha faliyet yok arda ayakta duruyo işte biras buğada öle okadar maşallah kuzularıma:)))
canlarım dünki destekleirnizden dolayı çok sagolun hepniz çok iisiniz benim veletlerle öpüyoruz sz, :))))
yhaa hakket velet bunlar açtık formu ama yazmadım bi o mama bi o mama bid ebaktım üst baş batmış onlaroı degiş bi berkay kaldı onuda halledim ev işi felan yemek baktım akşam olmuş :))))
kaynımında dogm günü bugün ona bi pasta yapamyı istiyom .. bilmemezlikten geliodumdün akşam eşime dedim pasta yapımmı die oda yap dedi :))benden hedye olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?