2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

al bendende o kadar...benimde evim otel gibi oldu...evim tertemiz-düzenli duruyor.akşam anneme gşdip yemek yiyorum.bebeği alıp evime gidip yatıyoruz...şimdilik keyfimiz keyif...
yarına allah kerim :içelim:

valla sağ alt.sanki sivilce ucunda beyaz olur ya.aynı onun gibi.ikisi çıkması daha iyi.ben çok sevindim.annemde çok sevinme memeni koparıncada sevincekmisin bakalım dedi. benneyaptımki dank etti bende tabiii.ama yinede çok güzel bişey.bebeğimin ilk dişini ben gördüüümmmmmm delikafadulden

geçen ben verdim emecekmi diye süt yokda ama gögüs klakanı taktım valla eray demese çıplak verecektim memeyi ısırır dedi valla nasıl ısırıyo aboo dedim iyiki takmışım o halde bile zor çıkardım agzından memeyi o halde bile canım çok yandı valla resmen diş kaşıyo ısıra ısıra benden söyleesi dikkat et tuttumu bırakmıyo

ya kızalr benim hamilelikten önce yumurta gibi memem vardı süt dolunca büyüdü 75 den 85 e çıktı şimdi süt bitti memişim hiç kalmadı ya buruş buruş babaannemin bicikleri gibi duruyo daha bi bebekte sarktı bu ne ya bide düz yatınca hiç memişim yok ya ay kilolar zaten canımı sıkıyodu şimdide biciklerim yooooooook tecrübeli anneler düzeliyomu sonra topluyomu yaaaa

Kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
Bebişimin dişi patlıyooooooooo elime geldi nası kötü oldum ya ay çok kötü oldum ...Anam buldumcuk mu olduk naaptık amann biricik kızım var hayatımda ilk defa bebeğimin dişi çıkıyo sevincem tabi ...Annemi aradım hemen bende buğdayını almıştım zaten dedi .Bileniniz va mı bilmiyorum bizim annemler diş hediği yaparlar bebeğin dişi çıkınca ama annem izmirde Adıyamanlı aslen de .....yaza yapıcaz artık kızımın diş hediğini izmirde ...Allahım çok güzel duygu Allah tüm herkese annelere yaşatsınnnn

iyi geceler arkadaşlarr
özlemcim zeynep in incileri mi çıkıyooo.maşallahhh..bizimkilerde çıkıyoo.ama diş çıkartmak zor valla..
tuğbacım ilahi güldürdün beniii yaaa.babaannenin memişleri gibi mi olduu biz daha emziriyoruz ama eski dolgunluk kalmadı tabii..sarkmada yok çok şükür..benim de küçük göğüsler aman napalım küçülürse sarkarsa silikon yaptırırızz. bi operasyon geçiririz anlıyacağınnnnnnn::))))))

özlemcim zeynebimin dişimi çıktı ay yerim ben onun incisini oooo benim aramadığım kimse kalmamıştı ya çok güzel sevinçler bunlar ya kız nurcan emzirirkenhafif süt varken benimde öyleydi sütüm azaldığında damla dmla gelirkende taş gibi duruyodu şimdi sütüm hiç ok sıka sıka 1 damla anca çıkıyo şimdi öyle oldu babaanne misali yoksa 3 haftaya kadar benimkide öyleydi canım bitince gör bakayım seeen yok anam ben iğneden trsan biriyim nerde öyle ama hap olanları deneyebilirim mesala

offff be seherciğim, güzel Kardeşim, yaa içim parçalandı, ne olur kendini yıpratma,
Eşinlede durumu çözmeye çelış, yavaş yavaş, söyle, çan çan yapma dahada sinir oluyorlar.
elinden geldiğince eşini kendine çekmeye çalış, eşin de belliki dolmuş, ayrı yatmasına kafanı çok takma, erkektir, belki ağlamak istemiştir, senin karşındada yapmaz , bilemessinki, yani öyle düşün, bazen böyle olması daha iyi oluyor,
çok gençsiniz, ikinizde, bu yaşta bukadar sorumluluk ve sorunlar, ve üstün e3 çocuk. ebeveyn olarak ikiniz içinde çok zor, bırakma çocuklarını 1 gün için bile, sonra düzelmesse, bu durum alışkanlıkta yapabilir. onlar ailesi, Acı ama, gerçeği görselerde seslerini çıkaramıyorlar
Yine şükret ailen var, sen nerede oturuyorsun tam olarak canım ? avrupa yakasındamısın ?
hiçbirşeyin sizin huzurunuzu bozmasına müsaade etmeyin, sevgi ayakta tutuyor bu yuvayı,
eşini kazanmaya bak, sonra yavaş yavaş aşılamaya bak :)

herkese günaydın ilk günaydın benden olsun bakalım
nasılsnız kızlar bebişler nasıllar,sehercim ne oldu canım düzelttinizmi arayı.inş herşey yoluna girmiştir arkadaşım,
gamze kız nerelerdesin.lina nasıl oldu dikişleri alınacak diyodun alındınmı canım.öptüm ikinizide.
tuğba kıss benim göğüslerde süt olunca dolgun oluyo,ama nasya emdikten sonra fıss iniyo.ilk çocukta hemen böyle oldu ya.
dişler çıkıyomuş ne güzel yaa nasyada nerdeyse 15,20 gündür kaşıyo duruyo ama ortada bişey yok henüz.bi çıkarsaydı yavrum rahatlıcak valla
hepinizi öpüyorum kızlar.

günaydınnnn
bu sabahın ilk günaydını benden
umarım çok güseeel bir gün olur herkes içinn
kıss seher dün beni ayşegülle karıştırmışsın bacum avatarlar aynı ya ondan sanırım
neyse kalk ta bize de söle bakalım nettin kısssssss inş. halletmişsinizdir
herkesi be bebişleri öppptükkk

kıslar bişey daha yazıyımda kaçıyım dün temmuz anneleride okudum bi bebek yürüyomuş 5,buçuk aylık mış şok oldumm iimi

tüm anne ve bebişlere günaydınnnnnn..
sehercim seni çok merak ettimm.düzeldi mi aranızz..
kışgüneşii 5.5 aylık mı yürümüş bende başka bi yerde okudum bi bebek 4 aylık yürümüşş.bakalım bizimkiler ne yapçaklarrrrr:)daha benim oğlum dönemiyo bile ..tembell azıcıkkk..
tuğbacım bi arkadaşım kullanmıştı göğüs büyütme hapı bi işe yaramıyyooo.boşuna para tuzağıı.kaç kutu içti hala aynı:))

hepinizi öpüyorummmmmmmmmm

Güzel Annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr;
Dünyanın en güzel kadınlarııııııııııııııııı size diyorm sizeeeee......Sizlerden güzel yüzlü sizlerden güzel vucutlu sizlerden güzel gülüşlü sizden tatlı sizden anaç sizden güzel sizlerinkinden dolgun göğüslü sizden güzel bakışlı var mı bu dünyada?????????????Ohhhherkes çatlasın bugün dünyanın en güzeli sizsiniz.:)))
Bu Cuma sizlerin en güzel bayramı olsun inşallah en güzel günler sizin en kaynar kazanlı günler kötü babannelerin olsun :)))))))))))))
Öperim tüm annelerin ellerinden

TEK DİŞLİ ZEYNEP

günaydın kızlar :) bugün nasılız:)
ben bugün iiyim :)) dün akşam eşim geldii elinde bi sürü poşet meyveler ve sebze almış eve :))))tabi ben pas vermiom mutfaga geçtim ben yemek haırlamaya sonr yanıma geldii yanagını uzatıo öpmem için öpmşcem dedim ısrarla uzatıyo öpmicem işte dedim :)) hem nie ben öpüyom dedm sen öp dedim ben deil sensin suçlu dedim ... bana kullanmam için verdigin prayı aşmış olmuyomusun şimdid edim ama o tamam bunlar o verdigim parada yokki die dalga geçio benle uyuz:))) sonra işte mucullaştık barıştık ...uyuz işte nolcak ... dün allak bullak etti benii sinirleirmi felan hee bide diokii yhaa nie çagırmadın beni ben orda uyuya kalmışım dio ne çagırcam deidm sen ayrı yatmak iste bend eseni çagırayım dedim yok valla ben orda uyuya kalmışım sora baktım sen beni çagırmamışın demek ayrı yatamk istişo die düşündüm bend egelmedim dio uyuz:))) git dedim bewn öle bişi dşünmedim dedim sen ayrı yattın dedim şimdi hep orda yat dedim gülüo :)))

yhaa kzıar ne güzel hepinizin bebeişleir incilerini göstermiş maşallah kuzcuklarıma .... bizimkilerde daha faliyet yok arda ayakta duruyo işte biras buğada öle okadar maşallah kuzularıma:)))
canlarım dünki destekleirnizden dolayı çok sagolun hepniz çok iisiniz benim veletlerle öpüyoruz sz, :))))
yhaa hakket velet bunlar açtık formu ama yazmadım bi o mama bi o mama bid ebaktım üst baş batmış onlaroı degiş bi berkay kaldı onuda halledim ev işi felan yemek baktım akşam olmuş :))))
kaynımında dogm günü bugün ona bi pasta yapamyı istiyom .. bilmemezlikten geliodumdün akşam eşime dedim pasta yapımmı die oda yap dedi :))benden hedye olsun :)

gözünün başının sadakası olsun :))))))))))))
delikafaduldenlaelaelaelaelae

:roflol: kıs özlem varya sne benide geçtin hee alemsin kııı :roflol: hekı olsun çocuklarımın :))))) başına gözüne :))))) allah iyligini vere hemüüü

günaydııın
seherciim geçmiş olsun diyeyim artık inş. bir daha yaşamazsınız . az önce okudum üzülmüştüm sonra günaydın mesajını gördüm çok sevindim. hepimizin hayatında böyle gelgitler oluyor zaman zaman.
zeynep kızımızın dişi çıkmış diş buğdayından bende isteriiiiiiiim. darısı bizinmkilerin başına.
özlem ne güzel bir msj yazmışsın öyle içim açıldı sabah sabah şöyle bir havalandım teşekkürler ı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…