2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kezbancıgım canım tşk.e dün evet canım bend e çok kötüydüm benle beraber sizleirde üzdüm onada üzüldüm ama yanımdada derdimi paylaşçagım kimsem yok burdan içimi açıp rahatlaya biliorum :) iiki varsınzı canlarım .. sen nasılsınz kezbancıgım ege ve sude nazımız nasıl kıs zor oluyo yha ben özellkle mama konusunda zorlanıyorum kaşık maması verince yanii o bakıo agşıyo iksine birde yetiştiremiom aglamaya başlıo mecbur ya biri aglşıcak yedircem yada eşref saatlerini bbulcam:) sen ansıl baş ediosun canım günün nasıl geçio..

seherciim benimde aynı kaşık mamasına geçince rahatlarım diyordum ama daha zor çünkü birbirlerini beklemek istemiyorlar birine kaşığıtutarken diğeri tabağı deviriyor yoluşuyorlar vb..... çok zor çoook. birde evin günlük işleri zaten her gün çamaşır var ütü var. sağolsun eşimde pek yardım etmiyor alıştırdım onu rahata. sadece gece mamasına bazen kalkıyor o kadar. banyoları dahil herşeyini yalnız yapıyorum ama allah yardım ediyor çok şükür 6 aya kadar geldik. senin işin daha zor arkadaşım birde büyük oğlun var ilgi bekleyen bu kadar sorumluluk arasında eşler daha anlayışlı olsa ne olurkiiii

inşallah canım ya ..neresindesin izmr in sen annemelr Tire de gaziemir in az ötesinde ama izmir e de gelicem yazın kızım alsancağın havasını alsın :)))
havalancan tabi git bi de kaşını gözünü boya ohhhhh herifleri Manolya lara kaptırcaz yoksa :))))))))))))sositosositosositososito

canım yaaa süpersin hakikaten. ben karşıyaka şemiklerdeyim. nihanım gelecek inş. senini de beklerim annenlere gelirsen uğra beraber gezeriz kordonda bebişlerle

evet canbım işimiz zor valla :)) ama dedigin gibi allhım yardım edio canım :) en büüyk yarımcımız ... eşim akşam gelince işte çocuklara bakıo biras yardım edio bana sagolsun ..
ama sters hiç uzak kalmıo bnden işte .. zor oluo ... atlattık sayılır ah bii yaza çıksaydık daha kolay olur inş..

tamam canım sana kolay gessin yap sen işini sonra baya zor oluyo bilirim :) öpüyorum snei ve kuzucuklarını :)

selammm
ohh be seherb rahatladım kısss
zeynoo muzun dişimi çıkmış hasyırlı olsun darısı benim zeynomun başına.kıs ikimizin kızıda zeynepp
eee öbür kıslar kalkınnnnn

selamlar
zeynep'in dişi hayırlı olsun
seher sevindim senin adına oluyor işte arada böyle tatsızlıklar
dün sonunda nurcanın mayaladığı yoğurdu oğluma yedirdim ama pek sevmedi ben de bi tane cicibebe ufaladım içine öyle yedi maşallah oğluma
nurcan teyzesi tekrar ellerine saglıkkk

kıslar bişey sorcam belki biras saçma oluyo ama bişey sorcam bana mailler gelio ya ben onlara cevap vermek veya başkalrına göndermek istiom ama yapamıyorum bilemedim ayyy
birisi bana bi tarif etsinnnn noliiiiiiikiiiii

ilginizi bekliommm

SEHER KIZ ÇOK SEVİNDİM BARIŞMANIZA İNŞ BİRDAHA OLMAZ CANIM.
BAK EŞİN HATASINI ANLAMIŞ NE GÜZEL.KEZBAN KISS NERELERDESİN SEN EPEYDİR GÖRÜNMÜYODUNZORDUR 2 TANEYLE UĞRAŞMASI ALLAH KOLAYLIK VERSİN SEHER'e SANA VEDE AYŞEGÜL'e
tuğba kıss forumda görünüyosun geçmişimi okuyosun.zeynebin dişide hayırlı olsun bu arada.

kış güneşi canım eğer ingilizceyse ben sana özele yazdım bakarsın canım eğer türkçeyse ilet butonuna tıkla benimki ingilizce.

günaydın hayırlı paralı cumalarınız olsun tabi saglık falan filan bunlar en başta zeynebim canım yiyenim teşekkür edrim annenin ellerine senin yüregine saglık kuzum inş.büyüdüğünüzde kendiniz yazarsınız arkadaşlarınıza ve teyzoşlarınıza kız kimse cvp vermemiş bende geceden bu yana cvp bekliyom benin bicikler toplarmı kendini bu ne ya balona hafif su doldurmuşum gibi duriiiiiiiiii sefa seher ayşegül kız siz tecrübelisiniz ysazın çabuk:)seher çok sevindim canım anlat aşkım hepimiz anlatıyoz napalım birbirimizden başka kimimiz var sanki banu kız gözündende hiç kaçmıyo heee günaydın.kezban afiyet olsun ikizlerime ya kızlar ertuğ kaşıkla pek yemiyo 4 .5 kaşık sonra aglıyo bende biberona koyuyorum siz nasıl yediriyosunuz.arzucum afiyet olsun yiyenime kız nurcan büyüsün istemiyom zaten azcık dirileşsin yaaa

slmmmm
kezbancım şu resimlere bayıldım.iki pıtırcık yanyana oturmuş.diğeri ötekinin üzerine yayılmış.çok hoşlar allah acılarını göstermesin.
seherb cim seninkilerde 3üz gibi duruyor.çok şekerler...ama burdan güzel gözükmesi kolay.kimbilir ne zordur onlara bakmak.biz bir tanesiyle zor uğraşırken....

bugün sabahtan beri gözüm kaşındı.bende kaşıdım.kaşıdım.kaşıdım...
sonra batmaya başladı.bi acı ve yanma hissettim.aynaya bi baktımki uzun bi kirpik ...alayım dedim.kirpik sandığım şey uzadıkça uzadı.çektikçe uzadı.meğerse saçım gözüme girmiş,kaşıdıkça, gözümü sağa sola cevirdikçe dolanmış içine demek.şimdi kaşıntı ve yanma var....:çok üzgünüm:

kıslar bişey daha yazıyımda kaçıyım dün temmuz anneleride okudum bi bebek yürüyomuş 5,buçuk aylık mış şok oldumm iimi

valla benimki emekleme pozisyonuna geçiyo ama daha ilerlemiyor.dönebiliyor.kucaktayken sallanıyor.ayakları üzerinde civi gibi dikiliyor.amayürümüyor...ilginççççç 5.5 aylık bebek yürüyor demek.ama ne güzel bişeydir.minicik-pıtırcık mantar gibi yürüyen bebekler çok hoş olur değil mi.valla benimki belki 1 aya kadar emekler ama o kadar çabuk yürüyeceğini tahmin etmiyorum.koltuk altlarından tutup yürütüyorum ama desteğimle.adımlarıda parmak ucunda atıyor hep....bide bu genetikmiş anne baba erken yürürse bebekleride erken yürüyebiliyormuş.dişlerde öyleymiş.

canım geçmiş olsun kız saçı nasıl farketmedin kuşum ayy okurken içim bi garip oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…