2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun kız saçı nasıl farketmedin kuşum ayy okurken içim bi garip oldu

ben arabamdan indim o an oldu olanlar.bende rüzgarla toz kaçtı sandım.bende bilmiyorum saçı nasıl farketmedim.bide gözümden lazer ameliyatı geçirmiştim.artık nolduysa kaşıntı yanma devam ediyor...sorma arkadaşım sormaaaaaa kafamçokkarıştı

merhaba canlarım canım arkadaşlarımmm nasılsınız
biz dün aslıya gittik pizza partisi verdikkkkk-tatlicadiarzu-
aslı kartala gitti ben egemle eceme baktımmm ayyy cok güzeldiiiiiiii
ben bitane daha istiyommmmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek:
bana hiç zor gelmedi vallla ikisine bakmamm aslıcım saolsunnn corba yaptı kuzulara yedirdikkkk yogurt yapmışşş cok güzel oluş eceme yedirdim tabi bende tırtıkladım ve eceme hediyeler almışşş ayyyy cok saol aslıcım bacımmmmm bu gece izmire gidecekler allllahım hayırlısıylagit hayırlısıyla gellll canım arkadaşım.:teselli:

seher kusummm aranızın iyi olamsına sevindimmmmmm :lepi:
panikatakcımmm cok cok gecmişler olsunnnn
simnayhan cyıldır tugba sefa aylin nurcan nihan öznur kübraaa kezban dahada birsürü arkadaşımız var ama tek tek yazamıyorum forumu bile zor okuyorummm kusura bakmayınnn derten sıkıntıdan :1no2:

arzucum afiyet olsun yiğitime ne demek yine yaparım ben kuzuma yoğurt yeterki yesinnnn..:)
sehercim çok sevindim barışmanıza canımm..
panikatak geçmiş olsun cnmm.
tuğba memişleri fazla taktın kafaya:)))

arzucum afiyet olsun canım aslıcım hayırlı yolculuklar canım yolunuz açık olsun inşallah.arzu kız doğurucanmı ay ben düşünemiyorum allahım oğluma saglık versin.ne oldu canım ya dert sıkıntı hyaırdr

selam güzeller
hepinize hayırlı cumalar
zeynep in dişi hayırlı olsunn.darısı bizelere:)
seher ksı aranızın düzelmesine sevindimm canım..elifin dediği gibi kendini çok yıpratma..a.s.
c yıldız arzucum canım sen yoğurdu ansıl mayaldın
tuğbacım canım göğüsler tabi eskisi gibi olmuyo-tatlicadiarzu-
panikatak geçmiş olsun canım.şaştım valla saç nasıl gözün içine girdi
arzu kıs ikinciyi düşünüyorn heraldee:jeyyar:
nijan nerd ekızlar gööremiyom bi kaç gündür
diğer güzel anneler ve bebişleir hepinizi çok çok öptüm..

Panikatak geçmiş olsun canım ay valla bir tuhaf oldum okurken.
Aslı sanada iyi yolculuklar canım.
Kıss tuğba dert etme kendine benimkide süt olmayınca öyle oluyo valla.
Arzucum ne güzel canım yeniden anne olmayı istiyosun allah gönlüne göre versin canım.

kübra canım tuğba ve zeynep tarif etmişlerdi bu defa onların dediği gibi yaptım.sütü ısttım küçük parmağımı hafif yakıyodu sonra hero baby kavanozunun dibine yoğurdu koydum 1 tatlı kaşığı hatta biraz fazla yemek kaşığına yakın üzerine biraz süt koyup karıştırdım sonra sütün tamamını boşalttım kavanoza ve kapağını kaapttım havluyla sardım bi de üzerine şapka geçirdim:))))sıcak ortama koydum bakalım bu günkü nasıl olacak dünkü biraz uzuyordu ondan nurcanın mayaladığını yedirdim ama sadesini pek sevmedi bi cici bebe koydum(erenin dr cici bebe koyabilecegimizi söyledi)
nasıl zeynep,tuğba öğrenmiş miyim? :))))

panikatak geçmiş olsun canım
zeynebimizinde dişi hayırlı olsun annesi darısı bizlerin başına
valla ben daha yoğurt işine girmedim sağolsun annem mayalıyor
kızlar maşallah sizin bebişlerinizin saçlarına bakıp iç geçiriyorum benimkide saçlı doğdu ama çok döküldü tamamıda değil yer, yer kelleşti çok komik:roflol:
sizinkiler nası kaldı böle resimlerinize baktıkça bakasım geliyor
nihanın dün size slmı vardı bende kulüpten çıkmıştım tekrar girip söyleyemedim

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba.
sehercim çok sevindim eşinle düzelmiş aranız aferin ona ne güzel gönlünü almış.
tuğba o memişler sorma bende de var uzunuzadıya böleeeeeee:))
kezbancay kız şemiklerde oturyon demek göçmen misin))bende şemikler lisesi mezunuyum nergizde oturuyodum evlendim y.girneye gittimm.bak komşu çıktık:))
ne güxzel bebişler diş çıkarıyo bizimkinde tık yok habire ıkınsın gece uyumadı yine sabah sinirle yatağa bi atmışım kendimi yatakğın ayak kısmı çöktü(ama ben hiç srifim bozmadan uyumaya çalıştım ..ya egenin gazı yine coştu hep ıkınıyo alllahım al şu gazı er bana ben atarım ıonun yerine ...

sanemciim geçmişolsun yazını okurken sanki benim gözüme bişi oldu içim titredi cnm yaa inş. bişii olmaz gözüne.
arzucuum afiyet olsun yarasın minik kızına
aslıcıım iyi yolculuklar
nihan elvini dr a götürmüş elvin tam 68cm 9.600gr olmuş umarım doğru hatırladım. artık kahvaltılara da başlıycakmış kuzum kapılardan sığmıycak maaşallah. nihancıım cvp yazamadım kont.yoktu buradan kocamaaaan maşallah kızımaaaa
c.yıldız ben de yoğurt apamıyorum bir türlü dün yoğut makinesinde denedik oldu galibaa zor iş şu oğurdu tutturmak
ceko cuum ben balıkesirliyim eşim göçmen.yakınmışız seninle ben sana özelden msj atmıştım okumadın herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
kezbancay memnunmusun canım makinadan ben de eğer bu denememde de başarısız olursam düşünüyorum almayı kullanımı nasıl?sütü ısıtıp öyle mi koyuyoruz?

ceko valla kahkaha attım yazını okuyunca ne bu gaz olayı ya ek gıdalardan falan olmasın

hadiamaya ya ismini de hatırlayamadım canım benimkinin de saçları döküldü arka tarafı ise kel:)))o saçlar mazide kaldı

yarım saatim kaldı yoğurda bakmaya bu defa da olmazsa deliricem ya eşimde tutmadı deyince gülüyo yangeme sor diyo ya sormakla olmuyo öyle dedim kolaysa sen yap bakalım dedim amma rahatlar valla

ya kızlar ben biberona bi türlü alıştıramıyom ne yapacagımı şaşırdım
bi de benim oğlanın dudağı çatlamış ağlarken kanıyo sanki çok dışarı çıkıyo da ne yapsam ki

yarım saatim kaldı yoğurda bakmaya bu defa da olmazsa deliricem ya eşimde tutmadı deyince gülüyo yangeme sor diyo ya sormakla olmuyo öyle dedim kolaysa sen yap bakalım dedim amma rahatlar valla

ilk kez yaptık şimdi açtım kavanozu taşşşş gibi maaşallah. ama eşim yapmıştı akşam havasından geçilmez artık. sütü ısıtıp yaptı 40 45derece ısıttı. makinede saat ayarı var sabaha taze olsun diye 6 saate ayarladı biraz dolapta dinlendi şimdi ıspanakla yiycekler ben bir kaç kez daha deneyeyim ona göre tavsiye ederim. inşallah senin yoğurt tutar da gerek duymazsın

yok sanmıyorumm çünkü 2 gündr sütüm maşallah varvermedim bi şey...
kezbncayben cevp yazdım sana. sana gelmdi herlde.benmde eşim göçmn ben değilim şemikler deyince ondan sordummm..genelde malum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…