ya kızlar ben biberona bi türlü alıştıramıyom ne yapacagımı şaşırdım
bi de benim oğlanın dudağı çatlamış ağlarken kanıyo sanki çok dışarı çıkıyo da ne yapsam ki
yok sanmıyorumm çünkü 2 gündr sütüm maşallah varvermedim bi şey...
kezbncayben cevp yazdım sana. sana gelmdi herlde.benmde eşim göçmn ben değilim şemikler deyince ondan sordummm..genelde malum:)))
kübra canım tuğba ve zeynep tarif etmişlerdi bu defa onların dediği gibi yaptım.sütü ısttım küçük parmağımı hafif yakıyodu sonra hero baby kavanozunun dibine yoğurdu koydum 1 tatlı kaşığı hatta biraz fazla yemek kaşığına yakın üzerine biraz süt koyup karıştırdım sonra sütün tamamını boşalttım kavanoza ve kapağını kaapttım havluyla sardım bi de üzerine şapka geçirdim:))))sıcak ortama koydum bakalım bu günkü nasıl olacak dünkü biraz uzuyordu ondan nurcanın mayaladığını yedirdim ama sadesini pek sevmedi bi cici bebe koydum(erenin dr cici bebe koyabilecegimizi söyledi)
nasıl zeynep,tuğba öğrenmiş miyim? :))))
herkese selam kızlar
şöle birazcık okuyabildim. incilenen bi kuşumuz daha olmuş. allahım kolayca devamını da getirsin inşallah.
valla benim oğlum yumruğunu ağzına sokuyo kızlar ya bikaç gündür ve ne yediysse çıkartıyo. dün gece ödümüzü kopardı boğulacaktı nerdeyse kusmukla. emzik veriyorum hemen eline alıyo haydi gene yumruk ağızda. bir saniye bırakamıyorum.
kezbancım ekgıdalar konusunda aynı fikirdeyim. biberon yıkamaktan kaynatmaktan kurtulurum diyodum. nerdeeeeeee. pat kaseye vuruyo her yer mama. saçlarına kadar mama. iki günde bir banyo korkuyorum hasta olacak diye.
ama büyüdükçe daha tatlılar ya. öldürüyo beni."abuuuu abuuuu " diyor yemek yerken benim köylü oğlum:)))))
biz böyleyiz işte. herkesi ve beişleri öpüyorum. heeee öle memişleri filan takmayalım lütfen hepsi toparlanacak.
kezbancım bi de ıspanakla yoğurdu bir arada verme. dr. sölemişti bana çooooook önceleri. demirdn dolayı sanırım. aklında olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?