2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cyıldız bizde canım biberon tutamıyoruz dişini kaşıyo maymun kç tane denedim olmadı

ya kızlar ben biberona bi türlü alıştıramıyom ne yapacagımı şaşırdım
bi de benim oğlanın dudağı çatlamış ağlarken kanıyo sanki çok dışarı çıkıyo da ne yapsam ki

ay canım benim yanıyodurda dudağı biraz zeytin yağı sür istersen yumuşatır gerginlemesini önler
bende kaşığa alıştırmaya çalışıyorum

yok sanmıyorumm çünkü 2 gündr sütüm maşallah varvermedim bi şey...
kezbncayben cevp yazdım sana. sana gelmdi herlde.benmde eşim göçmn ben değilim şemikler deyince ondan sordummm..genelde malum:)))

alamadım msjını arkadaşım. benim nergis te çok arkadaşım var göçmen. doğru diyosun şemikler nergis diyince göçmen geliyor akla

canım saol
bende yapcam kaç saat bekletiyosun olması için biide hepsini yediriyomusuna.s.

selam herkese
doldurmuşssunuz sayfaları oku oku bitmedi ....
dün kötü bi gündü bugün az daha iyiyim Allah arkadaşımızı rahmet eylesin sizde dua edin kızlar .. iki yavrusuda önce Allaha sonra babaya emanet artık canım arkadaşım nur içinde yat...
kızlar ikinci diş bebişimizde olmuş gözümüz aydın :) darısı bzimkilere inşallahh ..
tuğbacım evet biraz salmıştır kendini çok doğal hamilelik emzirme ama toplar yine merak etme ben emzirme bittikten sonra diğer çocuklarımda pet şişlere su doldurup yapabildiğim zamanlarda kol ve göğüs çalıştırıdım:) bundada yapıcam 3. de iice saldılar çünkü(
kezbancım maşallah kuzularına yaa çok tatluuu olmuşlar. bu arada yoğurt makinesi bende alıcammmm çok sulu ve ekşi oluo buruş buruş surat yiyemiyo yavrum nasıl olduğunu anlat canımcım
nihancık nerelerde hala yapılmadımı pc çok öpüyorum
seher canım çok sevindim eşin anladı yanlışını inş hep güler yüzün canım
şimdilik bu kadar sonra gelirimm

ayşegül kaçırdım heralde arkadaşınımı kaybettin..canım 2 tanede kuzusumu vardıı üzüldüm okuyunca..
Allah rahmet eylesin

teşekkürler ayşegül büyüdü yaramazlar. ben babymix in yoğurtlarını kullandım bu güne kadar ama dün gece denedik oldu artık evde yapıcaaz. arçeliğin makinası var bende çoook önceleri annem almıştı. şimdi işe yarıyor

bu arada kübra yazınca farkettim arkadaşını kaybetmişsin çok üzüldüm allah yavrucakları babalarına bağışlasın. nur içinde yatsın arkadaşımız. allahım hiçbirimizi ayırma kuzularından.

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese selam kızlar
şöle birazcık okuyabildim. incilenen bi kuşumuz daha olmuş. allahım kolayca devamını da getirsin inşallah.
valla benim oğlum yumruğunu ağzına sokuyo kızlar ya bikaç gündür ve ne yediysse çıkartıyo. dün gece ödümüzü kopardı boğulacaktı nerdeyse kusmukla. emzik veriyorum hemen eline alıyo haydi gene yumruk ağızda. bir saniye bırakamıyorum.
kezbancım ekgıdalar konusunda aynı fikirdeyim. biberon yıkamaktan kaynatmaktan kurtulurum diyodum. nerdeeeeeee. pat kaseye vuruyo her yer mama. saçlarına kadar mama. iki günde bir banyo korkuyorum hasta olacak diye.
ama büyüdükçe daha tatlılar ya. öldürüyo beni."abuuuu abuuuu " diyor yemek yerken benim köylü oğlum:)))))
biz böyleyiz işte. herkesi ve beişleri öpüyorum. heeee öle memişleri filan takmayalım lütfen hepsi toparlanacak.
kezbancım bi de ıspanakla yoğurdu bir arada verme. dr. sölemişti bana çooooook önceleri. demirdn dolayı sanırım. aklında olsun.

kübracım canım evet abimin arkadaşları ayrıca eşimin çalıştığı yerin sahibinin hanımıydı . takdiri ilahi 2 küçük yavrusu vardı biri 6 diğeri 4 yaşında bende çok üzgünüm canım çocuklar büküyo herkesin boynunu . 2 yıldır kanser tedavisi görüyodu dün sabah vefat etti öyle işte canım unutmayın okuyun diye yazdım . anne olup kuzulardan ayrılmak zor ama takdiri ilahi ...

cnm yaa benim egem de aynı elini yumruk apıp ağzına alıyor yetmiyor sudenin ellerini yiyior resmen. ne kadar zormuş bu aylar bebişler için. bu arada ben caljel kullanıyorum siz ne kullanıyosunuz biraz uyuşturuyor. yoksa ne mama ne uyku hiç bişi yok. ıspanağı sade yemiyorlar işin kötüsü yoğurduda sade yemiyorlar. alışana kadar böle karışık yiycez galiba. yoğurdu hep sebzeyle verdim bu güne kadar yada meyveli.yavaş yavaş menümüz genişliyor daha dikkat ediceem besin değerlerini kaybetmemeye teşekkürler canımcıım

Son düzenleyen: Moderatör:
evet sonunda başardım yoğurdum süppper oldu ama oğluşum beğenmiyo yine cici bebe koymak zorunda kaldım içine.
kübra canım 4 saat bekletiyorum ondan sonra açıyorum şimdilik az veriyorum o kavanozun çeyreği zaten pek de yemek istemiyor.
her gün taze mayalamak gerekiyor degil mi?
yarısını yarın yedirsem olmaz mı?

Son düzenleme:
aşımızı lduk geldik yavrum pönomokok yakarmış çok kötü avrum iğnede ağlamadı ilacı sıkınca nasıl agladı.7,100 gr olmuş kuzucummşallah çok huysuzlandı sürekli agladı ya agrı klesici verdim yavruma uyudu şimdi inş.akşama huysuzluğu kalmaz sagol ayşegülcüm oh rahatladım çünkü bi kaç kişide dedi toparlıyo diye ama siz daha tecrübelisiniz.allahım sabır versin canım zooooor çok hemde kuzulara.şelale ertuğda deviriyo ya herşey batıyo ya bide kaışla fazla yemiyo bagırıyo bizimki.elvinime maşallah tontiş bizim kız valla nazardan saklasın rabbim.hepinizi öptüüüm şimdilik yokum uzanıcam çok yorulduuuuuum

ben hergün taze yapıyodum ama bugün dün yaptığımın yarısını vercem aşıadan geldik sabahta unuttum bişe olmaz ya sonuçta ertesi gün yediriyoz.arzu kız ertuğda pek yemiyo evde yaptığımı biraz ekşimsi oluyo ondan herhalde ben pekmezle bitane bebe bisk.koyuyorum oda ballı muzlu herobabynn onu almıştım.bide kızlar seydioğlunun bebeklere özel 4 çeşit pekmezi var ben ondan kullanıyorum %100 dogalmış hemde şişesinin arkalarında hangi pekmezin nelere iyi geldiği yazıyo ben keçiboynuzu aldım o bitsin diğer 3 ünüde sırasıyla kullanıcam

tuğbacıım geçmişolsun oğluşuma. pekmez bende kullanıyorum kahvaltılarında 1 tatlı kaşığı ikisi için. 1 tanede ceviz içi atıyorum,labne ve bisküvi koyup mama ile karıştırıorum çok severek yiyiyorlar. tabii cevize 6 ay dolunca başladım.

kızlarr gedlim sonunda ..a nam bugün dogru hiç giremedim bu arada acaip sayfa olmuş yhaa:)))
eeeeeeee nerden başlıcaktım unuttum :))) iiimii:)
yıldızcıgım canım bak şimdi yapabilmişin yogurtunu :) afiyet olsun kuzuna:)
tugbiş canım geçmiş olsun ertuşumuza ... bzimde ayın 27 inde var aşımız bakalım nolcxak:)
kıssssssssssss arzuuuuuuuuuuuuuuuu çocukmu istion bacıms en maaşşallahhhh :)))) allahım versin canım gönlüne göre :))
kıs unutum iimii başka ne yazıcaktım kızlarr kusura bakmayın yhaa yhaa bu nihan nasıl beceriyo herkese aynı anda cvb yazmayı valla maşallahh diyorum yhaa:)
bu arda hepinizden alllah razı olsun canlarım bana destek oldunuz yanımda oldunuz allahım kimsenin eşi ile arasının açık olmasına izin vermesin inş. çok kötü yhaa ben dün hiç bişi yememiştim moralim bozuk die akşam eşim gelince aramız ii olunca yedim bend eöle işte aramzı kötü olunca iştah giidoo...

kızlarrrrr biz gezmelere gittik ohhhhhhhhhh...Hava soğuk değildi arkadaşıma gittik onunda 2buçuk ay büyük oğluşu var onla oynadık bi sevindik bi sevindik diş acımıza ii geldi ama uyurken ıııı ııı diye uyuyo kızım benim .canı acıyo heralde kuzumun.
Tüm annişlerin ii dileklerini okudum darısı tüm bebişlerimize.
Makyaj da yapmıştım bi de kızlar ohhhhh bi ii geldi bi ii geldi sormayın valla.Havalar güzel olsa da hep çıksak böle bunaldık valla kocayı çekiştir kaynanayı çekiştir ...Tam umutsuz ev kadınları misali.......

Öpüyorum hepinizi

sositosositosositosositosositososito

Kızlar giremiyorum çok fazla Lina durmuyor dişmi nedir anlamadım gitti huysuzluk yapıyor cadı. Geçmişi okuyamadım öpüyorum hepinizi.

merhaba kızlar...
sonunda sizlere yazma fırsatım olabildi...
CANIM KIZIM BERENe ek gıdaya başladım.çok şükür sorunsuz oldu ek gıdalara geçişimiz...zaten sütüm iyice azaldı sağ göğsümden hiç gelmiyor diyebilirim..ama bu duruma çok üzülüyorum.ben en az 1 yaşına kadar emzirmeyi düşünyordum ama anlaşılan o kadar emziremicem...dün patates, havuç ve pirinçten bi sebze püresi hazırlamıştım kızıma ama sevmedi sonra patates brokoli, kabak,havuç ve pirinten tekrar sebze püresi hazırladım bunu severek yedi :))))

ayşegülcüm canım başın saolsun. Çok üzüldüm kuzularına ((
Tuğbacım canım sizede gecmiş oslun inş. aşı huysuzluk ateş yapmaz.çünkü berende ateş yapmıştı.2 gün inleyerek uyudu resmen...
kezbancım canım demek sende ek gıdalara gectin. ne güzel..maşallah size...
sehercim kocanla aran düzelmiş.çok sevindim...inş. bidaha böyle bişey yaşamazsınız hayatım...
özlemcim maşallah gezmelerede gitmişsiniz..ohh ne güzel...dedikodular falan içini bi güzel dökmüşsündür :)))
ayy yine unuttum kime ne yazacağımı...çok unutkan bişi oldum çıktım yaa...
neyse kızlar okuduğum kadarıyla genelimizin durumu gayet iyi...hepinii öpüyorum a.s.

bu arda ben doğum kontrol hapı aldım saglık ocagından bitince gel gel al dedi eebe bende gelirim canım nasıl olsa bedava dedi aklınızda olsun

çok sagolun teyzoşları ama çok huysuz ya sürekli ağlıyo zaten nazlıydı allahtan halası var o bakıyo şimdi kolumu hissetmiyorum yine ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…