2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkes mrb ben sık giremiyorum ve sürekli giren arkadaşlara çok imreniyorum.girsemde okuyup geçiyorum yazamıyorumda benim oğlum biraz fazla ilgi istiyor sürekli oyun oynuyoruz yoksa hep ağlıyor.bu arada stepe yazıldım arkadaşlar pazartesi başlıyorum eşim öğretmen olduğu için öğleden sonraları evde oluyor melihe o bakacak.hem benim açımdan hem de oğlumun açısından iyi oldu biliyormusunuz çünkü babasıyla hiç vakit geçirmiyordu.ben yemek yaparken ya da bir işim olduğunda bakıyor onun haricinde hep bilgisayar başındaydı azıcık ağlasa melike koş koş seni istiyor bak kesin acıkmış bu deyip başından atıyordu.haftada üç gün gidecem o zamanlar bakarsa o yeter bana onun dışında bakarım ben oğluma hem biraz kendimle ilgili bişeyler yapmak iyi gelecek bana yoksa çok bunalıyordum

selam kızlar geçmişi fazla okuyamadım hazır kaan uyumuşken size merhaba demek istedim umarım herkes ve beişler iidir.sehercim barışmışsın kıs kocanla çok sevindim canım.panikatak sanada geçmiş olsun canım ayy nasıl becerdin saçını gözüne sokmayı ayy içim bi garip oldu dikkat et canım.zeynepciğinde incisi hayırlı olsunnnn.arzu bugun teldede konuştuk canım ama burdanda merhaba sana canım ecemi öpüyorum.aslı ii yolculuklar hayatım.cyıldız avatarına bayılıyorum oğluşun çok yakışıklı maşallah allah nazarlardan saklasın.kezban minikler büyümüş ne güzelde oturmuşlar maşallah onlara.tuğbişim ertuğumuda öp canım aşı huzursuz yapmış yavrumu kıyamam.nihan nerelerde yaa fazla geçmiş okuyamadım merak ettim msn dede yok.havvoş kıss aşkumm benim berenime maşallah afiyet olsun benim balıma çok şükür bende kaanda zorlanmadım ek gıdaya geçerken yanlız kızlar ben sabah kahvaltısına cevizde ezip koyuyorum veren varmı ya ağır gelirmi acaba buarada kaan memelerimii hep yara yaptı acaip ısırıyo çok canım yanıyo sanki kesici bişi var azında kaşıkla çaybardağıyla vuruyorum çıt çıt ses geliyo ama görünürde hiç bişe yok elimle yokluyorum damakları sertleşmiş ama diş miş göremiyorum kızlar ama memişlerimin durumu çok kötüüü yaa ayrıca kızlar öznurcum yazmış kayınpederimin durumu çok ağır kimseyi tanımıyo felç oldu çok üzülüyorum allah şifasını verir inşş.ayy kızlar kaan çok ağırlaştı artık taşıyamıyorum ben bu tosuncuğu sırtımda çok şiddetli ağrılar başladı haftaya dr.a gitmeyi düşünüyorum uff baya yazmışım neyse kızlar hepinizi ve bebişlerinizi çokkkkk öpüyorum allaha emanet olun hepiniz.

herkese merhabalar, biz heyecanlı bi şekilde babamızı bekliyoruz, çoğunuz eşlerinizden dert yanmışsınız. inşallah benimki anlaıyışlı bi baba olur. bakalım o geldiğinde ne olacak, bebişimiz gece uykusuna alışsa çok sorun olacağını sanmıyorum. inşallah alışır. herkesi ve bebişlerinizi öpüyorum..

merve kocişin nerde ki tatlım ?

ii gecelerrr
hala oturuyo oğluş oyun istiyo oynayacak halmi kaldı bende sabahtan beri koşturryorum ama anlamıyoki
özlmcim ii yapmışın tek çocukla gezin kızlarrr çocuk sayısı çoğalınca öle heryere gidilemiyoo:)
havva canım saol bernin gece uykusu düzeldimi canım ek gıdayada sorunsuz başlamışssınız sevindim maşallah berenimizee
mervee geliyomu kocişinn şimdiden gözün aydın inşş çok daha güzel günleriniz olur hep beraber
aylincim öznurunmu kayı pederi hasta yanlış anlamadıysam tabi geçmiş olsun ağrılar bende de var canım geçmiş olsun sanada
nese yatırmaya çalışıcam inşallah uyurr

ay bizde ayaktayız kaanla neoldu bu çocuğa iki gecedir anlamadımcanım benim kayınpederim rahatsız durumu hiç ii deil

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn benim canım canım arkadaşlarım bugün nasılsınızzz ... uyuya bilidinizmi buğra beni uyutmadı sabahın köründe kalktıı .. velet nolcak:)))
tugbiişş dk hapı kullancan demek korktun dimi :))))))))))) spiralden :)))))) hadi bakalım hayırlı ossun canım :)))
aylinciigm canım allah şifa versin kayın pederine... allah sevdikleirne bagışlar inş. iileşir canım inş..
kaanımzıda şöle kocaman öp yakışıklı yhaaa ..
havav kıs maşallah berenimizee ne güzel seni zorlammaış aerin yigenime babası gılıklı :)))
merveciigm canım gözün aydın .. allahım bşda ayırmasın inş. hemen kavuşursun kocişine:) zaten bi müddet ayrılamassınız ölee yarıms aat bile olsa diimi:))))) özlemiştir seni :)))
kıss özlemm kızınla gesmeler gittin hemii ne ii etmişin kıı süslenmiş püslenmiş bide diş kutlamasımı yaptınız ksıınla:)
kıslar yhaa nihaımz nerde ben göremiom hiç onu inş. bi sorun yoktur..
aklımda bukadar kaldı yhaa ama hepiniz iisinizdir inş. herkese hayırlı hafta sonları kızlarr ... inş. güzel bi gün olur:)
yhaa mütiş ne güzel yagmur yagıyoooooooooooo
bu bugrada da ne varsa o yamaya çalişiyo figildekk duramıyo poposununn üstünde:)))

günaydın kızlar
TREND canım çok sagol maşalllaaahhhh bütün kuzularımıza
bu arada kayın pederine de büyük geçmiş olsun
HAVVA ek gıdalara geçmişsiniz biz de yavaştan geçtik ama bizim beğimiz beğenmiyor((kafasını oraya buraya çevirip duruyor biberon da almıyor valla çok zor işimiz

merve gözünaydın kocişin de geliyomuş

Son düzenleme:
günaydın kızlar
benimde oğlum çok fena uyumuyo uyku akıyo gözümden o uyuyunca uyuma imkanımda yok hep uykusuzum( aylin canım geçmiş olsun . inş kısa zamnada sağlığına kavuşur tatlım
seher senin bu oğlan çok fena ne diye uyumuyo bu oğlanlar yaaa yatın uyuyun demi bebeksiniz işte ama yok:)
evet nihancığı bende merak ediyorum pc bozuktu yapılamadımı acaba
cyıldız canım benimde oğlan sevmiyo ek besinleri sebzeyi napıcaz bilmiyorum... hele yoğur zorla bi iki kaşık
şimdilik bu kadar işlere kahvaltıya gidiyorum başladı koşturma kolay gelsin bana ve size 3 çocuklular en çok da biz koşturuyoz yaaa

Tünaydın kızlar;
Dün geceden sonra acayip hissediyorum kendimi kızanım delirtti beni gece hemde nasıl delirtmek.Zaten acayip bi çocuk anlamıyorum ki emzik almaz ayakta sallanmak istemz hayatı kucakta geçsin hanfendinin ...diş de tam bahanesi oldu nasıl canı acıyosa deliriyo elimi sokuyorum kaşıyorum 2 dk duruyosonra bi daha çığlıklar 3 vardı heralde uyuyuğunda Allah ım sen yardım et .
Tuğba nerdeyse seni arayacektım ben napayım bu kıza diye o kadar delirdim gece.
Neyse birazdan gidip jel alıcam eczaneden babamız gelsinde işten .Başım boynum belim heryerim ağrıyo iiki gezmeye gittim diye sevindim ha aman amannnnn.....
Neyse kızlar tüm bebişleri ve annişleri öpenzi :)))
Huzurlu sakin bebişlerimiz için bol uykulu günler şimdiden sizekaydirigubbakcemile5

Kızlar bu arada bu tatlı kurabiyenin ele emeklerine bayıldım bakın sizde ...
bi de EvyBaby den numune istemiştim geldi sizde isteyin 4-5 bez kardayız bu krizde :)

merhaba kızlarr....
herkes uykuusuzluktan dert yanmış biz bu gece rekor kırdık gece 12sabah 11:)))tabi deliksi değil kalktık aralarda emmeye ama olsun.saat 9 dan sonrası biraz benim iteklememle olduu ama olsun .(saç kurutma makinesi sağolsun ehehehehe)tatlı kurabiye ne güzel şeyler bunlar bayıldım ama hep kızları düşünmüşün:)büütün bebeklerimi öpüyorum

günaydın kızlar
TREND

merve gözünaydın kocişin de geliyomuş

sağol nihancım, bitiyo çok şükür askerliği. bizim için zor oldu bayağı. onun için son günler daha da zor geçiyomuş, kızını bıraktığında 6 günlüktü, şimdi 5,5 aylık. 2 aylıkken görmüştü, ama o zamandan bu yana çok değişti kzımız. internetten görüşüyoruz ama tabi aynı şey değil yanında olmasıyla..

canım isim yanlış olmuş nihan değilim ben arzu ama forumda iki arzu var:)))karışıyooo onun için bana yıldız diyiverin bari
ceyda naptın kız egeye?benim de gözümden uyku akıyo ama bizimki otomatiğe bağlı saat başı kalkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…