herkese merhabalar, biz heyecanlı bi şekilde babamızı bekliyoruz, çoğunuz eşlerinizden dert yanmışsınız. inşallah benimki anlaıyışlı bi baba olur. bakalım o geldiğinde ne olacak, bebişimiz gece uykusuna alışsa çok sorun olacağını sanmıyorum. inşallah alışır. herkesi ve bebişlerinizi öpüyorum..
ay bizde ayaktayız kaanla neoldu bu çocuğa iki gecedir anlamadımii gecelerrr
hala oturuyo oğluş oyun istiyooynayacak halmi kaldı bende sabahtan beri koşturryorum ama anlamıyoki
özlmcim ii yapmışın tek çocukla gezin kızlarrr çocuk sayısı çoğalınca öle heryere gidilemiyoo:)
havva canım saol bernin gece uykusu düzeldimi canım ek gıdayada sorunsuz başlamışssınız sevindim maşallah berenimizee
mervee geliyomu kocişinn şimdiden gözün aydın inşş çok daha güzel günleriniz olur hep beraber
aylincim öznurunmu kayı pederi hasta yanlış anlamadıysam tabi geçmiş olsun ağrılar bende de var canım geçmiş olsun sanada
nese yatırmaya çalışıcam inşallah uyurr
merve kocişin nerde ki tatlım ?
merve kocişin nerde ki tatlım ?
merveciigm canım gözün aydın .. allahım bşda ayırmasın inş. hemen kavuşursun kocişine:) zaten bi müddet ayrılamassınız ölee yarıms aat bile olsa diimi:))))) özlemiştir seni :)))
teşekkür ederim sehercim, çok şükür bitiyo askerliği.bitmez gibi geliyo insana ilk ayrıldığında, ama bitiyo işte, zaman geçiyo bi şekilde.Allah kimseyi ayırmasın kocasından, çok zormuş gerçekten ayrılmak..
günaydın kızlar
TREND
merve gözünaydın kocişin de geliyomuş
mervee geliyomu kocişinn şimdiden gözün aydın inşş çok daha güzel günleriniz olur hep beraber
teşekkürler canım, kızımla bekliyoruz, son zamanlarda böyle heyecanlı bi bekleyişle geçiyo işte, inşallah kzımız da biraz uslanır da bizi yormaz, ikimiz de çalışıyoruz(öğretmeniz). Allah tan eşim geldiğinde yarı yıl tatiline giriyoruz, evde hasret gidericez inşallah..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?