BU ARADA RESİM BÖLÜMÜNE YENİ ÇEKTİĞİM RESMİMİ EKLEDİM...BU BENİM BEBİŞİM TEYZELERİİİİ. KİLOYU GÖBEKTEN ALDIM YAA, SİZE ÇOK ŞİŞ GELEBİLİR tatlicadiarzu
ÇOKTA SİVRİ DURUYOR.
BU ARADA RESİM BÖLÜMÜNE YENİ ÇEKTİĞİM RESMİMİ EKLEDİM...BU BENİM BEBİŞİM TEYZELERİİİİ. KİLOYU GÖBEKTEN ALDIM YAA, SİZE ÇOK ŞİŞ GELEBİLİR tatlicadiarzu
ÇOKTA SİVRİ DURUYOR.
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr:dance::teytey: olmuş..
benim bel çevrem genişledi ve popom senin ne güzel sadece göbişin büyümüş..allah baışlasın orda bi minik var yaaaaaaa...:hooray:
yav canım sen zaten işten ayrılmıcak mıydın? yada ben mi öyle hatırlıyorum :uhm:
aaay seniiin bebişini yesinleeerrr:)))
:teytey: maşallah canım nazar değmesiinn:)
evet senin dediğin gibi aşağıda duruyo göbişin benimki ağzıma gircek nerdeyse :roflol:
ewt yaaa .22 haftalığım diyorum.nie miden şişmedi diyorlar.kasıklarımda taşıyorum bebişimi.hareketleride hep o civarlarda.ayakta durunca kasıklarım çook ağrıyor kızlarrr.ablamın falan göğüsten sonra hemen şiş karnı.senin halin normal yaniii...
bendeki hamilelik biraz tuhaf ve yakından görsen çok çirkin duruyor...
yaa arkadaşlar bende görmek istiyorum. nerden görücez yaa. biri bana anlatsın senağlama
ay ayyy ay yesinler senin bebişiniBU ARADA RESİM BÖLÜMÜNE YENİ ÇEKTİĞİM RESMİMİ EKLEDİM...BU BENİM BEBİŞİM TEYZELERİİİİ. KİLOYU GÖBEKTEN ALDIM YAA, SİZE ÇOK ŞİŞ GELEBİLİR tatlicadiarzu
ÇOKTA SİVRİ DURUYOR.
havvacım sanemin görüntü resminden bahsediyoruz canımcım.
senin resminin durduğu yerde duruyo..
siyah kazaklı, göbişinin resmii :)
kolay gelsin diloşum nezaman çıkıyomuş bu sonuçlar ya nededilerkızlarrrr merhabalarrr,,
ne kadar cok sayfalr dolmus yıne ne guzel..
bıcır bıcır orguorenler mı dersın , cırcır olanlar mı dersın , sırnaşık şey hamılelık bunalımına takılanlar mı dersınız...
daha once de soyledıgım gıbı bende sıkı bır temızlık var sormayın.dolaplar deşiliyor bebege yer acılıyor, kıslıkların bır kısmı kalkıyor oooo cok ıs var.. o nedenle fazla gıremıyorum... ama sonrasında toplu olarak okuyorum..
tosbaacım umarım korktugumuz gıbı seyler olmaz da hamılelıgını sıkıntısız bıtırırsın hayatım gecmıs olsun tekrar. uzem kendını....
benım sonuc daha gelmedı buarada....beklemedeyımmm...
herkeslerı opuyorum fırsat bulursam aksam takılırım sızlereee:smiley-cool:
ay ayyy ay yesinler senin bebişinicanım ya bana öyle gelioki seninkide benimki gibi bi süpriz yapabilir yani erkekmiş gibi geliyolülülülülülü[/Q
ben şimdiye kadar hiç öğrenememiştim.amniosentezden 2 hafta sonra dr a gittim.1 dr a sordum .oda %90 kız dedi.kesinlik 2.düzeyde anlaşılır dedi.ama içimden hep erkek gibi geçiyor diyorum ya sürekli.etrafımdakilerde erkek diyor.ama dr %90 kız dedi.içimden gelmiyor kız olduğu.artık salı günü girecem nasipse 2.düzeye.
senin nasıl olmuştu.dr önce kız mı dedi sanada ???kalachakra nınkide sonradan yanılmıştı...ona göre ve amniosentez sonucuma göre alışverişlere başlayacağım...annem hep mavi aldı.ben %90 kız desemde :uhm:
yaa iyide o fotoğraf aynı el çizimi gibi duruyor. resimllerime kaydettim deyince bende başka yerlerde arıyorum. hey allam yaaa :smiley-cool::1rolleyes: bende yarın çekincem yeni fotomu kıskandım şimdi :dilcikar: ama benim göbüş bu kadar büyük değil yaaa... ayy hem kıskandım hem imrendim :1rolleyes: :1closedeyes: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ELVİNciiimmmm vallahi döktürmüşsün.süper bunlar yaaa.hele şu ponponlu patiklere bittim...annenin ellerine sağlık.valla senin bebiş yaşadı.marifet başka şey arkadaşlar.
elvincimmm bak yine aklıma getirdin bitiremediğim atkımı :çok üzgünüm:
süper güzel bu modeller.nede yakışır bebişine.güle güle giyer inşallah canım benim.
ponponlu patikleri sevsinler.çok şirinler yaaaaa....
senin annenle tanışmak çok isterim elvinciiimmm jeyyar
öptüm arkadaşıma.s.
arkadaşlar yaa acayip sırtım ağrıyo doktoruma söyledim kalsiyum eksikliğinden dedi d vitamini içiyhorum bol bol süt içiyorum hergün. her sabah yumurta yiyorum. ama hiç azalmıyoo:çok üzgünüm: ofiste sandalyede sabah 8 den akşam 6 ya kadar oturuyorum ondan mı bu kadar ağrıyo acaba. ağlıycam yaaaa
günaydın kızlar bayıldım ELVİN örgülere ii günlerde giysin bebişin yerim onu ben.kızlar bugun hiç keyfim yok ya akşam eşimle konuşuyoduk ben ufak tefek bişeler aldım işte bebişime anakucağı alalım dedim eşimde biraz erken deilmi aylin şöyle 7 ayı bi atlatalım sonra herşeyini alırız dedi nieki dedim herşey biz insanlar için dedi herşeyin kötüsünüde düşünmek lazım dedi ve ben işte o an çıldırdım kızlar ağlama krizine girdim çok kötü oldum halada öyleyim işe geldim ama ruh gibiyim tansiyonumda yükselmiş valla birkaçgündür ii gidiyodu üstüne bide gece acilde 2 aylık bebek ölmüş onu söyledi arkadaşlarım çok kötü oldum yasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?