2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaay seniiin bebişini yesinleeerrr:)))
:teytey: maşallah canım nazar değmesiinn:)
evet senin dediğin gibi aşağıda duruyo göbişin benimki ağzıma gircek nerdeyse :roflol:

hani yaa ben neden göremiyorum senağlamasenağlama

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr:dance::teytey: olmuş..
benim bel çevrem genişledi ve popom senin ne güzel sadece göbişin büyümüş..allah baışlasın orda bi minik var yaaaaaaa...:hooray:

kız bebiş bekleyenlerde genelde basen - popo - bel daha genişliyormuş.benim sivri bir göbeğim çıktı sadece.ama ilerde benimde senin gibi olur herhalde.benim kızım erkek gibi sırnaşık şeyhatta benim daha çok olur.çünkü sürekli oturuyorum...
allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.

yav canım sen zaten işten ayrılmıcak mıydın? yada ben mi öyle hatırlıyorum :uhm:

ayrılcaktım ama hain planlarım vardıı. jeyyar
32. haftada iş göremezlik raporu alcaktım süt iznim bitene kadar sigortamda ödencekti, maaşımıda alcaktım (vicdanım el vermiyo ama ....)
ee şimdi 23. haftada rapor al, 32 de iş göremzlik al soorada ben işe gelmiyorum deee olmaz yani di miii :))
c.tesi günü bi konuşalım doktorlada bakalım neler dicek ...

aaay seniiin bebişini yesinleeerrr:)))
:teytey: maşallah canım nazar değmesiinn:)
evet senin dediğin gibi aşağıda duruyo göbişin benimki ağzıma gircek nerdeyse :roflol:

ewt yaaa .22 haftalığım diyorum.nie miden şişmedi diyorlar.kasıklarımda taşıyorum bebişimi.hareketleride hep o civarlarda.ayakta durunca kasıklarım çook ağrıyor kızlarrr.ablamın falan göğüsten sonra hemen şiş karnı.senin halin normal yaniii...
bendeki hamilelik biraz tuhaf ve yakından görsen çok çirkin duruyor...

aay canım benim niye çirkin dursun gayette güzel gözüküyo bebişinn..
öyle düşünme sakınnn.

yaa arkadaşlar bende görmek istiyorum. nerden görücez yaa. biri bana anlatsın senağlama

kızlarrrr merhabalarrr,,
ne kadar cok sayfalr dolmus yıne ne guzel..
bıcır bıcır orguorenler mı dersın , cırcır olanlar mı dersın , sırnaşık şey hamılelık bunalımına takılanlar mı dersınız...
daha once de soyledıgım gıbı bende sıkı bır temızlık var sormayın.dolaplar deşiliyor bebege yer acılıyor, kıslıkların bır kısmı kalkıyor oooo cok ıs var.. o nedenle fazla gıremıyorum... ama sonrasında toplu olarak okuyorum..

tosbaacım umarım korktugumuz gıbı seyler olmaz da hamılelıgını sıkıntısız bıtırırsın hayatım gecmıs olsun tekrar. uzem kendını....

benım sonuc daha gelmedı buarada....beklemedeyımmm...

herkeslerı opuyorum fırsat bulursam aksam takılırım sızlereee:smiley-cool:

ayy diloşumun yazdığını görünceee sonuçlar açıklandı diye heyecan yaptımm..
tamam canııım kolay gelsin sanaaaa :))

ay ayyy ay yesinler senin bebişini canım ya bana öyle gelioki seninkide benimki gibi bi süpriz yapabilir yani erkekmiş gibi geliyolülülülülülü

havvacım sanemin görüntü resminden bahsediyoruz canımcım.
senin resminin durduğu yerde duruyo..
siyah kazaklı, göbişinin resmii :)

yaa iyide o fotoğraf aynı el çizimi gibi duruyor. resimllerime kaydettim deyince bende başka yerlerde arıyorum. hey allam yaaa :smiley-cool::1rolleyes: bende yarın çekincem yeni fotomu kıskandım şimdi :dilcikar: ama benim göbüş bu kadar büyük değil yaaa... ayy hem kıskandım hem imrendim :1rolleyes: :1closedeyes: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bence de güzel görünüyor hatta benimkinden daha iyi ben kocaman görünüyorumnaniknanik
diloşum hala gelmedi mi sonuçlar yaaaaaaaaa.merak ediyoruz..niye bu kadar geç verirler şu sonuçları hiç anlamam...:1no2:

kolay gelsin diloşum nezaman çıkıyomuş bu sonuçlar ya nedediler

arkadaşlar yaa acayip sırtım ağrıyo doktoruma söyledim kalsiyum eksikliğinden dedi d vitamini içiyhorum bol bol süt içiyorum hergün. her sabah yumurta yiyorum. ama hiç azalmıyoo:çok üzgünüm: ofiste sandalyede sabah 8 den akşam 6 ya kadar oturuyorum ondan mı bu kadar ağrıyo acaba. ağlıycam yaaaa

canım yaaa hadi sizlerde şu anki göbeğinizin son halini koyun ekrana...bakalım hepimizinki nasıl duracak... aynı aylarda olduğumuz için aşağı yukarı benziyordur.
kalachakracım senin hem boyun uzun, hem kilon az.ben 4 kilo aldımmm.boyum 165 kilom şu an 58... :1shok:.zaten tek göbekten aldım.kanguru gibi dolaşıyorum :1closedeyes: bi görsen sipsivriiiii

sanemcim bekleriz bi gün tatlım hepinizze kapımız açık kızlar bi gün toplansak ne güsel olur di mi?
bu arada cnm haşlanmış patates ye iyi gelir cırcıra
bu arada sana söleicem unutuyorum hep benim kardeşimin adı da sanem :)

tüm gün oturuyoruz ya.onunda etkisi var.yastık falan koy belin boşlukta kalmasın.benimde belim çok ağrıyor.ağırlık arttıkça napıcaz yaa :uhm:

aylincim eşin biraz haklı,annemde bana ilk başlarda bi şi almak istediğimde dur bi 5.ay bi geçsin falan demişti bozulmuştum,ama üzülme cnm biz şimdi heyecanlı olduğumuz için herşey olsun istiyoruz,üzülme cnm,eşinde üzülmen için sölemedi eminim bozma moralini kısa bi süre sonra alaacaksınız ana kucağı vs.. bak gör :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…