2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kız arzu bu nick inin altına hayatımın anlamı oğluşum yazan yer var ya onu nasıl yazdın ya bari hepimiz isimlerimizi oraya yazalım en güzeli böyle bence yoksa herkes karıştıracak herkesi....baksana benim adım bi zeynep bi özlem halbuki aşşğıda koskoca Murat -Özlem=zeynep diyo :))))
SÖle bakam nası yaptın :)delikafadulden

selam kızlar
az önce başıma bişiy geldi dedim hemen paylaşayım. normalde sebze çorbası veya püresi yaparken sebzeleri ben madran suyla bi beş on kez yıkayıp o suda bekletiyodum. az evvel kaynattım suyun üstünde bir iki ufak böcek(iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii)
sona brokoliyi sirkeli suya basayım dedim(sirke zarar verir diye kullanmıyodum) kızlar bi de ne görim bir sürü ufak ufakböcek. aman allahım aklınızda olsun yeşillikler felaket böcekli. şimdi sirkeli suya bastım bekletiyorum. sonra iyice durularım. inşallah sirkenin bi zararı olmaz.
bir de bi deneyimimi paylaşayım. biz çağanla birlikte uyuyoruz bikaç gün ayrı yatırdım ve uyku düzeni alt üst oldu. normalde benim oğlum(maşallah) 3. ayından beri 11 de yatar 8-9 da kalkar kesintisiz uyur. yanından ayrılınca her saat başı ağlayarak uyandı. ne bileyim ben birlikte uyumamıza bağladım bunu da paylaşayım dedi.
herkesi öpüyorum.

herkeze güzel hafta sonlar diliyoruzz tabiki oğlum murat ile beraber oda tuşlara basmaya çalışıyor hehehe :)) biz 2 gündür dönüyoruz iki dk yanlız bırakmaya gelmiyor artık walla birde bi çığlıklar sormayın ses tellerini açıyor benimki :)) geçmişi okuyamadım kusura bakmayın herkez iyidir inş muratla birlikte öpüyoruzz anneleri ve bebişlerii

jhhvıh utyıuhyuytlo ıhg n jmmmmmmmmmmmmmm hfc 6tfvbvb nğ
buda oğlumdan sizlere kızlarrr sırnaşık şey

özlem ben de sana zeynep demiştim neyse dur bi ben hatırlamaya çalışayım nasıl yaptığımı tuğba tarif etmişti de o zamanlar

özlem profil düzenleme bölümünde kişisel rütbe biye bi yer var altta aktüel rütbe diyo sonra sıfırla onu ve o boşluğa istediğini yaz

aslan arzu ;
süperisn sen ee hadi hepiniz yapın böle de ahmet e ayşe fatmaya nuriye demekten vazgeçelim artık :)))))şakkıdı

o hayırlı olsun özlem yoğurdu da çok tutturuyom artık senin sayende sagol ama bizimki pek sevmiyo

merhaba arkadaşlar uzun zamandır nete giremiyordum hepinizi çok özledim valla oğlumla uğraşıyorum sürekli az önce yoğurttan konuşmuşsunuz nasıl yapıyorsunuz yoğurtları ya birde bana söyleyin ben yapıyorum tutturuyorum ama oğlum yemiyor ya hazır yoğurt yediren varmı aranızda danone gibi

her gün pastörize sütten mayalıyorum ama çok az yiyor içine hero babynin bisküvisinden ufalıyorum 1 tane ancak öyle yedirebiliyorum

slm nasılsınız iyi hafa sonları ertuğ hep ateşlendi kuzum ya ağrı kesici şurup veriyorum sabah ögle akşam gece uyandı uyudu ay bu aşılar ne kadar etkiliyo yavrumu ya yine 7 saatte bir yiyo tam yemesi düzeliyo hoooop aşı oluyo yine düzelecek yine aşısı var ama neyse bunada şükür dişetleri acaip işiti altlı üstlü ve çilek gibi kırmızı bi tuttumu hiç susmuyo özlemcim canım calgel hafif gelir dedi drumuz dentinox jel verdi nu kullanıyoruz baya etkili canım valla ddaha çok öyle geceler yaşıcan alıştr kendini valla seni üzmek istemem ama bu gerçeek kendini şartlarsan daha kolay oluyo sanki yada bana öyle geliiii.geçmiş olsun zeynebime canım.kız seher ben taktramam onu hemde adetim zaten 8 gün sürüyo bide taktrıpa 10 gün sürmesini çekemem bende kesin uzatır bide korkuyorum ya tabiki hapa güvenmiyoruz bide prezervatif kullanıyoz heee yuh ama işte başka bebek istemeyince korkuyo insan seherim ya bana kalsa ben baglattırıcamda eray izin vermiyo.valla bu benim düşüncem bende biraz hayat yaşayayım dimi ama kendimi öyle yani başka bebek yapıpta senelerce nunlada uğraşmak istemiyorum ya sakın yanlış anlamayın kızlar he anne olmak süper ama ben 1 tane olsun herşeyi tam olsun istiyorum biz 5 kardeştik tamam aç kalmadık alasını yedik giydik gezdik ama sevgilari yetmiyodu bana çünkü 5 e bölünüyodu bunun ezikliği çok kaldı içimde ailemide suçlayamam ben ve kızkardeşim spiral bebegiyiz annem aldrmaya kıyamamş ve doğurmuş babamda 3 üçüne bakan 5 inide bakar demiş yani böyle kızlar ya umarım yanlış anlaşılmamışımdr.trend canım benim çok geçmiş olsun k.babana canım allahım şifasını versin.canan başlığına yazdım canım yoğurdu.ay unuttum aklımda şöyle kalmış ceyda nuray iiii aman ya ya unuttum hepinizi öptüüm nihanımı arıcam ama elvinim gece uyutmuyo gündüz uyuyo ya nihnıda uyandrmak istemiyorum unutmazsam akşam arıyıcam

Selam kızlar, umarım herkez iyidir.aşağıdaki konu ile ilgili bilgisi olan varmı ben bunu bi haber sitesinde gördüm.herkese iyi haftasonları..

Geçen yıl 55 Türk Lirası alan annelere bebeklerini hastanede dünyaya getirmeleri halinde 60 TL veriliyor. Ayrıca bebeklerini düzenli sağlık kontrolüne getiren annelere 20 TL destek sağlanıyor.

Söz konusu destekler sayesinde 2003 yılında yüzde 70'lerde olan sağlık kuruluşlarındaki doğum oranları 2008'de yüzde 90'a ulaştı. Sağlık Bakanlığı'nın amacı Türkiye'deki bütün bebeklerin hastanelerde doktor kontrolünde dünyaya gelmesi.

Anne bebek ölümlerini azaltmak için birçok projeyi hayata geçirdiklerini CİHAN'a anlatan Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Turan Buzgan, Doğu ve Güneydoğu'daki sağlık çalışanlarının sayısı artırdıklarını ifade etti.

Ebe ve hemşiresi olmayan sağlık ocaklarına personel takviyesi yaptıklarını kaydeden Buzgan, "Birinci basamak sağlık kuruluşlarında 1.500 sağlık çalışanı vardı. 2 katına çıktı. Yeni doğan yoğun bakım servisleri arttı. Kısa sürede hastalara ulaşıyoruz. Kan ürünü ve kan naklini düzene soktuk. Birçok sebepten anne bebek ölümleri azaldı." dedi.

Şartlı nakit transferi kapsamında vatandaşın pek fazla haberdar olmadığı destekleri anlatan Buzgan, "Doğumlarını hastanede yapmak şartıyla tüm gebelere 55 TL veriyoruz. 1 Ocak'tan itibaren 60 TL'ye yükseldi. Ayrıca bebeklerini takiplere getirmek şartıyla kontrole getirme şartıyla annelere 20 TL veriyoruz. Sağlıklı olmaları için üstüne para ödüyoruz." diye konuştu.

Anne adayları ve bebeklerin Türkiye'nin geleceği olduğuna dikkat çeken Buzgan, desteğin insan merkezli sağlık hizmeti sunma amacı taşıdığını kaydetti.

Buzgan, her yıl dünyaya gelen ortalama 1 milyon 300 bin bebeğin sağlık kuruluşlarında doğması için çalıştıklarını söyledi..

eeee şimdi sağlık ocağına da gitsek oluyomu illa devlet hastanesine mi gitmek gerekiyo doktor falan tanıdığıı olan yokmu bi sorsanız ya...

selam güzel annelerim tatlı bebişlerim iyisiniz umarım biz iyiyiz çok şükür busemle oynuyoruz devamlı büyüdükçe pek tatlı oluyorlar maşallah bayadır foruma giremiyorum son okuduklarımdan hatırladıklarımı yazayım
Sehercim üzüldüm canım tartışmanıza ve yaşanan olaya işin zor canım uzak olmak en iyisi ama bu hayat şartlarında mecbur kalıyoruz bazen Rabbim bidaha yaşatmaz inş. evlatlarınla sağlıklı mutlu huzurlu yaşarsınız cnm
Mervecim eşine kavuşmana çok sevindim canım bidaha ayrılmazsınız inş.
Diş çıkaran bebişlerimin incileri hayırlı olsun ağrısız sızısız geçirsinler inş.
Aylincim Kayınpederine geçmiş olsun canım
Hepinizi öpüyoruz Allaha emanet olun

selammmmmmmmm güzel annişler ve bebişler.
valla bugün oğlumla gezmeye gittikk.ordan geldik.
daha sonra anneme oğlumu anneme bırakıpp alışveriş merkezine gittim ..kızlar tüm mağazalar%5o %70 indirme girmiş.çok güzel şeyler aldımm... şimdi geldimm.foruma şöyle bi bakim dedimm .yinede döktürmüşssünüzzzz:)
ya bursalı annişler bizde buluşalım mı özendim diğer buluşçak olan anneleriii:))
mervecim bu arada eşine kavuştun.allah bi daha ayırmasınn.inşallah bende kavuşurum kocama..onu çok özlüyorummmmmmmmmmm..oğlumda babasını tanımakta güçlük çekiyoo:))
ertuğa da geçmiş olsun annesii....
ceydaacım ege bey nasıllll.gaz probleminiz en kısa zamanda geçer inşallahhh..
arzucum yiğiti öptümm...
ecenasss siz napıyonuz bakimmmm:)
ismini aklıma gelmeyen tğüm bebişler ve anneleri hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmm..
herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gamzecim buse nasıl öptüm prensesini:)

iyi akşamlarr
sayfaları okuyamadım
oğlum yine hasta oldu boğzı tıkalı burnu.dr gitti antibiyotikle öksürük şurubu verdi..off ya bitmezmi bi hastalık ilaç manyağı olacaz.kışımız hastalıkla geçiyo valla
hepininizi ve mis kokulu bebişleirnizi öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…