2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrr:)
uzun bir aradan sonra ben de okudum sayfaları aslında hep okuyorum ama yazmaya fırsat bulamadım..bir de hep aynı bu aralar beril hep huysuz..
tuğbacım geçmiş olsun ertuğa..
aylincim kayınpederine de geçmiş olsun..
kübracım oğluna geçmiş olsun..inşallah tüm hastalar tez vakitte iyileşir..
havvacım ne güzel berile ben yoğrurt denedim diliyle sürekli itti.meyve püresi verdim onu da itti..acaba ayşegül mü demişti hazır olmayanlar diliyle itermiş diye..herhalde ondan.
nihancım hala mı bozuk ya pcniz?
kezbancımmmmmmm nerdesin sen de?
sehercim eşinle olanlar geçmiş zaten ama okduğumda üzüldüm canım daha bir de çok gençsin 3 çocuk bir de eşin problem olunca bunlaırsın tabiii..ahhh ahh genç olmak ne güzel.ben yaşlı hissediyorum artık..
mervecim allah kavuştursun az kalmışş..ne heyecanlısındır şimdi:)))
dişleri çıkan minik periler hayırlı olsun dişleriniz..allah sağlık versin..
ben de bu ara süt polemiği yaşıyorum sütüm var ama beril doyuyor mu doymuyor mu ?emin olamıyorum.nasıl anlarım bu durumu adam gibi dr yok ki çevrede sorayım.üffff üffff sinir oldum.düşündükça daha çok stress oluyorum en iyisi düşünmemek varken emzirmek olmadığında zaten emer gelmez değil mi?
geliyor bakıyorum rengi çok açıkta değil..düşün düşün delireceğim..
hepinizi öpüyorum kocaman
unuttuğum arkadaşlar ve minikleri affedin beni inanın sizleri düşünmediğimden değil hafızam çok zayıf..
kocaman öptüm...

geçmiş olsun canım, inşallah bi an önce atlatırsınız. Allah şifa versin.

Sirkeyide iyice yıkayınca , bişey olmaz sanırım, çünkü ben hep sirkeli su kullanıyrum, elma ve armutun kabuklarını soyduğum halde sirke ile yıkıyorum
benim kızda sabah uyanınca yanımda geçiriyor vakit , emiyor, bağırıyor, lambayla konuşuyor, sırtımı dönünce sırtıma vuruyor cadıı uyutmuyorrr :) -tatlicadiarzu-

ahh yerim ben o cadıyı..benimki de yüzüme yumruk atıyor sabahları yanıma aldığımda..kollar bacaklar hiç durmuyor ki vurmasın..
evet mervecim doğru ben de resmin altına yazdıum karıltırmayalım diye:)arkadaşların önersine uydum...
hepinize iyi geceler..ben yatıyorummmmmmmmmm..

ya benim oğalnı yeni yatırdım kudurdu anam kudurduuu zorla uyutuyorum yarım saat sona ciyaklıyoo
valla okudum ama tam hatırlamıyorum kübracım canım geçmiş olsun benimde büyük oğlan hasta onla uğraşıyorum
tuğbacım bebişin hastaymış sanada geçmiş olsun
özge ben yazmıştım öle okumuştum kuşum hazır değilse diliyle iterlermiş hala itiyo benim oğlan hala hazır değil galiba o dışarı biz içeri itişip duruyoz oğluşumla:)
nese oğlan uyuyoken bende az kestireyim herkeseeeeeeee ii uykularrr

aaa Özgeeciğimmm naberr :) bittimi çekirdek .) hahahahaa tahmin edebiliyorum, çığlıkta atıyormu, ece sevinç çığlığı atıyor, önce bir fasılemiyor, ben hatta ruya bile görüyorum o arada , sonra gözlerimi açtığım an cilveli gülmeler ,yaa bunla niye bu kadar tatlı yaaa, ayy en baa berilide yollsan sağımda biri solumda diğeri,hahaha birbirlerini görseler ne yaparlar acaba, ece henüz hiç bebek görmedi, yan yana gelmedler acaba görse ne yapar :)
ecede iterdi, ama o reflex imiş, sen denemeye devam et. ben çok zorlamadım ama hep tekrar denedim, mesela sebzeyi çok red etti, sonunda lmak zorunda kaldı, ama ilk zamanlar mandalina sıktım içne :)

bamboo sorma gececiyiz biz, hatta öylekii ben özgeyi önceki sabah ruyamda bile gördüm :) birde yakn olsaydık umarım oğluşun uyanmaz birdaha . tatlı ruyalar canım.

Kezban canımmm , egeyle sudeyi öp yerime, yoğurt fabrikası bile kurarsın bu azimle sen :)

Ayşegül canım, Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın arkadaşın, Allah eşine ve öksüz yavrularına sabır versinn, ay çok acıı birşey yaa.

Nihancığım ne yaptın yatak olayını Elvinime bulabildinmi canım yatak ?

Seherciğm barış imzalamanıza çookk ama çookk sevindim yaaaa, Allah birdaha yaşatmasın böyle şeyler, sen eşinle aranı iyi tutmaya bak . Ardanı buğranı ve delikanlını öpüyorum,

bütün anneleri çooook çoook öpüyorum seviylekalın, bebişlerinize huzurlu uykular, uyanmasnlar sabaha kadar .İ)

iyi geceler yaklaşık 1 sattir puseti ileri geri yapmaktan yakında kollarım kastan geçilmiyecek ay çok yoruldum ben yaaaa uykusu var dalamadı bi türlü az önce diş yine tuttu bide ateş var agladıkca dahadaçoğalan neyseki agrı kesici diş ilacı kesti ağrılarını yavrumun nasıl üzülüyorum anlatamam çaresizlik daha kötü dalıyo galiba yavatan yavaştan çok şükür mamasını yedirweyim bende yatayım ya bu arada çok sagolun canım arkadaşlşarım hepinizi çook öptüüüüüüüük hayırlı geceler

günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
oğlum ilk defa bu kadar erken uyandııı.anneannesiyle yatakta oynuyolarr.bende tekrar uyuyamadımmm..şöyle bi foruma bakim dedimmm.umarım herkes mışıl mışıl uyuyodurrrrr.
tuğbacımm yavruma geçmiş olsun..çok zormuş diş çıkarmasıı..bu arada dün göğüslerimde bi acı hissettimm.bi baktım ki uçları kıpkırmızı..diş çıkarıyoruz ya resmen kemiriyoo beniiiiii...valla canım çok acıyooo.....
neyse arkadaşlarr kimsecik yokk... ereni uyutup azıcık daha uyumak istiyorumm.
tüm anne ve bebişlerine güzel bir pazar günü diliyorummmmmmmmmmmm
kendinize ve kuzucuklarınıza ii bakınn arkadaşlarımmm​

günaydınnnnnnnnnnnnnn benim canım arkadaşlarım ... bugün nasılsınzız gece yine sohbet etmişiniz:)
kübracıgım canım geçmiş olsun ömerim inş. çabuk atlatır kuzum yhaa nasıl da kötü oluyoodur inş. çabcak iyleşir... onlar hasta olucagına biz oallım daha ii valla...
elfidacııgm ..özgeciigm gamzecigm canalrım sagolun valla böle bişi oldu ama atlattık şimdi inş. bida tartışmayız çok yıpranıyorum öle olunca..
tugbiş canım demekıs öle e ben kalmim çocuga neyim var öle bi ihtimal ama ne bilim yhaa ne güvendiigmde bu işte... canım tabi haklısın bu zamnda fasla çocuk yapmakta zor valla ben iki düşünüyodum alllahım 3 nasip eti çok şükür yinede..bizde 5 kardeşiz kıı :) kıs bide ertugda seni çok yoruyoo tabi haliyle insna yapmaya basen töbe edio haklsıın ben oglumda iken çok rahattım aman yapim bitane daha nolcak ark. olurlar dedim bakarım ben çocuguma dedim allah iki nasip etti evdeki hesap çarşıya uymadı :)
mavişciigm canım senin işte zor kıı futbolcu eşleri valla nedim allah ayrdım etsin eşin dogru evde durmuyoo ... zor olur tabiiii ona en ihtiyacın oldugu zmanalarda yanında bulamıyosun allah yardımvcın olsun tez kavuşursnuz inş:) canım hangi takımda oynuyo kıı merak ettim :))
ayşegülcüügm seninm oglunadfa geçmiş olsun canım ... öpüyorum kızlar sizi vlla aklımda bukadar kalmış ...

ii paarlar kızlar
saolun kızlar varlığınız güç veriyo ii tanıdım hepinizii
tuğba hayatım dişdeen mi bu kadar ateşi canım boğazına falanda baktımı dr ... canımcım salgın var galiba yine herlkes dökülüyo o açıdan sordum inş tez zamanda düzelirr
sehercim canım nassın eyisin valla dibcik gibisin maşallahhhh:))) kız öldük he bacım sen neydiyon ikizlerle zorrr çok zorrr
nurcan canım benim arkdş mın eşide futbolcu aynen senin gibi bebeği olana kadar gitti yanına taşındı sonra baktı olmuyo artık gitmiyo :)) annesiyl yaşıyo eşyalşarı başka bi evde o da dio hiç bişey anlamadım evliliğimden ... zor seninde işin kolay gelsin canım
elfidacım canım haklısın sebzeyi sevmiyo benim oğlan ama ben pes etmiyorum inş alışacaklarr
nese çok öptüm bütün annelerii v ee kuzularıı

merhaba arkadaşlar...uzun süredir giremedim...benim kız ilgi manyağı olduğu için ve işe gittiğim için yoktum...nasılsınız?bebişer nasıl?beni hatırlamamış bile olabilirsiniz :)

günaydın kızlar
güzel bir pazar günü geçirmenizi diliyorum miniklerinizle
KÜBRA canım geçmiş olsun ömer efeye tez zamanda atlatır inşallah
ÖZGE canım başta hepsi diliyle itiyolar kabul etmek istemiyolar benimkide aynısını yapıyo ama elma suyunu verdin mi hooop götürüyooo yoğurt dedin mi ağız kapalı kilitliyo resmen:)))

iyim deryacım sen nasılsın?
uğraşıyoz miniklerle ek gıda olayı çok zormuş ya emzirmek gerçekten büyük rahatlık

canımsen neler veriyorsun bakayım yiğit efendiye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…