iyi akşamlarr
sayfaları okuyamadım
oğlum yine hasta oldu boğzı tıkalı burnu.dr gitti antibiyotikle öksürük şurubu verdi..off ya bitmezmi bi hastalık ilaç manyağı olacaz.kışımız hastalıkla geçiyo valla
hepininizi ve mis kokulu bebişleirnizi öptümm
Mervecim eşine kavuşmana çok sevindim canım bidaha ayrılmazsınız inş.
teşekkür ederim gamzecim. Allah kimseyi ayırmasın sevdiğinden inşallah.
mervecim bu arada eşine kavuştun.allah bi daha ayırmasınn.inşallah bende kavuşurum kocama..onu çok özlüyorummmmmmmmmmm..oğlumda babasını tanımakta güçlük çekiyoo:))
sağol nurcancım, sen de kavuşursun inşallah tez zamanda. senin eşin nereye gitmişti canım? ben forumu düzenli takip edemiyorum da. umarım askerde değildir.
mervecim allah kavuştursun az kalmışş..ne heyecanlısındır şimdi:)))
evet özgecim çok heyecanlıyım(bu arada inşallah ismini karıştırmamışımdır, özge diye hatrırladım) . bakalım kzım babasına nasıl davranacak, çok merak ediyorum valla.
selam kızlar
az önce başıma bişiy geldi dedim hemen paylaşayım. normalde sebze çorbası veya püresi yaparken sebzeleri ben madran suyla bi beş on kez yıkayıp o suda bekletiyodum. az evvel kaynattım suyun üstünde bir iki ufak böcek(iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii)
sona brokoliyi sirkeli suya basayım dedim(sirke zarar verir diye kullanmıyodum) kızlar bi de ne görim bir sürü ufak ufakböcek. aman allahım aklınızda olsun yeşillikler felaket böcekli. şimdi sirkeli suya bastım bekletiyorum. sonra iyice durularım. inşallah sirkenin bi zararı olmaz.
bir de bi deneyimimi paylaşayım. biz çağanla birlikte uyuyoruz bikaç gün ayrı yatırdım ve uyku düzeni alt üst oldu. normalde benim oğlum(maşallah) 3. ayından beri 11 de yatar 8-9 da kalkar kesintisiz uyur. yanından ayrılınca her saat başı ağlayarak uyandı. ne bileyim ben birlikte uyumamıza bağladım bunu da paylaşayım dedi.
herkesi öpüyorum.
mervecim bu arada eşine kavuştun.allah bi daha ayırmasınn.inşallah bende kavuşurum kocama..onu çok özlüyorummmmmmmmmmm..oğlumda babasını tanımakta güçlük çekiyoo:))
sağol nurcancım, sen de kavuşursun inşallah tez zamanda. senin eşin nereye gitmişti canım? ben forumu düzenli takip edemiyorum da. umarım askerde değildir.
yok canım askerde değil ..benim eşim futbolcuu.sürekli şehir dışındaaa(ben annemlerle yaşıyorummm.erende küçük olduğu için gidemedik yanınaa.ayda bazen iki ayda bir geliyoo..oğlunu çok özlüyooo....bazen yılda ikikez şehir değiştiriyo.transfer oluyoo..evlendiğimizden beri böylee.hamile kalmadan önce istanbula taşınmıştım orda oynuyoduu...sakatlanınca bursa ya döndümm.bakalım hayırlısı belki yine taşınırız yanına..ama yanına gidersem benim için daha zor olur.burda annemler yardımcı oluyooo..yanında olsam eşim hafta sonları olmucak..maça gidicek .kampa giricek.bilmediğim bi şehirde kimseyi tanımıyosunn.zoorr yanii ayy amma çenem düştü sabah sabahhhh:)inşlhh bizde kavuşuruz babamıza öptümm byeeeeeeee
günaydın kızlar
güzel bir pazar günü geçirmenizi diliyorum miniklerinizle
KÜBRA canım geçmiş olsun ömer efeye tez zamanda atlatır inşallah
ÖZGE canım başta hepsi diliyle itiyolar kabul etmek istemiyolar benimkide aynısını yapıyo ama elma suyunu verdin mi hooop götürüyooo yoğurt dedin mi ağız kapalı kilitliyo resmen:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?