ii paarlar kızlar
saolun kızlar varlığınız güç veriyo ii tanıdım hepinizii
tuğba hayatım dişdeen mi bu kadar ateşi canım boğazına falanda baktımı dr ... canımcım salgın var galiba yine herlkes dökülüyo o açıdan sordum inş tez zamanda düzelirr
sehercim canım nassın eyisin valla dibcik gibisin maşallahhhh:))) kız öldük he bacım sen neydiyon ikizlerle zorrr çok zorrr
nurcan canım benim arkdş mın eşide futbolcu aynen senin gibi bebeği olana kadar gitti yanına taşındı sonra baktı olmuyo artık gitmiyo :)) annesiyl yaşıyo eşyalşarı başka bi evde o da dio hiç bişey anlamadım evliliğimden ... zor seninde işin kolay gelsin canım
elfidacım canım haklısın sebzeyi sevmiyo benim oğlan ama ben pes etmiyorum inş alışacaklarr
nese çok öptüm bütün annelerii v ee kuzularıı
yok canım askerde değil ..benim eşim futbolcuu.sürekli şehir dışındaaa(ben annemlerle yaşıyorummm.erende küçük olduğu için gidemedik yanınaa.ayda bazen iki ayda bir geliyoo..oğlunu çok özlüyooo....bazen yılda ikikez şehir değiştiriyo.transfer oluyoo..evlendiğimizden beri böylee.hamile kalmadan önce istanbula taşınmıştım orda oynuyoduu...sakatlanınca bursa ya döndümm.bakalım hayırlısı belki yine taşınırız yanına..ama yanına gidersem benim için daha zor olur.burda annemler yardımcı oluyooo..yanında olsam eşim hafta sonları olmucak..maça gidicek .kampa giricek.bilmediğim bi şehirde kimseyi tanımıyosunn.zoorr yanii ayy amma çenem düştü sabah sabahhhh:)inşlhh bizde kavuşuruz babamıza öptümm byeeeeeeee
canım Allah sabır versin inşallah siz de yakında bir düzen kurarsınız, böylesi askerde olmasından daha zordur bence. bir an önce bir araya gelirsiniz inşallah. Allah sizi de kavuştursun..
canım Allah sabır versin inşallah siz de yakında bir düzen kurarsınız, böylesi askerde olmasından daha zordur bence. bir an önce bir araya gelirsiniz inşallah. Allah sizi de kavuştursun..
gerçekten böyle daha zorrrrr(oğluşuma hem anne hem baba oluyorumm allahtan ailemin yanındayımm.onlarda olmasa işim daha zor olurduuuuu....bugün maç vardı mesela gelicekti berabere kaldılar.izin vermemiş hocaları (
selam kızlar herkes nasıl bakalım hasta bebişlerimize allah şifa versin geçmiş olsun kübra tuğba ertuğdamı huzursuz ayy yoksa yanlışmı hatırlıyorum kaan buaralar mızmız huysuz bişe oldu çıktı valla geç yatıoz paşamla uykusuz kalıyorum aklım başımda deil yani maviş işin zormuş be arkadaşım allah yardımcın olsun buarada face de seni ekledim hala kabul etmedinklava:herkese ii akşamlar diliyorum buarada oğluşum bugun 6.ayını doldurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?