2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar sabah erkenden uyandı sıpam şimdi uyuttum size yazıp mama yediricem.hepinizi öpüyorum ve güzel pazarlar diliyorum.nurcanım sagol canım benim ,ay dişiçıkıyosa ondan kızarmıştr canım kremlerinden sür daha çok ilerlemesin öptüm kemiren erenimi.eren büyüsün rahat olursun ozaman canım gider kalırsın yerleşirsin bile.öylemi gııı seherim bu devirde insan kendine zor yetiyo valla öncedenmiş kardeşine yardım etmek derdine dermen olmak valla kendimden yola çıkarsam anca kendimize ve ertuğun masraflarına yetiyozkimseye bi hediye dahi alamıyorum yollayamıyorum valla ya bu devirde kardeşlikte zorlaştı yaaa seherim ablamında senin gibi bir oğlu vardı sonra bitane daha istediler allah 3 tane kız verdi büyüdülermaşallah anaokulunu gidiyolar prenseslerim şimdi allahım saglık versin rabbim hepsi büyüyo yeterki saglıklı olsun akşam onu diyorum eraya ya ne kadar zorlansamda ne çabuk büyüyo diyorum daha dün minicikti bu gün maşallah topladı kendini.ayşegülcüm canım dişten ateşi çıkıyodu zaten 2 gün öncede pönomokok olduk ya ondan çıkıyo ateşi yine kesildi yemeken ya ay sabah 6 da ağladım ya yemin ederim allahım olmayanlara versin rabbim ben başka bebek istemiyorum yok tırlatırım ben yaaaaa gece 1 de yedi 100 ml mama daha az önce 75 ml yedi zorla ay yemedikce ömrümden ömür gidiyo ne hassas bünyesi varya bu aşılar nasıl etkiliyo kuzumu böyle yemezse allahım esirgesin hasta olacak diye korkuyorum ah ah bende annecimi hiç emmemişim yememişim kadın gece gündüz aglarmış benim için drlar ölür bu demişler eeee çektrirsen böyle çekersin işte

saolun arkadaşlar ilaçları vermeye başladım inş düzelir hemen..
seher canım dediğin gibi ben hasta olsaydın keşke diyorum..o kadarda koruyoruz
merve canım eşin geliyomuş gözüzn aydınn..kızın ansıl büyüdümü baya öp benim için
tuğba canım geçmiş olsun ertuğa..her bebek diş çıkarırken böyle zorlanıyomu

elma armut suyu yoğurt ve muhallebi şimdilik haftaya da sebze çorbalarına başlayacagız

ruyamda kızımın üstte 2 altta bir dişi çıkmış ve ben farketmemişim, öyle gördüm, ne biçim anneyim nasıl farketmemişim diyorum. sanırım özendim sizlere , kızımındişi çıkarsa beni asıl o zamankemirir sanırım , 8 den sonra zor oluyormuş, ben eceye ekmeğin sert kısmını damağı ile biraz ezdiriyorum , hem damağıda rahatlıyor, ama kendim tutuyorum yutasın diye.
dün gece yataktan bağıra bağıra eceye sesleniyormuşum, eşim demiş ne yapıyorsun, ece konuşuyor bende cevap veriyorum, halbuki kız derin uykuda ben uyku sersemi bağıra bağıra kızı seviyorum, uyandıracağım .( eşim dedi belli oldu bu kız neden gece kalkıyor :) ama hiç farkında değilim, sabah anlattı ne güldük .
bu arada ben pc başında o kahvaltı masasını topluyor ihihihihhiii

bamboo, sevdiği şeyleri karıştırsana sebzeye, ben mandalina karıştırarak sevdirdim, şimdi sade yiyor.

özgeee uyuyormusun hala

merve , gözün aydın ne çabuk geçti, yani bize göre , Allah birdaha ayırmasın.

Kübra Dikkat et canım, neden bukadar çok hastalansın, evin nem oranı nasıl, hasta insanlarmı gelip gidiyor ? mandalina suyu içirmeye bak sen, oncacık çocuk bütün kışı hasta geçirdi baksana .
sen sakın onu çok kalın giydirirp sonra terletmeyesin? benim ablam öyle yapardı, şimdi 7 yaşında yeğenim ve hep öyle, alıştırma canım .

maviş yazık sana yaaa, futbolcu eşi olmak çok zor , Allah sanada kolaylık versin

Tuğba, yaaa ne üzüldüm , kolların ne durumda ?

naber kızlar :) anam bu işler hiç bitmio yhaaaa.... tugbişcigim canım dediklerin çok dogru... ertuşumuda öpüyorum canım üzülme sen çektirmemişinkii annnene ne bilcen ozamanlar :) sadece bebişin sana çekmiş canım üzülme :)
elfidacıgım hayır dır inş.. :)
bende çocuklara sebze çorbasını yedirdimde şimdi bizim için yapıcam bişiler.. acıktım yahuuuu:)))

kübracım ömer efe mede çok geçmişolsun canım ya ne yazacaktım diyorum dünden bu yana kafama takıldı size yazacaktım yaa suyunada 3 damla limon sık canım günde 1 kere ben hep öyle yapıyorum.ah ah elfidaaaaa sorma zaten sag kolum 3yerden çıkık küçüklügümden kalma az agır kalşdrsam tutuluyodu şimdi 7 kilo yük taşıyorum o kolumda liflerini bir zedelersem o zaman yedim p.... çünkü lifleri çok ince kalmış dr çok dikkat et eger koparsa kullanamazsın dedi allahım inş bişe olmaz (küçük yerde yaşamak bazen kötü işte ya kolum çıkarmış dr.lar çıkıkçıya götürün derlermiş annem babamda nerden bilsinler sonuçta dr diyo hop çıkıkçıya çok iyi hatırlıyorum kadın krem sürer kolumu ezerdi çiğnerdi ayagıyla neymiş yumuşatıyomuş ondan sonra hooop küçük ağaca ordan sol kolumla sarılırdım ağaca annem ah annem ağlamaktan gözleri morarırdı kadının canım ya bide istemesede o sarılırdı sol koluma kadın sag kolumu çekerdi yerine oturması için bidebilek dirsek omuz yani önceden böyle degildi dr kendi gönderiyodu ya şimdi drlarımız kendileri yapıyo o işi işte böyle kuşum )tek ertuğ hasta olmasın yesin ben liflerim kopana kadarda taşımaya razıyım napim oertuğum yeterki mutlu osun annelik böyle bişeymiş işte

Şekerler giremiyorum valla çok yoğunum bu aralar :)) Bu akşamda Antalyaya gidiyoruz hazırlık yapıyorum bir yandan. Çok korkuyorum bakalım bizim kız uçakta napacak. İnşallah kıyamet koparmaz. Öpüyorum hepinizi.

Selamünaleyküm ey cemaati müslimin;
Nassınız inşallah dipçik gibisiniz demi ....:)
Biz kızım kocam pazara gittik ohh arabasına koydum üstünede naylonu kapattık ohh sıcacık oldu kızım ...mayıştı valla temiz hava aldı ya uyudu kıyamam...
Herkese kocalarıyla mutlu pazarlar diliyorumm bu arada kocişleri unutmayın ha dışarısı ince belli kızlarla dolu sevin koklayın bol bol kocişleriii bebişler uyurken :))))

Öpüyorum cümlenizi...:)

selam arkadaşlarr oğlumla gezdik bugün yeni geldik eve..babaanneye gittik çok özlemiş tlf açtı sabah ağladı.kıyamadım götürdüm bende.özlem giderdilerrr:))))foruma şöyle bi bakim dedimm hepinizi öptümm

bamboo canım gerçekten bebişle bi yerlere gitmek zor arkadaşının eşide futbolcuysa beni az çok anlarsınn..bebek ön planda şimdii.napalım mesleği buu

selam kıslar ii akşamlar nasılsınız geçmişi okuyamadım vaktim yok misafirlerin hucumuna uğradım valla inş. herşey yolundadır herkesi öp.bbybyb

kübracım, elfidacım teşekkür edrim çok az kaldı, zaman geçiyo bi şekilde ya. bebeklerle uğraşınca daha çabuk geçiyo, son günlerde de temizlik falan yapıyorum, işler olnuca daha da çabuk geçiyo, sabah uyanıyorum, bi şeylerle uğraşıyorum, zeynepnurla ilgileniyorum, bi bakıyorum gece olmuş, daha ben işlerimi tam bitiremeden. herkesin bebeğinde olan huysuzluk bizim kızda da var kübracım, dişlerinin çıkacağı yer bayağı sertkeşti, gecelri çok az uyuyo ve ağlayarak uyanıyo.
herkesin bebeğini öpüyorum..

herkese merhabalarrrr geçmişi pek okuyamadım ebrar pnomokok aşısından sonra 2 gündür çok huysuzdu ilk defa ateşi yükseldi bugün allahtan ii ama sürekli yanında durmamı istiyo yere battaniye ve çarşaf serip oyuncaklarını koyuyoum kendi kendine dönsün oynasın die ama o unla yetinmio sürekliyanında oturim beraber oynayalım istio odadan çıktığım an bagırmaya başlıo ...bakıyorumda maşallah çogu bebişin dişleri çıkmış hayırlı olsun bugün ebrarı emzirirken gögsüm çok acıdı dedim dişi çıktı herhalde ama bişi göremedim . kızlar bugün brokoli çorbası pişirmiştim ebrara (tuzsuz ve baharatsızken) yedirdim çok sevdi ilk defa evde pişirdiğim bi çorbayı bu kadar çok severek yedi sizlerede tavsiye ederim.
tugbacım gerçekten senin işin zor allah yardımcın olsun inş. kolunda tekrar bi sorun çıkmaz..ertuğuma da geçmiş olsun ateş gerçekten zormuş biz ilk defa yaşadık gece uyku uyayamadım sürekli kalkıp ateşini ölçtüm
gamzecim hayırlı yolculuklar sağlıkla sıhatle gidin inş...
özlemcim ohh ne güzel gezmişsiniz darısı başımıza benim eşim arkadaşı ile ortak bi inşaat yaptırıolar sürekli iş ışında inşaata gidio 2 aydır akşam 22-23 de gelio hafta sonları da pek evde deil
artık bende özledim kocişimi ahh şu işleri bi rahatlasada bizde gezebilsek...
nurcancım allah yardımcın olsun gerçekten zor olmalı babasız çocuk büyütmek ...
neyse kızlar benim cadı barıo kaynanamda emzir deyip duruo ben kaçar...diğer bütün annişleri ve bebişleri öptükkkkk

ii akşamlar kızlar
gamze canım hayırlı yolculuklar size boll boll gezinn bizim yerimizede linayı öptüm
sefa ne misafiri yine anam sanada bi rahat vermiyolarr (
elifcim canım eline sağlık benim oğlan ne verdiysem yemedi sevmiyo

selam kızlar herkes nasıl bakalım hasta bebişlerimize allah şifa versin geçmiş olsun kübra tuğba ertuğdamı huzursuz ayy yoksa yanlışmı hatırlıyorum kaan buaralar mızmız huysuz bişe oldu çıktı valla geç yatıoz paşamla uykusuz kalıyorum aklım başımda deil yani maviş işin zormuş be arkadaşım allah yardımcın olsun buarada face de seni ekledim hala kabul etmedinklava:herkese ii akşamlar diliyorum buarada oğluşum bugun 6.ayını doldurdu

maşallah kaan cığa....yarı yaşına gelmiş...dahanice yaşlarını görmek nasip etsin Allah inşallah....:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…