2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kübra Dikkat et canım, neden bukadar çok hastalansın, evin nem oranı nasıl, hasta insanlarmı gelip gidiyor ? mandalina suyu içirmeye bak sen, oncacık çocuk bütün kışı hasta geçirdi baksana .

canım veriyorum mandilina suyu çok hasta oluyor,yakınımızdada hasta olan yoktu sanırım

maşallah kaanıma aylincim maşallah.sagolun kızlar görümcem figurin zayıflama tableti almışşşşşşşşşş ay ne sevindim anlatamam bu lidadan daha güzel tamamen bitkisel eşimde kullanıcak şuandaki resmimi çekcem bide bitince zayıf halimi buraya eklicem önceki sonrası diye işe yararsa sizede tavsiye edicem öptüüüm ertuğ durmuyo eyayda bagırıyo valla eyayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy diye

kızlar ben girmeyeli baya bi sayfalar birikmiş sormayın ben grip oldum ve kızıma bulaştı şimdi iki gündür onunla uğrasıyorum yavrum hapşırıp duruyo inşallah hemen geçer ne yapmam laaım tam bilmiyorumda

selam kızlar iyi akşamlar nasılsınız gecmiş sayfaları okumadımmmm hasta oln kuzulara acil şifalar annişleride öpüyoruz .
aylin kuzummmmm hesapladımmm kaancımmm 6 aylık olması gerekkkkkk kırbinkere maaşalll,

eşimide , kızımıda uyuttummm ohhh , mutfağımıda toparladım veee gel keyfimm gell :) darısı başınız :)

SEHER canım bilmem hayır olsun bakalım :) bende istiyorum galiba dişi çıksın.

KÜBRA , inşallah biran önce iyileşir doktor ne diyor canım ?

TUĞBA ertuğun iyiliği için o liflerin hiç kopmaması gerek, dikkatli oll. Umarım lida gibi değildir, benim arkadaşlarım Lida kullandı ve aynen hatta daha fazlasını çok kısa zamanda geri aldılar,
ben step tahtası alacağım o şekilde vermeye çalışacağım, eski formumu çoook özledim çokk

GAMZECİĞİM iyi yolculuklar canm

mehtapcım canım ıhlamur+nane yap 2 damla limon sık içir canım yiyenime çok geçmiş olsun sanada yiyenimede.elfidacım ohhh dinlenhaaytım bende ertuğu uyuttum kocişimle (ben hatırlamıyorum pekde eray hatırlıyo belki içinizde bilende vardır alaca karanlık kuşağı diye seriflm var ondan izledik) ve yatcaz şimdi biliyorum güzelim ne kadar dikkat etsem de sabah kolumu agrısından kaldıramıyorum ama dikkat ediyorum çünkü benimde koluma çok ihtiyacım var sonuçta salmıyorum canım arkadaşım kendimi yani sagol canım düşündüğün için.kız lidayı bende kullandım evlendikten sonra ay önceden 45 den yukaı çıkamazdım bir evlendim çalışmadımda bi süre ay 60 sonra pisikolojim bozuldu bide tatil beldesinde oturuyodum ay bikiniyi giydim ama sen bana sor baktım sauna şortun yanında bu lidayıda veriyolar aldım 48 e düştüm ve baya bi almadım hamile kalınca malum bide yiyorum ama bu tamamen bitkisel hemde drlar yapmış içeriğini oku canım istersen ço farklı lidadan ay çenem düştü hepinizi öptüm hee rejimde yaptım sıkı ejim 3 ayda 300 gr verdim baktım olmuyo başladım lidaya bunuda görelim bakalım biii hayırlı geceler

günaydınnn günaydınnnnn
ahada ilk günaydın bendennn
herkese mutlu bir gün diliyorumm hasta bebişler şifa diliyorumm huzur diliyorumm
ben bi iş mola sı veriyim sonra gelirim ybyb

günaydınnnnnnnnn canlarım :) frma bakamadım daha ilk gnaydını sölim dedim ama sefa benden önce davaranmışş neis ebanu gelmeden ikici olam :)))) bend ebi soba molası verim döncem size:)))

selamm
kıslar nabersiniz hafta sonu naptınız beişler nasıl
ayşegül oğlun nasıl oldu
maviş kıs seninde işin zor bacım allah yardımcın olsun artık jubile sine kalır sizin hayaller :))
tuğba noldu bu ertuğa kıss çok hassas bi çocuk olacak bu ha
seher ben bugün erkenciyim malum çocuklar okula gidio

herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım.
ben çok iyiyim hafta sonu annemlerde kaldım eşim gececiydi gel seni annenlere götüreyim evde ne yapacaksın tek başına dedi tabi banada gün doğdu.nasya teyzelerinin kucağından inmedi valla nefes aldım biraz.dönüştede eşim bana araba kullanmayı gösterdi baya bi yol geldim ilk denememdi ama çok iyiydim :)))
bu arada tuğba kısss geçmiş olsun kıyamam ben ertuğa.kolunada dikkat et canım olurmu öptüm ikinizide.
gazcecim iyi yolculuklar canım güzelce gezin linamızla.
nihannn herelerdesin kıss sen yapılmadımı hala pc.öptüm elvini.
Mehtapbaygus sanada çok geçmiş olsun.inş en kısa zamanda atlatırsın canım.
Unvere ebrarada çok geçmiş olsun canım. benim kızda aşıdan sonra çok huzursuz olmuştu.
Mavişşşş kız Allah sabır versin valla,eşin dışarıda ne zaman geleceği belli değil.iyi dayanıyosun.bu arada çok merak ettimn hangi takım .milli takım deme sakınJ))
Özlemcim oh ne güzel canım Pazar gezmelerine çıkmışsınız.zeynep nasıl iyimi öptüm fındığı.
Kübracım ömerefeye de çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda atlatır.
Aşegül kıss sen nasılsın ne yapıyosun 3 çocukla.allah kolaylığını versin canım.
Mervecim eşin geliyomuş canım Allah bir daha ayırmasın.öptüm zeynepnuru.
Şelale canım şelale diyorum Zeynep karışabilir belki.nasyada öyle canım yanımda olursa ben kalkmadan hayatta kalkmıyo yataktan ama yatağında yatarsa yarım satte bir kalkıyo ne yapıyım bende ayırmıyorum yanımdan oda bende uykumuzu alıyoruz.
Bu arada kızlar doğumdan sonraki ilk adetimi oldum spiral taktırmaya karar verdim diyodumda yok ya çok korkuyorum valla bugün nasyayı sağlık ocağına götürcem boyu kilosu için gitmişken taktırayım diyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum seher kıs çok acıyomuydu bu ya.bu arada senin ufaklıklar nasıl.öptüm onları
Neyse kızlar çok uzattım bütün annelerimize ve bebeklerine güzel mutlu bir gün dilyorum.

[
B]simayhancım eskiden oynamış milli takımda:)) ama şu an 2.ligde oynuyooo.

oynadığı takımlarr
Standart Liege, Bursa spor, Türk Telekom, Yozgat, Adana Demir, Kayseri, İstanbul Bş.Bld, Kasımpaşa,mersin idman yurdu,yozgat spor

şu anda fethiye sporla anlaştı orda oynuyo..​
[/B]

günaydın kızlar ,
hasta bebişlere büyük geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirler benimkinin de hafif burnu tıkalı atlatacagız inşallah bu kışı

sefa özlemin önerisine uymuşsun gerçekten böyle daha iyi oldu en azından isimler karışmıyor
eeee hadi kızlar siz de yapın

Tuğbacım cdanım ıhlamur veriyorum kızımada kendimde içiyorum ama onunkine limon sıkmamıştım hiç bide öyle deneyeyim çok saol.dün şöyle bi göz atarken senin yazılarını okuyunca güldüm kız sen çok yaşa emi hasta halimde öyle bi güldümki çok neşeli bi kızsın sen keşke yakınında bir yerlerde otursaydım:))
mavişcim bende merak etmiştim eşinin nerede oynadığını iyi oldu yazdığın zor olmalı tek kalmak.allah kolaylık ve sabır versin canım.
Samayhan spirali taktırırsan haber ver acıyomu diye:)
emzirmeyi bıraktınmıki adet oldun yoksa emzirmeye devam ediyormusun merak ettim

günaydınn arkadaşlar
bizde dün gezdik dolaştık ben yoruldum murat yorulmadı :))) benimki çok yaramaz olacak çokk tam bi afacandı dün walla :))
nihann nerelerdesin cnmm yaa formda haberleri senden alıyordum cnmm şimdi hep okuyamadığımdan zorlandım walla, canımm iyisindir inşş çok öpüyorum seni elvinimide tabikii :))
cnmm yaa ertuğ geçmiş olsunn tuğbacığımm bende başlıcam kilo vermeye söyle banada neymiş o bahsettiğin nerden bulcam yaza az kaldı vermem lazım üstümde kalan kilolarııııı
merve cnmm az kalmış bak bu hafta kocişinlesin cnmm gözün aydın şimdiden allah bi daha ayırlmasın inşş
maviş zor yaa öyle ailenin yanında olması iyiymiş, ama iyi yönünüde düşünürsen biz hiç özlem çekmiyoruz siz hep özlemle sarılabiliyorsunuz allah hiçbir zaman ayırlasın cnmm
kübracığım cnmm geçmiş olsun ömer efeye inş hemen atlatır ve mehtap inş senin bebişte hemen atlatır cnmm geçmiş olsun bende muratı ne zaman anneme götürsem hapşırıp burnu akmaya başlıyor ama ne zaman dışarıda gezmeye gitsek bişeyciği olmuyor anlamadım walla :) biz yinede dikkat edelimde hastalanmasınlarr
aylin cnmm kayıpederin için acil şifalar diliyorumm, kaan 6 ayı bitmiş oyy yerim onu ben bizde bu cumaya bitiriyoruz hayırlısı ile inşş hafta sonuda konrolü var inşş kiloda almıştır benimki
havvacığım beren ek gıdayamı geçti maşallah afiyetler olsun yarasın prensesimize
seher ve sefa kızlar kolay gelsinn ee sizde fazla çocuk işler hiç bitmezz allah daha çok kolaylıklar verir inşş aa ayşegül sanada tabiki tüm prens ve prenseslarinizi öpüyorumm
özlem zeynepinde incisi gelmiş ayy ne sevindim hayırlı olsunn bizimki ne zaman gelecek acaba bekliyoruzzz
kezban çokk şeker çıkmışlar öyleee bayıldım resme walla öp benim yerimde egeyi sudenazı cnmm
ayy bak yine atladıklarım olmuştur mutlaka kuzura bakmayın hepinize güzel bir hafta diliyorumm arkadaşlarr

simayyhan spiral konusunu ben de düşünüyorum ama çok korkuyorum eğer taktırırsan bize bilgi verir misin?ya ben daha adet olmadım

Kız NUray Maşallah ne kadar çirkin çıkmışsınız Allah nazardan saklasın sizi...
Kızlar biz bugün sağlık ocağına gidicez bakalım bebiş nasıl ama bence bu ay boy yaptı kızım baya korkuyodum valla benim gibi bastıbacak olcak diye :)sanırım olmuycak babası gibi olucak herkes öle diyo ......
herkesi çok öpüyorum hepinizi çok seviyorum Allah ım tüm hasta bebişlern annelerine sağlık ve sabır hasta annelere de en acilinden şifa versinnnnnnnnnn inşallah....
hepinizi çok öpüyorummmmm:1rolleyes:

canlarıııım günaydııın
şöyle bir okudum yazılarınızı sude kucağımda arıntılı yazamıyorum izin vermio zilli basıyor tuşlara, ege mde uyuyor mama saati yaklaştı yedireyim uyutup geliceem kısmetse. ege nin tahlil sonuçları bu gün çıkacak böbrek filmi 27 sine gün verdiler kalbindeki delik kapanmış çok şükür inş. böbreklerde normaldir. kızımın gözüne de antibiotik kullanıyorum ama sonuç yok göz hast. gidiceez. allah miniklerimizi hastalıklardan korusun.
nihancıım aptamil night ve gece tahılı kullanıyorum maaşallah hiç uyanmıyolar desem doğru olur
nuraycııım teşekkürler eni çektim o resmi foruma ekleyemiyorum avartarımı değiştiriyorum hep , bu arada sizede kocaman MAAŞALLAH çok güzel bir resim
iyiki yazamıycaam dedim dimi. hepinizi öptm sonra dönüceem
aslıcıım ben karşıyaka tarafındayım beklerim bizede uğrayın olur mu?
ceydacıım ben alsancakta egeria diye özel çocuk hastanesi var oraya götürüorum ege ünv. profları açmış süheyla hn. dr umuz çok memnunum tavsiye ederim ücretleri de uygun

Son düzenleyen: Moderatör:
canım egeye büyük geçmiş olsun cnmm inş güzel çıkacak sonuçlarıı ,sudenazada geçmiş olsun cnmm yaa allah beterinden saklasın tüm bebişlerimizi hastalıklardan korusun cnmm, yok kezbcancığım yanlış yazmışım öpmee yeeee onları çıplak çıplak yeee canımm yaa 41 kere maşallahhh
bu arada bi şey olmuş ifadeleri kullanamıyorum ben ((( yazayım bende barii nazar nazar nazar hehehe
özlem güzel haberlerle gel cnmm manken gibi olsun zeynebin inşşş :))
kızlarr ben hiç cesaret edemem spiral taktırmayııı ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…