2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler nuray teyzesi senin yerine de mıncıklarım kuzuşları
forumda bir gariplik var bencede bir çok şey eksik

günaydınnnnnnnnnnnnn hepinizi kocaman öptüüüüüüüüüüüüm bu gün çok enerji doluyum tabi kullandığım kapsül yağları yakarken eritirken enerji veriyo valla lida kullanırken 2 saat uyuyodum sanki günlerce uyumuşum gibi kalkıyodum buda öyleyse şu zor günlerimde çok yardımı olcak nurayyyyyyyyy kız maşallah size ya yine dikmişin o goca goca gözünü gözümün önüne bak alırım heee maşallah 41 kere maşallah canım kız eray ben görümcem beraber başladık görümcem almış şuanda kampanyada 195 ytl 3 kutusu bide sauna termalkemer hediyelifigurin yaz googleye çıkıyo korse gibi kemerde artık dikiş yerimde acımıyo takabiliyorum ay vıcık vıcık telledim hah ben kullanayım tavsiye edcem nuraycım işe yarıyomu ben bi bakayım bende yaza kadar atmam lazım adanaya gidcez bide ben safranboluyu merak ediyorum ya oraya yada sivasta erayın çocukluk arkadaşının evi var oraya 3 yıldır gitmedim adanaya aaa olurmu davul gibi gitmem 43 den yukarı çıktığımı hiç görmediler bi çocuk doğurdu salmış kendini dedirtmem valla ayyyyyyyyy.mehtapcım yaza belki görüşürüz hayatım orda yazlığımız var ermenek tarafında havaalanına çok yakın evlendiğimizde o evde oturacaktık dayalı döşeli duruyo ya ama koskaca sitede 1 aile olunca ben tırstım ne kadar görevlideolsa dedim yok ben yalnız yaşayamam burda ağladım erayda ısrar etmedi valla korkardım ama ya o senin kalbini güzelliği canım.banu kız taktr bakem aciiimiii valla ben hapa başladım cesaret edemedim bi türlühaberlerini bekliyoz canım nasyamında.özlemcim zeynebiminde haberlerini bekliyorum canım.sefa sorma kız çok hassas ben boşyeremi başka bebek istemiyorum diyorum kız bir bebekle töbe edilirmi inan tövbe ettim valla ya büyük konuşmuş olmayımda istemiyorum canııııııııım çöktüm beeeeeeeeen.kezbancım inşallah bişe çıkmaz canım çok geçmiş olsun ay o resme bende bayıldım maşallah kuzularıma ya kız artık desteksiz oturoyu seninkiler bide ertuğu ben ne kadar süre oturtayım sen desene kaç aylık olduğu altta yazıyo canım ya.mavişim canım erenimide öptüüüm.arzucum senide ve herkesi öptüüüm ay kimseyi unutmadım herhal ya ay içim coşuyoda coşuyo valla bu zor günlerimde iyi dopik olcak bana galiba heee unutuyodum anam çeenm düştü durdurun gıııııı beni bu arada ben babymix in yoğurduyla mayaladım sütü tutarsa hep onunla yapcam şimdilik by

ya nihanımı bende çok merak ediyorum bide uyuyorsa uyandırırm diye çok çekiniyorum elim tlf gidiyo geri bırakıyorum malum kızım gece uyumuyo nihanımda gündüz uyuyo canım ya neyse yazana kadar bekliyelim bakalım akşam arayım diyorum zmanda unutuyorum bugün yazmazsa akşama ararım

tuğba kız inş işe yarar cnmm yaa ben hiç öyle şeylerle kilo verdiğimi hatırlamıyorum walla ben yememden kestiğimde ve koşuşturmayla hep kilo vermişimdir ama bu sefer farklı hiç böyle kilo almamıştımm 85 kilo ile doğuma girdim 2 aydır 68 kiloyumm 10 kilooo vermem lazımm (( moralim bozuluyorrr ne gerekiyorsa onu yapacamm kurtulmam lazımm artıkk , işe yararsa bende alayımm, resim için teşekkürler kızlarr dün toyikikide çekildik bizim afacan şimdiden saldırdı herşeye gözler eller ayaklar hiç durmadı maşallah kuzuma :)) tubiş al kız gözleri alacaktın hanii bekliyommm hehehehe :))))

günaydın kızlar
kezban çok geçmiş olsun canım inşallah egemizin bişeyi kalmamıştır sudenazımızda en kısa zamanda iyiyleşir inşallah
hasta olan bütün bebişlerimizde en kısa zamanda iyileşir inşallah
bebim ufaklıkta biraz grip olcak sanki bugün az limonlu ıhlamur verdim inşallah atlatır bu kışı bi atlatsak hayırlısıyla bebişlerimizi çok hasta yapmadan
öptüm sizi ve bebişlerinizi

ya kızlar benim kilo sorunum kalmadı ama şu göbekte toplananları hiç sevmiyorum göbeğime bakmak bile istemiyorum çatlak, çutlak nası kurtulurum onlardan bilen varmı

hamilelik kilosu banada yapıştı bide benim kilodn ziyade yağ ve ödem topluyo ondan çok kil veriyorum böyle kapsül takviyesiyle nuraycım benimde 10 kilo fazlam var bakalım kaç kilosunu götürecek bu .alcam kız merak etme bi karşılaşalım bak bakayım.hadiamaya ay adını unuttum canım ya geçmiş olsun nermin miydi

ya kızlar benim kilo sorunum kalmadı ama şu göbekte toplananları hiç sevmiyorum göbeğime bakmak bile istemiyorum çatlak, çutlak nası kurtulurum onlardan bilen varmı

bende kilolardan kurtulanlardanım.hatta -1 e düştüm.ama göbekteki çatlaklar duruyor.bildiğim kadarıylada kremler falan işe yaramıyor.ben 5 aylık hamileyken çatlamaya başlamıştı.bid beyaz tenliyim.dahada belli ediyor....ikinci hamilelikte dahada çoğalacakmış çatlaklarımısssss....:çok üzgünüm:

tuğbacım canım adım nimet unutman gayet normal
panikatak ben şimdi gerçekten çok kötü oldum 2. de dahada çoğalırsa naparız üf yaaa gerçi o göbek bize çok güzel bi hediye verdi ama yinede baktıkça kötü hissediyorum kendimi sporla yapsam sadece yağları eritebilirim çatlaklar gitmezkiii
benimde 6 aydan sonra başladı çatlamaya okadarda krem yağ falan kullandım bi işe yaramadı sonradan öğrendimki yağlar daha çok çatlatıyomuş
bende beyaz tenliyim

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar nasya yı bugün sağlık ocağına götürdüm kilosu 7,500 boyu 65 cm olmuş.1 ayda 650 gr almış.ya ben dün yoğurt yapmayı denedim ama tutmadı.nasıl yaptığımı anlatayım.pastörize sütü ısıttım,serçe parmağımı yakıyodu (bu arada süt 2 su bardağıydı) içerisine 1 yemek kaşığı yoğurdu koydum güzelce sardım ve sıcak bir ortama koydum niye tutmadı anlamadım.ya kızlar hazır yoğurt veremiyomuyuz bebişlere.kıss seher nerdesin kıss bana şu spirali terar anlat ya desteğine ihtiyacım var:)))

pastörize sütü alıp kaynatmayacaksın.o zaten kaynama işlemi yapılıp paketlenmiş.serçe parmağımı yaktı demişsin.canım sütü az ılıtacaksın.yakmayacak.hafif ılık olunca mayala... geri kalan işlemi doğru yapmışsınsarıp sıcak ortama bırakmışsın.... kolay gelsinnnn

selam kızlar nasıılsınız
o kadar yorgunumkii gece uykusuz gündüz bitkin ne olacak bu halim vitaminde alıyorum almasam ne olurum kimbilir kezbancımmm maşallahhhhhhhh ne tatlılar yaaa .. geçmiş olsun canlarımaa inş kısa zamanda atlatacaklar annesii
kübra canım oğlun nası oldu öpüyorum.
benimde büyük oğlum okula gidemedi yine uğaraşıyorum onunla inş küçüklere geçmez
banucum sen nasılsın tattlım ben debeleniyorumm :))
tuğba nuray nihan nimet nurcan sanem mehtap seher sefa elif ........ bütün annişler ve bebişler öptükk kocamann

kezbancığım bebeklerin çok tatlı görünüyor maşşallah. az önce baya bi okudum malesef şimdi unuttum ne yazacağımı.tuğbacım antalyaya gelirsen beklerim mutlaka.ıssız yerlerde oturmamakla iyi yapmıssın bencede.tatilden tatile gelirsin sende öyle daha güzel olur.ayrıca şu zayıflama haplarına benimde ihtiyacım var ama hala emziriyorum.
birde benim bi göğsümden çok ötekinden az süt gelirdi az süt gelen doyururdu yinede ama simdi kızım onu emiyo 15 dk sonra yine acıkıyo dahada azaldı sanırım ondaki süt.acaba bitermi tek göğüstenmi beslicem yara olur o zamanda.
dün yoğurdum tutmamıştı çok sulu kalmıştı annem sıcak suyun içine koydu mayalanmayan yoğurdu hopp yarım saatte tuttu yoğurt tavsiye ederim.ben su bardağında mayalıyorum.

maşallah nasyama maşallah kız banu neden taktrmadım gııı.nimetcim sende kullanıcı adının altına yaz ismini bakim herkes öyle yapsın daha iyi oluyo sagol mehtapcım canım kısmet yolum düşerse görmek isterim seni ve yiyenimi sende yaz gııı profilde kişisel rütbe var oraya yazcanız gebe kilo takip yerinin altında ok.herkezcikler yazsın kız bau naptııın öyle kız ben çay bardagına 1 y.kaşığı koyuyorum tutmaz tabi mayası azolmuş hazır olarak babymix var ondan yedir ben ve nihan hep ondan kullanıyoruz.bu arda nihanım aradı herkesi kocaman öpüyo çok selamı var iyiymiş elvin huysuzmuş diş yüzünden ondan pek fırsat bulamıyomuş müsait olduğunda gelcek bizeeeeeeee kız özlem sanada gelcez bu sefer kabul edersin dimi edersin canım sormadım farzet sen.sorma ayşegülüm ya canım bizde seni öptükkkk

bu arada dr u kızıma(elvinime)demir damlasını kaç damla vermiş biliyonuzmu 20 oha dedim ya nihanda tutmuş 100 ml meyve suyuna koymuş dün içmiş buğün içmedi diiiyo kız içermi dedim ay iğrenç bişe zaten kaşığa damlat birazda portakal veya mandalina sık öyle verdedim yazık ya 20 damla ıyyyyyyyyyyykkkkkkk

merhaba kızlar nasılsınız????

ya bayadır yokum ek gıdaya başladık be mutfak işi bitiyor ne Eylül'ün döküntüsü oyüzden pek giremiyorum. umarım iyisinizdir hepinizi çok öpttttttt........

ya bide ne sorcam size Eylül 1 kase sebze çorbası içiyor ağır gelmez dimi???
yatmadan önce 1 kase sütlü prinçli yiyor çokmu miktarı ama kızım yiyor kaşık tabağa gidene kadar ağlıyor bidaha istiyor hihoyyythihoyyyt

slm kızlarrrr,1-2 dk için uğradım geriye dönük okuyamadım. hasta olanlar varsa geçmiş olsun
banu'cum 5.ayımız dolmuş kutalrım cnm nasya'ma da maşallah cnm
tuğbişim hemen bilgi vermiş öpüyorum kocaman
hepinizi çok özledim kızlarrrr
bu arada numune istiyorduk ya nivea nın numune gönderimi bitmiş haberiniz olsun.bana da kargo gelmiş cmrts not bırakmışlar.gidip alıcam bakalım ne gelmiş

tuğbişim dediğin gibi yaptım mandalina sıktım biraz kaşığa 10 damla falan damlattım öle verdim.biraz çıkardı ama gene de içti.yarından itibaren öle yapıcam.ayol ne biliyim m.suyuna karıştır diyince ben de biberona koydum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…