2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağol Nihan'cım mamayı hiç sevmedi bari ek gıda yesin yoksa delirecemmmmmm -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- ya 1 hafta oldu başlıyalı da oyüzden çokmu dedim. ama ters bi durum olmadı çok şükür demekki sorun yok.
ya Nihan özelden attığın konularla ilgili bir türlü tşk. edemedim cnm çok sağol baya işime yaradı öpt çok Elvin nasıl uyku düzeni falan???

kızlarr merhaba ...
sağlık ocağına gittik 400 gr almışız olsun sağlıklı olsunda boyumuz uzamış zaten daha çok ...diş için jel tavsiye etmedi dr.dediki o jelin diş üzerinde damakta 5 dk kalması lazımki işe yarasın dedi
onu da beceremiyo zaten bebkler 2 d k bile tutmayı dedi en iisi şurupmuş.calpol ver dedi yatarken bi çay kaşığı dedi....öle işte tüm herkesi öpüyorummmmmmmmm

sağol nihancım bugün doldu 5. ayımız allahım bütün bebeklere sağlıklı uzun ömürler versin.
tuğba kıss kolaysa sen taktır valla cesaret edemiyorum yaa.tamam diyorum karar verdim ama yokk yapamıcam herhalde.seher nerelerde yaa anlatsaya biraz.tuğba ertuğ nasıl oldu iyimi.çıkardımı 3.dişini öptüm canım ikinizide.
bugün banada verdiler şu demir damlasından günde 4 damla ver dediler azmı ki.kafam karıştı.
oh oh öznurcum ne güzel eylülün iştahı açılmış bi ara yemiyo diyodun.afiyet olsun minik kuzuma.öptüm annesi.

yok banucum nerde yemiyo ertuğ dişte çıkmadı kızlar yoğurt tutmuş hemde babymix tadında ayrıntılar danone yoğurdu bölümünde nihancım canım 2 3 e bölerek ver canım damlaları gün içinde o zaman yavrum 20 damla çok geliyodur özlemcim iyi almış kuzucum maşallah.banu kız ben cesaret edemediğimden dedim zaten ben hap kullanıyom o yüzden canım

merhaba
mehtapcıım teşekkürler
elvini me maaşallah kan ilacını nı ne kadar çok vermiş dr alemsin nihan ne kadar meyvesuyuna karıştırdın onu çocuk meyvesuyundan da soğuycak
eylül ümüze de maaşallah ne güzel bol bol sebze yermiş
2dişli canavara da maaşallah
kısacası tüm bebişlere maaşallah
özgeciim nerelerde o da ek gıdalara geçti herhalde bu ek gıdalar uğraştırıyor bizi
size bişi danışıcaam ben beşiklerimizi satmak istiyorum artık kullanmıyoruz babamız tanesini 275e almış gittigidiyordan satsam diyorum ne kadara gider sizce birde daha önce o siteden bişi satan varmı güvenilir mi yani bana fikir verin lütfen... mersiiii

selam kızlar nasıl bakalım bebişler?kezbancım naber yaa özlüyorum sen msn dede karşılaşamıyoruz bebişlerini büyütmüşsün maşallah yerim onları ben.canım eşim o dediğin siteden sıkça bişiler alıp satıyo ve güvenilir olduğunu söyledi buarada daha önce okumuştum yanlış hatırlamıyosam sendin bebişlere ceviz veren ne kadar veriosun canım bende kaana veriyorumda dr.umuz haberi yok ağır gelirmi die endişe ediyorum bide babymix yoğurt almış babamız üzerinde 6.aydan itibaren yazıyo kaanda 6.ayını dün doldurdu verebilirim dimi.hepinizi ve bebişleri öpüyorum

aylincim ver canım ertuğ 4 aylıktan bu yana yiyo yarısını önce yarısını ertesi gün yiyo hepsini bazen biteremiyo bugünde ben onunla mayaladım tam babymix gibi taı olmuş evde yapın normal yoğurtla yapmayın ekşi oluyo çok güzelde tuttu valla

selam arkadaşlarr nasılsınızzzzz...
bebişlerde iyidir umarımm.
oğlumda hiç durmuyoo.bugün cyıldız yani arzucum ve yiğit bize geldiler şimdi onları götürdüm.
ooğlum uyuraken foruma bi bakim dedim.eren çok huzursuz acaba dişlerden mii.göğüslerimde çok kötü oldu.zor emziriyorum çok acıyoo.dişleri tam olarak çıkınca nasıl emzircez yakorkmaya başladımm.krem kullanıyorum bakalım inşlh ii gelirr..
nihancım 20 damla fazla değil mi cnm bi yanlışlık olmasın kilosu kadar veriyolar ama?
öznurcum erende mama yemiyo ek gıdalardan yiyiyo ama bi türlü mamadan yoğurt güzel olmuyo yoğurt tam olarak yiyemedii
simayhan 5.ayınız dolmuş maşallahh.
zynözlem canım olsun artık kilo alımları duruyoo.ama biz diş jeli kullanıyoruzz..işe yaramasa vermezlerdi ya
oğlum uyandı ağlıyoo..
hepinizi öptümm​

aylinciim merhaba kaanım nasıl keyfi yerindedir inş. cevizi yarım olarak ikisine 1 tane kahvaltılarına ekliyorum. geçen ay bende babymix kullandım hiç bişi olmadı şimdi kendimiz yapıyoruz bişi olmaz kaanıma afiyet olsun öptm

tuğbacım kezbancım teşekkürler kızlar yedirdim zaten afiyetle yedi kuzum çok sevdi valla cevizi sana dr.mu söyledi kezban ben veriyorum diye ağır gelir diyenler oldu dr.umuzada sormadım henüz bende yarım olarak veriyorum cevizi

aylin ben de dr a sormadım ama 1 hafta olacak neredeyse bi rahatsızlık yok. milupanın gönderdiği tarif kitabında vardı uyguladım hamileyken de her gün ceviz yiyordum ne bileyim başladım ama dr a sormak lazım tabii

bende hamileyken hergün yerdim ceviz yerdim kaanada ben 1 haftadır veriyorum:)bu hafta sorucam dr.a sanada haber veririm canım öpüyorum egeyle sudenazı

herkese merhabalarr
yine dolmuş forum anca okudum ..ebrar bugün ilk defa kahvaltı yaptı ve ilk defa bugün destekli oturmaya başladı uzun zamandır sürekli yattığı yerden kalkmaya çalışıodu bugün dr. aradım sordum oda; eger çocuk kendi kalkmaya çlışıosa oturmaya vücudu hazır demekmiş destekli oturabilir dedi bugün kızımın daha bi büyüdüünü hissettim....
kezbancım cevizi nasıl veriosun? bildiğimiz ceviz deilmi?
tuğbacım diyet sonucunu sabırsızlıkla beklicem ben dün maranki nin sitesine baktım onunda diet kapsülleri varmış ama emzirirken kullanılmıomuş bakalım ben emzirmeyi bırakana kadar bu kilolarla yaşayacagım herhalde bu arada safranboluya gitmeni tavsiye ederim benim eşim oralı her gittiğimde eski çarşıyı şööölllee bi dolanırım gerçekten çok güzel yerler....
nihancım dr. nie o kadar çok damla verdi tahlil felan mı yaptı?
ebrar uyandı kızla hepinizi öptümmm

iyi akşamlar kızlar biz bu gün nurcanlardaydık böylr çok güzel oluyor zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan geçmişi pek okuyamadım şimdilik bu kadar

simayhan, oooo yeni mi regl oldun ? ben doğumdan 2,5 ay sonra oldum hemen regl :)

tuğba, inşallah denede bende deneyeyim madem .)

maviş , maşallah ne çok takımda oynamış, artık fenerbahçeye alalım eşini , ne dersiniz .)

kezban , oyoler maşallah çok büyümüşler , o çıplak tenleri ısırmak lazımm oyyyyyy,
çok sevindim egemin kalbinin kapanmasına ,ü dilerim böbreğindede bişey kalmamıştır, Özge henüz geçmedi ek gıdaya :)eriyorsun, eziy
Cevizi nasıl vormusun , tam anlamadım, ben sabah kah
valtısı olarak emziriyorum ama yoğurda yada meyveye karştırabilirim ?

Kübra , canım ben mümkün olduğunca son randevuyu alıyorum doktordan , hiç kimse kalmamış oluyor, dolayısıyla hasta çocuklarda gitmiş oluyor, sen nereye götürüyorsun Ömerciği

Hadiamaya, sözümona çatlakları en aza indiren kremler varmış, benim hiiç çatlamadı, lierac kullandım Lieracın çatlak onarıcısıda var bildiğim kadar ama sonuç nedir bilemiyorumm inan, benim çatlakları önlediğine göre, belki olan çatlaklarıda toparlar

Öznur Eylül, maşallahhh, bence ağır gelmez, ben bugün eceye hatta 2 kase sebze püresi verdim, 1 kaseyi zor yer normalde, demekki , annem diyorki, bıraktığı an doyduğu andır, bazen şaşırıp fazla yerse zaten onu geri çıkarıyor, olsun çıkarmadığıda yeter ona diyorum, yeterki yesin

slm arkadaşlar.

nasılsınız ben foruma girmeyeli baya yazışmalar olmuş. birazdan okuycam hepsini. ben bu günlerde göçebe hayat yaşıyorum bi hafta kayınvalidemde kalıyorum bi hafta annemde kalıyorum. çünkü artık uykusuzluğa tahammülüm kalmamıştı. rüya geceleri uyumuyor. bugün sağlık ocağına gittik aşı için. 1 ay sonraya ertelendi. kızım bu ay kilo almada kendi rekorunu kırmış. 1.300 kg almış şu an 8.500 kg olmuş boyuda 63 cm olmuş. doktor bile şaşırdı. ek gıdarla arası çok iyi maşallah. ve ek gıdalara başladıktan sonra daha fazla emmeye başladı. bizden haberler bu kadar şimdilik.

hepiinizi kocaman öptüm.

sağol canım en kısa zamanda deniycem

Kübra , canım ben mümkün olduğunca son randevuyu alıyorum doktordan , hiç kimse kalmamış oluyor, dolayısıyla hasta çocuklarda gitmiş oluyor, sen nereye götürüyorsun Ömerciği

canım ben anadolu yakaısndayım nenehatun hastanesine götürüyorum..sabah erken giidyoruz..
çilek maşallah kızına ek olarak neler yiyorr

zenepciim maşallah rüyamıza şimdiden benimkileri geçmiş. sağlıkla büyüsün kızımız
benimkiler 8.300 kızım 8.150 oğlum biraz zayıfız sizinkilere göre ama buna da şükür miniciktiler kuzularımm
elfida cıım, elifciim ben ceviz içini kahvaltılarında veriyorum ama dr asormadım aylin bu hafta soracakmış ona göre devam ederiz hep birlikte.
aslıcıım nerelerdesin tatilde mi geleceksin bu tarafa?
hepinize iyi geceler öptmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…