2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler ARKADAŞLAR BENDE CEVİZ İÇİ VERMEK İSTİYORUM BENİM BEBEĞİM İÇİN ERKEN DEĞİL DİMİ cevizi dövüp mamasına mı koyuyorsunuz .mesela ne kadar koyabilirim ben:?

herkese günaydınnnnn forumda benden başka kimse yokkk uyuyun bakalım siz
elfida evet canım daha yeni regl oldum valla içime bi kurt düşmüştü tekrar hamilemiyim diye test yapacaktım hatta ama neyseki bir oh çektim.
kezbannnn yerim ben onları ay allahım ne tatlılar ne güzeller öyle yaaa ısırmak isterdim şu an.
zeynep maşşallan rüya ya ne güzel kızımız büyüyo.
kızlar çatlaklardan bahsedilmişte benim niç çatlağım yok fazla kilom yok bu arada ben hamileykende hiç bişey kullanmadım.benim niye olmadı acaba ay olmaması daha iyi ya.geçen de tartıldım 54 kiloydum zaten ben daha üstüne çıkamıyorum hamileyken hariç tabi.
bu arada kızlar dün gece çok korktum ya eşim gececiydi bu hafta kızım akşam 9 gibi yattı beşiğine koydum bende biraz daha oyalandım 10 gibi yattım.bi uyandım sabah saat 5 benim kız hayatta yatmaz kendi beşiğinde yatsa bile 1 saat bişeymi oldu diye çok korktum kalktım burnunu falan sıktım uyandı .eşimi arayacaktım bu çocuğa bişey olmuş diye,burnunu sıkıyorum ama çok zor uyandırdım.allahım bebeklerimizin acısını göstermesin bize.
hepinizi öpüyorum arkadaşlar.

kuzucuklarıma ve annişlerine günaydııın
banucum maşşallah nasya cığım ne güzel uyumuş bazen bebişleer çok uzun uyuyor telaşlanma arkadaşım büyüdükleri için gece uykusunu daha iyi alıyolar bende ilk uzun uyuduklarında acaba ağladı ben mi duymadım diye vicdan azabı çektim alıştım şimdi rahatım maaşallah güzel uyuyorlar
hadiamayaaaa bence daha erken senin bebiş 5. ayına girdi galiba bir ay daha bekle derim ben 6 ayı doldurunca verdim. daha sonra da yarım ceviz içini dövüp kahvaltısına ekliyorum. az yaramazlar ya daha da enerji topluyorlar tabi bende yiyorum onlara yetişmem lazım
arkadaşlar gece tahılı da veriyorum ben içine pekmez kouyorum 1er çay kaşığı çok seviyorlar tok tutuyor sabaha kadar uuyorlar nadiren 1 kez kalkıyorlar. önceden aptamil night veriyordu şimdi tahıl veriyorum. muhallebi yapan arkadaşlar var içimizde nasıl hazırlıyosunuz tarif ederseniz sevinirim.
herkesi öptüüüüm

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn benim canlarımmmmmmmmmmm yhaa ben siiz çok özlüyom gııı çoluk çocukla vakit de geçioo ahh ahh hamişken kalkmıyoduk pc başindans adece belimiz agrıdı die kalkıyoduk şimdi de oturmak içişn fırsat gözlüyok :))))))
nihancıgım canım h geldin nerdeydin kıı kaç gündürkii valla merak ettik:)... bide kıs elvinimee nasıl vermişler 20 damlayı:)) valla tubişin dedigi gibi ohaa yhaa onu 4 kes kullansan bitrer bee o :))) uyy yerim onun o tont,ş yanaklarını yerim :)
maşallah kızıma:)
tubiş canım hayırlı ossun demek ilaç kullanıyon yaglar erisin die inş. istediign forma kavuşursn canım :)
ertuşumu koskocamn öpüyorum :)
banucuugm canım taktıramadınmı spiralii.. göremedim yazdıklarını nieki acaba inş. taktırısın cnım hiiiç korkma valla.. taktır gitsin kıs:)
kazbancııgm canım geçmiş olsun egemiz hastaymış .. inş. çabuk atlatır canım .. yhaa bende valla çok korkuyom hasta olurlar die .. bide kaynanam gilde yan tarafta oturuyoya onlarda habirre hasta oluyo çocuklarıma geççek die çok tırsıyom valla ama onlarıda uyarıyom gerçi..öpüyorum egemle sudemi canım... geçmiş olsun kuşuma...
kübracıgım canım atlatamadımı ömerim hala .. inş. çabuk atlatır kuzum ..yhaa ne kötü şu hastalık off off...
kıı aklımda daa kimse kalmaduu iimii.. anam bi unutkanım sormayın dün akşam eşime kek yapımd eidm keki yapıom unu da kattım karıştırıyom şeker atmayı unutmuşum en son şekeri ekledim .. ölee unutkanlıklarım var yanii düşün :)))
bunuyom sanırsam :)))
yhaa bugünde mütişşş bi hava var yhaa günlük güneşlik:) kızlarr kusura bakmayın yhaa valla bukadar aklımda kalmış ...
dün de dogru giremedim sobaya bakım deidm soba dolmuşş onu boşalttım öldüm dün soba tüttü perdelerii hep yıkadım off baya işim vardııı... COLOR]

bi günaydında bendennn
banu kızz maşallah ne güzel uyumuş annesii sıkma minişinn burnunu bi daha :))
kezbancım bende hazır mama kullanıyorum hero tahıllı kendim sadece çorba ve püre yapıyorum bize o kadar izin verdi dr yoğurttanda nefret edioo(
rüyamıza maşallahhhh ohh ne güzel lop lop et olsun dimi annesii:))
öptük herkesleriii ben işlere koşamm çok hevesliyim yaa

seher kız bende dün yoğundum tam 3 ayrı misafirim vardı oğlan hstaa anammmm öfff dedim.. içimden tabee :))misafirler gece 11 de gittilerr öldüm oturamıyom anlamasınlar die güllüyom ama zorlaa :))
nihan kızz hoşgeldinn pc düzeldimiiii

seher kıss geldinmi ne biliyim ya çok korktum cesaret edemiyom ya.bu takıldıktan sonra hemen ayağa kalkılıyomu oturulabiliyomu ben akşama kadar otruyorum işim gereği.

günaydın tatlı bebişlerin güzel anneleri
kezbancım sağol canım 6.ayın dolmasını bekliycem ceviz vermek için
muhallebi derken ben pirinç unu veriyorum benim ufaklık kaşıkla yemediği için biberonla sulu yapıyorum 150 ml süte dolu dolu 1 tatlı taşığı pinç unu ve birazda şeker atıyorum kaynayasıya kadar karıştırıyorum bazende pekmez koyuyorum gecede bebelac ın irmikli muhallebisini yapıyorum tok tutuyor sanırım rahat uyuyoruz

günaydın arkadaşlarımm..
keyifler nasıllllll..
bugün hava çok güzel güneşli oğlum uyanınca hava almaya çıkarıcam dışarıı..
kezbancım ege ye geçmiş olsun..
sehercim 3 çocukla nasıl işleri halledipte pc başına oturuyosun kız valla bravoo sana..
darkelf eşim koyu fenerbahçeli olabilir aslındaaaa:))
simayhan sende spiral taktırınca bizi bilgilendir bende çok istiyorum ama regl olmadımm
zeynepçim maşallahh rüya ya..
kızlar ceviz den bahsetmişssiniz erken değil mi ya?
tuğbacım hadi bakalım incecik fotolarını bekliyoruz:)ertuğu öptüm
ecenas,ceko nerlerdesiniz yaaaaaaaaaaaa??
tüm arkadaşlarım ve beişleri hepinizi öptüm.
oğluma yoğurt mayaladım.öğlen içinde sebze çorbası yapıcam o uyurken işleri toparlayayım..dışarı çıkartıcam sonra.hep evdeyiz hava da almamız lazım dimi:)öptüm şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrŞeniz​

günaydın kızlar herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum bebişler nasıl bakalım bugun kaan artık mızmız bir çocuk oldu çıktı valla çok uslu bi oğluşum vardı nazarmı değdi anlamadım yada diş çıkacak (çıkamadı gitti)huzursuzluğu bundan herşeye ağlayan bi çocuk oldu bende bu kadar mızmızlığa alışkın olmadığım için üzülüyorum elimdende bişey gelmiyo herşeyden hemen sıkılıyo oyunda oynayamıyoruz.kızlar tel sarar öğrettinizmi bebişlere kaan çok güzel yapıyo küçücük ellerini kıvıra kıvıra öldürüyo beni bide çak yapmayı öğrettim elimi açıp çak kaan dediğimde çok hoşuna gidiyo hemen elime vurmaya başlıyo maşallah bebişlerimize gün geçtikçe ne şebeklikler yapıolar herkesi öpüyorum...

günaydın nurcan bend 1 haftadır vermeye başladım ceviz iice ezip kaşığın ucuyla kahvaltısına ekliyorum bir arkadaşımdan duymuştum ama açıkcası korkarakarak veriyodum dr.umuzun haberi yok çünki:)aa bir baktım kezbanda veriyomuş oda yeni başlamış bu hafta dr.a sorucam bakalım ne dicek ona göre veririm yada keserim

banucum korkmana gerek yok kaanda öyle uyur sıkıntısı olmadığı zaman eskiden gece 3 kez kalkar emerdi bende senin gibi bi gece yattık aaa bi baktım sabah olmuş kaan uyuyo hala kalbim nasıl çarpmaya başladı heralde hiç bu kadar korkmamışımdır:)nasıl vicdan azabı çektim ağladıda ben duymadım die üstelik çocuk yanımda yatıyo duymamam imkansız neyseki o gün bugundür uyur kaan bende rahat ediyorum arada tabi huzurluğu olduğunda sorun çıkarıyo.

kızlarr az önce hero babynin numune kutusunu getirdiler... içind ebiliosunzu zaten neler oldugunu :) çok sevindiirci kıı :))) arandım şaşırdım yanii:)
banucugm canım korkma otura biliosun sen zaten içimnd ebişi varmı yokmu bilmiosunki hiç fark ediolmio yanii.. korkma canım taktır valla:)
nurcancıgım canım işte yapıok bişiler saolasın canım :) genelde çocuklar uyurken giryrm .. ama şimdi ikisde uyanık hemen geleni sile paylaşımd eidm girdim :))) kapalıydı pc :))
ayşeglcügü canım valla benim 9 da pestilim sriliyo eşimle ble ilgienemiom adam bişiler istio :)))))))) ben robot gibiyim :))) öle işte :))

seher cim tamam kız taktırcam ama regl bugün 4. günü yarın taktırsam olurmuki canım ya.
aylıncim sorma canım ya inş bundan sonra hep böyle uyur ne güzel uykumu aldım ya.
kızlar biraz önce aradılar hero baby numune göndermiş gelin alın diye.sevindim valla.iyi oluyo.

günaydın ben temizlik yapcam buğünnnnnnn ya heryer toz salonda oturmuyorum ben pek hep yatak odasındayız çok büyük yatak odam bilgisayarlar bide erayım tv yide ekleedi bilgisayarıma hep burdayım yane ama salon tozlanmış çok büyük işlerim var ya daha kaynanamlar gitiionların arkasını bile tolayamadım yani anlıcanız tırlatma konusuna geldi bu ev ayyyy ya ne bu yaaa yapıyorum ertesi gün yine dagınık tozlu ıykkkkkkkkkkkk geldi artık hele şu vc ve lavoba beni bıktrdı ya günde 10 defa fırçalıyorum bende biraz takıntılıyım yaaaaa ertuğda biraz bıraktım bıraktığım 10 defa fırçalıyorum ay ay neyse hepinizi çoooooook öpüyorum ertuğu uyutmaya çalışıcam bu sıpada inadıma uyumuyo gülüyoooooo

günaydın millettt
döktürmüşsünüz yine ohhh
bu arada kıslar spral artık adetsiz takılıo bilginize bende takılacamda çok soğuk bi sıcak gün bulayım hemen gidicem anam ben muhallebiyi yarı süt yarı suyla yapıodum ama artık sadece sütle yapıcam ben korkuyodum ağır gelir diye ama yaparım kıss bundan bölee
kısımı bıcı bıcı yaptıracam şimidi herkesi öptükkk byby

kızlar ya ben normal doğum yapmış bi insan olarak spral den çok korkuyorum ama taktırmakta istiyorum kazaya kurban gitmek istemiyorum bebeğim daha çok küçük bide şöle düşünüyorum oğlum tedaviyle olduğu için belkide tekrar kendiliğinden hamile kalmam yine tedaviyle olur diye düşünüyorum

banu inşş hep böle uyur artık bebişin sende rahat edersin, tuğbaaa kıs kolay gelsin canım ,kışgüneşi ayy tekmi yıkıyon sende ben hala tek yıkamaya cesaret edemedim ,hadiamaya ayy adın ne senin canım adınla hitap edeyim:)ne tedavisi oldun canım

aylin cim adım nimet aşılamayla hamile kaldım 5 sene sonra bebeğime kavuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…