günaydın nurcan bend 1 haftadır vermeye başladım ceviz iice ezip kaşığın ucuyla kahvaltısına ekliyorum bir arkadaşımdan duymuştum ama açıkcası korkarakarak veriyodum dr.umuzun haberi yok çünki:)aa bir baktım kezbanda veriyomuş oda yeni başlamış bu hafta dr.a sorucam bakalım ne dicek ona göre veririm yada keserimgünaydın arkadaşlarımm..
keyifler nasıllllll..
bugün hava çok güzel güneşli oğlum uyanınca hava almaya çıkarıcam dışarıı..
kezbancım ege ye geçmiş olsun..
sehercim 3 çocukla nasıl işleri halledipte pc başına oturuyosun kız valla bravoo sana..
darkelf eşim koyu fenerbahçeli olabilir aslındaaaa:))
simayhan sende spiral taktırınca bizi bilgilendir bende çok istiyorum ama regl olmadımm
zeynepçim maşallahh rüya ya..
kızlar ceviz den bahsetmişssiniz erken değil mi ya?
tuğbacım hadi bakalım incecik fotolarını bekliyoruz:)ertuğu öptüm
ecenas,ceko nerlerdesiniz yaaaaaaaaaaaa??
tüm arkadaşlarım ve beişleri hepinizi öptüm.
oğluma yoğurt mayaladım.öğlen içinde sebze çorbası yapıcam o uyurken işleri toparlayayım..dışarı çıkartıcam sonra.hep evdeyiz hava da almamız lazım dimi:)öptüm şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrŞeniz
banucum korkmana gerek yok kaanda öyle uyur sıkıntısı olmadığı zaman eskiden gece 3 kez kalkar emerdi bende senin gibi bi gece yattık aaa bi baktım sabah olmuş kaan uyuyo hala kalbim nasıl çarpmaya başladı heralde hiç bu kadar korkmamışımdır:)nasıl vicdan azabı çektim ağladıda ben duymadım die üstelik çocuk yanımda yatıyo duymamam imkansız neyseki o gün bugundür uyur kaan bende rahat ediyorum arada tabi huzurluğu olduğunda sorun çıkarıyo.herkese günaydınnnnn forumda benden başka kimse yokkk uyuyun bakalım siz
elfida evet canım daha yeni regl oldum valla içime bi kurt düşmüştü tekrar hamilemiyim diye test yapacaktım hatta ama neyseki bir oh çektim.
kezbannnn yerim ben onları ay allahım ne tatlılar ne güzeller öyle yaaa ısırmak isterdim şu an.
zeynep maşşallan rüya ya ne güzel kızımız büyüyo.
kızlar çatlaklardan bahsedilmişte benim niç çatlağım yok fazla kilom yok bu arada ben hamileykende hiç bişey kullanmadım.benim niye olmadı acaba ay olmaması daha iyi ya.geçen de tartıldım 54 kiloydum zaten ben daha üstüne çıkamıyorum hamileyken hariç tabi.
bu arada kızlar dün gece çok korktum ya eşim gececiydi bu hafta kızım akşam 9 gibi yattı beşiğine koydum bende biraz daha oyalandım 10 gibi yattım.bi uyandım sabah saat 5 benim kız hayatta yatmaz kendi beşiğinde yatsa bile 1 saat bişeymi oldu diye çok korktum kalktım burnunu falan sıktım uyandı .eşimi arayacaktım bu çocuğa bişey olmuş diye,burnunu sıkıyorum ama çok zor uyandırdım.allahım bebeklerimizin acısını göstermesin bize.
hepinizi öpüyorum arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?