2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aylinim sagol canım ama daha ertuğ uyumadı bide çok yakın canım arkadaşımın yengesihamileydi bu ayın sonunda doğuracaktı bi kızı var 12 yaşında bide oğlu oldu işte 15 gün önce sancısı olmuş doğum başlamış sezeryanla doğmuş doğumdan sonra canım arkadaşım ilk gören o şok yaşamış kızlar bebegin sağ bacagında kemik yokmuş çok ince bir kemik varmış kısaymış ve içe dönükmüş abisini teselli edene kadar yengesini yavrum ya allahım esirgesin herkesin yavrusunu dr bile görmemeiş bebek hiç göstermemiş ya ultrsynda bi kaç dr da gitmişler dr u izne çıktığında dr demiş ilaçtan yanlış bişeyden degil sakın üzülmeyin kendinizi suçlamayın allah tarafından gelen bişe demiş ama hiç üzülmüyolar allahım beternden sakladı sakındı buna şükür diyo canım arkadaşım ya ay kolum kanadım tutmaz oldu allahtan umutları ameliyat yapılacakmış eger olmazsa protez takılacakmış allahım hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın ay çok zor rabbim ya aha uyudu bende koyulYIM

Selam kızlar, çok vaktim yok geçmişi okuyamadım. Sağma aletimin valfi yırtılmış sağmıyordu onun için girdim internete sipariş verdim, girmişken sizede bakayım dedim. Yolculuğumuz güzel geçti, Lina hiç ağlamadı çok şükür. Antalyadayız ve hava çooookk güzel, bahar gibi. Linayı bol bol dışarı çıkarıyorum. Öpüyorum hepinizi kocaman.

banucugm canım olur nie olmasın :) canım hem okadar korkma korkarak gidesen acıcakmış hissi kaplars enii hiç bişi olmicakd e içindne ve gözlerini kapa relax olmaya çaliş işlem bitio hemen.. ben rahatım kzılarr ama basen belim de agrı oluyo okadar pda ayaklarımı üşütünc eoluyo genelde .. dikkat edelim buna... ama regl tam günü günüme oldum hiç uzatmadı aynen 7 günd evam etti ilk taktırdıgımda..

ohh gamzeciigm ne güzel gezin valla :) linamıza yarasın temiz hava:)
bend eilerimi yapım çocukları banyo ettirdim yatıolar bende eşyalarımız katlıyorm baya dagılmış neise çıkam öpüyorum siiz.. kolay gelsin ev işi yapanlara :)

Sehercim sağol valla sizin içinde gezerim ben. Bu arada Antalya merkezde oturan varmı yaa görsem onlarıda :)) Mehtap a söylemiştim ama heralde merkezde oturmuyor bana hiç cevap vermedi.

Ben dün Linaya milupanın şeftali elma organik meyve püresini aldım denemek için, bakalım sevecekmi dedim ama suratını buruşturuyor verdiğimde. İlk defa anne sütünden başka bişey verdim belkide ondan sevmedi. Sizinkilerde ilk ek besinlere başladıklarında garipsemişlermiydi yaa? Benim kız bişey yemezmiş birde:)

nimet canım seninde kıymetli gebelik hıı:)))gerçi her gebelik kıymetli ama böyle tedavi sonucuyla olunca kıymetli gebelik diyo dr.lar bizde 6.5 yıllık evliyiz eşim varikosel ameliyatı oldu kaanda çok büyük uğraşlardan ve çabalardan sonra dünyaya geldi çok şükür allahıma.tuğbacım çok üzüldüm yaa ayy ayrıntılı usg ye girmemişmi acaba belli oludu orda kesin gerçi girsede neolurki insan böyle bi sorun var die bebeğini aldırcak deilya en azından ben aldırmazdım çok üzüldüm canım.gamze canım benim gittin demek haa çok sevindim linanın iyi olmasına bol bol gezdir annesi temiz hava alsın çocuk çok bunaldı yavrum öpüyorum linayı.seher kıss sen napıon anacım?

gamzecim ne güzel lina ağlamamış uçakta hiç.güzelce gezin dinlenin.nasyada ilk ek gıda verdiğimde pek hoşlanmadı ama zamanla alışıyolar canım.öptüm ikinizide iyi tatiller

kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........??????
napaysunuz bakalım bugün bu güzel havayı kaçırmayın valla atın bebişleri arabalara dolaşın azcık ben çıkıcam 15 dk lığına uyansında kızanım...:)
bu arada dün bize doktor ilk ek gıdası yoğurt olsun dedi gamze bende zaten öle yaptım demştim doktora ama diş olayından dolayı onu da kestim sırf anne sütü veriyorum 5 -6 gündür ...
hasta olan tüm annişeri ve bebişleri öpüyorum acil şifalar versin Rabbiimmm....
bu arada bebelac ve mulipa numune gönderdi ve çok şaşırdım kızlar ikiside aynı firmanınmış aynı koca paketin içinde farklı 2 poşet halinde geldi ve adres bilgileri ve telefonlaı aynıydı ...biri yerli biri ithal malları yani...
öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiihihoyyythihoyyythihoyyyt

selam yine ben geldim nasıl gidioo oh oh batıdakiler gezin kısss bizim yerimizede gezin anacım bis donuyosss

yhaa bana şu numune lerin adreslerini versenize özlem hangi steye üyesin versene bende olam üyee :)

özlem bende üyeyim bana nie bişe gelmiyo yaa.mail mi gönderdiniz yoksa sadece üyemi oldunuz

analarım bacılarımm....
hem üye olduktan sonra mail attım ben hepsine de bebelac numunemiz kalmadı diye cevap yazdı bende yeniden gelirse o zaman yollayın diee yüzsüzlük yaptım 1 haftaya gönderdiler...Mulipa yada mail attım üye olduğunuz için 6. ayınızda göndericez dediler hero baby zaten eşime de bana da geldi ayrı ayrı her üye olana geliyo ee başka nivea göndermiyo ha bi de evb baby ve baby star gönderdi 2 şer 3 er tane bez her üye olduğunuz yere ayrıca mail atın istiyoruz diye
yağlandırın ballandırın göndersinler :)))))))))))))))))))))

cnm maaşallh kızına. günlük menünüz nasıl yazarmısın tatlım bizde uygulayalım belki benim minyon biraz kilo alır

canlarııım bende bebelacı aradıum şimdi 1haftaya gelecek numuneler daha önce milupa göndermişti ama tekrar gelecek hero baby yede yazdım cevap bekliyorum

bamboocuum bende çorba yoğurt meyve ve kahvaltı veriyorum muhallebi ye başlamak istiyorum bir de
bir arkadaşıma dr u tavuk verebilirsin demiş o da 6 ayı doldurdu bende sorucaam dr a arada vericeem
nimet ,sefa muhallebiyi normal sütlemi yapıyosunuz sakıncalı değil mi? ben hiç süt vermedim. bu arada tarif için teşekkürleer yapıcaam bu gün inş.
gamze bizim için de gezin nazlı kızınla öpüorum lina mı
nimetciim benimde tüp bebek 8. yılımızda geldiler meleklerim
maviş şu an prensini gezdiriyordur herhalde iyi gezmeleeer.. burada da hava çok güzel ama ben ikisiyle çıkamıyorum hafta sonları babamızla geziyoruz

anamm sayfalar dolmuş okudum ama:))
gamzee kzı gezinnn bol bolll bizde de güneş vardı ama soğuktu cesaret edemedim çıkmadık
tuğbacım geçmiş olsuncanım İnş düzelir bebiş.
öznur canım kızlar az çıtı pıtı olur üzülme canım

kezbancım afiyet olsun kuşlarınaa.. sefa kız inek sütü verme hayatım alerji yapar Allah korusun seni emiyoyaa yeter devam mamasyla yap muhallebisini...

haklısın Ayşegül'cüm napalım çıtı pıtı olsun artık....

yaw kızlar biraz önce kapı çaldı bir paket geldi cicibebe göndermiş içinden

- 190 gr lık cicibebe

_ şampuan ve krem

_ molfix bez 4 adet

_ molped

_ hero baby muhallebi (tek kullanımlık ) çıktı.

bende dalgınlıkla neye göre gönderdiler diye sormayı unuttum sadece nerden geliyor dedim cicibebe gönderdi dedi anlamadım ama neyse iyi oldu hihoyyythihoyyyt

evet kezbancım hazır pınar sütle yapıyorum dr 4 aydan itibaren hazır süt kullanabiliceğimi bi zararı olmayacağını söyledi
ah bu yaramazlar ne uzun yollardan gelmişler böyle yerim onları maşallah bütün bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…