2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederiz teyzeleri.

ek gıdalara geçişimiz sorunsuz oldu. ben bebelac ve hero baby nin değişik değişik mamalarını kullanıyorum. geceleri çok sık emiyor. gündüzleride emziriyorum. mamayı aslında zorla yiyo bazen o yüzden az yapıp sık sık yediriyorum hem mama ziyan olmuyor hemde sıkılmadan yiyor. ikindi vakti sebze çorbası içiyor ve meyveli yoğurt yiyor. normaal yoğurdu henüz beğendiremedim hemen tükürüyor. dün bebelac ın kavanoz mamasını aldım. çok beğendi hatta bitti diye ağladı. biberonla mama içiremiyorum artık. istemiyor. yanlız çok enteresan ben emmeyi bırakıcak diye üzülüyodum çünkü zorla emziriyordum. şu an daha çok emmeye başladı. kucağıma gelince hemen kafasını göğsüme doğru götürüp ağzını açıyor çok komik:))

birde uyku problemimizi çözebilirsem hayat daha da güzel olucak :)))

slm kızlar nasılsınız?miniklerimmmm özledim sizleri
elvin iyti maşallah bebelac sebze çorbası almıştım onu yedirdim.sabahta denemek için hero babynin bizküvili muzlu kahvaltısından verdim.uyansın m.püresi veya yoğurt vericem hangisini yemek isterse.
bana da milupadan ve herobabyden gelmişti.dün de evy babyden 4 tane bez geldi.denedim ama beğenmedim.çok sert ve kalın,reklmalrında dedi gibi de hüpper emici deil..

öznur'cum cnm sildim özel boşaldı cnm.özelden cicibebenin mailini yollasana cnm numune için

kezboşum nbrsiniz?kuzularım nasıl?ege'nin çekimi oldu mu ne dedi dr?
beşikler için de g.gidiyordan satabilirsin cnm,ben oradan çok ürün aldım,gayette iyi oluyor tatlım.
burada da ana sayfada bu satışlarla ilgili bir topic vardı,oraya da koy istersen cnm.kuzularımın kiloları da iyi maşallah:)aptamil nigt verirsem elvin'e uyur mu geceleri kezban,denesem mi? yoksa ne veriyim cnm?

aylincim cnm ben elvin'e 2 aydıryediriyorum babymix yoğurt cnm,rahatlıkla yedirebilirsin.maşallah kaan'ıma nelerde öğrenmiş annesi,öp benim için :)

nurcancım cnm eren nasıl cnm,alerjisi ne durumda? demir damlasını ben de kilosu kadar biliyordum ama dr kilosunu ölçtükten sonra 2 katı yaqni 20 damla vereceksin dedi,ben de anlamadım

zeynep'cim maşallah rüya'ya ne güzel almış kilo,Allah nazardan saklasın kuzumu.

banucum nasya ne güzel uyumuş öleahh ben hasretim öle uykuya.2 gündür erken uyuya neyseki erken dediğim de gece 3.5 :) ona bile iyi der hale geldim :)

seher'im cnm iyi sayılırım.laptop bozuk bu akşam gelecek ondan yokum cnm.özledim walla sizleri.erkeklerim napıyorlar bakıyım benim :)

gamzecim cnm iyi olmanıza çok sevindim tatlım.ahh biz de oralarda olsakta gezebilsek kızımla :) ek besinlere geçtiğinde cnm her yeni tatda yüzleri bir değişiyor zamanla sevdikleri besinlerde yemeye devam ediyorlar cnm.

diğer annlerim unuttum sanmayın sizleri..buradaki herkes aklımdaaaaaaaaaa ve kalbimde :)

çilek_79 cnm her baby ve bebelac ın değişik mamalarını kullanıyorum demişsin. devam mamasımı yoksa muhallebi falanmı???

zeynepcim ben de kavanoz mamalardan veriyorum bi de işte kahvaltı ve sebze çorbası kutu mamaları deniyorum hangisini beğenirse. milupanın sütlacına bayılıyo elvin bitti alıcam tekrar. m.püresi de bebelac yiyo.deneye deneye bulucaz bakalım sevdiklerini :)
maşallah lina'ma afiyet olsun kuzuma:)
elvin uyandııııııııııııı :)

nimetcim 2 yaşına kadar normal süt verilmemesi gerek bebeklere,ben çok yerde okudum be drumuzda vermiyo zaten.1 yaşından itibaren milupanın sütünü vermeye başlıcam drumuzda tamam derse..

öznurcum devam maması. kaşıkla yediriyorum. ballı irmikli, bisküvili muzlu, pirinçli tahıllı, pirinçli meyveli. 4. aydan itibaren yazanlardan. ben pirinç unu muhallebi vermiyorum artık çünkü kabız yaptı rüyayı doktor verme dedi. hazır mamalarda bütün besinler var dedi.

cnm günde kaç defa veriyorsun muhallebileri???

nihan cım vallahi benim dr verin dedi 4. aydan itibaren vermeye başladım ama bi zararı olsa demezdiki verin diye okadar görmüş geçirmiş dr mesala ben meyve sularına 15 günlükken 1 çay kaşığıyla başladık dr öle uygun gördü ama sadece bize özel değil bütün hastalarına aynı şekilde şeyler öneriyor kendiside diyor benim verdiklerimi başka dr lar vermez
başka bi dr ada hiç gitmedik oyüzden ne verirler ne vermezler bilmiyorum

nihancııım nasılsın kızım nasıl? bence gece tahılı ver daha tok tutuyor artık night ı bıraktık biz pekmezli tahıl yiyoruz hiç uyanmıyorlar
verdiğin bilgiler için de teşekkürler bu sitede ana sayfada mı var şatış başlığı bi bakayım
1 yaştan çnce süt yasak dedidr. ama sizinki izin vermiş allerji yapmadıysa ağır gelmiyorsa ne güzel afiyet olsun kuzumaaaa
cici bebeyi de arıycaam hemen iyiki paylaşıyoruz bu bilgileri gelsin mamacıklaaaaar

nihancım kuşumm naber... senin zilli uyumuyo mu halaa gecelerii . gececi olcak bu kız tuğba annesi gibii :))

kızlar ben geldim ancak salonun tozunu aldım ertuğ ağlamaya başladı ay hiç susmadı ya ben işyapınca kucgımdan inmiyo sıpa ya oyun oynadık babamız geldi bişeler atıştrdık birazbende uzanıcm uyuttum şimdi inşallah uyanmazda bende kocamla uyurum birazcık.maşallah kuzularıma maşllah anam benimki hiç yemiyo ay yiyen bebeklere nasıl imreniyorum ah ah hep bebegim olsada degişik şeyler yaparım neler neler yaparım derdim kursagımda bıraktı sıpa ya oy oy .kızlar hanginiz yazmıştı ultrasyonda görülmemişmi diye kız anam bütün ultrsayona girmiş 2 tane dr kontrol etmiş yok görülmemiş parmaklarınında 2 si yokmuş onu bile farketmemişler ya ne kısalığını ne kemik olmadığını yada allah sakladı bence ben ona inanıyorum yoksa biri görülmedi kemik olmadığı kesin görülürdü ya allahımın vardr bi bildiği napalım hayırlısı bunada şükür sonuçta sapa saglam bebekleri yinede bi sag bacagı özürlü olsun allahım beterinden saklasın öptüüüm kaçtım

selam güzellerr
nasılsınız sayfalar birikmiş yine..
bende oğluma günde bi öğün ek olarak bişeyler veriyom.şimdilik iyi yiyor.yoğurt muhallebi falan.çorba denemedim hiçç..
şükür hastalığımızıda atlattık..
şimdi kucağıımda hiç durmuyooodelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
hepinizi öptümma.s.

nereye başvurdun canım.bizide bilgilendirirsen çok seviniriz...

yhaa bana şu numune lerin adreslerini versenize özlem hangi steye üyesin versene bende olam üyee :)

canım huggies-bebelac-milupa-hero baby den geldi bana ... ama şahsi fikrim en güzeli hero baby inki.değer vermişler yaniiii.siteye üye olanlara geliyor.1 haftada geldi benimkiler.olmassa bide müşteri hizmetlerini ara canım.0800 lü hatlardan,biliyorsun ücretsiz danışma hattı. burdan yazmam belki yasaktır ama her sitenin 0800 lü hatları var-AYLİNCİM umarım mesajımı sende okumuşsundur...Şeniz

şu cicibebe olayını bende çözemedim.nasıl geldi numune bilenler banada söylesin.

slm mıllet ben geldım israyı uyuttum fırsat bulmusken bi bakim dedim 1hafta oldu gıremedım ist dan abimler geldi fırsatım olmadı girmek icin sagolsun bi yaramaz yigenim var 5 cocuga bedel cok yaramaz oglan 2bucuk yasında catalı gozunun icine batırdı acillere gittik pazar gunuydu dr yokdu of of ugras dur cok sukur bısey yokmus buarada banada bugun hero babyeden geldı kutu denıcem benım bebıs nelerini sevcek hala aynı bı yedıgını bıdahakı sefer agzına surmuyor anlamadım bunları neyse ck uzun yazdım sanırım ins siizin beisler iyidirrr

panikatakcıım ben şimdi eti e mail attım cevap geldi en kısa zamanda ilgileniceklermiş istersen sende at şansımızı deneyelim

nilciim geçmişolsun nasıl bir kazadır bu allah korumuş yaramazı. gözü nasıl şimdi bişi yok dimi?
bak sen şu isra a nazlı kız ileride de böyle bir giydiğini bidaha giymezmiş vay halinize.şaka bir yana afiyet olsun kuzuş a. ben de istiyorum şu numunelerden yaaaaaaa

sagol canım yaramazlık ısde sımdı ıyı sag salım donduler ya cok sukur ayy valla sorma kız isra simdiden boyle nolcak halımız

kezbancım cnm elvin muhallebi tarzı sadece milupa sütlacı yiyo diğerlerini fazla sevmiyo o toz olup suda karıştırdıklarımı.bi yiyo bi yemiyo yani.ben de deniyim bakıyım gece tahıllı pekmezli.artık uyuması için ne yapacağımı şaşırdım walla
ayşegülcüm uyumuyo geceleri,neyseki 2 gündür 3.5ta uyuyo.erken uyuyo diyorum o saatte uyuyunca :)
sanem'in dediği gibi gelenler içinde en güzel hero baby.
huggies bana göndermiyoruz diye cevap yazmış.zaten gönderse de farketmez beğenmemiştim bezini çünkü.evy baby de onun gibi sert.gene primaya devam:) bi de onun numune adresini bulabilsek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…