2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nihancıım yolladım
herkese ii akşamlar benim mesai başladı yine durmuyo canavarlar öptmmmm

huggies e kızm bebekken üye olmuştum şimdi olmam tövbe tabi .. göndermiyolar numune falann ...israilinmiş . huggies.... bende heronun numunelerinden istiyorum zaten mamalarınıda severek yiyoruzz .numune çok ii oluyo çünkü hangisini severek yerse ona devam ediliyoo . ben pirinçli mamaları almıyorum artuık çok kabız yaptı hep buğdaylı ve meyvelii sebzelide sevmedii

Kızlar y a bebeği dönemeyen var mı bizim kız dönmek haricinde herşeyi yapıyo acaba biizmki gibi dönemeyen tembel beboşlar var mı ya ....CADIARZUCADIARZUCADIARZU

selam kızlarr bugün oğlumla alışveriş merkezinde gezdikk.arzu ve yiğitte geldiler güzel vakit geçirdikk.dışarda çok uslu durdu bizim oğluşlarr..gelirken oğlum çok ağladıı. çok yazmışssınız yine:) tamamını okuyamadımm..özlemcim erende sırt üstü yatarken dönmüyoo.ama yüzüstü yatarken dönüyoo benim oğlumda tembel galibaaa...bugün dışarı çıktığımız için ek gıda da veremedim oğluma.dışarı çıktığınızda nasıl yapıyosunuz arkadaşlarrr...
numune banada geldi hero baby,nivez,baby star,lapitak bu kadar.mail atmıştım ben:)

merhaba kıslar umarım hepiniz iyisinizdirrr.
Biz artık iyi degiliz ecem emmeyi bıraktıııııııı :çok üzgünüm: ve coık hasta mamada istemiyo üzgünüm bebegime iyi bakamıyorum
dün saglık ocağna aşımız vardı olduk kilo almamış
7400 olmuş 4,5 aylıkkken 7,00 kiloydu almamış yaniiiiiii napcam benya şimdide taşıncazzzz ecemle cok zor olcakkk neyse dertlerimle sıkmıyım sizi öpüyorum:a015:

arzucum çok geçmiş olsun ecenasıma ne oldu kız ertuğda aşı oldu ve yemiyooo bu ay sadece 200gr almış yine yermi diye sebze çorbası yaptım evde yok kusuyo

ne mesajı canım okumadım.

nil geçmiş olsun yeğenine canım.özlem benim oğlumda dönemiyor kocaman oldu hala dönemiyoama dr.umuz önemli bişi deil dedi tembel dedi senin oğlun bakalım bende dönmeyi öğretiyorum buaralar ona.arzuuu canım neoldu eceme yawcanım benim o yüzden karşılaşamıyoz senle hiç ararım seni yarın canım öpüyorum hepinizi.nihancım hoşgeldin canım özlemiştik seni

arzu çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kızın düzelir niye iyi bakamıyorum diyosun olur mu öyle şey kendini yıpratma sakın canım benim her şey düzene girer inşallah

kızlar hepinize teşekkürler ya bende bi sorun var sanıyodum ..babamıza çekmiş o zaman bu davranışımız babamızda pek tembel :)):1closedeyes:

panikatak özelin kapalı ama cnmcım....:1no2::1no2:
kıs arzu taşınıyormusun ??? niye kıs kış zamanı? ya emmey:1no2:imi bıraktı offfff cnm ya çok üzüldüm napacan artık sıkma canını yapacak bişey yok sütünü sağ ver bari biberonla
sedef'cim çok geçmiş olsun bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…