2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ÇİLEKCİM BELİNE BİŞEYLER KOYUP PTURMAYI DENE BİRDE OTURDUĞUN YERDE AYAKLARINI BİLEKTEN ÇEVİREREK OYNAT (DOKTORUM DEMİŞTİ)
PANİKATAKCIM AYYY GÖBEĞİN BENCE ÇOK TATLI NE GÜZEL SADECE GÖBEKTEN KİLO ALMISSIN AMA BİLİYOMUSUN GÖBEĞİN HİÇTE BENİMKİNE BENZEMİYO BENİMKİ YAYVAN Bİ GÖBEK OLDU SENİNKİ SANKİ ERKEK GİBİ ÇOK SİVRİ ÇIKMIŞ NE OLURSA OLSUN İLK ÖNCE SAĞLIKLI OLSUNDA TABİ.
KIZLAR DÜN KONTROLUM VARDI BENİM BEBEK O KADAR HAREKETLİ Kİ DOKTORU SİNİR ETTİK AZICIK:dance: AYAKLARI TAA KAFASININ YANINDAYDI EŞİM GÖRÜNCE ÇOK ŞAŞIRDI DOKTORA RAHATT MI Kİ DİYE BELKİ 5 DEFA SORDU:1hug:
BEBEĞİM BAYA Bİ KİLO ALMIŞ TEYZELERİ .412GRDI.
BU ARADA ÖRGÜLER Bİ HARİKA BENDE BATTANİYEYE BAŞLADIM AMA DAHA YARISINA BİLE GELEMEDİM BİTİNCE BENDE KOYACAĞIM FOTOSIUNU.
TOSBAACIM BU ARADA BENCE İŞ İÇİN SENİN EN DOĞAL HAKKIN HAMİLELİĞİN BOYUNCA YARARLANABİLECEĞİN Bİ SÜRÜ ŞEY VERİLMİŞ NEDEN YARARLANMAYASINKİ BEN DERİMKİ BEKLE 7 AYIN SONUNDA 8 HAFTALIK RAPORUNU AL SONRA BEBEKL DOĞUNCA YİNE ALIRSIN RAPOR HEM BEBEĞİNİN DOĞUM PARASI ÇIKAR GEÇEN YIL 1500YTL VERİYODU DEVLET + BİDE RAPORLU GÜNLERİNİN PARASINI ALIRSIN BENCE YARARLAR BUNLAR SENİN HAKKIN CANIM.DERSİN PATRONA DOĞUM İÇİN İZİNE AYRILDIĞIM ZAMAN BİRDAHA GELMEM DERSİN ONLAR ZATEN SENİ ÇIKARAMAZLAR İYİ KARŞILAYACAKLARDIR MERAK ETME.

aaa ne güzel.demek kardeşininde adı sanem .çok sevindim...
bu arada burdaki arkadaşlar haklı abur cubur çok yemeğe başladım yaa, bozdum midemi...bide hala yiyorum işin garibi kafamçokkarıştı
kızlar ben heyecan yapınca çok yerim...sonuç günüm azalıyor yaaa.ondan mı oldu acaba.heyecan yaptım.eve gidince patates haşlayıp yiyeyim bari...
aslında cipste patates diil mi :uhm: ama yok yok ben haşlamasını yiyeyim ...yerimseniben
çok sağol arkadaşım.kardeşinede çokkk slm söyle. a.s.

tüm gün oturuyoruz ya.onunda etkisi var.yastık falan koy belin boşlukta kalmasın.benimde belim çok ağrıyor.ağırlık arttıkça napıcaz yaa :uhm:

sandalyemde ortopedik yastık var. vallahi ağırlık arttıkça yerlerde sürünücem heralde.senağlama

görenlerde erkek diyor.benimde içimden erkek geçiyor.kızlarıda çok seviyorum. ama hayırlısı ve sağlıklısı hepimiz için inşallah
ben yerim senin bebişinin ayaklarını Şeniz
412 gr demek...ay ne tatlıdır ooo şimdi....
kontrolün güzel geçmesine çok sevindim...

ÇALIŞAN ANNELER
bu arada sosyal haklarımızı almayı unutmayalım.7.aydan sonra hastaneden işgöremezlik raporu alıp, işyerine vermemiz gerekiyor.onlarda sigortayı bilgilendiriyor.eğer 1 ay bile geç rapor alırsanız bayağ bir miktar paranızı kesiyorlar.tabi erken doğumların ayrıcalıkları var.aklımızda bulunsun.hiç bir yerde hakkımız kalmasın.:enbuyukkk:

ayy benim göbüşümde öyle yaa sipsivri.. basen vede kalcamdan kilo almadım hiç. gören herkesde oğlun olacak diyordu bende öyle sanıyordum, ee bunda doktorlarında etkisi var tabi. 2 yerde erkek olabilir dedi ama oda ne kızım olacakmış :))) hayırlısı olsun canım yaa. Şunu anladım fizikle bebeğin cinsiyetinin hiç ama hiç alakası yok... Gerçi amniyosentezdede çıkar senin bebeğinin cinsiyeti... ordada kesin cinsiyet belirleniyormuş

ben amniosentezi devlet hastanesinde yaptırdım ya.sadece kromozom bozukluklarına bakacaklar galiba.cinsiyetinede bakarlarmı bilmiyorumki.aylincim özel laboratuvarda yaptırdı ya, ona söylemişlerdir.gerçi devlette işlemi yaptılar.ama sonuçlar benimde özel laboratuvardan alınacak.ama cinsiyeti araştırmazlar herhalde.zaten sonuçlarımıda salı alacağım.2.düzey randevumda salı günü... salı büyük gün kızlarrrr ...dualarınızı eksik etmeyin benden

panikatakçım senin bilgin var sanırım ben tam bilmiyorumda ben 8. ayda çalısmayı düşünüyorum.1ay bile geç rapoır alsanız paranızı keserler demişsinya nasıl yani ben doğuma 1 ay kala rapor almayı düşünüyodum (tabi kendimi ii hissedersem) böyle olunca paramız kesilecekmiklava:

SANEMCİM DUALARIMIZ SENİNLE EMİNİM HERŞEY ÇOK GÜSEL OLACAK AYRICA 2.DÜZEY USG DE KESİN BELLİ OLUR CİNSİYETİa.s.

cnm benim üzülme,bebiş için ne iyi ise o olacak.raporunu al evde dinlen bi yandan da oğluşun için hazırlıklarını yap rahat rahat,bozma moralini.36.hafta ne zamana denk geliyor tatlım? a.s.

sende benim gibi düşünüyorsun galiba.ne kadar dayanırsam doğum öncesi, bebişimle o kadar fazla zaman geçiririm diye sanırım.o sorun değil.senin durumunu ve raporunu son 2 ay kala ssk ya bildirecekler.büyük ihtimalle ssk artık senin primini ödemeyecek.raporlu gözüktüğün için.ama sen işyerinle anlaşırsın.primin ödenmez, ama sen işyerinde çalışır hem aylığını alırsın, hemde doğum sonrası kalan 1 ay eklenir.bebişinle daha uzun vakit geçirirsin.işyerine bağlı yani.anlaşırsın.onlariçin farketmez.sonuçta 16 hafta zaten izin kullanacaksın (çoğul gebeliklerde 2 hafta daha ilave edilir).bu zamanı iş yerinle görüşüp kendin ayarlarsın.doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilirsin...ama iş göremezlik raporunu doğum öncesi 8 hafta önce alman gerekiyor.ssk ona çok dikkat ediyor.eğer sen son ay kala alırsan raporu, geçen 1 ay parasını alamazsın.tabi erken doğumlar istisna.benim arkadaşım aldı.4 ay.ssk primi ödenmedi raporlu olduğu için.1 ayda geç aldı.dediğin gibi.eksik para aldı sskdan.aklınızda bulunsun...yinede siz işyerlerinizle konuşun.son 7.ayda ...rapor zamanı önemli.

aylincim bi de grip bu ara salgın seninki de geçmemi,evde annemle babamda aynen öle cnm.c vitamini al, ben evde kendime yapıyorum limon sık öle içemezssen limonata haline getir cnm a.s.
bu aradaçilekçim geçmiş olsun sıcak bişiler iç,su iç iyi gelir a.s.
kalachakra ben de sidikli göz oldum hamile olduktan sonra,zaten ağlardım bişilere üzülünce bozulunca şimdi iyice arttı,iyi kötü herşeye ağlar oldum :a015:

slm kızlar.salı günü bebeğime ördüğüm yeleklere düğme alıyım diye çıktım yeni geldim eve.dayımlarda kaldım.iki günde neler kaynatmışsınız öyle. :))))))))))))))

hayatta bölee bişe yapmam diyoduuum ama göbiiş çıkınca yapılıyomuuuşş:))))
buyrruun buda benim göbişim, 5 dk önce çekildii:)

kızlar göğüs uçlarınız için krem kullanmaya başladınızmı.5.aydan sonra kullanılması gerekiyomuş.benim bi arkadaşım kullanmamış şimdi bebeği 3 aylık göğsünün birinin ucu düşmüş bebeğini emziremiyo.sağmak zorunda kalıyo oda çok acı veriyo.kullanan varsa isim verebilirmi?

bu arada benim göğsümden süt geliyooooooooooo :))))))))))))))))))

aay çıkmıyo beniim göbişimin resmii:)
neysee..
sgselcuk hosgeldin canııımmm..
ben normal nemlendirici kullanıyorum canım yaaaa, ama üzüldüm arkadaşına çook geçmiş olsunn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…