sanemcim bekleriz bi gün tatlım hepinizze kapımız açık kızlar bi gün toplansak ne güsel olur di mi?
bu arada cnm haşlanmış patates ye iyi gelir cırcıra
bu arada sana söleicem unutuyorum hep benim kardeşimin adı da sanem :)
tüm gün oturuyoruz ya.onunda etkisi var.yastık falan koy belin boşlukta kalmasın.benimde belim çok ağrıyor.ağırlık arttıkça napıcaz yaa :uhm:
ÇİLEKCİM BELİNE BİŞEYLER KOYUP PTURMAYI DENE BİRDE OTURDUĞUN YERDE AYAKLARINI BİLEKTEN ÇEVİREREK OYNAT (DOKTORUM DEMİŞTİ)
PANİKATAKCIM AYYY GÖBEĞİN BENCE ÇOK TATLI NE GÜZEL SADECE GÖBEKTEN KİLO ALMISSIN AMA BİLİYOMUSUN GÖBEĞİN HİÇTE BENİMKİNE BENZEMİYO BENİMKİ YAYVAN Bİ GÖBEK OLDU SENİNKİ SANKİ ERKEK GİBİ ÇOK SİVRİ ÇIKMIŞNE OLURSA OLSUN İLK ÖNCE SAĞLIKLI OLSUNDA TABİ.
KIZLAR DÜN KONTROLUM VARDI BENİM BEBEK O KADAR HAREKETLİ Kİ DOKTORU SİNİR ETTİK AZICIK:dance: AYAKLARI TAA KAFASININ YANINDAYDI EŞİM GÖRÜNCE ÇOK ŞAŞIRDI DOKTORA RAHATT MI Kİ DİYE BELKİ 5 DEFA SORDU:1hug:
BEBEĞİM BAYA Bİ KİLO ALMIŞ TEYZELERİ .412GRDI.
BU ARADA ÖRGÜLER Bİ HARİKA BENDE BATTANİYEYE BAŞLADIM AMA DAHA YARISINA BİLE GELEMEDİMBİTİNCE BENDE KOYACAĞIM FOTOSIUNU.
TOSBAACIM BU ARADA BENCE İŞ İÇİN SENİN EN DOĞAL HAKKIN HAMİLELİĞİN BOYUNCA YARARLANABİLECEĞİN Bİ SÜRÜ ŞEY VERİLMİŞ NEDEN YARARLANMAYASINKİ BEN DERİMKİ BEKLE 7 AYIN SONUNDA 8 HAFTALIK RAPORUNU AL SONRA BEBEKL DOĞUNCA YİNE ALIRSIN RAPOR HEM BEBEĞİNİN DOĞUM PARASI ÇIKAR GEÇEN YIL 1500YTL VERİYODU DEVLET + BİDE RAPORLU GÜNLERİNİN PARASINI ALIRSIN BENCE YARARLAR BUNLAR SENİN HAKKIN CANIM.DERSİN PATRONA DOĞUM İÇİN İZİNE AYRILDIĞIM ZAMAN BİRDAHA GELMEM DERSİN ONLAR ZATEN SENİ ÇIKARAMAZLAR İYİ KARŞILAYACAKLARDIR MERAK ETME.
canım yaaa hadi sizlerde şu anki göbeğinizin son halini koyun ekrana...bakalım hepimizinki nasıl duracak... aynı aylarda olduğumuz için aşağı yukarı benziyordur.
kalachakracım senin hem boyun uzun, hem kilon az.ben 4 kilo aldımmm.boyum 165 kilom şu an 58... :1shok:.zaten tek göbekten aldım.kanguru gibi dolaşıyorum :1closedeyes: bi görsen sipsivriiiii
CANIM BANADA %90 KÜSÜR KIZ DENİLDİ AMA BANA HEP ERKEKMİŞ GİBİ GELİODU SONRA BİR İKİ HAFTA SONRA OĞLUMUN PİPİSİNİ GÖRDÜ DR.:)ay ayyy ay yesinler senin bebişinicanım ya bana öyle gelioki seninkide benimki gibi bi süpriz yapabilir yani erkekmiş gibi geliyolülülülülülü[/Q
ben şimdiye kadar hiç öğrenememiştim.amniosentezden 2 hafta sonra dr a gittim.1 dr a sordum .oda %90 kız dedi.kesinlik 2.düzeyde anlaşılır dedi.ama içimden hep erkek gibi geçiyor diyorum ya sürekli.etrafımdakilerde erkek diyor.ama dr %90 kız dedi.içimden gelmiyor kız olduğu.artık salı günü girecem nasipse 2.düzeye.
senin nasıl olmuştu.dr önce kız mı dedi sanada ???kalachakra nınkide sonradan yanılmıştı...ona göre ve amniosentez sonucuma göre alışverişlere başlayacağım...annem hep mavi aldı.ben %90 kız desemde :uhm:
ayy benim göbüşümde öyle yaa sipsivri.. basen vede kalcamdan kilo almadım hiç. gören herkesde oğlun olacak diyordu bende öyle sanıyordum, ee bunda doktorlarında etkisi var tabi. 2 yerde erkek olabilir dedi ama oda ne kızım olacakmış :))) hayırlısı olsun canım yaa. Şunu anladım fizikle bebeğin cinsiyetinin hiç ama hiç alakası yok... Gerçi amniyosentezdede çıkar senin bebeğinin cinsiyeti... ordada kesin cinsiyet belirleniyormuş
ÇALIŞAN ANNELER
bu arada sosyal haklarımızı almayı unutmayalım.7.aydan sonra hastaneden işgöremezlik raporu alıp, işyerine vermemiz gerekiyor.onlarda sigortayı bilgilendiriyor.eğer 1 ay bile geç rapor alırsanız bayağ bir miktar paranızı kesiyorlar.tabi erken doğumların ayrıcalıkları var.aklımızda bulunsun.hiç bir yerde hakkımız kalmasın.:enbuyukkk:
SANEMCİM DUALARIMIZ SENİNLE EMİNİM HERŞEY ÇOK GÜSEL OLACAK AYRICA 2.DÜZEY USG DE KESİN BELLİ OLUR CİNSİYETİa.s.ben amniosentezi devlet hastanesinde yaptırdım ya.sadece kromozom bozukluklarına bakacaklar galiba.cinsiyetinede bakarlarmı bilmiyorumki.aylincim özel laboratuvarda yaptırdı ya, ona söylemişlerdir.gerçi devlette işlemi yaptılar.ama sonuçlar benimde özel laboratuvardan alınacak.ama cinsiyeti araştırmazlar herhalde.zaten sonuçlarımıda salı alacağım.2.düzey randevumda salı günü... salı büyük gün kızlarrrr ...dualarınızı eksik etmeyin benden
kızlaarrr yaa bu sıkıntılar niye bırakmıyo biziiiii(
doktorumla konuştum şimdi.
amniyosentez sonucumu söylemek için ve tansiyonlarımı iletmek için aramıştım.
tansiyonum son 5 gündür hep 13/9. ayak bileklerimde yumruk gibi şişlikler var. inmiyor birtürlü.
bunların hepsi plesantadan kaynaklanan sorunlar dedi, plesantamın büyük olması böyle şeylere sebep oluyormuş.
10 haftalık rapor yazıcam ve evde istirahat ederek bebeğini büyütüceksin eğer herşey yolunda giderse max. 36. haftada alacağız bebişi dedi..
çünkü bu tür hamileliklerde bebek için dışarısı daha güvenli oluyor dedi.((
c.tesi kontrole gideceğim detaylı konuşacağızz(
üzüldüm yine...
panikatakçım senin bilgin var sanırım ben tam bilmiyorumda ben 8. ayda çalısmayı düşünüyorum.1ay bile geç rapoır alsanız paranızı keserler demişsinya nasıl yani ben doğuma 1 ay kala rapor almayı düşünüyodum (tabi kendimi ii hissedersem) böyle olunca paramız kesilecekmiklava:
ay ayyy ay yesinler senin bebişinicanım ya bana öyle gelioki seninkide benimki gibi bi süpriz yapabilir yani erkekmiş gibi geliyolülülülülülü[/Q
ben şimdiye kadar hiç öğrenememiştim.amniosentezden 2 hafta sonra dr a gittim.1 dr a sordum .oda %90 kız dedi.kesinlik 2.düzeyde anlaşılır dedi.ama içimden hep erkek gibi geçiyor diyorum ya sürekli.etrafımdakilerde erkek diyor.ama dr %90 kız dedi.içimden gelmiyor kız olduğu.artık salı günü girecem nasipse 2.düzeye.
senin nasıl olmuştu.dr önce kız mı dedi sanada ???kalachakra nınkide sonradan yanılmıştı...ona göre ve amniosentez sonucuma göre alışverişlere başlayacağım...annem hep mavi aldı.ben %90 kız desemde :uhm:
canım mrb bende eylülde inş. anne olacağım .1 ay sonraki değişikler için ağus. annelerine bakıyodum da senin amniosentez yaptırdığını okudum.bilgi almak istiyorum senden.. su alırken acıdımı ne kadar sürdü. ve nerde yaptırdınn.çok soru sordum galiba:) benim ikili testim düşük çıktı 4 lü testimde düşük çıkarsa yaptırıcağım ama endişelerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?