Merhaba kızlarrrrrr ben bir gittim bursaya dr'a dolmuş sayfalar.valla aklımda tuğbanın bahsettiği arkadaşının bebeği,kübranın yeğeninin yaramazlığı,arzucuğumun ecenasının emmeyi bırakması,ek gıdalar,nihanın elvininin 20 damla demiri:))),kezboşumun beni sorması,gamzecimin antalyaya gitmesi,
bir de bir arkadaşın oğlu hastaydı galiba adını unuttum.ancak bunlar kaldı aklımda..hastalara geçmiş olsun..üzüntülü olaylara içim sızladı..allah kimseye bebeklerinin sağlık problemlerini ve acısını göstermesin..
ben de sitelere üye oldum hem de çok uzun zamandır ama bişey gelmedi yaaa...
ixora hangi kargoyla yollamıştı canım..hatta ne kadar tutmuştu fiyatı hatırlıyor musun?
beril hero babynin irmikli muhallebisini beğenmedi.aptamilin nitesniden vermiştim gece uyumuyor doymuyor diye ama onda da 3 kez kalkıp yine beni emiyor.yani herhalde beril çabuk sindiriyor.dün gece hem irmikli muhallebiden verdim bir kaç kaşık ki beril o kadar yediğinde doyuyor gibi oluyor.üstüne zorla apatmil verdim irmilker karnında şişsin diye üstüne emdi..ama yine de gece uyanıp iki posta beni emdi..
anlamadım gitti.dr sadece yoğurt ver ek besin dedi mama verme.herşeyi kendin yap dedi.biraz gelenekci yaklaşımda dr..sebzede haşlayıp verebilirsin ama bunlar aşamalı olmalı dedi.6 ay geç ek gıda için dedi.berilin gelişimini iyi buldu.6550 çıplak 65 cm boyu olmuş.çok hareketli bebek dedi yakar kilosunu ondan sana kilo almıyor gelir ama gelişimi iyi dedi..kilo ile tam olarak ölçülmezmiş gelişim..aMan neyse işte öyle bişeyler dedi..ayrıca her tartı farklıdır dedi.ben daha daimi bir yerde sürekli tarttıramadım berili hep içimde şüphe kalıyor kilo alımı konusunda..
ilk defa yoğurt mayaladım aptamilden.babymixle..bakalım nasıl olacak sonra ondan kaşıkla alıp yensini mayalayacağım..yani daha saflaşmış olacak...:)))
aslında çok yorgunum ama yazmadan yatamadım..
Bu arada oyun halısı kullanan arkadaşlarım hangisini kullanıyorsunuz ve mmenun musunuz?ben de berile daha renkli bişey istiyıorum..ben park yatağınınkini çıkartmıştım onu kullanıyordum ama renkli değil berilin ilgisini pek çekmiyor.
beni bilgilendirirseniz çok sevinirim...
hepinizi çok öptüm..görüşürüz inşallah sabah...