2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arzu geçmiş olsun bu hastalıklar bebeklerimizin üzerinden hemen geçer gider inşallah
arkadaşlar bende üyeyim hero beybi ye ama bana daha gelmedi bugünde eşimi yaptım üye ve benim pc mail yollamıyor nedense oyüzden milupadan isteyemiyorum nekadar şanssızım sadece iletişim bölümü olanlardan numune isteyebiliyorum bebelac danda bugün telefonla numune istedim yollıycaklar
amaa bugün ixora larım geldi çooook güseller

nimet ixora ne canım ya ...özel e yazarmısın ?sositososito

ixora cosmetik numune olarakta küçük parfümler ve krem gönderiyor bide anahtarlık ama kargo bize ait

nmet kız iletişim bölümünde emailleri var ya hani istek bilmemne yazıyo yok desteklemiyo falan filan diyo ya ben ordaki emaili kopyalayıp kendi email sayfamdan yazıyorum gönderiyorum canım onlarda bana emailime cvp gönderiyolar etiye bende yolladım bakalım gelcekmi kızlar googleye yazın isimlerini ana sayfaları çıkıyo ordan iletişimden gönderin numune istiyoz diye o küçük bişe çıkıyo ya emailsayfası işte ordan email adresini alıyorum yukarda anlattığı yapıyorum mesala eti cicibebe yazdım etietieti.com muş ana sayfası ordan gönderdim.iyigeceler

sağol tuğbacım sizede iyi gecelr ya ben öylede denedim ama olmuyor üfff yaaaa

Merhaba kızlarrrrrr ben bir gittim bursaya dr'a dolmuş sayfalar.valla aklımda tuğbanın bahsettiği arkadaşının bebeği,kübranın yeğeninin yaramazlığı,arzucuğumun ecenasının emmeyi bırakması,ek gıdalar,nihanın elvininin 20 damla demiri:))),kezboşumun beni sorması,gamzecimin antalyaya gitmesi,
bir de bir arkadaşın oğlu hastaydı galiba adını unuttum.ancak bunlar kaldı aklımda..hastalara geçmiş olsun..üzüntülü olaylara içim sızladı..allah kimseye bebeklerinin sağlık problemlerini ve acısını göstermesin..
ben de sitelere üye oldum hem de çok uzun zamandır ama bişey gelmedi yaaa...
ixora hangi kargoyla yollamıştı canım..hatta ne kadar tutmuştu fiyatı hatırlıyor musun?
beril hero babynin irmikli muhallebisini beğenmedi.aptamilin nitesniden vermiştim gece uyumuyor doymuyor diye ama onda da 3 kez kalkıp yine beni emiyor.yani herhalde beril çabuk sindiriyor.dün gece hem irmikli muhallebiden verdim bir kaç kaşık ki beril o kadar yediğinde doyuyor gibi oluyor.üstüne zorla apatmil verdim irmilker karnında şişsin diye üstüne emdi..ama yine de gece uyanıp iki posta beni emdi..
anlamadım gitti.dr sadece yoğurt ver ek besin dedi mama verme.herşeyi kendin yap dedi.biraz gelenekci yaklaşımda dr..sebzede haşlayıp verebilirsin ama bunlar aşamalı olmalı dedi.6 ay geç ek gıda için dedi.berilin gelişimini iyi buldu.6550 çıplak 65 cm boyu olmuş.çok hareketli bebek dedi yakar kilosunu ondan sana kilo almıyor gelir ama gelişimi iyi dedi..kilo ile tam olarak ölçülmezmiş gelişim..aMan neyse işte öyle bişeyler dedi..ayrıca her tartı farklıdır dedi.ben daha daimi bir yerde sürekli tarttıramadım berili hep içimde şüphe kalıyor kilo alımı konusunda..
ilk defa yoğurt mayaladım aptamilden.babymixle..bakalım nasıl olacak sonra ondan kaşıkla alıp yensini mayalayacağım..yani daha saflaşmış olacak...:)))
aslında çok yorgunum ama yazmadan yatamadım..
Bu arada oyun halısı kullanan arkadaşlarım hangisini kullanıyorsunuz ve mmenun musunuz?ben de berile daha renkli bişey istiyıorum..ben park yatağınınkini çıkartmıştım onu kullanıyordum ama renkli değil berilin ilgisini pek çekmiyor.
beni bilgilendirirseniz çok sevinirim...
hepinizi çok öptüm..görüşürüz inşallah sabah...

herkese günaydınnnn
kızlar banada dün hero baby den geldi numune.ama o kavonoz mamasını yemedi kızım elmalı ayvalıydı,ben baktım tadına çok hoşuma gitti valla.
sedefcim geçmiş olsun yegenine canım.allah bir daha göstermesin
arzu kısss niye kendini suçluyosun bizim bu yaramazlar alemler valla öyle düşünme olurmu canım.
kızlar şelalede bayadır yok forumda tatil iyi geldi herhalde:)))
nihan senin bu kız evin bekçisi sanırım.gündüzleri çokmu uyuyo canım acaba uykusunu alıyoda geceye bişey kalmıyomu merak ettim valla.
tuğba ertuğ nasıl canımm 3.dişi çıktımı diye sormuştum sana görmedin herhalde.
diğer anneleri ve bebeklerimizi öpüyorum

günaydınlar bende eti ye mail atıım daha doğrusu sitesindeki mesaj linkinden gönderdim
hemen şöyle bir cevap geldi

Eti'den merhaba!

Sn. Özlem MARA,

Bu şekilde bir uygulamamız mevcut değildir. İlginize teşekkür eder, Eti lezzetinin hayatınızdan hiç eksik olmamasını diler,sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla,

Eti Pazarlama ve San. A.Ş.

günaydıın arkadaşlarım bende etiden numune istedim aynı cevap bana da geldi numune vermiyorlarmış. nasıl geldi bu cicibebe
özgeciim hoşgeldin.beril imin kilosu çok iyi maaşallah ne güzel hareketliymiş kuzucuum her ay huy değiştiriyor bu yaramazlar eminim uykusu düzene girer kızımın inş.
arzucuum geçmişolsun ecenas ı öpüyorum
banucuum nasya beğenmediyse anneciği beğenmiş ne güzel afiyet olsun sana. bebekler tatsız tuzsuz gıdaları seviyor galiba,

günaydın kızlar ben de bu gün hero babynin göndermiş olduğu organik elma ayva püresini denedim benim çok hoşuma gitti valla:))) benim oğlan başta yadırgadı fakat sonradan yedi aferin oğluşuma sanırım onlara hafif ekşi geliyo ondan yemek istemiyolar ayva var ya içinde.her bebeğin tepkisi farklı oluyor işte mesela ben sebze püresi tattırayım dedim öğürmeye başladı çocuk ne yapcam şimdi ben?bu gün tekrar yapacagım bakalım ne tepki gösterecek.
herkesi öpüyorum ve bebişleride kokluyorum

herkese merhabaaa...
arzucum öncelikle ecenasıma çookk geçmiş olsunn..inşlh en kısa zamanda iyileşirrr.
öznurcum ceydayı bende merak ediyorum .pc sorun vardı annesinden giriyodu.sanırım kendi evinde....inşlh iyidirr.özledim vallaa..
ya kızlar oğlumun sesi kısıldı ne yapmalıyım
öksürük falan yok ama sesi kısıkk..
hepinizi ve kuzucuklarınızı öpüyorumm.
hasta olan bebişlere çok geçmiş olsunn..

günaydınnnnnnnnn kızlar etiden aynı cevap banada geldi aman bir cicibebe gönderseler bater sanki ay çok fenayım beeeeeeen dimi ama şu kriz bebeklerine bifaydaları olsun.banucum yazdım hayatım cvp sen görmemişsin yavruşuuuuuuuuuum yok çıkmadı anam ya deli gibi kaşıyo ben parmagımı veriyorum ama ısırmasından canım çok yanıyo parmagım kıpkırmızı olup sızlığıyo mecburen veremiyoruuum canım yemedende kesildi altıda hala devam bunada şükür napalım allahım ciddi derthastalık vermesin ne kadar içim parçalansada yapacak bişeyim yok canım ya öptüm nasyamı.çok sagol özgecim canım berilde bizim ertuğ gibi çok hareketli demek bize dr da öyle dedi baksan 1 dak durmuyo bu kilomu alır dedi yesede almaz dedi öptüm canım sizide.günaydın kezbancım mehtapcım ,özlemcim,nimetcim . milupaya mı gönderemiyosun kız sen hangisine gitmiyo yazda adrese bi bakayım .ayşegül, sefa nerdesiniz kız ben mi görmedim geldinizde arzucum canım ertuğda hafif ekşi şeyleri seviyo tatlı şeyleri hiç sevmiyo valla o püreye bende bayıldım dayanamadım yarısını ben yedim afiyet olsun yiğitimede ay yoğurt mayalıcaktım uyuttum şimdi hemen yapayım babymixden yapın kızlar aynı babymixgibi tatlı ve tadı aynı oluyo o yaptığımdan maya aldım şimcik yapıcam seher gııı nerdesinnnnnnnn.nurcan erenin alerjisi azaldımı ertuğun aynı yalız artık derisi soyuluyo hafif hafif geçicekmi acaba şu yoğurdu yapayımda geleyim

Kızlar hepinize merhaba;
Sabahtan beri Atv ye takıldım kaldım hani bi bayan vardı ya 2 çocuğuyla öldürülen onun katili bulunmuş canlı yayında açıklandı öle kötü oldum ya Allah sabır versin ailesine yarabbim...
Sizler nasılsınız kızlar inşallahherşey yolundadır..
Kızlar bu olaydan çok etkilendim ya fazla yazamıcam ..
Öpüyorum hepinizi...

selam tuğbacım valla çok güzeldi püre ben de dayanamayıp bitiriverecektim zor tuttum kendimi.
dün yoğurt mayalamıştım ama nurcanla gezince yoğurt kaldı bu gün onu kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım tekrar mayaladım artık müthiş oluyo yoğurtlarım aman nazar değmesin:)))

arzucum meraba ne güsel geziosunuz nurcanla bende katılmak isterim ama uzak kalıoz biz
10gün sonra 5aylık olcaz ozaman başlarsın yoğurda demşti dr artık bende deneyim yavaş yavaş bakalım beğencekmi.1gün bekleyen yoğurt da verilmez mi?bizimki az az yiyor herşeyden muhallebileri bile çok az yapıorum ona rağmen kalıor atılıor yazık üzülüorum valla

biz nurcanla aynı yerdeyiz valla büyük şans oldu o araba kullanıyo ben de oğluşların ikisiyle arkada oynaşıyoruz arada ağlaşıyoruz:))) ama canım senle de tanışır gezeriz havalar bi düzelsin buluşuruz .ben de yoğurda başlayalı 1 hafta oldu sen de başlayabilirsin azar azar.ya her gün taze mayalanmalıymış ya ondan bu gün tekrar mayaladım

ya kızlar bana bi akıl fikir verin ben bu biberona nasıl alıştıracağım bizimkini.martta çalışmaya başlayacagım ertelettim 1 ay rapor kullanacağım yine sonuna kadar

dışarda işim filan olursa ben yaptığım yoğurun yarısını cam kavonoza koyup agzını kapatıp yediriyorum evdeysem hergün taze yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…