biz nurcanla aynı yerdeyiz valla büyük şans oldu o araba kullanıyo ben de oğluşların ikisiyle arkada oynaşıyoruz arada ağlaşıyoruz:))) ama canım senle de tanışır gezeriz havalar bi düzelsin buluşuruz .ben de yoğurda başlayalı 1 hafta oldu sen de başlayabilirsin azar azar.ya her gün taze mayalanmalıymış ya ondan bu gün tekrar mayaladım
damaklı almıyomu kız arzu biküçüğü var bide onun büyüğü var damaklıda ikisinide dene ağızkısmı küçük büyük olanı dene canım ertuğ yuvarlak hiç almadı bide alıştrma bardaklarını dene az akanlarından al belki onu sever
panikatakcıım ben şimdi eti e mail attım cevap geldi en kısa zamanda ilgileniceklermiş istersen sende at şansımızı deneyelim
Aslıcııım merhaba keyifler erindeymiş ne güzel. Anneciğine selam söyle bizden de buralardaysan beklerim aslı ozanege mi de merak ediyorum. öptmm
sanem katılıyorum arkadaşım sana. Bana da aynı cevap geldi ukala şeyler ne olucak. Boşver başka site yokmu numuneci
damaklı yalancı emzik almıştım öğürüyo ondan da ama biberon emziği olarak hiç damaklı denemedim bi de alıştırma bardağı alayım bakalım nasıl olacak.süt sagıp bırakacagım e biberonsuz nasıl içecek bu çocuk acayip üzülüyo valla insan.neyse yerime gelen öğretmenle anlaştım allahtan da 1 ay daha çalışıp doğum iznine ayrılacak o da.mart başı mecbur başlayacagım artık hazirana kadar idare ederiz hem ek gıdalara da alışmış olur inşallah
canım marta kadar rapor mu alacaksın hep peki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?