2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canm çok ii olur 28ocakta işe başlamam gerekio benim de haftaya bugün yani bakalım biraz daha rapor alıyım diyorum tam düzen oturtamadık henüz

damaklı almıyomu kız arzu biküçüğü var bide onun büyüğü var damaklıda ikisinide dene ağızkısmı küçük büyük olanı dene canım ertuğ yuvarlak hiç almadı bide alıştrma bardaklarını dene az akanlarından al belki onu sever

işiniz zor kızlar ben çalışmıcam erayda çalışma aşkım ne güzel diyo ertuğdan başkka bebek düşünmediğim için oğluşumun tadını çıkarıcam belki 5 yaşında yada ilkokula başlayınca çalışırım ben devlet memuru olmadığım için kolay işim kendi kendimize yetiyoruz hamd olsun bide evimiz satılırda bize ait ev alırsak dahada süper olcak inşallah

merhaba kızlar atv ye takılıp kaldım daha yeni kendime geliyorum
gece uyumadı benim bıcırık ben çok kötü grip oldum inşallah oğluma geçirmem öpemiyorum oğlumuyaa
tuğbacım milupaya ve mail yoluyla yollananlara yollayamıyordum ama gece milupaya üye oldum onlarda e posta yollamışlar bende hemen numune istediğimi belirterek geri ilettim bakalım gelir inşallah ve sabah beni kargodan aradılar açık adres aldılar ne geldi bilmiyorum bekliyorum

sorma nimet bende takıldım baya Atv ye ..ağladım resmen ya bulununca katil allah esirgesin tüm herkesi böyle durumlardan...mirmirmirmir

herkese tünaydınnn güzel anneler ve güzel minnik kuşlarrr.
dünden beri geçmişi okudum ama inanın aklımda hiçbirşey kalmadı hasta olan bebişlerimize çok ama çok geçmiş olsun diyorumm.
birde bütün arkadaşlarıma tşk ediyorumm beni unutmadıgınız için yolculugumuz çok güzel geçti minnoşumla.
ben şimdi memlekette oldugum için annem ve kardeşim sagolsunlar bana hiçbirşey yaptırmıyorlar bebişlede ilgileniyorlar çok özlemişler torunlarını.biz iyiyiz inşllah bütün herkeste iyidir canım arkadaşlarım. a.s.

damaklı yalancı emzik almıştım öğürüyo ondan da ama biberon emziği olarak hiç damaklı denemedim bi de alıştırma bardağı alayım bakalım nasıl olacak.süt sagıp bırakacagım e biberonsuz nasıl içecek bu çocuk acayip üzülüyo valla insan.neyse yerime gelen öğretmenle anlaştım allahtan da 1 ay daha çalışıp doğum iznine ayrılacak o da.mart başı mecbur başlayacagım artık hazirana kadar idare ederiz hem ek gıdalara da alışmış olur inşallah

panikatakcıım ben şimdi eti e mail attım cevap geldi en kısa zamanda ilgileniceklermiş istersen sende at şansımızı deneyelim

bende etiye atmıştım.cevap yazmışlar.böyle uygulamamız yoktur.ilginize tşk ederiz falan filan.....(len hediye göndermeseniz nie ilgileneyim sizlen die cevap yazcaktımda yüzsüzlük etmiim belkim ilerde tekrar bi kampanya yaparlar die sölemedim... sırnaşık şey ) kaydirigubbakcemile3
bioxcinden gelmedi--- gelecek ama ...umudum var :hooray:

Aslıcııım merhaba keyifler erindeymiş ne güzel. Anneciğine selam söyle bizden de buralardaysan beklerim aslı ozanege mi de merak ediyorum. öptmm
sanem katılıyorum arkadaşım sana. Bana da aynı cevap geldi ukala şeyler ne olucak. Boşver başka site yokmu numuneci

Arzucuum bu konuda hiç fikrim olmadığı için yazmamıştım. Eee niye yazdın şimdi diyosun dimii ilgilenmemiş olmamak için yazdım inşallah bir an önce alışır pes etme her gün dene bence (bak bir fikrim varmış aslında)

kezbancımm evt keyifler yerinde slmını iletirim tatlımm. bende minik kuzuları merak ediyorum inşllah bir gün görüşmek dilegiyle canım.

canım marta kadar rapor mu alacaksın hep peki.

slm kızlar henüz geriye dönük okuyamadım.canım sıkkın.elvin de kırmızı kırmızı benekler oluştu.dün sadece ağzının yanında sağ yanak kısmında vardı.bugün bi kalktı her iki ağız kenarında yanak kısmında gözünün yanında gıdısında ensesinde ellerinde bileklerinde ve bacağında irili ufaklı kırmızı benekler var nedir anlayamadım.dün bebelac sütlü muzlu kahvaltı vermiştim ondan mı acaba?fazla yemedi bir daha da vermedim ama canım çok sıkıldı.doktorundan haber bekliyorum nedir diye

selam arkadaşlar
çağanım hasta oldu benim ya(((((((( öksürüyo gece öksürükten hiç uyumadı o öksürdükçe benim cciğerim sökülüyo offfffffff. öksürüğü yetmiyomuş gibi bi de akşam giydirirken verem aşısının yeri kabuk tutmuştu o kabuk koptu ağlaya ağlaya mahvoldu yavrum yazarken bile ağlıyorum şu anda. allah kahretsin beni canını yaktım kuzumun.
biz böleyiz moraller sıfır. ben de hiç iyi deilim. düştüm burnumun üstüne burnum şişti çürük allahtan kırılmadı. aynı gün eşim arabayla kaza yapmış. bilmiyorum bir uğursuzluktur geziyor ailemin üstünde. allah beterinden korusun.
banucum merak etmişsin canım çooooook saol.seni ve nasyamı öpüyorum

canım marta kadar rapor mu alacaksın hep peki.

evet aslıcım 15 aralıktan 15 ocaga kadar ücretsiz almıştım.arada 1-2 günlük boşluklarımda mazeret izni verdiler sağolsunlar.pazartesi 5 günlük rapor yazdırdım.sonra tatil geldik şubata.okulların açıldığı gün 20 gün alacagım ondan sonra da 15 gün daha ve hakkım dolmuş oluyor.martın ortasında da işe mecburen

ay canım kıyamam ben fıstığıma
nihancım bence yediği birşeyden oluşmuştur belki dün verdiğin kahvaltı yapmış olabilir yada değişik ilk defa başka bişey verdinse ondanda olabilir üzülme canım nelere alerjisi olduğunu bunları yaşaya yaşaya öğreneceğiz

zeseze canım büyük geçmiş olsun bi de niye kendini suçluyorsun yapma böyle canımcığım arada ben de yapıyorum senin gibi ama doğru değil biliyorum hiç kuzularımıza zarar vermek ister miyiz ?anneiz biz yaaa
kezban canım yine de sağol :))

Son düzenleme:
nihan canım geçmiş olsun alerjiye benziyo anlattıkların ama üzme canım kendini inşallah tez zamanda geçecek

zezese canım çok geçmiş olsun çağan efeminde hastalığı hemen geçer gider inşallah seninde dediğin gibi nedir bu üzerinizdeki bişey oldumu zaten her aksilik üst üstte geliyor
eşinide allah korumuş

zeynepcimm nihancımm çok geçmiş olsun güzelimmm.
cyıldız arzucummm hadi bakalım hayırlısı ne kadar uzatırsak zamanı bizim için o kadar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…