2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nihancıım geçmişolsun canım yaa çok üzüldüm telaşlanma eminim gıda allerjisidir geçer hemen yeni verdiğin kahvaltı maması yapmış olabilir. Dr arayınca bizi bilgilendir olur mu öpüyorum kuzumu

zeseze geçmişolsun çağanıma canım aa cidden üzerinizde nazar var gibi ailece kötü şeyler yaşamışsınız gözü olanın gözü çıksııııııın de arkadaşım. Oğluşum da çabuk toparlar inşallah

saol arzucum. ücretsiz izni istediğimiz kadar alabilişyoruz di mi arzu ya? ben de senin gibi yapacağım 20+15 hııı bi de 30 luk heyet sonrası ücretsiz 2.5 ay kalıyo heralde 3 ay veya 6 ay diye duymuştum ücretsiz izni o nedenle soruyorum canım

kızlar hepiniz saolun canlarım ya. aynen kezban gözü olanın gözü çıksın hiç sevmem bedduayı ama hakkediyolar artık.

arzucum cnm geçmiş olsun ece'me,kilo almadı diye üzülme 400 gr almış ya,elvin de 480 gr almış bu ay.iyi olsunlar da önemli olan o kuşum.ev buldunuz mu tatlım?

aylin'cim ben de sizleri çok özledim ama fırsat bulamıyorum gelmeye,laptopta tamirde,bu akşam düzelicek galiba :)

özlemcim elvin de henüz dönmüyo sadece sırt üstü yattığında sağa sola attırıyo poposunu bi de yan dönüyo,daha tam dönmelerine var sanırım zillilerin

banucum anlamadım ben de gece kuşu walla :) neyse nazar değmesin 3 gündr 2.5-3.5 arası uyuyo

özgecim cnm maşallah beril'ime ohh yesin yoğurdunu da afiyet olsun kuzuma.cnm ben çok renkli bir oyun halısı almıştım.resmini koyarım bugün

nurcancım geçmiş olsun cnmcım,ılık bitki çayı içir eren'e iyi gelebilir boğazına cnm.ay arzu ile de ne güzel birliktesiniz ahh bizlerde yakın olabilseydik keşke..

nimetcim geçmiş olsun cnmcım

aslıcım cnmmmmmm ben de nette görünce seni hemen döndü mü dedim :) sağsalim gitmenize sevindim cnm.ne güzel değişiklik oluyor ikinize de
slmlar ailene ,ozan ege'mi de öp tocaman

zeynep'cim size de çok geçmiş olsun cnm herşey üst üste gelmiş.umarım bir an önce düzelir tatlım

kızlar hepinize tşkkrler.uyandı kuzum.kucağımda şimdi hıçkırık tuttu :) kırmızı beneklim diyorum bugün ona:) durmuyo klavyeye saldırıyo :) gelirim gene,sebzesini yediricem

nihanım çok geçmiş olsun kızıma ay kıyamam bebegim ya alerjiye benziyo evetdr dan haber alınca yaz canım.şelale canım çok geçmiş olsun ya arzunun dediği gibi suçlama kendini canım ya hepimiz yapıyoruz bunu ama yapmamak lazım çünkü onlar bize muhtaç canım olacak böyle şeyler oooo yürümeye başladığında ne kadar ağlayıp buralara yazcaz kimbilir annem diyooo canım nasıl düştün kız burnunun üstüne ay canım ya oy oda pis acıyo ya bende düşmüştüm kaydırakta ayakta kayayım diye gençlik işte burnumu kırdım.eşinede geçmiş olsun ne diyelim cana gelcene mala gelsin güzelim oku canım.bana sma danda numunemiz yok diye geldi ıyyyy aptyallar.bioxinden geldi bana bioblas dan glir herhalde bakalım daha cvp filan yokta

şelale canım çok geçmiş olsun arkadaşım,üzme kendini oluyo öyle şeyler bence çağan efeyi doktora götür canım hastalığı ilerlemesin.sen isteyerek yakmamışsındır canını kendini suçlama.
bugün bizde bi kazamızı atlattık kızımla,öğle yemeğimizi yerkenkucağımda oturuyodu elimdede çay bardağı,bardağa bi vurdu çay olduğu gibi benim üstüme döküldü.tabi nasyanın ayağınada geldi biraz yavrum korktu ağladı.neyseki önemli bişey olmadı.sana çağan efeye ve eşine çok geçmiş olsun diyorum canım.
nihan ne olmuş elvine öyle anlattıkların alerjiye benziyo ama doktora götürmekte çare var derim ben,aklıma takıldı şimdi acaba su çiçeği yada kızamık olabilirmi,bu hastalıklar ne zaman çıkıyo arkadaşlar ortaya.nihancım sanada çok geçmiş olsun diyorum arkadaşım öptüm elvini ve seni.

banucuum bişii olmadan atlatmışsınız allahtan. geçmişolsun
zeynepçim katılıyorum sana bende sevmem ama yeri gelince söyleniyo işte.
nihancım benekli ye afiyet olsun bolbol et olsun demiyceem artık olmasın bence yeter tombişliği

Son düzenleyen: Moderatör:
banucum geçmiş olsun size de cnm.onlar kucaktayken bi şi almamak gerek walla hareketli veletler :)

kezboşum yemedi sebzesini,biraz daha sulandırdım biberona koydum biraz geçsin öle denicem tekrar.m.suyu içirdim onun yerine biraz.iyice salak oldum ne yediricem nasıl olacak diye beynim bulandı walla

tuğbacım o iki bioblas ve bioxinin maillerini bana özelden yollasana cnmcım ben de bi gönderiyim

merhaba güzel ve fedakar anneler..
nihancım canım alerjidir cnım korkma.inşallah hemen geçer..haber bekliyorum senden dr ne diyecek bakalım.çok geçmiş olsun..
zeynepcim canım üzme kendini bende yanlışlıkla koparmıştım ama beril pek canı yanmadı herhalde ağlamamıştı.ama bişey olmaz.unutur çok acımamıştır..annelik çok zor canım o yüzden daha neler yaşayacağız kendini hiç suçlama allah beterinden saklasın..geçmiş olsun..
Sesi kısılmış yavrucuğun(erenin) çok geçmiş olsun nurcancım...
aslıcım ne güzel annenlerin yanındasın neler vermezdim ben de annemin yanında olmak için.ama çok uzakk...gidemiyoruz..çok öpütm sizi de
kezboşummmmmm canım görüşemiyoruz artık canım yaa.şekercim benim..özledim valla geçen aradım am telin kapalıydı galiba.belki raporu gelmiştir..
çok öptüm sizi.
benim kızım yoğurt yemeyi reddediyor daha doğrusu ne versem meme dışında kaşıkla herşeyi istemiyor.sadece biberonla aptamilin nitesini içti ama onuda öyle çok sevmedi nasıl kaşıkla ek besin verebilirim kolay yolu var mı yardım edin bana?
Şeniz:Saruboceq::sm_confused::enbuyukkk:

nihanım şakaydı tabii yarasın tombiş kuzuma. sebzeleri yoğurtsuz yemiyo benimkiler de belki elvin de sever denedin mi?

nihanım kendi sitesine giriyorum googleden yazıp adlarını anasayfalarında iletişim diyo ordan numune istiyorum diyorum canım email.kutum dılunca sildim dün akşam nasıl olsa geldi diye ama bende öyle yaptım aşkum banucum geçmiş olsun canım ben möarkete çıkıyorum oğluşumla bezimiz bitti

özgeciim uzun süre oldu sesini duymayalı.ben de özledim hakikaten. telefonumda çağrı yoktu avea dimi? diğerini kullanmıyorum pek bazen şarjı bitiyo günlerce kalıyo farketmiyorum.
canımcıım berile önce kendi sütünü versen kaşıkla yemeye alışır belki. yoğurda da 1 kaşık meyve koysan sever mi acaba. işler ne kadar zorlaştı dimi öpüyorum kızımı

Kızlarrr
Posta gazetesinde bebek resimleri diye bi köşe yapmışlar 26 sında sanırım ilk resimler basılacakmış haberiniz olsun göndereceklere şimdiden duyurulur.....
Tüm annelere ve bebeklerine nazar eden herkesin gözü çıksın .Bak nihan elvin e 9 kg 9 kg dedi nazar değdi çitlembiğe.Zayıf de zayıf yemiyo de soranlara :))))))Kaç aylık diye sorarlarsa 10 aylık de Allah ım ya neden böle bimaşallah demez insanlar yada gözleri kalır ...Allah kim biizm hakkımızda ne düşünüyrsa karşımızdakilere 10 katını versin inşallah...
Zeynep canım sıkılma sende sabah astrologun biri böyle aksilikler 1 şubata kadar olacak diyodu :)))Böle diyeyim de gülün biraz ....Napalım ya üzül üzül nereye kadar ..
Bebek yemiyo diye üzül,Kocamla ilgilenemiyom diye üzül,evi pislik götürüyo diye üzül,kıllı pasaklı karı oldum diye üzül(evin her yerine abartısız saçlarım var ya)
Takmayın kafanıza bişi..Bebişlerimiz kocalarımız annelerimiz babalarımız kardeşlerimiz akrabalarımız sağlıklı olsun tabi bizde ...Erkek tarafı için bi dilekte bulunamıcam ..Üzgünümmmlaelaelaelaelaedelikafaduldenlülülülülülü

banucumm canım geçmiş olsun güzelim aman kolay atlatmışsınız birşey olmamış.

özgecim nihancımm canlarım tşk ederim. özgecim benimkine bugün milupanın sebze çorbası brokoli patates verdim resmen ögürdü yemek yemek için kaşıgı hep itti sevmedi sanırım bazı şeyleri seviyor hüpürdete hüpürdete yiyor bazılarını yemiyor. bugünde sanki ses çıkarırkende öcü der gibi oldu tabi bilinçli degil arada anne der gibi oluyor -tatlicadiarzu-

ii akşamlar kıslarkaydirigubbakcemile3 ancak gelebildim valla bu gü ben spiral takılmaya gittim kahliliyaptırdım sonuçlar yarın çıkıcak ona göre takılıcak hiç adet olmadığım için kanda gebelik ve kan değerlerine bakılacak
kıslar ya şaka maka bide gebe çıkarmışımdelikafadulden:1shok:anaaaaam nederim yaff inş. olmasstabi ben kendimden eminimde hani olursa naniknanik
neyse sizler nasılsınız geçmişe bakamadım hasta bebnişler geçmiş olsun anneler allah sabrımızı ve dayanma gücümüzü artırsın valla nedecez en çok da uykusuzluk mirmirmirmir:Saruboceq:
ee tuğba ayşegül arzu seher kıslar nerelerdesiniz herkesi çoook öp kendinize ve bebişlerinize ii bakın bütün anneler e sevgilera.s.Şeniz

kızlar yaa benim bıcırık huy değiştirmeye başladı hep başında onunla konuşcan istiyor kucaktan inmek istemiyor vede sanırım çok yaramaz olucak herşeyi karıştırmak istiyor

dün yengem geldi 10 aylık oğlu var yürümeye başlamış heryere saldırıyor bazen düşüyor ağlıyor yazık yengem 5 dakika oturamadı hep peşinde gezdi 5 ay sonraki halim geldi bi an gözümün önüne daha şimdiden çok meraklı ve yaramaz ilersini düşünemiyorum bile galiba ben çok koşturucam:dance:

kızlar drdan haber geldi.alerji demiş.zirtec diye bir şurup sölemiş,günde bir kere kilosunun yarısı kadar damla olarak vericekmişim.yeni kahvaltıya başladığı için olabilirmiş yada yeni alınan giydiği bir kıyafetten.kadifemsi alt almıştım o var ayağında yeni ama ondan zannetmiyorum çünkü 3 gündür falan giyiyo,dün işte muzlu kahvaltısını verdim ondan diye düşünüyorum.o mamayı vermiyorum,yeni alıp giydirdiğim altını da çıkardım.hangisi yaptıysa geçsin işte.daha da çoğaldı sabahtan beri.gıdısı iyice büyük büyük beneklendi.tek bacak arasında vardı şimdi öteki bacağı ve poposunda ayak bileklerinde el ve parmaklarında da var.babası gelirken şurubu alırsa başlıcam bakalım.

kezbancım sebze püresini biraz daha sulandırıp biberonla verdim 120ml kadar içti cnm.yoğurdu bir şeyle karıştırıp verince içmiyor.sabahta yani bizim için öğlen :) dünki muzlu mama alerji yapmıştır diye cici bebeyi normal devam maması ile ezip içine bir çay kaşığı pekmez koydum onu yemişti.bir süre böyle vericem öteki kahvaltı mamalarından vermicem.bakalım geçicek mi çıkanlar

özlemcim cnm walla herşeyden değiyor bu çocuklara anlamadım.dün akşam da biraz dolaşmaya çıkardık,film falan aldığımız bi dükkan var oraya uğradık sahibi çocukları çok seviyor maşallahta dedi ama ne biliyim bebeklerin yıldızları düşük ya ondan herhalde

sefacım hoşgeldin cnmcım

nimet bizimkilerde ayaklanınca biz de oturmayacağız cnm şimdi de öyleyiz ama o zaman hiç yer görmicez :) 4.aydan sonra hepsinde olan şey cnm huyları değişiyor hepimizin ki hareketlendi kucakçı oyuncu oldu ee dillendiler de konuşulmasını istiyorlar kendileriyle veletlerin hepsi,oyy yerim ben hepsini :)

tuğbacım taam cnm dediğin gibi bakarım ben de..

nurcancım aradığın için teşekkür ederim tatlım,çok saol,öpüyorum kocaman sizi,sesini duymak çok iyi geldi :)

kızlar dermokile mail atmıştım.yoğunluk talebi ile kargo alıcıya aitmiş.ne kadar olduğunu sordum.fazla deilse isticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…