2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aslıcım bebelac kavanoz sebzeleri var.elvin onlardan yiyo sen de bi dene bi de bebelac karışık sebze çorbasını aldım dün kutu,onu da biberonla veriyorum kaşıkla yemezse cnm.milupanın sebzelerini denemedim hiç sadece sütlaç yiyo milupadan

kızlar bebelac numune gönderimi bitti diye mail atmıştı.ben de lütfen olunca yollayın demiştim.mail gelmiş bebelac cep bebe servisine üyemisiniz diye bi de elvin'in bilgilerini istemişler.ben de üyeyim diye cevap verdim.en kısa sürede numune gönderilecektir diye mail gelmiş.bilginiz olsunnnn :)

merhaba kızlar...
sonunda ben evime gelebildim. 4 gündür annemlerde kalıyordum evimi ve kocamı nasıl özlemişim anlatamam. insanın evi gibisi yok...
Kendimizden haberler veriyim.SONUNDA BENDE SPİRAL TAKTIRDIM.kızlar hiç korkulcak bişi yok. herkese tavsiye ederim.çok basit takıldı(üstelik rahmimin çok dar olmasına rağmen) Berencim Canım Kızım da çok iyi teyzeleri.Gitmişken kızımıda kontrole götürdüm 8.5 kilo olmuş.boyuda 69 cm :))) Bizden haberler böyle işte...
Şimdi yazılanları okuyamadım Beren Hnmdan fırsat bulursam hepinizin yazdıklarını okuyacam. Öpüyorum sizleri a.s.

cep bebeye üye olanlara gönderiyorlarmış,üyelik ücretsiz kızlar ara ara bilgi mesajı geliyor bebelac'tan

havvacım cnm maşallah beren'ime ne güzel büyümüş Allah nazarlardan saklasın.sana da hayırlı olsun kuşum sağlıkla kullan sen de ..sen de rahat rahat kocacığınla ohh :)) hahayyttt!!! darısı başımıza biz ne zaman göreceğiz bakalım o günleri kendi evimiz olmayınca

kızlar ben de bu gün bebelaca tekrardan msj göndermiştim numunelerle ilgili onlar da cep mesaja üye olup olmadığımı sormuşlar ve telefon numaramı istemişler yazdım ben de bakalım gelecek mi numuneler

selam kızlar
oğluşum grip olduu miniğim burnu akıyoo ahh abisi ahh ondan geçtii ne edecm ben ya okuldan getiriyo durmadan hasta oluyolar (
sefacımm kuşumm ancak girebildim geçmiş bile zorla okudumm
nihan canım benimde oğluma yeni yıkanmamış hiçbişey giydirmiyoruz kızarıyo yayılıyo bütün vücuduna yayılıyo ama bizimm..geçmiş olsun kuşunaa
nurcan benimde oğlanın sesi kısıldı 2 gün önce bugün salya sümük inş o da kapmamıştır şifayı
havva maşallah kuzuna Allah nazardan esirgesin hepsinii
dipnot:) nihaan canımm kocana az ilgi göster kız bende ailemle yaşadım bi ara bilirim yaşadıklarını çok zor ama dikkat et kuşummm.dışarısı evli erkek avcılarıyla doluu ( çok öptüm canımm
kızlarr bu günlük bu kadar yarın bakarım artıkk bash bashh

selam güzel annişler bebişler nasıl artık tam ısırmalık oldular ben bugun kaanı ısırdım:))))ağladı yavrum biras ama napıyım dişlerimi sıkmaktan dişlerim sallanmaya başladı valla:)
nihancım ne oldu elvinime öylecanım benim çok geçmiş olsun.şelale ahh canım çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış demek çağan efeme de ii bak annesi ıhlamur ver istersen biras öpüyorum tosunumu
aslıcım ohhh memleketinin tadını çıkar canım.havva kıss h.geldin özledim seni çokkkk sppralinde hayırlı olsunayşegül canım çok geçmiş olsun bebişine ayy valla kızlar geçmişi fazla okuyamadım aklımda kalanlar bunlar gözden kaçırdığım hasta bebişler varsa allah hepsine şifa versin öpüyorum hepinizi bizde oğluşumla yarın dr.teyzesine gidicez bakalım genel durumu nasılmış paşamın

slm kızlar

bugün çok yoğundum kardeşim geldi Marmaris'ten Eylül'e baktı biraz bende bu arada iş yaptım hazırlık falan misafirim gelcek birazdan cokacimcoookcokacimcoook

Nihan cnm geçmiş olsun kesin kahvaltıdan olmuştur. eylül'e ilk armut verdiğimde aynısı olmuştu ama 3 saat sonra falan geçti. he bu arada Nihan verdiğim numarayı aradınmı Özlem aramış başka biyer çıkmış acaba benmi yanlış verdim poşetide attım çöpe sen ulaştıysan bilgi ver bana .

havva'cım demek spiral taktırdın korkulacak bişey yok demene çok sevindim bende korkudan gidemiyordum taktırim bende bari olmıcak böyle ikincisine davetiye çıkarmayalım :CüvCüv::CüvCüv:

ayşegül'cüm sanada çok geçmiş olsun tatlım. büyük çocuk olunca okuldan gelme olasılığı çok yüksek işin zor walla cnm. kötü hastalık olmasında

Nurcan 'cım sağol cnm çok merak ettim Ceyda'yı demek evde annesine gitseydi ordan da girerdi ceydoşşşşş çabuk gel kıssssssss kaydirigubbakcemile5

kıslar çok geçmişi okuyamadım hastalar varsa acil şifalar diliyorum hepünüüüüzüüü öpüyorummmm :a015::a015:

ben geldim okuyamadım bile bişeler yapıp atıştrıcaz kızlar babystar 54 lü 2 adet ıslak mendil hediye 72 li ıslak havlular 11 ytl migrosta 2 tane aldık baya karlı çıkıyormuşuz kızlara söyle dedi kocişim öptüm by

slmmmmmmmm kızlar sonunda giriş yapabildim :)))) kıs bunlar büyüdükçe vaktimde daralıyo anam .. netcem ben yhaaa :)))
kızlar formu okuyamadım ama kızların ön sayfalarda yazdıogını gördüm ...
nihancıgım kuşuma geçmiş olsun yigenime dikkjat et yoqsa benim veletlerle döfeerrik seni :)))
şaka şaka:)))
kıssssssssssss hawwwwaaaaa maşallal berilime :) kıss nettin sen sonunda taktırdınmı acımıyoo dimi kııı bu ödleklere anlatamıyok :)))) hayırlı ossun kııı :)) nihancıgımın dedigi gibi aertık ohhh vur patlasın çal oynasın :)))))) :roflol: kıss ne fenayız :)))
öpüyorum meleklerimi vee canım ark. grşrz canlarım:)

ayşegülcüm geçmiş olsun miniğime hemen iyileşir inş.ben de elvin'e aldığım şeyleri yıkamadan giydirmiyorum cnm.ama neden oldu bilmiyorum ya o yeni aldığım kahvaltıdan yada kadifemsi alttan.mamayı vermiyorum,altı da değiştirdim.penye giydirdim her zman ki gibi.teyzesi şurubunu almış,getirsin başlıcam.

aylincim saol cnm.kaan'ı benim için de ısır,ben elvin'i ısırmıyorum yiyorum resmen :)

öznurcum gözünaydın cnm kardeşine slmlar.verdiğin numarayı aramadım tatlım.netten bulmaya çalışıcam adresi.

tuğbişim ben de yazdıklarına ekliyim cnm ben de migrosun kitapçığını almıştım geçen gün babystar ikiz paket+2li ıslah mendil 11.50 lira, dalin 2+1 72li ıslak mendil 7.90 lira ve hasta olanlar için :) molped ultra 4lü paket +20li günlük ped 6.25 lira şekerler.aptamil kullananlar aptamil2 devam maması ve aptamil3 devam sütü 16.50 lira 350 gr. ,aptamil milumil3devam sütü 24.90 lira 600 gr.

sehercim saol kuşum benim,erkeklerimi öp benim için 3ünü de,ben kaçtım kızlar elvin uyandı mızmızlanıyo sanırım kaşıntısı da var huzursuz..öptüm sizleri ve minikleri

ana kıss hemen kedicik kurulmuş baksana ilk o deniyo acaba tehlikeli bişimi die ::))))) rahat gelmiş baksana kurulmuş hemen :))))

güle güle kullansın kuşum güsel güsel oynasın yavrum oyuncakalrıylaa uşşş yerim ben onuu yhaa:)))

ben geldim ama yaprak dök.seyrediyorum galiba herkeste öyle dimi kızlar bi nerde vardı şimdi nerde ay aklıma takıldı markette aklıma geldi hemşerim nerdesin kız taşındınmı acep bu taraflara

ben de diziyi izliyorum ama bakmadan edemedim foruma
şimdi bişey sorcam gülceksiniz
ben bu ek gıdaları ne zaman verecegimi bilemiyorum daha doğrusu ayarlayamıyorum çünkü benimki sık sık emiyo tam bişey hazırlayayım diyorum durmuyo kafasını dayıyo göğsüme ağzını balık gibi açıp emmeye başlıyo verme de göreyim :))) e sonra da doymuş oluyo tabi
hadi sabahları erken emiyo meyva suyunu 10 gibi veriyorum sebze çorbASINA daha başlamadım yarın kısmetse öğleden sonra da yoğurt veriyom 3 civarı ama mırıldanarak zar zor yiyo arkasından hemen emmek istiyor.tecrübeli arkadaşlar bana bi anlatın şu meseleyi yaaa
şimdi ben emzirdikten 2 saat sonra ek gıdaları versem olur sanırım değil mi?sadece emzirmek büyük rahatlıkmış valla:))

bende geldimm diziyi bitirdim ogluşumu uyuttum zorlaa uykusu var ama uykuya dalamadı bir türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…