2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler arkadaşlar
mesajlar okudum maşallah sayfamız çok kalabalık oku oku bitmiyoo:):)
arzucum ecenas a geçmiş olsun canım..üzme kendini
zeynep sizede büyük geçmiş olsun nazar değmiştir çok kötü bişey bu nazar..çağanı öp benim için
nihan canım sizede geçmiş olsun canım...evlnin oyun halısı çok güzel ne kadar ve nerden aldın..kedi sizin evin kedisi ayy ben korkarımm..elimd eolmayan bi kedi korkusu var kızlarrr:1ninca:
havva maşallahh kızına güzle kilo almışş.
bende yemekteyizi izledimmkaydirigubbakcemile3
kızlar oğlum dündne berii kendini söyle bi sıkıyıı ellerini yumuyo iyice geriliyoo.nesi var acabaa..bide elam püresi yemiyor oğlum cam rendede rendeliyorum yutamıyor boğazında kalıyoo..fisfisfis
arzu,seher,ayşegül,aylin,aslı,oznur,tuğba,nurcan,banu,kezban,özlem sizler nasılsınız öptüm hepinizi ve bebişlerinizi..a.s.

bende ertuğa pusette mama yediriyorum ay uyusada bende kafa DİNLESEM AY beim kociş bi yattı dışardan geldikten sonra daha kalkmadı ay erkek olmak varmış be ertuğ uyuyacakta bende yatcam ooooo.sagol kübracım idare ediyoruz ertuğda yiyemiyo hep takılıyo babannesi king in katı meyve sıkıcanı almış ben alıcaktım sagolsun onunla yapıyorum şimdi yiyo gerçi biberonda içiyo ama takılmıyo herhalde kavonoz mamalarındanda alıyorum evde yapamıcam şeyleri mesala ananaslı var şeftalili vb.nimet ne dizisi kız o saatte

sorma tuğbacım CNBC-e de bi filmim var neredeyse 2 senedir kaçırmadan izliyorum normalde akşam 9 da ama eşim alt yazılı olduğu için izletmiyor bende gece tekrarını izliyorum biraz acayip

kızım erkekler öle benimkinin valla dünyadan haberi yok kimbilir kaçıncı uykusunda ne rüyalar görüyo

bende altyazılı izlerim hayatta dublaj flm kimse izletemez bana flmlerin içine ediyolar ya.kübracım ertuğda kaşıkla yemiyo anam allıyorum pulluyorum öyle yediriyorum nasılmı herhangi bir meyve suyuna elma havuç veya armut 75ml kaonozun yarısınıda koyuyorum içine 1 veya 2 adet herobabynin muzlu ballı bebebisk.var ondan ozaman yiyo yoğurduda öyle bikaşık pekmez koyuyorum sulandırıyorum 2 bisküvi öyle yiyo yoksa kaşıkla bir milupanın sütlacını yiyo aldım bakalımbuğün yine yicekmi ay yeme konusunu sorma canım çıkıyo 2 gecedirde 200 ml yiyo maşallah hooop 50 ml geri kusuyo bide bugün 6 defa kaka yaptı ya yumurtanın yarısı kadar 2 defa tümü kadar 4 defa bana çok gelmedi o yüzden aramadım dr u çokmu ya kızlar

benimkide yemiyo ya kaşıkla çok istiyorum yesin ama yok
kakası bana görede çok değil yedikleri için normal ama sen çocuğunu daha iyi tanırsın herzaman nasıl yaptığını daha iyi bilirsin olan dışı bi durumsa senin için doktoruna bi danış istersen daha en azından rahat olursun

nimetcim herzaman dolu dolu yapardı bu sefer katıydı az az yaptı olagan dışı bişe olmadığı için aramadım bence çok normal ama ne bilim yinede sorayım dedim kız neymiş merak ettim başlamadı aha başlıyo neymiş bakayım

evet bazen öle benimkide yapıyor hepsini boşaltamadığı için sert ve az az çıkarıyor film başladı ben kaçar ii geceler öptüm seni ısırdım ertuğ u

sagol canım ertuğu yatırdım öptüm kız ısıramam ay kıyamam teyzesi daha bende boncuğumu çok öptüüümadı ne dizinin kaçırdım adını galiba sen yazsana eray baktrayım hoşuna giderse indirir izleriz her bölümü ayrımı yoksa birbirinimi takip ediyo korku flm manyağıyım ben ya eşimde öyle diziolarak super naturel var lost, dekstır bunları izliyorz süperler ya

hadi bende yattım hepinize iyigeceler gerçi gece bitiyo artık boşyere sevinmeyin ilk günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın bendeeeeeeeeeeeeeeeeen günayddddddııııııııııııııııııııııııın hepinizi çokkkkkk öptüüüüüüüm yazan sitenin bekcisi, okuyanlar sitenin sakinleri:)

slm kızlar gnydnnnnnnn ilk gnydn benden olacak diye sevinmştim ama site bekçimiz kapmış gene :) elvin 8de uyandı mama için onu yedirdim yatmadım biraz pc keyfi yapıyım diye :)
diğer topiclere göz atıcam,maillerime bakıcam çok birikmiş.öpüyorum hepinizi
bu arada kübracım cnm nerelerdesin özledim yahuu?ömer efe'm mızmızlık mı yapıyo yemeklerde?

arzucum cnm emzirdikten 2 saat sonra vermen normal cnm.acıkıyorsa o vakitlerde denemen yedirmen iyi olur alışır zamanla cnm

bu gece doğdu dürüst uyuyamadım..gece 3 te telefon geldi burda görev yapan tanıdığımız insanlar gece kaza yapmışlar hem de çok kötü bir kaza hepsi hayatlarını kaybetti.allah rahmet eylesin..çok üzgünüm..eşleri ve küçük çocukları var.ateş dün gece onların evine düştü..bugün tören olacak..allah kalanlarına sabır versin demekten başka çarem yok.allah hepimizin evlatlarına analı babalı büyümeyi nasip etsin...ne kadar anlamlı geldi bugün o söz bana:)))sabah sabah çok iç kararttım ama inanın paylaşamadan duramadım...

günaydınnnnnnnnnnn naber kızlarr 3, günayın benden olduu keşke kalkar kalkmaz yassaydım :)))))
gece kaynatmışınız gene ben valla 11 dee hemen çocukları uyutmaya bakıom ve yatagın yolunu gözlüyorum :))))
özgeciigim canım başiniz sagolsun allahım ailelerine büüyk sabır versin inş... çok üzücü bi durum yhaa...
yhaa bende rüyamda NURCANI gördüm :)))))) valla niirden girdiyse rüyama :)))) valla erenden hariç 2 çocugu daha vardıı :)))) ama küçük küçük biri 1,5 yaşinda biri2,5 yaşinda:)))) maşallah nurcana :))))) peş peşe:)))) :roflol:
öpüyorum kızlarr sizi end ebi evi toplimde annemlere gidicem şöle az bi dolaşam :))) nasıl gidicem derseniz :))))) valla çolugu çocugu sırtlancanm :))

günaydın kızlarrr.
özgecim allah rahmet eylesin.yakınlarınada sabırlık versinn..
Nihan elvinimde mi alerji oldu.her 5 çocuktan birinde oluyomuşş.çok zor arkadaşım.verdikleri damla çok ii.ben şurup kullanıyorum erenee.geçmiş olsun
havvacım bende taktırcam spiral regl olmadan takılıyo sanırım.dr duymuştum.
Tubiş ertuğ nasıl..
Kızlar bu arada ecenas sonunda taşınıyoo.taşınınca uzun bi süre giremeyebilirim dedi.cnm arkadaşım çok sevindim ev bulmanıza..
Ceydaa nerdesinnnnn acayip merak ediyorum senii..
Hava süper yine oğlumla gezicez bugün..herkese güzel bi gün diliyorumm
hepinizi ve kuzucuklarınızıı öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…