2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydıııın cnm arkadaşlarım
özgeciim çok kötü oldum allah geride kalanlara ömür versin, çok zor bişi evlatlarımızla uzun yıllar yaşamayı nasip etsin inş.
nihancıım her gün yazıları okurken uykularımız düzeldi demeni bekliyorum inşallah artık düzene girer canımcıım
sedef ciim sağolsun dün bana hipp in mail adresini yollamış hemen yazdım bakalım gelecek mi?
biz meyvemizi yiyelim dönerim öptmmmmm

kızlar bişii sorucaam sizce bebeklere kereviz verilir mi? ben hiç sevmem ama babamız almış haşlasam mı diyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar sabah sabah döktürmüşsünüz valla
özgecin üzüldüm valla allah rahmet eylesin kalanlara da sabırlar versin içim cız etti okuyunca yazını
kezban bana da hippin adresini gönderebilir misin?

gnydn yeni gelen kıslarr :)
nurcancım cnm biraz hafiflemiş sanki bugün,dün şurubu verdim akşam teyzesi almış geldi.inşallah çabuk geçecek yavrumun alerjisi.sol gözü tamamen altından itibaren kocaman kıpkırmızı alerjiydi dün,devamlı eli gözündeydi kaşınıyordu herhalde.inşallah geçiyor galiba
seher kız aman görme rüyanda bi de çıkarsa :) nurcan kocişini zor görüyo nerde yapcak ayol 2 tane daha :)
kezboşum inş dediğin gibi bi gün uykularımız düzeldi diye mutlu bir haber vericem ben de o günü bekliyorum cnm.sedef sana hipp ten bi kişinin mailini mi verdi.eğer öle ise ben bi başka siteden bulmuştum onu.ben elvin'E sebze yaptığımda kereviz koyuyorum çok az bi şi canım,vereblirsin
arzucum istersen sana o direk maili veriyim cnm,ben yollamıştım.göndereceklerini söylemişti o kişi

sefa gnydn kuzum sana da

evet nihan sedefin verdiği bir kişi ismi galiba aynı şeyden bahsediyoruz. gece yazdım henüz cevap yok ama herkez bizim gibi erkenci değil ya beklemedeyim. arzucum özeline yazdım
bu gün kereviz patates vereyim ozaman tabi yoğurtlu. ayyy evlerimiz yakın olsa da şu sebzeleri palaşsak ne güzel olur her gün birimiz yapardık bebişlerde değişik yemekler yerdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
nihancıgım canım valla bend ebilmiom kııı nerden geldiyse ryama :))) demekki nurcancıgımda çok özledi kocişini bana malum oldu :)))))
kezbancıgım canım kereviz bence yap yhaa nolcakkki bişi olmas sanırım ben bile alcam çorbasını yapıcam çocuklara brokoli felan onları veriomda kerevizede başlıcam .. :)))) ama buğra yemioo yhaa sebzeyii tatlı olan herşeyii yiyo ama tatsızları yemioo şekermi koysam yemeklerine napsam :)))
nihan dünde benim küçk kaynım var 6 yaşinda oo kötü olmuştuu böle kıp kırmızı olduyduu bide yüzünün ve gövdesinin bazı kızımlarında büyük daire şeklinde kabarmalar olduu... eşim gelince götürdüler hastaneyede yediig bişi dokunmuşş igne yapmışlarr :)) berkayda gitti onlarlaa oda igneden çok korkar hadi sıra sende demiş babasıı aglmaaya başlamış banane diye:)))

cevap veriyor hemen cnm o kişi ilgili biri de,gönderiyorlarmış.ben adınızı daha önce türkiyeye gelmeden önce duymuştum denemek istiyorum başka markaları denedim beğenmedi bebeğim falan dedim.gerçekten de duymuştum iyi diye.o kişi de yolarız demişti.
ben ne sorcam.dermokile mail atmıştım,kargo ücreti alıcıya ait kabul edersem yollıcaklar,kabul ediyim mi sizce?

aynen elvin de tüm vücudu öle oldu cnm.bu sabah kalkınca baktım sanki hafiflemiş suratı biraz.uyansın diğer taraflarına da bakıcam.size de geçmiş olsun cnm a.s.

sagol canım bizimki atlatmış igney, yiyince popoya :)))
çerz çikolata felan iyiyolar bakkala gidiyolar tabi ne aldıklarını bilmiolar bunlarr kesin ondan olmuştur bziimkininkide ... para buldum mu direk bakkala...

seherciim bende bu hafta prasa ve kereviz deniceem bakalım nasıl olacak sevecekler mi? dr asormuorum artık çoğu şeyi.
nihancıım temmuzlarda okudum dermokil den numune alanlar var saç dökülmeleri için minik şampuanlar filan varmı. kargo ücreti de 2 yada 3 ytl imiş.

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum ve meleklerimi kokluyorum ... hepiniz kendinize i bakın :)

hoşçakal seherciim vallahi iyicesaret 3 taneyle gezmeye gitmek ben cesaret edemiyorum. size güzel gezmeleeeeeer

hepinize günaydın kızlar özgecim öncelikle başınız sağ olsun insanın basına ummadığı anda neler geliyo allah kazalardan balalardan korusun inşallah.
sehercim sanada iyi gezmeler.dün bende annmlere gittim valla başka bi eve girmek bile insanı kendine getiriyo.
nihancım az önce msnden konustuk ama elvinin alerji olduğunu bilmiyodum geçmiş olsuın canım.
hepinizi öptüm kızlar
bu arada tuğbacım dediğin gibi ıhlamura limon sıktım bi kaç damla kızıma içirdim sanırım o çok iyi geldi teşekkürler bana kalsa limon sıkmayacaktım ekşi olursa içemez diye ama güzel içti sağol tekrar

aynen öle valla kızlarr kezban valla yolda halimi görsen gülersin :))) ilkkes çıkıcam tek ama çok sıkıldım gitcem az anneme dlaşcam yakınız saten ..
evi toplim ama önce :)))

mehtapcım saol cnm benim :)
kezboşum 3-7 arası tutar demişler maillerinde kabul etsem mi ki saç dökülmem de çok acaba gönderdikleri azcık mı ki?

kızlar bende bişey sorucam dün kızama yarım elma yarım armut yarım mandalina suyu çok bi kaşık kadarda muz rendeledim acaba çok mu karıştırdım ağır gelirmiki

mehtapcım saol cnm benim :)
kezboşum 3-7 arası tutar demişler maillerinde kabul etsem mi ki saç dökülmem de çok acaba gönderdikleri azcık mı ki?

belkide çok gönderirler bence kabul et hem denemiş olursun dışarıdan alsan denemek için belki iyi gelmeyecek kullanamayacaksın boşa gidecek
bu arada bu meyvelere bi çay kaşığı pekmezde koyuyorum ben ağır gelirmi bilmiyorum çok mu karıştırdım acaba

nihancıım tek kullanımlık bile olsa ürünler denemiş olursun. belki çok işine yarar mehtap ın dediği gibi dışarıdan alsan pahalı ürünler bunlar test etmek için al bence
mehtapcıım en fazla 3 çeşit karıştırıyorum ama ben muz eklersen pekmez ekleme derim muz da tatlı pekmezde.afiyet olsun kuzuşunaaa

benim kız ne kadar tatlı olusa o kadar güzel yiyorda ondan koymustum ama pekmezi başka şeyle vereyim en fazla 3 çeşit yapayım bidaha bende teşekkürler kezbancım.bi kere yaptım zaten bu kadar çok meyve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…