2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun canlarım.allah eşlerine çocuklarına sabır versin..
nihancım alerjisi geçiyor gibi mi elvinin?inşallah sadece kahvaltıdaki bisküviden olmuştur bir daha kullanmassın olur biter..
sehercim iyi gezmeler canım..
mehtapcım geçmiş olsun boğazı mı ağrıyor?
kezbancım sağol canım.bana da şu yemek listelerinizi versenize burda adam gibi dr yok en azından öğünlerini ayarlarım ben de 6.aydan sonra..şimdilik sadece yoğurt bazende sebze haşlayıp püre yap ver dedi..günde bir öğün yap dedi..

MEHTAPCIM çok karıştırma cnm elma ve armut yeter ilk etapta pekmezde koyunca çok yüklenmiş olursun cnm

ben grip olunca kızımada bulaştırmıstım özge teyzesi şimdi iyiyiz biraz burun tıkanıklığımız var.
tamam nihancım bidaha bu kadar çok karıştımayayım ya benim kızda ekşi diye elma armutu tek yemiyorki o kadarda pazarda seçiyorum en tatlılarını yinede ekşi geliyor hanımefendiye

ÖZGECİM cnm muzlu kahvaltısını almıştım elvin'in ondan oldu sanırım bir daha vermiyorum zaten. dün kahvaltı olarak mamasına bisküvi ve pekmez koydum kaşıkla yedi bitirdi zillim.bi ara çıkıp tuzsuz peynir alıcam ee artık kahvaltıya başladık teyzeleri :)
alerjisinde yayılma var olmayan yerlerinde de oluşmuş ama olan yerlerde de kızmızılık soluyor gibi geçiyor herhalde

elvin de ekşi olunca içmiyor cnm genelde elma ekşileştiriyor ben de armutu biraz daha fazla sıkıyorum.ama mandalina tatlılaştrıyosa ondan da koy içsin zilli :)

herkese mrh nasılsınız kızlar yeni yazma fırsatı buldum bugün işler biraz yoğun.
nihancım tekrar geçmiş olsun canım elvnimize.öpüyorum tombiş yanaklarından.
özgecim başınız sağolsun canım sabah haberlerde bir trafik kazası vardı sizin oralarda sanırım astsubay ve subaylar şehit olmuş onlar geldi aklıma o haberle bir ilgisi yok demi canım.allahım ailesine sabır versin.
seher oh ne güzel gez bakalım 3 çocukla birini bi kucağına birini bi kucağına büyük olanıda sırtına al bariiiii:)))) ay seni öyle düşünemiyorum.öptüm senin 3 ü biraradalarını.
ya kızlar benim bu ek gıdalara çok kafam takılıyo ben akşama kadar işte olduğumdan dolayı öyle sebze pişirmeye meyve sıkmaya pek vaktim olmuyo zaten beni emiyo eve emzirmeye gidiyorum,bazende mama veriyorum günde 1 defa.sizce yanlışmı yapıyorum.offffff bu yüzden çalışmak istemiyorummm vallla.
neyse kızlar hepinizi öpüyorum k.i.b.güzel günler hepimizin olsun.

dermokilden geldi bana karo 3ytl verdim 5adet şampuan 5adet de yüz maskesi vardı

tünaydınn
nihancım ömer efe herşeyi yiyor ama elma püresini yemiyor yutamıyor boğazında kalıyo..cam rendede rendeliyorum..elvin nasıll öptüm onu tombiş yanaklarındannn
özgecim canım Allah rahmet eylesin çok üzücü
sefa kıss sen nerelerdesin görünmüyodun bi kaç gündür...

saol özlemcim istedim bende :)
demin kapı çaldı ixoradan geldi numune 4 lira ödedim.ankaradan geliyo.5 tane bayan 3 tane erkek parfüm numunesi minik şişeler 4 tane de salyangoz kremi yollamışlar :)

güle güle kullan canım
ben dermokili 3defadır şampuanını kullanıorum tek poşet bi duş için yetiyor saçım kısa 3kere yıkadım tek duşta..maskeyi deneyemedim kerem korkar diye eşim evdeyken deneyim diyorum unutuyorum hep ....saçım acayip dökülmeye devam ediyor halının üstü hep saç oluo krem rengi bide halı eşim bide bana bakıo ne pis oldu bu hatun diodur eminim napıyım ya topla topla bitiremiom

ÖZLEMCİM benim saçlarda heryerde tutam tutam gidiyor bakalım denicem iyi gelirse ben de alıcam dışarıdan iyi gelen ürünü.

kübracım cnm milupanın meyve püreleri var furuppa mı ne ondan dene cnm ben de alıcam bi ara.bebelac kavanoz meyve püreleri de var ondan da deneyebilirsin.elvine onun kayısı armutunu veriyorum ben

sizin muhabbetinize bayılıyorum herkes birbirini tanıyor ben süpriz ağustos annesi olduğum için sizlerle geç tanıştım o yüzden ekim anneleriyle sohbet edioz genelde sizleri de takip ediyorum bebeklerimiz aynı olduğu için hatta arzu ve nurcanla aynı şehirdeyiz
geçen oğlum 350gr almış diye ek gıdaya başlamıştık 24gün falan oldu dün dr a gittik gitme sebebimiz bezinde pembemsilik görmüştüm 2gün önce kan karıştı idrarına diye korktum tahlil yapıldı korkulcak bişey yokmuş arada sırada olurmuş bebeklerde yediklerinden de olabilirmiş.kilomuz 7190gr olmuş boyumuz 66cm iyimi teyzeleri?(24gün önce 6800gr 64cm idi) ek gıdanın faydası oldu sanırım
bide gözümüz çapaklanıodu göz doktoruna gittik masaj ve damla söyledi geçmezse 1-1.5 ay içinde ufak bi operasyonla açarız dedi günde 7-8kez 7şer defa yapcakmışım kulak çubuğu ile göz pınarının altına dün başladım yapmaya bugün yok çapak çok şükür geçer inş da ameliyata gerek kalmaz :Saruboceq:

kızlar ixoradan gelen pakette anahtarlık çıkmıştı ben de elvine verdim oynasın diye.yatağımı toplamaya içeri gittim bi geldim ki kıh kıh yapıyo anahtarlıgın tutacak kısmı demir olan kısmı ağzında çekemiyoda dili dönmüyo kalmış öle biraz daha geç gelsem nolurdu düşünemiyorum ödüm patladı.aman anahtarlık falan renklidir oynar diye vermeyin şekerler

özlemcim geçmiş olsun kuzuna :) aramıza da iyi ki katıldın.bazılarımız neredeyse 1 senedir konuşuyoruz cnm o yüzden genelde tanıyoruz.artık sen de bizimlesin :) erken mi geldi seninki de? maşallah yavruma sağlıkla büyüsün :)kilosu gelişimi iyi maşallah

banucum evet o olay trafik kazası..6 ölü var..hepsi bu bölgeden tanıdığımız insanlar..çok üzgünüm bugün..
nihancım geçmiş olsun aman canım dikkat ben oyuncaklarından bile bazen korkuyorum.gözüne sokacak diye.:))yaramaz bunlar..
herkese teşekkür ederim.zor canların böyle birden ölüm..allah uzun sağlıklı ömürler versin..
ben de berili biraz dışarı çıkaracağım hava çok güzel hem moral olur..öptüm sizleri..
tüm hasta bebişlere geçmiş olsun...

özgecm başınız sagolsun allahım geride kalanlara sabır versin gerçekten o söz çok öemli ben düşünemiyorum aklıma geliyo bazen çıldırıyorum allahım kimseyi ayırmasın.elvinim canım kızım inş.biran önce atlatırsın prensesim.önemli degil mehtapcım ne güzel iyileşmiş kuşum maşşalllah.özlemcim çok geçmiş olsun canım inş.gerek klamaz canım kızlar ertuğ uyudu ben temizlik yapcam erayda evdeyken bişelerin yerini degiştirelim aynı şey bunaltıyo beni öptüm kocaman bütün arkadaşlarımı tek tek sayamıcam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

kübracım cnm milupanın meyve püreleri var furuppa mı ne ondan dene cnm ben de alıcam bi ara.bebelac kavanoz meyve püreleri de var ondan da deneyebilirsin.elvine onun kayısı armutunu veriyorum ben

canım hero baby kavanoz mamsını verdim pek beğenemdi..bide bebelac alayım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…