2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydın kızlar
özge başınız sağılsun allah geride kalanlara uzun ömürler versin
özlem sizede geçmiş olsun geçicek inşallah gözü bebeğinin
nihancım sizde ucuz atlatmışsınız vallahi tam zamanında görmüşsün elvinimi allah korumuş hepte korusun bütün bebişlerimizi

ay çok geçmiş olsun Nihancım. Bu bebişler var ya yanlız bırakılmaya gelmiyor valla, bir anda tam sorunun ortasında oluveriyorlar. Aman DİKKAT edellim..

koly gelsin tuğbacım gece filmi izledinmi seninde şansına geceki bölüm çok kötüydü her hafta ayrı bi konu yani ruh işleniyor genelde gerilimli bazende ürkütücü oluyor
GHOST WHISPERER filmin ismi

saolun kızlar tüm kuzularımızı korusun Allah,eksik etmesin bizden.
yaa tek başıma çıkarmaya korkuyorum elvin'i babamız sabah arabasını indirdi işe giderken asansör yok apartmanda ama çıkarsam mı diye düşünüyorum

nimet o diziyi ben de seviyorum her gece mi var cnm?ama babamız salonda uyuduğu için tv kapalı oluyor

canım hero baby kavanoz mamsını verdim pek beğenemdi..bide bebelac alayım:1hug:

cnm hero babyi ben denemedim.numune gelen var onu denicem.kayısı ananas var milupa demin yanlış yazmışım onu veriyorum yada elma armut.kayısılı olanı daha çok seviyo.heroyu da denicem yarın bakalım nasıl bulacak bizim zilli :) meyve püresi ve yoğurdu dönüşümlü veriyorum.2 gündür m.püresi yiyordu bugün yoğurt vericem.püreyi tek seferde bitirmiyo her zaman 2 günde yiyo.yoğurtta öle.bazen bitiriyo.keyfi isterse hanımın anlayacağn :)

Allah rahmet eylesin Özgecim. ALlah kalanlara sabır versin

özgecim başınız saolsun çok üzüldüm çok etkileniyo insan ölümden yakın zamanda bizde yaşamıştık evet ateş oraya düşmüş çok üzüldüm

nimet o diziyi ben de seviyorum her gece mi var cnm?ama babamız salonda uyuduğu için tv kapalı oluyor

nihancım çarşamba akşamları saat 9 da ama benim eşim izlettirmediği için ben gece 1de tekrarını izliyorum bazen başka günlerde 2. tekrar yapıyorlar

kızlar çocuklarım çok fena grip özellikle küçüğüm dr gittik ilaçları aldık gözlerinden yaş geliyo yavrumun
dua edin teyzeleri bi an önce atlatalım .. sabaha kadar ayakta idim şimdi ölüyorum uyku die ama bebeğin başındayım sürekli kusuyo çünkü((

saol nimetcim

ayşegülcüm geçmiş olsun cnm yaa inş çabuk iyileşir cnm,acil şifalar olsun kuzuma

saol nihanım geçmişi şimdi okudum elvinide Allah korumuş herşeyi ağızlarına götürüyolar 2 yıl böle işte dikkat edicez artık öptüm canım

Selam annişler. BAyadır giremiyorum. Daha doğrusu yazamıyordum.
Kuzuma yürüteç aldık artık biraz olsun kolda taşımaya son.
Allahtan çok sevdide sıkılmıyır oturtunca. Maaşallah kuzuma nasıl kullanacağını çabuk kavradı. Tabi önce geri vitese takmış gibi geri gidiyordu ama yeni yeni öğreniyo. Kuzum gelmek istiyor, geri gidincede kızıyordu nolıuyo diye. ama şimdi şimdi alışmaya başladı. Tavsiye ederim. Durmadan onda oturtmuyoruz tabii. Diğer hareketlerinede devam etsin diye. Bu arada arkadaşlar elmayı rendeleyip verenlere benden küçük bi tavsiye. Elmaları güzelcene soyduktan sonra tencerede (ilavesiz) kendi buharında kısık ateşte pişirmeye bırakın. Ymuşayınca kendi suyunuda salacaktır. Ocaktan alıp blendirden geçirin. Fazlaysa eğer, cam kavonozlara sıcakken doldurup ağzını hemen kapatın. Böylelikle tazeliğini korursunuz. Bebekler çiğdende sevmiyo olabilir meyveleri. Allahtan Beyza hiç problem çıkarmadı bu konuda. 5 6 kavonoz yaptım severek yiyooo.
Bunun haricinde iyiyiz bakalım. Eşim sınavı geçmiş. Doğu seçimi var şimdide offff
Neyse öptük hepinizi....

sağol canım benimki 5hafta erken geldi Ankarada eğitimdeydim..Bursaya döneceğim gün doğum yaptım ilginç bi doğum oldu benimki ..eşim geldi hemen İstanbuldan annemler abimler geldiler..Allahtan normal doğum oldu da ertesi gün döndük evimize 35haftalık 2.5kg 46cm doğmuştu oğluş

ÖZgecim başınız sagolsun güzelim Allah geride kalanlara sabır versin çok zorr.
saol özlemcim istedim bende :)
demin kapı çaldı ixoradan geldi numune 4 lira ödedim.ankaradan geliyo.5 tane bayan 3 tane erkek parfüm numunesi minik şişeler 4 tane de salyangoz kremi yollamışlar :)
ohhh Nihancımm güle güle kullan şekerim bende memlekete döndügümde bu sitelerin isimlerini isterim şimdi burdayken falan gönderirler olmaz eniyi ordayken isimlerini söylersin şekercim.
saol nihanım geçmişi şimdi okudum elvinide Allah korumuş herşeyi ağızlarına götürüyolar 2 yıl böle işte dikkat edicez artık öptüm canım

Nihancım geçmiş olsun evt bambocum yaa artık çok dikkat etmek gerekiyor ne bulurlarsaagızlarına götürüyorlar.Allah korusun.
herkese güzel günlerr diliyorum güzel Agustos annelerim ve minik bebişlerimizz.

özlem canım geçmiş olsun bizim de gözümüzde doğduğunda vardı o çapaklanma sonradan geçti
nihan canım SANA DA geçmiş olsun

ayşegülcüm aslıcım saolun cnm.
aslıcım yollarım seni döndüğünde bilgileri numuneler için.
özlemcim benim kızımda erken doğdu normalde ağustos annesi olacakım ama 35+4te temmuzun ortasında geliverdi :) 2570 gr. 44 cm di :) maşallah kocaman oldu kuzum :) ama ben kopamadım buradan temmuz annelerine girmedim.buraya alıştım buradakileri sevdim kaldım :)

baharcım gözünüz aydın cnm sevindim sınavı geçmesine eşinin.inş güzel bir yere gidersiniz cnmcım.kuzuma da afiyet olsun :)

oh ohh maşallah evline yesinnkaydirigubbakcemile3
oğluşumda yoğurtu severek yiyor
bende hero baby nin 8 tahıllısnı veriyorum elma armut portakal muz hepsi var içinde.biraz önce yedi severek yiyor...kaydirigubbakcemile3

teyzeleri kızımın dün ki hali.akşam çektim.bugün biraz daha hafifledi kırmızılıklar ama çıkmayan yerlerde de çıkmış. yüzü böyle düşünün bacakları elleri ayakları ensesi böyle sadece bedeninde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…