kızlar ixoradan gelen pakette anahtarlık çıkmıştı ben de elvine verdim oynasın diye.yatağımı toplamaya içeri gittim bi geldim ki kıh kıh yapıyo anahtarlıgın tutacak kısmı demir olan kısmı ağzında çekemiyoda dili dönmüyo kalmış öle biraz daha geç gelsem nolurdu düşünemiyorum ödüm patladı.aman anahtarlık falan renklidir oynar diye vermeyin şekerler
canım hero baby kavanoz mamsını verdim pek beğenemdi..bide bebelac alayım:1hug:
bu gece doğdu dürüst uyuyamadım..gece 3 te telefon geldi burda görev yapan tanıdığımız insanlar gece kaza yapmışlar hem de çok kötü bir kaza hepsi hayatlarını kaybetti.allah rahmet eylesin..çok üzgünüm..eşleri ve küçük çocukları var.ateş dün gece onların evine düştü..bugün tören olacak..allah kalanlarına sabır versin demekten başka çarem yok.allah hepimizin evlatlarına analı babalı büyümeyi nasip etsin...ne kadar anlamlı geldi bugün o söz bana:)))sabah sabah çok iç kararttım ama inanın paylaşamadan duramadım...
nimet o diziyi ben de seviyorum her gece mi var cnm?ama babamız salonda uyuduğu için tv kapalı oluyor
özlemcim geçmiş olsun kuzuna :) aramıza da iyi ki katıldın.bazılarımız neredeyse 1 senedir konuşuyoruz cnm o yüzden genelde tanıyoruz.artık sen de bizimlesin :) erken mi geldi seninki de? maşallah yavruma sağlıkla büyüsün :)kilosu gelişimi iyi maşallah
ÖZgecim başınız sagolsun güzelim Allah geride kalanlara sabır versin çok zorr.bu gece doğdu dürüst uyuyamadım..gece 3 te telefon geldi burda görev yapan tanıdığımız insanlar gece kaza yapmışlar hem de çok kötü bir kaza hepsi hayatlarını kaybetti.allah rahmet eylesin..çok üzgünüm..eşleri ve küçük çocukları var.ateş dün gece onların evine düştü..bugün tören olacak..allah kalanlarına sabır versin demekten başka çarem yok.allah hepimizin evlatlarına analı babalı büyümeyi nasip etsin...ne kadar anlamlı geldi bugün o söz bana:)))sabah sabah çok iç kararttım ama inanın paylaşamadan duramadım...
ohhh Nihancımm güle güle kullan şekerim bende memlekete döndügümde bu sitelerin isimlerini isterim şimdi burdayken falan gönderirler olmaz eniyi ordayken isimlerini söylersin şekercim.saol özlemcim istedim bende :)
demin kapı çaldı ixoradan geldi numune 4 lira ödedim.ankaradan geliyo.5 tane bayan 3 tane erkek parfüm numunesi minik şişeler 4 tane de salyangoz kremi yollamışlar :)
saol nihanım geçmişi şimdi okudum elvinide Allah korumuş herşeyi ağızlarına götürüyolar 2 yıl böle işte dikkat edicez artık öptüm canım
cnm hero babyi ben denemedim.numune gelen var onu denicem.kayısı ananas var milupa demin yanlış yazmışım onu veriyorum yada elma armut.kayısılı olanı daha çok seviyo.heroyu da denicem yarın bakalım nasıl bulacak bizim zilli :) meyve püresi ve yoğurdu dönüşümlü veriyorum.2 gündür m.püresi yiyordu bugün yoğurt vericem.püreyi tek seferde bitirmiyo her zaman 2 günde yiyo.yoğurtta öle.bazen bitiriyo.keyfi isterse hanımın anlayacağn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?