ayy canım nasıl alerji olmuşş..kıyamamm evt alerjisi olan şeylere dikkat etlem lazım canımyerimseniben:1hug:
saol teyzesi bugün daha hafif kızarıklıklar sanırım şurubun da etkisi oldu muz da vermeynce çabuk geçicek inş
yaa ben hala elvin'i dolaşmaya çıkarsam mı diye düşünüyorum.tek başımayım ya nedense korkuyorum fisfisfis
arzucum saol cnm ee siz nasılsınız bugün?yiğit bey napıyo :)
kızlar merhaba henüz geçmişi okuyamadım dr.dan geldik ve sizinle paylaşmak istedim kaanın omuzlarında beyaz beyaz benekler çıkmıştı kontrolde gösteririm die önemsemedim meğerse oğluma mantar bulaşmışartık nerden kimden bulaştığı meçhul dr.umuz nasıl bu kadarlık bebeğe bulaştırdın öptürme öyle herkese dua et yüzüne yayılmamış dedi canım çok sıkıldı şampuan ve krem verdi geçer dedi inşş.düzelir ama sinir oluyorum ben çocuğum için o kadar özenirken kucağımdan alıp öpmüyolarmı deli oluyorum ama artık tavrım kesin olacak insanlara.onun haricinde genel durumumuz çok iiymiş çok şükür her yerine baktı dr.umuz bir problemimiz yok sadece m.püresi ve sebze çorbası vermemi söyledi 15 gün sonrada kırmızı ete geçicez dedi kilomuz 9600 olmuş maşallah çok şükür mantar haricinde başka problemimiz yokmuşş ben geçmişi okuyup tekrar yazarım oğluşumla ilgilenmem lazım hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?