2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kübracım muzlu kahvaltıdan sonra elvin alerji olduğu için muzlu bir şey vermeyeceğim 1 ay kadar.bir daha ki ay bir daha denicem.eğer gene olursa muza alerjisi var demektir. o yüzden içinde muz gördüklerimi eliyorum :)

ayy canım nasıl alerji olmuşş..kıyamamm evt alerjisi olan şeylere dikkat etlem lazım canımyerimseniben:1hug:

ayy canım nasıl alerji olmuşş..kıyamamm evt alerjisi olan şeylere dikkat etlem lazım canımyerimseniben:1hug:

saol teyzesi bugün daha hafif kızarıklıklar sanırım şurubun da etkisi oldu muz da vermeynce çabuk geçicek inş
yaa ben hala elvin'i dolaşmaya çıkarsam mı diye düşünüyorum.tek başımayım ya nedense korkuyorum fisfisfis

ayy nihancım ne olmuş elvinimizin yüzüne öyle canım benim kıyamam ben ona.tekrar geçmiş olsun canım.
tuğba kıss nerelerdesin bugün hiç yoktun forumda.
kızlar bugün bende biraz muzu ezdim kendi sütümü kattım içine nasya çok beğendi severek yedi,inş elvin gibi nasya yada dokunmaz.
sehercim hala gezmelerde herhalde.
hadi ben kaçtım kızlar herkesi öpüyorum.

kızlar merhaba henüz geçmişi okuyamadım dr.dan geldik ve sizinle paylaşmak istedim kaanın omuzlarında beyaz beyaz benekler çıkmıştı kontrolde gösteririm die önemsemedim meğerse oğluma mantar bulaşmışartık nerden kimden bulaştığı meçhul dr.umuz nasıl bu kadarlık bebeğe bulaştırdın öptürme öyle herkese dua et yüzüne yayılmamış dedi canım çok sıkıldı şampuan ve krem verdi geçer dedi inşş.düzelir ama sinir oluyorum ben çocuğum için o kadar özenirken kucağımdan alıp öpmüyolarmı deli oluyorum ama artık tavrım kesin olacak insanlara.onun haricinde genel durumumuz çok iiymiş çok şükür her yerine baktı dr.umuz bir problemimiz yok sadece m.püresi ve sebze çorbası vermemi söyledi 15 gün sonrada kırmızı ete geçicez dedi kilomuz 9600 olmuş maşallah çok şükür mantar haricinde başka problemimiz yokmuşş ben geçmişi okuyup tekrar yazarım oğluşumla ilgilenmem lazım hoşçakalın

hepinize iyi akşamlar kızlar biraz önce gemzeyle konuştuk msn den hepinize çok slm var babasının bilgisayarı kilitlendiği için girip okuyamıyomuş pek.linamızda çok iyiymiş.size slm söylememi istedi.herkesi çok öptüm kızlar.iyi akşamlar.

nihancıım kıyamam kızımın yanakları çok kötü olmuş neyseki ilacı işe yaramış tekrar geçmişolsun.
ayşegül geçmişolsun canımcıım umarım çabuk atlatır kuzucukların gribi
aylinciim nazar mı değdi kaanıma geçmişolsun bitanesiii öptürme kimseye bize de ders olsun dikkat edelim allah korusun her şey temasla ve nefesle bulaşıyo
banucuum afiyet olsun güzel kızıma
özlemciim geçmişolsun benim kızımında gözünde çapaklanma var kaç kez antibiotik kullandık ama geçmiyor göz hastanesine gidicez bakalım ne diycekler
bu gün hep geçmişolsun mesajları yazdık inşallah son olur kimsenin kuzusuna bişii olmasın
öptmmm

canım inş hemen geçer alerjisi...

ayy ebnde dışarı çıksammı dedim gezmeye korktum biraz daha yeni düzeldii..bu havalarad aldanmamk lazım..pencereyi açıp öyle hava aldık oğluşumlaakaydirigubbakcemile3

arzucum saol cnm ee siz nasılsınız bugün?yiğit bey napıyo :)

canım biz ek gıdalarla uğraşıyoruz ne olacak halimiz bilemiyorum nihancığım.sebze çorbasını hiç istemiyor öğürüyor yoğurtla da verdim yine olmadı ne tavsiye edersiniz kızlar ya?zaten yoğurdu da sade yemiyor hero babynin bisküvileri sagolsun.
canım elvinin fotosunu da yeni gördüm ay kıyamam umarım tez zamanda düzelir
aylinciğim size de geçmiş olsun

Son düzenleme:

cnm çok geçmiş olsun,ahh yavrum kimden geçti acaba?ben de sinir oluyorum öptüklerinde ama engelde olamıyorum ne kadar sölesem de öpüyorlar gelenler
maşallah kilosu çok güzel elvin'le aynı gidiyorlar cnm

sllm bizgeldik ertuğa mama yedirirken sizede yazayım dedim ertuğ uyursa geçmişi okucam.bugün özlem teyzemizle zenepim geldi dışarı çıktık çok güzeldi gezdik valla.erayın arkadaşı dövme yapcak eraya ay nihan acımıyo dedi ama bakalım cesaret edersem bende yaptrıcam şimdilik byy

slm kızlar korkuyorum diye yazdıktan sonra cesaret topladım ve kızımla dışarı çıktık.beşiktaş'ta çarşı içinde tur attık.sonra her zaman gittiğimiz çay bahçesine gittik ben çay içtim kızım kalan sebze çorbasını.dönüşte uyuklamaya başladı.az önce de uyuttum:)

banucum saol cnm,gamzeden de haber verdiğin için tşkkrler

kezbancım sırf suratını koydum diğer yerlerini de çekmiştim ama ayıp koyamadım :) diğer yerleri de öyleydi yavrumun.neyse bugün yayılarak geçiyor şükür.sude'min gözün noldu öle?inşallah ciddi bir şey yoktur cnm.ege nsl,noldu çekim yapılacaktı galiba di mi?

arzucum saol cnm.dediğim gibi kaşıkla deil de biberonla dene sulanırıp belki öle içer cnm

acımıyo acımıyooo :) acısa ben yaptırır mıydım kı 3 tane :) borçlar bitsin durumlar iyileşsin gene yaptırıcam,özgür de yaptıracak :)onda da var bir tane hem de çok güzel.kolunda bebek resmi.bebeğimiz olunca ismini yazdırıcam demişti,elvin yazdıracak o da.bi de kürek kısmına istio bir tane daha

hoş geldin tuğbacım ne güzel gezmişsiniz
nihancım elvinim böle bile çok şeker görünüyor
kızlarhero bayb lerim gelmiş içindekiler
1 paket bebe bisküvisi
200 ml elma armut püresi
25 gr sebze çorbası
50 gr irmikli ballı muhallebi
50 gr meyveli 8 tahıllı
20 gr sütlü pekmezli kahvaltı vede kitapçık

ay kızıma ne olmuş öyle ya ben döverim o muzu valla hee nihan face yede yazdım burdanda yazayım yine kalmaya gelcen erayda gönderme kitle kapıyı al anahtarı gidemez dedi valla yaparım he okudum unuttum ya bakalım canım

mimetcim afiyet olsun kuzuma ,bizim gelen paket neredeyse bitti :)

tuğbaa kitle bırakma beniiiii :)))))

anammm imdatt ya ayakta duramıyorum yavrum geceden beri 2 saat ancak uyudu ağlıyo gözleri bile şişti çok fena salya sümükk YARABBİM şifaaaa
nihan çok fena olmuş kız bebeişş yazık yavrularımıza öff bi ii olsalarya en öenmli şey sağlık sağlıkkk sağlıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…