2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegülcüm geçmiş olsun cnm

eşim aradı az önce de geldi gitti.anneannesi yani k.validem kötüymüş.dün gece komşusu kalmış yanında.devamlı kalbi sıkışıyormuş.eşim de yarın için gömlek kravat alıp gitti.ben gidemedim elvin iyi deil diye anacım bitmiyo şu kara bulutlar

nihancım geçmiş olsun canım inşallah iyileşir
ah canımya bu kara bulutlar bizdende gitmiyor
tam gitti dediğim anda an acı bi şekilde geri geliyor

ayy ayy nedir böyle ya..ayşegülcüm çok geçmiş olsun..
nihancım canım elvine ve anneanneye de geçmiş olsun..
neyse bende berili biraz dolaştırdım hem ona hem bana iyi geldi..
herkesi öpüyorum..pek yazamadım..sonra görüşürüz..

ayyy kızlar nedir bu başımıza gelen kaan grip hiç bişeyi yoktu ya dr.dan geldik çocuğum çok fena (off ya ıhlamur içircem şimdi başka ne önerirsiniz çok kötü bebişim yaa.nihann canım elvinime neolmuş öyle yeni gördüm resmini neyseki geçiyomuş geçmiş olsun canıma.tuğbaa yaptır bendede var 3 dövme hiç acımıyo uyuşuyo canım.ayşegül senin bebişide geçmiş olsun sen ne veriyosun?

Kızlar hepinize merhaba ...İyi akşamlarr................

Herkes Melekler Korusun mu seyrediyo napıyo :)
Biz bugün Tuğba teyzemiz ve ertuğ kardeşle paramız olmadan da mutlu olabiliriz alışveriş merkezinde gezebiliriz dedik ve gezdik :)))
Neyse şimdide banyomuzu yaptık ve uyuduk...
Kızlar neler neler olmuş bebişler hastalanmış alerjiler dökmüş annler grip olmuş ...Kurban olurum ya dikkat edin nolur kendinize ,allahım bebeklerimize acil şifalar versin.Valla Tuğba gördü ben dışarı çıkarken Zeynep e 3 kat alt giydiriyorum üstüne de 2 kat ..Napayım hasta olmasın diye ..Diyorum ya Zeynep e lahana bebek de diyebilirsiniz diye :))
Hepinizi çok öpüyorum valla :teselli:

aylincim ıhlamur gibi rezene de ver boğazı rahatlatıyormuş..hatta soğuk algınlığından koruduğunu duydum..
ne kadar çok dövmeli varmış yaaa..neler peki bu dövmeler..?

saol özgecim rezeneyide deniyim canım bende üç dövme var kelebek,eşimin adı ve nihanın eşindede varmış bebek bendede bebek var aynı diildir ama sanırım nihanda neler var bilmiyorum

herkese günaydınnnnnnn
kızlar nedir bu hastalıklar ya,ayşegülcüm canım çok geçmiş olsun in. en kısa zamanda atlatırsınız.acil şifalar diliyorum canım.
aylincim sizede çok geçmiş olsun canım valla dikkat etmek lazım havalar çok aldtıyor insanı.öpüyorum kaanımızı.
tuğba iyi yapmışsınız kız özlemle,gözünüz gönlünüz açılmıştır.ben biyere çıkamıyorum ya hafta içi iş hafta sonuysa nasyayla uğraşmak temizlik yemek vs.böyle geçiyo hayatım ama yaz bi gelsin alıcam 1 ay izinimi doğru giresuna ordan ist.belki yakın olanlarada uğrarım kızlarrr.
seher sen nerelerde kaldın kısss.
kezbancım öptüm senin yumurcaklarını.
nihancım sizede tekrar geçmiş olsun canım.öpüyorum elvinimizi.
diğer anneler sizleri ve bebişlerimizide çokkkk öpüyorum.

günaydınnnnnnnnnn anam yine kaçırdım birinciligi :)))) geldim banucugm geldim :)))
nihna canım elvinime kıymam ne kötü olmuş geçmiş olsun yavruma tekrardan allahım bida yaşatmasın kuşuma....öpüyorum canım elvinmi..
Ayşegül canım geçmiş olsun noldu alişe allahım acil şifa versin canım inş. bugece rahat uyumuştur kuzum ...
aylincigim canım kaanımada geçmiş olsun üzülme yin kızlarr inş. atlatır kuzularımız yhaa ama tabi insa n yinede kötü oluyo...
kızlar yhaa herkes dövme yaptırıyoo oh ohh maşallah bide olanlar bitaneylede yetinmemiş kıs tubişşş acısa nihan aylin birden fasla yaptırımı :)))
bend e dün anneme gittim annem baklava yapmış :))) onu yedüük sonra eşim geldi akşam biras daha oturduk evimize geldik :)))
bizimkilerdede biras öksürük var çar. aşımız var ozman bi muayne ettiriim ... tüm bebişlerimize geçmiş olsun diorum havalarda bi açıyo bi kapıyoo tabi çocukların dengede bozuluyo çok zor ahh ahh bi yaza çıksaydık :)

günaydın kızlar ben de 3.olayım bari:)))
Banu ve Seher valla kimselere kaptırmıyosunuz yerinizi:)))

Günaydın kızlar ;
4. günaydın da benden :)
Baya erken kalktık bugün biz misafirim de gelcek zaten taa karşıdan pasta börek yapıcam Zeyno durursa inşallah....
Kızlar bu arada nolur dikkatli olun bebeginizin koluna künye takıp çıkarmayın bakın bi 5 milyon para için öldürülmüş bir anne ve 2 çocuğu ..Nolur dikkatli olalım
Allah a emanet olsun ...

günaydın arkadaşlarrr
tüm bebişlere geçmiş olsun inş hemen atlatırlar acil şifalar diliyorum, havalar birden bi düzeliveriyor sanıyoruz aldanıyoruz işte benim oğlumda da var şimdi ( gece uyumadı tam dalıyor sonra ağlayarak kalkıyor ağrıyor bi yerleri kucağımda uyuttum sürekli ateşini kontrol ettim sabah zor oldu bizim için ( ayşegülde söylemiş kızlar en önemli şey sağlık walla
bizimde bugün oğlumun dayısı gelecek almanyadan ayy çok özlemişim ilk defa görecek oğlumu inş benim yaramaz iyi olurda hafta sonunu iyi geçiririz
herkeze kucak dolusu sevgilerrr öpüldünüz kızlarrr
bide kızlar şu ıhlamuru nasıl veriyorsunuz ezcanede satılan bebekler için olan çaylardan mı veriyorsunuz yoksa ıhlamuru kaynatıp mı veriyorsunuz, bilgilendirirseniz sevinirimm

Nuraycığım normal kendine kaynatır gibi ,iberon alıyosa biberonuna koy az içerse akşamüzeri bi daha koy içine limon da damlatabilirsin tabi çok değil...
Benimki gibi biberon emzik almayan bi bebeğin varsa da kaşıkla ver ben öle yapıyorum .Hasta olması gerek değil zaten ıhlamur vermek için bebeği sıcak tutar bence sakinlştirir..
Geçmiş Olsun Murat ıma

ohh geldim ama gitcem yine :)) çocuklara kahvaltılarını yedirdim berkay kaldı onada yedirim de bişiler oda çıksın aradan :)) valla arzu yarışıyoz:))) özlemcigim canım ne misafiri kıs :))) yap yap bizide çagır :))) bizde sebeblenek :)
nuray geçmiş olsun canım muratımı öp benim yerime dikkat edelim yhaa valla kötü oluyo böle havalar .. canım gözün aydın kardeşin gelio demek :) inş. iyleşir mutatımızda dayısına gülücükler atar:)

saol Özlemciğim dediğin gibi biraz sıcak tutsun biz çay içerken çok saldırıyor en azından onada ıhlamur vermiş olurum, şeker ilave edemiyoruz di mi
saol seherciğim walla insanın bebeği hasta olunca kendide hasta oluyorr şuan ağrımayan yerim yok herhaldee

kızım seher bana bak san akapım hep açık demedimmi sabah sabah tepemi attırma :)))))
uzakmısın ya bize bak bizim tuğbayla evler çok yakın gelsen de görüşsek yada neskafelerle gelemiyosan biz gelelim ya karşıda değilsin demiiiiiiiii:))kaydirigubbakcemile3

canım bende ümraniye tarafındayım :) ahh ahh bide gelebilsem keşke :))) ama yaz olsun gelmeye çalişicam havalr sıcakken valla:) valla çoluk çocuk cümbür cemmaat :))))
nuraycıgım bilirlm canım az sabahlamadım bende berkayda ve bugrada allahım yardımcımız olsun bebeişlerimizede saglık sıhat versin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…