2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aay çıkmıyo beniim göbişimin resmii:)
neysee..
sgselcuk hosgeldin canııımmm..
ben normal nemlendirici kullanıyorum canım yaaaa, ama üzüldüm arkadaşına çook geçmiş olsunn.

evet açamadım.saol canım.bende çok üzüldüm hemde görünce korktum banada olurmu diye.şimdi ne duysak ne görsek etkileniyoruz zaten

ay evet yaa ben hem önden hem arkadan kocaman oldum cnm,eşim nihan arkadan hamile diyip duruyor görenlere Kötü Kazen ben resmimi çekip koysam şaşarsınız,hepiniz ne güzel incecik duruyorsunuz,ben ise yarım dünya şeklindeyim :çok üzgünüm:

canım merhaba.bende senin gibiyim.göbeyim çıkmadı ama omuzlarımdan kalçama kadar olan kısım dümdüz oldu.benimle dalga geçiyolar.sinem ikiz doğuracak birini sırtında taşıyo,kamburu karnından büyük diye.inşallah doğumdan sonra düzelir.bu arada kilo almıyorum diyip duruyodum 10 gün içinde 3 kilo almışım benneyaptımki

sgselçukcum hoşgeldin cnm,arkadaşına üzüldüm geçmiş olsun.ben özel bi şi kullanmıyorum,avonun zeytinyağlı bi ürünü var çatlaklar için kullanılan göğüslerime karnıma ve belime ondan sürüyorum cnm.
bu arada süt mü geliyor,erken deil mi ??

bu arada mehtapçım bebişini görmüşsün karnında jimnastik yapıyor ufaklık,jimnastikçi mi olcak acaba annesi? maşallah Allah nazarlardan saklasın

hoşbulduk.biliyorum o yağı.banada biri bi krem söyledi özelmiş 100 ytl çok geldi fiyatı almadım.evet süt geliyo.normal dedi doktor.benim hamile olmadan öncede geliyodu o zamanda rahim bebek istiyo demişlerdimemegrofi usg falan çektirmiştim herşey normaldi hormonlarımda iyidi ama gelmişti.şimdide geliyoa.s.

sanemcim dualarım seninle herşey hepimiz için ii olacak şeker annelerrrrr :)) içinizi ferah tutun,pozitif olun tamam mı?
bu arada sanemcim aylincim göbeklerinizin resmine bayıldım,keşke benim ki de öle olsa,yarım dünyayım beennnnn

aylinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok tatlısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne güzel.işte tam hamiş modeli kızlar yaaa.bende böle olmak istiyordum.bak mideden ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.yusyuvarlak.yerim seni alllppppp :asigim:

maşallah diyelim sana sgselçukcum :) a.s.
bende eczanede sormuştum 50 ytl denmişti,bana da yüksek geldi
kızlar gidip marka vs almayın o büyük kozmetik markaları para tuzağı aklınızda olsun

aylincim maşallah.güzel olmuş.benimki daha küçücük seninkinin yanında.kızlar hamilelik giymeye başladınızmı.ben hala badilerle dolaşabiliyorum :)))

sizler olmasanız kafayı yerdim kızlar ya.sağolun.en yakın kişilere anlattım olayımı.onlar beni o kadar yıpratıp herkese söyledilerki...:çok üzgünüm: süreklide hatırlattılar.bi ailem, bi eşim bide sizler varsınız...iyiki varsınız yaaa.hepinizden allah razı olsun.
bu arada aylinin maşallahı var değil mi.tam hamiş olmuş.çokta yakışmış canımcıma yaaa...
sende öylesindir.kimbilir sanada ne kadar yakışmıştır.resmini bi koy sende bi ara elvincim yaaa.ben böyle toplu göbüşleri çok seviyorummmmmmmm....tam hmiş gibi hamiş...:dance:

senin tatlılığın sanemmmmiiiiimmm
seninkinin yanında benimkine baksana:))))
çooookk benimkide yaaaaa :roflol:

aylincim maşallah.güzel olmuş.benimki daha küçücük seninkinin yanında.kızlar hamilelik giymeye başladınızmı.ben hala badilerle dolaşabiliyorum :)))

ben giyemiyoruum badi falannn:)
çoktaan aldım hamilelik kıyafetlerinii:)))
olmuyolar anacııım , 9 kilooo aldııım napalııım..
ama sadece ayaklarım 2 kilo vaaar şiştiler ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…