[/url][/IMG]
aay çıkmıyo beniim göbişimin resmii:)
neysee..
sgselcuk hosgeldin canııımmm..
ben normal nemlendirici kullanıyorum canım yaaaa, ama üzüldüm arkadaşına çook geçmiş olsunn.
kız bebiş bekleyenlerde genelde basen - popo - bel daha genişliyormuş.benim sivri bir göbeğim çıktı sadece.ama ilerde benimde senin gibi olur herhalde.benim kızım erkek gibi sırnaşık şeyhatta benim daha çok olur.çünkü sürekli oturuyorum...
allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.
canım mrb bende eylülde inş. anne olacağım .1 ay sonraki değişikler için ağus. annelerine bakıyodum da senin amniosentez yaptırdığını okudum.bilgi almak istiyorum senden.. su alırken acıdımı ne kadar sürdü. ve nerde yaptırdınn.çok soru sordum galiba:) benim ikili testim düşük çıktı 4 lü testimde düşük çıkarsa yaptırıcağım ama endişelerim var
merhaba msjını okudumda cevap yazmak istedim.bande 2 hafta önce yaptırdım amniyosentezi.hiç korkma zor bişi değil.5 dk. sürüyo iğne vurdurmaktan kolay hiç acımıyo.etkileneceğini düşünürsen işlem yapılırken bakma.ben bakmadım bitti dediler kalktım hiç duymadım bile.yeterki stresli olma.işlemden sonrada çok dikkatli ol.geçmiş olsun
ay evet yaa ben hem önden hem arkadan kocaman oldum cnm,eşim nihan arkadan hamile diyip duruyor görenlere Kötü Kazen ben resmimi çekip koysam şaşarsınız,hepiniz ne güzel incecik duruyorsunuz,ben ise yarım dünya şeklindeyim :çok üzgünüm:
canım mrb bende eylülde inş. anne olacağım .1 ay sonraki değişikler için ağus. annelerine bakıyodum da senin amniosentez yaptırdığını okudum.bilgi almak istiyorum senden.. su alırken acıdımı ne kadar sürdü. ve nerde yaptırdınn.çok soru sordum galiba:) benim ikili testim düşük çıktı 4 lü testimde düşük çıkarsa yaptırıcağım ama endişelerim var
mrb canım.evet burda çok arkadaşıımız amniosentez oldu.hepside çok sağlıklı bi şekilde geçtiiiii.... :teytey:
sana gelince benim 3lü testim düşük çıktı 146/1 .
ama ikili testler daha önemliymiş amniosentez için.eğer 2li düşük çıkarsa 3 lü yüksek çıksada yine amnio sentezi öneriyor drlar.ama zorunlu değilsin yaptırmak için.ben ve bi kaç arkadaşım amniosentez olduk.içimiz rahat etsin diye.dün bi arkadaşımızınki burdan açıklandı.geri sayfalarda.dün tarihiyle bakarsan raporu görürsün.çok temiz çıktı.
işlem 5 dk sürüyor.acı hissetmiyorsun.ama eğer olanağın varsa 3 gün yatarak dinlen işlem sonrası..bide ateşlenme su yada kan gelmesi olursa direk dr a başvur.perinatoloji uzmanına yaptırmanı tavsiye ederim.öyle korkulacak bi şey değil.fakat 200/1 düşük ihtimali var.buda riskli yönü olduğu için sadece düşük değerlere öneriyorlar amniosentezi.için rahat olsun.hiçbirimize bişey olmadı çok şükür.sanada bişey olmayacak inşallah.(tabi düşünüyorsan yaptırmayı)...
işlem önce ultrason muaynesiyle oluyor.sonra bölge temizlenip ultrason eşliğinde iğne ile karnı rami geçip yavaşça bebeğinin kesesine giriliyor.az bi miktar su alınıp,işlem bitiyor.inan bana kolumdan yada popomdan olduğum iğneler daha canımı yakıyordu.
içini ferah tut.
bu arada değerlerin kaç çıktı senin
hayırlı haberlerini yaz olurmu....bekliyoruz.geçmiş olsun.
kızlar göğüs uçlarınız için krem kullanmaya başladınızmı.5.aydan sonra kullanılması gerekiyomuş.benim bi arkadaşım kullanmamış şimdi bebeği 3 aylık göğsünün birinin ucu düşmüş bebeğini emziremiyo.sağmak zorunda kalıyo oda çok acı veriyo.kullanan varsa isim verebilirmi?
bu arada benim göğsümden süt geliyooooooooooo :))))))))))))))))))
bu olcak mı bakalııım
bu olcak mı bakalııım
sgselçukcum hoşgeldin cnm,arkadaşına üzüldüm geçmiş olsun.ben özel bi şi kullanmıyorum,avonun zeytinyağlı bi ürünü var çatlaklar için kullanılan göğüslerime karnıma ve belime ondan sürüyorum cnm.
bu arada süt mü geliyor,erken deil mi ??
hoşbulduk.biliyorum o yağı.banada biri bi krem söyledi özelmiş 100 ytl çok geldi fiyatı almadım.evet süt geliyo.normal dedi doktor.benim hamile olmadan öncede geliyodu o zamanda rahim bebek istiyo demişlerdimemegrofi usg falan çektirmiştim herşey normaldi hormonlarımda iyidi ama gelmişti.şimdide geliyoa.s.
sanemcim dualarım seninle herşey hepimiz için ii olacak şeker annelerrrrr :)) içinizi ferah tutun,pozitif olun tamam mı?
bu arada sanemcim aylincim göbeklerinizin resmine bayıldım,keşke benim ki de öle olsa,yarım dünyayım beennnnn
aylinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok tatlısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne güzel.işte tam hamiş modeli kızlar yaaa.bende böle olmak istiyordum.bak mideden ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.yusyuvarlak.yerim seni alllppppp :asigim:
aylincim maşallah.güzel olmuş.benimki daha küçücük seninkinin yanında.kızlar hamilelik giymeye başladınızmı.ben hala badilerle dolaşabiliyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?