ya kızlar çıldırmaya az kaldı anlamıyorum yaa çok huysuz beim oğlum.hep kucak kucak ee alıyorum kucaktata mızmız bi memnuniyetsiz uykusuvar 1 saat abartmıyorum tam 1 saat sallıorum öle uyuyo direniyo bütün gece ıkınıyo gece 5 de uyudu yaa bi de gaz çıktı yine ortaya..saç kurtma makinası bütün gece çalışıo uyusun diye artık yoruldum ne yapayım.kapat hemen başlıyo harekete tuvalete gitmeye vaktim yok artık .
herkese günaydın.1 haftadır giremedim.pc' imiz arızalandı sonunda yensini yollayacaklar.o kadar ihityacım vardı ki sizlere egem hastalandı salı gecesi hafif hafif öksürük vardı arada tükürüğünü yutuyor heralde ondan dedim.ama sabahına baktım ki hıırıltılı bi öksürük.o gün hemen dr.a götürdüm.kongest şurup verdi.kullandım o gün ama ertesi günü bi baktım artmış öksürük anladım ki öksürük şurubuna ihtiyaç var DR.UMUZ MUKOTİK VERDİ 2 GÜNDÜR KULLANIYORUM BUGÜN BİRAZD AHA AZAldı öksürük ama var yinede çünkü ege ilacı kusuyo .dün gece bir kustu her taraf balgam..sizin bildiğiniz başka yöntemler var mı??
bu arada geriye dönüp okumadım umarım biizm gibi hasta kzuular yoktur eğer varsa önce onları öpüyorum.sonra bütün kuzularımızı annelerede çok çok selamlar.
öznurr ve nurcan merak etmişiniz gelidm geldim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?