2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın
öncelikle hepiniz saolunn yaa varlığınız yetiyo vallaa
şükür dün gece az daha ii geçti kızım da biraz düzeldi onunda etkisi olabilir çünkü 2 gün önce ikisi birden ağladı gece boyunca
bişi anlatcam dün evde 10 şişe ilaç var bunları 3 çocuğada veriyorum elimde bi liste satler ilaçlar yazıyo bi ona bi ona bi ona anam delirecektimm listeyi karıştırdım bi yerden sona koptum anlıyacağınız anam 3 ü birden hasta olunca çok zorr beee
aylinim kuşum kaanda hastaymışş ayy çok zor yaa ne ağır geçiyo bu seferki inanın gece yine götürcektim acile gözlerinden nasıl yaş geldi yavrumun( sizede geçmiş olsun canım benim
seherrr kızzzzz baklavayı bende istiyorummmm afiyett olsunnn hayatımmm
ayy nuray seninde oğlan hastaymış şimdi gö rdüm sizede geçmiş olsun . canım ilaçlarını içir valla hemen ilerliyo yoksa bu illet hastalıkknese kahvaltıyaaa çok sağlam yemem lazım ayakta duramam yoksaa :))

günaydıııın
ayşegülcüüm ben okulda çocuklar hasta olunca ilaç listesi yapardım bir an kendimi gördüm sen yazınca.
banucuum ben de güzel nasya mı öptmmmm. yaza 1 ay izin tatilin varmış ne güzel ben de beklerim
seherciim afiyet olsun yarasın löp löp et olsun zaten inceciksin kıskanıyorum her gün ye anacıım sen
özgeciim dün hava güzeldi gezdiniz ne güzel biz de bu gün anneannemize gidecektik aşure yapıyoooo ama fırtınalı ağmur var evde kaldık yanii
nihancıım elvin nasıl inş. geçmiştir beneklerimiz
muratım keyifsizmiymiş gece aman bişii olmasın kuzuma
aylinciim şimdide grip mi oldu kaancıım canım yaa nedir bu üstüste inşallah başlangıcıdır hemen atlatır oğluş
tüm arkadaşlarım öpüyorum sizlerii

Kız seher daha uzak bi yer bulamadınmı ya olmazsa yalova ya taşınsaydınız e bizde edirne ye taşınsak yeri :))))))))))gamyoncuiremsu

selammm ahada ben geldim ayşegülcüm sonunda spral takıldummmm
ohhh rahatladımm valla ama sancım var biras neyse ayşegül valla giremiyom anam işler çok misafir çok çocuklar bırkmıyo hastanelerdeyim kaç gündür bi spiral takacaklar 3 gündür gidip geliom neyse şimdi bi kaçım evi toplayım gelim

herkese günaydın.1 haftadır giremedim.pc' imiz arızalandı sonunda yensini yollayacaklar.o kadar ihityacım vardı ki sizlere egem hastalandı salı gecesi hafif hafif öksürük vardı arada tükürüğünü yutuyor heralde ondan dedim.ama sabahına baktım ki hıırıltılı bi öksürük.o gün hemen dr.a götürdüm.kongest şurup verdi.kullandım o gün ama ertesi günü bi baktım artmış öksürük anladım ki öksürük şurubuna ihtiyaç var DR.UMUZ MUKOTİK VERDİ 2 GÜNDÜR KULLANIYORUM BUGÜN BİRAZD AHA AZAldı öksürük ama var yinede çünkü ege ilacı kusuyo .dün gece bir kustu her taraf balgam..sizin bildiğiniz başka yöntemler var mı??
bu arada geriye dönüp okumadım umarım biizm gibi hasta kzuular yoktur eğer varsa önce onları öpüyorum.sonra bütün kuzularımızı annelerede çok çok selamlar.
öznurr ve nurcan merak etmişiniz gelidm geldim:))))

ceko canım benim oğlumda kusuyodu ilaçları bize bulantı fitili verdi önce onu kullandık sonra paranox ağrısı kesilsin die sonra şuruplara başladık dr muz böyle tarif etti

ayşegül gerçekten allah yardımcın olsun umarım 3 kuzunda çabucak atlatır hastalıkları sen de daha sık uğrarsın buraya senin tecrübelerine ihtiyacımız var
nuray murat'a da geçmiş olsun kısaca tüm bebişlere geçmiş olsun bu havalar bebişlerimize yaramıyor neyse az büyüttük bari bi de yeni doğan olsalardı ne yapardık

geldimmm ama gidficem valla arad giriom öle yazıonuski sayfalar birikio okuyamıom sonra :))) artık yöntem bu arada girmye çalışıcam okucam işleirm için sonra çıkıcam :)))
kezbancııgm canım saol kuşum kıs ben yiiyomda alamıyom anam gece mama yaparken bile agzıma atıyom bişler:)))
sefa kısss taktırdınmı hayırlı ossun canım :)) artık sende güle güle kullan :)))) rahat rahattt :roflol:
ayşegül canım gea kıs anam saa da yapar valla:))) yiyiek bacum :)
kıss özlem netcem ben yalovada sen ümraniyeye gel bacım :roflol: ceyda canım h geldin sevindim sorunun giderilmesine .. geçmiş olsun bebeişşine benimkilerde öksürüyo arada çar. aşımız var ozman göstercem bedne... berkayda hasta oldu ondanda geçio ... zapt edemiom onu ...

selam arkadaşlarım ve bebişleriii.....
nasılsınız bakalımm...
ceydacım hoşgeldin.geçmiş olsun egeye cnmmm.paranox ağrı kesici ateş düşürücü..aynı zamanda uyutuyooo...
tüm hasta olan bebişlere geçmiş olsunn.
benim de oğlumun sesi kısılmıştı hala geçmedii.o kadar çok çığlık atıyoruz ki kesilmesi normal sanırımm.eller ayaklar devamlı hareket halinde.yürüdüğün de düşünemiyorum..yemek yerken masada ne var ne yok hepsine ellemek istiyoo..bazen kucağıma alıyorum çünkü durmuyooo..
tüm anne ve bebişlere sağlıklı mutlu günlerrr..
öptümm oğluma çorba hazırlıcam byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..

kızlar benim oğlumda bugün yarı yaşına girdi :)) 6.ayımız bitti şükürr inş.
ayy evde olanlara ne kadar çok imreniyorumm çalışmak hiç bu kadar ağır gelmemişti bana bebeğim evde ben işte olunca bide hastalandığındada yanında olamıyorsunn, alışırsın diyorlardı ama çookkk zorrrr ben hiç alışamıcam herhalde evden hep çıkarken içim bi tuhaf oluyor bırakıyorum diyee (((

tünaydın kızlarr
bend eevi toparladım ömerefede uymuşken bi foruma göz atayım dedim
hasta olan bebilre geçmiş olsun inş hemen atlatırlar..
nuraycım yarı yaşınıza gelmişiniz bizde yaklaşıyoruz...inş hepsinin sağlıklı mutlu hayırlı uzun ömürleri olur..a.s.
kıs sefa sendemi taktırdın hadi güle güle kullan:jeyyar::roflol:ben kotkuyorum ondan taktırmayaaCADIARZU
uyandı benimkide ağlıyo ben bi karnını doyurayımm bıdığımınkaydirigubbakcemile3
hepinizi öptümma.s.

nuraycım bende sen gibiyim evde hep bebeğiyle olan annelere özenenlerden biride benim.ben çalışalı nerdeyse 2 ay olacak ama hala alışamadım hani alışılıyordu(
ben hala çok kötü oluyorum allahtan izinlerimiz var.seni güya teselli edeyim dedim ama sanırım dahada içini kararttım. bu benimde içimde kanayan yara. şunuda düşünmek lazım tek çalışan anne bizler değiliz, çoğu insan bunu başarabiliyor bizim neyimiz eksik,bebeğimizi sadece kendimize alıştırarak nasıl kendine güvenen insanlar ortaya çıkaracağız diyerek kendimi avutuyorum ben.
hasta olan bebişlere geçmiş olsun ayrıca tuğbanın dediğini yapın valla ben yaptım benim bebişe çok ii geldi ıhlamura az limon sıkın verin ben sabah akşam verdim.
bu arada yeni öğrendim elma yağı harika bişey parmağınızı batırım onu göbek deliğine sürün sonra tekrar batırın ayaklarının altına sürün
hepinizi öptüm

mehtapcığım walla çok zor bizim için, bazılarına bakıyorum daha rahatlar sanırım ilk bebeğimiz ve hep onunla olmak istediğimizden kaynaklanıyor bu, çalışıyoruz zaten onun için değil mi cnmm ( bende böyle avutuyorum kendimii

ya kızlar çıldırmaya az kaldı anlamıyorum yaa çok huysuz beim oğlum.hep kucak kucak ee alıyorum kucaktata mızmız bi memnuniyetsiz uykusuvar 1 saat abartmıyorum tam 1 saat sallıorum öle uyuyo direniyo bütün gece ıkınıyo gece 5 de uyudu yaa bi de gaz çıktı yine ortaya..saç kurtma makinası bütün gece çalışıo uyusun diye artık yoruldum ne yapayım.kapat hemen başlıyo harekete tuvalete gitmeye vaktim yok artık .

canım diş çıkartıyor olabilir mi...kimi bebekler 3 ay önceden huzursuzluk başgösteriyormuş

o şurup kusturup balgamı söküyor canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…