2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ceyda özlettin kendini egeye de geçmiş olsun
nıray,mehtap içimi kararttınız valla ben de mart ayında başlıyorum işe şimdiden stres yapıyorum bakalım nasıl olacak

canlarım merhaba,hepinize çok tşkkrler.k.valide iyiymiş normal artık 80 yaşında yaşlılık işte.

aylincim geçmiş olsun kaan'a cnm noldu öle birden yahuu?

seher'im afiyet olsun baklava :) kuzularımda hasta olmaz inş

özlemcim kolay gelsin cnm.ben zaten küçük çocukta öle küpeydi kolyeydi künyeydi sevmiyorum.büyüsün öle.anneannesi ona güzel takılar bıraktı vermem için,genç kız olduğunda vereceğim inş

nuraycım geçmiş olsun damadıma kokla benim için.gözünüz aydın bu arada dayıcığı ne yer onu şimdi :) ben hiç ıhlamur vermedim ama rezeneyi aktardan alıyorum kendim kaynatıyorum cnm.ıhlamuru da alırsam öle yaparım.kendin kaynayman daha iyi tatlım.ben rezenesine 1 tane küçük şeker atıyorum cnm yoksa içmiyor.

ayşegülcüm işin zor walla cnm.bir an önce iyileşsin kuzuların hepsi inş

kezbancım bugün daha iyi elvin olan yerlerinde hafifledi geçmek üzere ama olmayan yerlerinde çıkıyor az az.demek ki döke döke geçecek.annemin son gününde de öle olmuştu komaya girdiğinde.elvin gene böle dökmüştü

ceydacım hoşgeldin cnm geçmiş olsun kuzuya.ahh cnm o uykusuzluk nedir ben çok iyi biliyorum.bizim 1.5 aydır öle geceleri uyumuyoruz.birkaç gündür 3.5 ta uyuyo,bu bize erken düşün yani.hep 5-6 gibi uyuyor yoksa.gaz varsa ondan da uyumuyordur cnmcım.neyse ki elvin de kolik sıkıntımız 3 aya girince bitti.sanem de doğru sölemiş elvin mesela 3.5 aydır diş sıkıntısı çekiyo ama çıkan bi inci yok

nurcancım cnm elvin de bir ara çok bağırdığı için sesi kısılmıştı.rezene falam içir tatlım.ben hergün içiriyorum.bayılıyo,boğazına da iyi geliyo.mama sandalyesine oturtmaya başladın mı?ben de düşünüyorum mama sandalyesine oturtabilir miyiz artık ki?

sefacım cnm geçmiş ve hayırlı olsun :) güle güle kullan:))))

kübracım hoşgeldin cnm öpüyorum ömer efe'mi afiyet olsun kuzuma

mehtapcım ne güzel sölemişsin.ben de çalışmak istiyorum ama elvin'i bırakmak düşüncesi bile olunca ağlıyorum.benim için daha da zor çünkü bakacak kimsem yok,annem olsa hiçç endişelenmezdim.ahh olsaydı dışardan bakıcı eve gelir babam evde ama ben olduğum gibi olmaz ki offf evde de çok bunaldım,hiç dışarı çıkmıyorum artık istemiyorum da iyice asosyal oldum insan yüzü görmeye görmeye

özgecim cnm oyun halısının resmini koymuştum gördün mü?bir de dövmeleri sormuşsun :) bende de kolumda yunus,ayak bileğimde 5 tane kedi patisi izi ve sağ bileğimin içinde eşimin ismi yazıyor cnm

diğer annelerim sizleri de kocaman öpüyorum ve yeğenlerimi

nıray,mehtap içimi kararttınız valla ben de mart ayında başlıyorum işe şimdiden stres yapıyorum bakalım nasıl olacak

canım yaaa sakın karartma içini bazen işte böyle içini dökmek istiyoruzz sende başla işe sende dökersin içini canımm öpüyorum seni ve yiğitini :)

nihann geçtimi elvinimin alerjisi cnmm ayy insan öpmeyede kıyamaz şimdi onu yavrum benimm, bi ıhlamura başlayayım rezenede yaparım oğluma cnmm elvinime afiyet şeker bal olsunn öpüyorumm

canım kararmasın için ne yapıyorsak onlar için zaten nurayında dediği gibi.senin bebek dahada büyümüş olacak ek gıdalara alışmış olacak aç kaldımı falan diye çok düşünmezsin en azından canım içini rahat tut şimdiden stres etme bebeğinde etkilenebilir gülerek ayrılın bebeğinizden o da mutlu olsun siz üzülürseniz o da üzülür küçükler ama herşeyi anlıyorlar özellikle annelerini.benim kız ben güldükçe gülüyor inanamıyorum bazen

ceyda canım bizim oğlan ilacı verdiğim an geri çıkarıyodu önce bulantı fitili yaptım sonra paranox ağrı kesici ateş düşürücü fitil canım onu yaptım çünkü hiç şurup içirememiştim hepsini anında çıkarıyodu az rahatladı ilaçları içirebildimm
sefa hayırlı olsun güle güle kullann :) bende kökten çözdürdüm korunma olayını hehe
benim oğlan ağlıyo oan bakam sonra gelirimm herkesii öptükk

nihancım evde kalmak ne demek çok iyi bilirim bebeğim doğduğun da 2 ay falan hep evde oturmuştum az kaldı sabret annesi elvin az daha büyüsün havalarda düzelir o zaman parklara misafirliklere gidersiniz bu seferde kimse sizi evde bulamaz:)
çalışmak hem güzel hemde böyle hasret çekince birazda zor.ne yapalım mecburuz.tanıdık bakıcılar falan yokmu canım tabi bizim gibi bakamazlar ama ne yapalım bu günlerde geçicek en azından 1 yasına kadar çalışma derim ben

bu arada sefa hayırlı olsun çok acıyomu nasıl hissediyosun kendini gerçi ben hala adet olamadım ama nasıl korunacağız ya büyük dert gibi geliyo bazen

saol canımm.ya kızlar egedehırıltı geçmedi öksürk devam keyfi yok yine dr.agötüreceğim...

nuraycım elvinin alerjisi geçiyo yüzünde çok az kaldı bacaklarındaki ve belindekiler de haiflemiş.şurup iyi geldi herhalde

mehtapcım cnm durumlar kötü olunca çalışmak zorundayım iş bulmakta zor tabii.ama esas kızımdan ayrılmak mesele.arkadaşımın akrabası var bakabilecek ama gene de dediğin gibi bizim gibi olmaz.napıcam bilmiyorum.ben de1 yaşına kadar hiç olmazsa beklemek istiyorum ama ne biliyim işte geçinmek çok zor kızımı bırakmak daha da zor

güle güle banu'cum:)

kızlar bu arada söledim mi bilmiyorum dün bana ixora ve niveadan numune geldi
nivea milupanın içinde olandan göndermiş.5li ıslak mendil,küçük pişik kremi ve 1 kullanımlık şampuan.
tubacım sana getiricem pişik kremini sen kullanıyordun oğluşuma di mi?

iyi akşamlar banucuum kızımın gülüşünü yerim ben ne güzel resim bu böyleeee
nihancıım iş mi arıyosun hayırlısı olsun bitanesi. her şey çocuklarımız için zor da olsa alışırsın çalışan arkadaşlarımız nasıl bıtrakıp gidiyor. ben de güzel bir okul bulsam tabii kreşi olan alıp çocukları gidiceem en azından sigortam işler
ceko cuum geçmişolsun ege me yavrumun hırıltısı da varmış dr daha iyi bilir tabii ama benim ege mde de vardı dr bricanil şurup verdi çok iyi geldi bir de buhar makinasını hiç kapatma dedi. öpüyorum egişimi

Son düzenleyen: Moderatör:
nihanc aslında bende çalışacaktım eşimin yanında düşünüyodum annem çocuklara bakarım diyodu ama bebiş sürpriz yaptı bize :)) sonra benim çalışma işi başka bi bahara kaldı ... inş güvenebileceğin birini bulursun hiç kimse anne gbi olmaz ama mecburiyetler işte tatlım hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun canımcımm
kezbannn ne güzel yaa öyle bi iş olsa banada :)) çocukları alır bende çalışırımmm ceyda canım götürdünmü bebeişi dr a nasıl oldu çok öptüm

ayşegülcüüm sen 3 çocukla en güzel işi yapıyorsun annelik. benimde yanımda götürme gibi bir şansım olmasa ben de kimseye baktıramam iki çocuğu anneme bile ağır gelir ben zor bakıyorum kadıncağız nasıl baksın. en son çalıştığım anaokulundan teklif geldi üçünüzü de bekliyoruz dediler maaş+ssk+2 çocuğun eğitimi olunca değerlendirmek istiyorum bakalım kısmetse. babamız pek istemiyor küçükler diye ama kriiiizzz kriiiz çok çalışmak lazım çoook

slm kızlar nasılsınız okudum unutum kafam dagınık buğün biraz önce ertuğdan fırsat bulup 120 diye türk flmi var ay çok güzel çok etkileyicimutlaka izleyin ben bulamam diyenlere azbak diye bir flm sitesi var orda vardı galiba ordan izleeyin ama mutlaka izleyin bu arada ben dövme yaptramaadım erayınki gece 2 de bitti ertuğ 3 te uyudu çok mız mız buğün yine babasıda evdeydi ona naz yaptı herhalde şimdi uyuttum size yazayım dedim hepiniziçokkkkk öpüyorum

herkese ii akşamlarrrrrrrr..
su verilmesi gerekiyo kızlar ama ben vermeyi unutuyorumm.alışkın değiliz yaa..aklıma gelince veriyorumm
ya bişey sorucam.siz bebişleri oturtuyomusunuz?benim oğlum hiç yatmak istemiyoo.yatırdığım zaman bile kafasını baya bi kaldırıyoo.yani oturuyomuş gibi..
ben arasıra kucağımda oturtuyomuş gibi yapıyorum ama tam değil...ama gelen misafirler falan kucaklarına aldıklarında hemen oturtuyolarr.ben daha oturtmuyoruz dediğimde aa kocaman olmuş oturt diyolar ve hala oturtuyolar ..aldığımda da kızıyolarr.çok sinir oluyorum..ya erken mi acaba kızlarr.korkuyorum benn.

bizim dr umuz artık destekli oturtabileceğimizi söyledi öncesinde muayene etti tabi, bebek hazır olunca oturtabiliyormuşuz ama kesinlikle ayaklarının üzerine bastırmayın dedi.ama eren çok hevesli ayakta durunca çok mutlu oluyor yavrum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…