canlarım merhaba,hepinize çok tşkkrler.k.valide iyiymiş normal artık 80 yaşında yaşlılık işte.
aylincim geçmiş olsun kaan'a cnm noldu öle birden yahuu?
seher'im afiyet olsun baklava :) kuzularımda hasta olmaz inş
özlemcim kolay gelsin cnm.ben zaten küçük çocukta öle küpeydi kolyeydi künyeydi sevmiyorum.büyüsün öle.anneannesi ona güzel takılar bıraktı vermem için,genç kız olduğunda vereceğim inş
nuraycım geçmiş olsun damadıma kokla benim için.gözünüz aydın bu arada dayıcığı ne yer onu şimdi :) ben hiç ıhlamur vermedim ama rezeneyi aktardan alıyorum kendim kaynatıyorum cnm.ıhlamuru da alırsam öle yaparım.kendin kaynayman daha iyi tatlım.ben rezenesine 1 tane küçük şeker atıyorum cnm yoksa içmiyor.
ayşegülcüm işin zor walla cnm.bir an önce iyileşsin kuzuların hepsi inş
kezbancım bugün daha iyi elvin olan yerlerinde hafifledi geçmek üzere ama olmayan yerlerinde çıkıyor az az.demek ki döke döke geçecek.annemin son gününde de öle olmuştu komaya girdiğinde.elvin gene böle dökmüştü
ceydacım hoşgeldin cnm geçmiş olsun kuzuya.ahh cnm o uykusuzluk nedir ben çok iyi biliyorum.bizim 1.5 aydır öle geceleri uyumuyoruz.birkaç gündür 3.5 ta uyuyo,bu bize erken düşün yani.hep 5-6 gibi uyuyor yoksa.gaz varsa ondan da uyumuyordur cnmcım.neyse ki elvin de kolik sıkıntımız 3 aya girince bitti.sanem de doğru sölemiş elvin mesela 3.5 aydır diş sıkıntısı çekiyo ama çıkan bi inci yok
nurcancım cnm elvin de bir ara çok bağırdığı için sesi kısılmıştı.rezene falam içir tatlım.ben hergün içiriyorum.bayılıyo,boğazına da iyi geliyo.mama sandalyesine oturtmaya başladın mı?ben de düşünüyorum mama sandalyesine oturtabilir miyiz artık ki?
sefacım cnm geçmiş ve hayırlı olsun :) güle güle kullan:))))
kübracım hoşgeldin cnm öpüyorum ömer efe'mi afiyet olsun kuzuma
mehtapcım ne güzel sölemişsin.ben de çalışmak istiyorum ama elvin'i bırakmak düşüncesi bile olunca ağlıyorum.benim için daha da zor çünkü bakacak kimsem yok,annem olsa hiçç endişelenmezdim.ahh olsaydı
dışardan bakıcı eve gelir babam evde ama ben olduğum gibi olmaz ki
offf evde de çok bunaldım,hiç dışarı çıkmıyorum artık istemiyorum da iyice asosyal oldum insan yüzü görmeye görmeye
özgecim cnm oyun halısının resmini koymuştum gördün mü?bir de dövmeleri sormuşsun :) bende de kolumda yunus,ayak bileğimde 5 tane kedi patisi izi ve sağ bileğimin içinde eşimin ismi yazıyor cnm
diğer annelerim sizleri de kocaman öpüyorum ve yeğenlerimi