NURCANCIM 5 DAK GEÇMESİN OTURT HAYATIM artık yavaşta başladım ben oturmaya günde 5 kere filan oturtuyorum artık.kızlar su verin ye bebişlerin içi yanar verin kız ay ben doğduğundan bu yana veriyrum artık sade su veriyorum bi tek geceye yakın granül şeklinde anason çayı var o zaman 50 ml ondan içiriyorum günlük saf olarak 60 ml içiyo bazende 100 içiyo hemde suyu çok seviyo eger suyun tadını bilmezse ilerde içmezmiş ebeginiz ona göreee tatsız bişe gelirmiş ertuğ biliyo dum dum su ertuğ dediğimde hemen agzını açıyo
Slm arkadaslar ben kizima 4 ay anne sütü verebildim o zaman su icirmiyordum ama su anda mama,kavonoz mama,kasik mama,ve corba bile iciriyorum bebek caylari ve bebekler icin meyveli sular iciriyorum.Kizim 5.5 aylik su anda kucagimda rahatlikla oturabiliyor hatta örümcege bile biniyor doktorumuza söyledik biraz sasirdi tabiki ama bir problem olmaz dedi sipammm simdide ben yanindan gittigim zaman ciglik cigliga agliyor...
kartopum kız örümcek yasak degilmi dr izin veriyomu orda burda dr lar hepsi biragızdan kemik gelişimi bozulur gelişimi için hiç faydalı bişe degil hatta çok zararlı deyip duruyolar ay ben kararsızım ya bizde onda büyüdük çok şükürbişeyimiz yok tanıdığım herkeste onlarında bişeyi yok cvp yazarsan sevinirim dr unuz izin veriyomu yürütece canım yaz
Ertugcum ben örümcege bindiriyorum ve kizim yavas yavas gidiyor ve ayaklarinin üzerine cok rahat bir sekilde basiyor.Hem 5.5 aylik bir bebek normalde binebilir diye düsünüyorum.Ben kafama birseyler takildiginda internetten bakiyorum hareketli bir cocugun kaslari ve kemikleri daha cabuk güclenir diye biliyorum.Eltimininde kizi var oda 5 aylikken bindirdi örümcege su anda 7 aylik ve sürünüyor.Tabiki doktorlar yalan söylüyor demiyorum ama biz doktorumuza önceki msj imdaki yazdiklarimizi söyleyince olumsuz birsey söylemedi.Canim ya bide benim kizim maasallah cok kuvvetli belkide ondandir bilemiyorum.Hem Allah im nazarlardan korusun(hepimizin bebisini)benim kizim kirki cikmadan yüzüstü yatirirken sirtüstüne dönebiliyordu.Senin bebisin kac aylik canim?
günayddııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn ilk ben ilk ben geldim günaydın mamamızı yedik yatagımızda oynuyoruz babamızı gönderdik işe bende canım arkadaşlarıma günaydın diyeyim dedim bundan sonra ilk ben dicem normalde yazmıyodum ama artık yazcam herkese güzel hafta sonları diliyorum.kartopum canım 5 buçuk aylık kız aşagıda takvimde yazıyo ertuğda maşallah öyle çok hareketli bir bebek bende koysam yürür gider benim sıpa ama ne bilim ya herkes ben onunla büyüdüm bende dahil gerçi onunla büyüdüm çok şükür bişyimmi var diyorum ama işte akside aklıma gelmiyo degil allahım esirgesinde of of çok zorlanıyorum bu konuda çünkü ertuğ herşeyden çok sıkıldı artık salona girmiyodu girince aglıyodu tiksinmiş aynı şeyleri görüp incelemekten bazı bibloları kaldrdım az koydumki daha güzel incelesin diye çok renkli mumlar var bisürü şimdi onları inceliyo odada birkaç eşyayı degiştrdim şimdi girince aglamıyo bi ara yatak odasına girince yapıyodu bazı şeyleri degiştrdim şimdi aglamıyo resmen kapısına yaklaşırken başlıyodu aglayar çığlık atmaya çok zeki maşallah bebeişlerimiz allahım nazardan korusun esirgesin yavrularımızı bakalım ya.arzucum taşındımı haber alan yazsın lütfen merak ediyorum.nerde nerdesin kız sende taşındın galiba yoksun bi gittin gidiş o gidiş nihan sen görüşüyodun kız haberin varmıııı.hepinizi öptüm oğluşum uyuya kaldı bende yatayım karanlık ya karnıda tok uyudu maşallah 41 kere byyyyyyyyyyyyyyy
günaydın arkadaşlarım
ya bu bebeklere sebze hazırlama olayı beni fazlasıyla gerdi o gün ne pişireceğimi önceden planlamam lazım sizde böyle telaşlımısınız? tubiş in güzel tarifleri var ek gıdalarda oradan baktm biraz fikir oldu
yürüteç kullanma dedi dr. geç yürürlermiş aslında bişeycik olmaz ama işte dr lar beynine giriyor insanın kullananlara hayırlı olsun.
şimdi kahvaltı zamanımız sonra dönerim öpüyorum sizleri
günaydınnnnnnnnnnnn 3, cü oldum buseferde :))) kıs tubiş hakket baya erkenciisn kı :))) maşallah saana :) .. daha forma bakmadım okum tekrar döncem size:)
kezbancııgm bende öle canım valla sebze konuusnda :) dün yaptım daa allahtan bugün var ama meyve pürem bitti onu yapıcam bugünde dün ahzırlardan yediridm :)
neyse okim bi döncem size:)
kızlarr bugec rüyamda formu görüdm :)))))
anam uykuyu ii alamıyomya yada uyurken biyewrim açık kalıyoo galiba benim :)))) :roflol:
nuray yani (wrose) edebiyat ögretmeniymiş :)))) herkesin formda yazma şekline bakarmış böle :))))) nihan ın yazım şeklini çok begenmiş böle formda ona dair güzel şeyler sölüyodu :))))
bende tüh diom keşke bende ii yazaydım diom DDD diom ama nihan herkesin haklkındakini tam yazabilio ben unutuyorum yhaa felan diyorum ... kızlar kesin benim arka tarafta biyerim açık kalmış uyurken :roflol:
günaydınlar
seherb bu forum hayatımıza işledi rüyalarımıza girio
tuğbacım kerem de aynı akşam oldu mu özellikle oturma odasının kapısına yaklaşınca ağlamaya başlıo çocuk ya bunalıolar valla yaz olsa bi çıkar gezdirir getiririz
bakalm yarn pazar belki çıkarırz biraz hava alır yumurcak
:))))))))))))))))) hakket öle :)))) varya iiki bu kk var yoksa noluruk bilmem :) valla dedikodumzuda çocuklarla ilgili sorunumuusda burda yapıoq çok ii yhaa:) biz gibi evde kalmış kadınlara derman :)))
neyse kahvaltıyı yedirdim şimidde üstlerini degiştirim döncem yine yok ama sonra berkayın karnını doyurcam sonra dönerim :)))))
günaaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrr..
tüm annişler ve bebişler hepiniz iyisinizdir inşallahhhhhhhh..
seher kız güldürdün benii..rüya ya bak:))
ceydacım ege yi çok merak ettim nasıl oldu.götürdün mü dr...
hava çok güzel bugün bebişlerinizi çıkarın kızlar hava alsınlar.bende oğlumu çıkarıcam.
herkese sağlıklı,huzurlu ve mutlu bir gün olması dileğiylee
beişlerinizi kokluyorummm
ilahi seher rüyaya bak... ama haklısınız birbirimizden başka kiminle konuşuyoruz ki eşimle bile bu kadar çok şey paylaşamıyorum vakit kalmıyo. bende katılıyorum iyiki kk var. hele hamileliğin o sıkıntılı dönemlerinde özellikle ben hastanede yatarken verdiğiniğz desteği unutamam nurayımın benim için açtığı topicte azılanları okuyunca hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. allah her kese sizin gibi dostlat nasib etmiyo ben çok şanşlıyım yakınımdaki arkadaşlarım bile kıskanıyo bazen sizi.
nurcancıım burada hava çok kötü hiç gezinti havası yok inşilallah yarın açılır da biz de çıkarız biraz sen bu gün de bizim yerimize gez. bu arada erenin sesi düzeldi mi?
ceydacıım egecik nasıl dr ne dedi bizi de bilgilendir olur mu?
kızlar dün tubiş in mailini aldınız mı? çok duygulandırdı beni çoook.
bi günaydında bendenn
seher kız gece gündüz çocuklarla uğraşıyoruz gece bari bırak kızzz rahat uyusana bacımmm:))
kezban canım valla çok iyi bi iş teklifi değerlendir bencede:) kriz çok fena yetemiyoruz valla .
benim oğlum hala öksürüyo ateş yok şükür bi atlatsaydık yaa
tuğba örümcek için erken değilmi yaa bi 7 aylık olsun bekle bi de şöle bişi var kız bebekler daha çabuk hareketlenirler erkek bebeklere göre daha erken otururlar genelde . bir de ayakları üstüne tam olarak da basmaması gerekiyo az bekleyinn kızlarr
kezbancım msn i açamıyorunki maili göreyim ama bakıcam bugün
ahh nurcancım oğlum hasta olmasa güneş öle güzelki bende istiyorummm ama nerdeeee