2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar herkese çok güzel sağlıklı bir gün diliyorum bugün burdada yağmur var.dışarı yine eçıkamayacak yavrum ya benimkide oturma odasına girince ağlıyor ayy demek ertuğda öyleymiş başka odaları gezdirince çok iyi.
bende kızımı uyuttum bugün evdeyim çok mutluyum tatilya kızımla başbaşayız:)
şimdi dün yaptığımız yemekleri yazıyoruzya ordan yoğurt çorbası okudum onu yapayım kızıma inşallah içer
kezbancım bencede değelendir iş teklifini hem bebeklerinde seninle olacak
seher çok alemsin ya rüyanda bile kk var:)) sabah sabah güldürdünüz beni
ben kaçıyorum babamız geldi
öptüm hepinizi bebekleride kokladım

selam kıslar ahad aben geldim:ecrin_bebek: bu arada örümcek falan konuşuyonuzz oo güsel aslında bencede olabilir bu arada benim kısın bayadır emekliooo maşallah zeynoma ama sanırım kıslarr bu biras da irsi ben de erken yürümüşüm benim öbür çocuklardA erken yürüdüler kızım 8 oğlum 9 aylık yürüdü:lepi: ama ççok zor oluyo hiçbişey bilmiyola:1no2:r sanki heryer dümdüz:bbo: en iyisi herşeyin zamanında olmasıyerimseniben kızım erken yürüyecek delikafaduldengibi evi dört dönüyo başını vuruyo :çok üzgünüm:köşeler çook komik ya bu arada benimkiler hiç oturmuyoyasakkelime
neyse herkesi öpüyoruzzŞeniz evi süpürecem

Son düzenleme:
ayşegül kıs nolecek bizim bu halimiz dün benimkiler karne aldı çok güsel karneleri ikiside takdir aldı maşallah yavrularıma
bu gün babası onlar gezdirecek ne güsel ama ben yine evdeyim çünkiii hava buzzzzzzzz
iyiki kk varda deşarj oluyom valla

haaa kıslar tamam neyse şunuda yazıyımda bu son dün dr gittik beslenme uzmanı yla konuştuk dediki 6 aydan sonra kemik ve tavuk suyu çorba yapılabilirmiş ayrıca yumurtanın sadece sarısı fındık kadar başlanırmış bide evde hazırlanan bazı çorbalar verilirmiş dedi bide ceviz verenler kabuklu yemişler 1n yaşına kadar yasakmış ben zaten vermiycem çünkü benim cevize allerjim var kızımdada olabilirmiş ben hiiiiöç cevizyemiyommm

tünaydın kızlar gerçi siz uyanalı baya olmuş ben daha anca girebildim
kemik suyunun verilmesi bebeklerimizde tam bi dopink oluyomuş daha bi kuvvetleniyorlarmış bende 6. ayı bi dolduralım hemen başlıcam
Bugün bursada hava çooook güzel oğluşumla halasının dükkanına gezmeye gitcez ordanda bi market yaparız hep ev araba çocuk hava alamıyodu bu güzel hava ilaç gibi gelcek kuzuma

kızlar 6. aydan sonra kıymalı çorbalarda veriliyo yanlış hatırlamıyosam diğer çocuklardan
anammm zeynoma maşallahhh kız sefaa tamamen emekliyo hemi artık döne döne geziyoduya hanii maşalllahhhhhhhhhhh benim oğlan pek tembel yaa az yan dönüyo o kadar bekliyecez artık
sefaa hava soğuk benim aklım dışardaa kız maşallah seninkilere benimn oğlan teşekkür aldı takdir alamadık 2. dönem inşşş
kabuklu yemiş alerjileri oluyo bebeklerde bende vermicem 1 yaşına kadar

canım bursanın neresinde oturuyosun ağustos annelerinde bursalı çok maşallah bildiğim kadarıyla 4 kişiyiz nurcan arzu ben sen

evet bursalı olarak 4 kişiyiz ben kemerçeşmede oturuyorum arzuyla nurcan bana uzaklar sen nerde oturuyorsun canım

meraba kızlar.moralim çok bozuk.ege hastaydı biliyorsunıuz dün dr.a götürdüm.yavrum bronşiolit olmuş.nebulizatör bi alett aldırdı dr.medkalden içine serumfizyolojjik ve bi ilaç daha koyup 3 saat arayla 2 şed dakika burnuna maske ile dayıyoruz.yaaa çok kötüyüm her ökdürdüğünde ömrümün 1 tyılını alıyorlar.benden size tavsiye bu üşütme ile olmuyormuş.kişiden bulşaşırmış ve biz yetişkinlerde hiç hastalık olmasa dahi çocuğu öptüğünde böyle sonuçlar doğuyor.amannn öptürmeyin yaaa ne var öperler şunları hayret bi şeyypsikopat anneyimartık....

ceko canım geçmiş olsun bebeğine allah tan acil şifalar en kısa zamanda atlatır inşallah
ah o öpmeler yokmu önüne gelen kucağına alan öpüyor bişey diyemiyosun dediğinde kızıyorlar yok ama artık kızarlarsa kızsınlar öptürmicem bebeğimden önemli değillerya

ceydacım ayşegülcüm çok geçmiş olsun canım ya öptürmeyin kılzar ya sizöpün ama :)kız daha aldığım yok yürütec filanda anam aklıma takıldı alsammı almasammı yahu alsam azcık kollarım dinlenirdi ya banada yazık degilmihepkucagımda taşıyorum.çamaşırlarını astım uyuttum geldim bakalım burasıda hem güneşli hem bulutlu nurcanım gez erenimle nimetcim sizde gezin bakayım iyenimle maşallah ben evdeyim uykum var ya ama sizibırakıp yatamıyorum ben seher kız ne güzel rüya bayıldım bence tötün kalmış açıkta iyi kapat bidaha üstünü:))))))oh karnelerde çok iyi geliş allahım ya bizede o günleri göster inşallah hayırlısıyla öptüm şimdilik

anam aymu ayşin şifresini unutmuş giremiyomuş sıyıracakmış kız ne zamandr email.atmış bendehemen adıvara attım durumu bildirdim şimdiilgilenyolar inş.biran önce gelirim dedi hepinize slm var çok özlemişşş

yaa giremiyorum kızlar yaaa babamın bilgisayar kağnı gibi, bir sayfanın açılmasını 10 dk bekliyorum :) lina hanımla pratik olmamız lazım bu yüzden girip geçmişi okuyamıyorum. Busayfadakileri okuyabildim bir tek. Ceko canım çok geçmiş olsun umarım biran önce iyileşir kuzun. Benim babamda çok ağır grip oldu linaya geçmesin diye içmediğim şey kalmadı, ben içiyorum onada süt aracılığıyla geçiyor :) linayada bünyesi kuvvetlensin diye azıcık pekmez veriyorum. Hepiniz iyisinizdir umarım. Kocaaamaaan öptüm sizi ve bebişlerinizi....

evet bursalı olarak 4 kişiyiz ben kemerçeşmede oturuyorum arzuyla nurcan bana uzaklar sen nerde oturuyorsun canım

bende ataevlerde oturuyorum nurcanın kendi evine yakınım.bursaya yabancıyım ben kemerçeşme ne taraftaydı?1.5yıl oldu ben geleli istanbulluyum ben doğma büyüme

selam güzellerr
ceydacım geçmiş olsun canım inş ege çabucak atlatır.:1hug:
kıs seher sende güldürdün benii...bende rüya çok görüyorum ama burayı görmedim hiç.:roflol:
bende oğlumu oturtuyorum artıkk.hatta dün oturttum yani destek yastık koycaktım yan düşüverdi kafasını yere vurdu çok ağladıı:çok üzgünüm:
gamzecim lina nasıl öptüm a.s.bende yoğurduna biraz pekmez katıyorum..severek yiyor
sefa ayşegük kızlar sizi hep karıştırıyom valla avatarlarınız aynıyakaydirigubbakcemile3
sefaa maşallahh zeynep hanıma..bizde daha bişey yok dönemiyoruzz
tubacım bende yürüteç almayı düşünüyorum canım..benimkide kucağa alıştı he kucağımda durmuyo ağlıyo çok huysuz bu aralarr..belki onla oyalanır hoşuna gidergamyoncuiremsu
öptüm hepinizii bnim yaramaz durmuyoooklava:

kızlarrrrrrrrrr;
ben çok gerginim biraz sonra kaynanama gidicez şimdiden gerginlik bastı beni nolur dua edin de bi sorun olmasın Allah rızası için nolur dua edin .Malum bayramdan önce ağzıma etti hatun oğlunu paylaşamıyo ya neyse inşallah bi gerginlik olmaz ...Dua edicem tüm yol boyunca ..
Allah ım tüm annişlere sabır versin bebişlerimiz çabuk düzelsin inşallah ceyda çok güzel sölemişin ama nasıl diceksinki öpmeyin diye tam kavga sebebi ...
tüm anneleri öpüyorum hasta bebeklerin annelerini daha çok öpüyorum Allah a emanet olun :)))

cekocum geçmiş olsun canım allah biran önce şifasını versin bebişinin.özgecim dualarım seninle olsun o bişey derse duymamazlıktan gel boşverr.gezmenin tadını çıkar
bu arada karn:ecrin_bebek:eler alınmış ayy allahım bizede o günleri göstersin

aman takma kız özlem ne derse boşver içinden sende başka şeyler de ona hhihihiihiihmesala kocana ananı.....hhihiihi çok terbiyesizim vah vah boşver aşkım ya ama yapabilirsen sen söylen say içinden devamlı rahatlarsın

özlem bu kadarmı çok bunaltıyo kız senii yazık valla ne isterler anlamam
tuğba canım 11 yıldır çocuklarla uğraşıyrumm kızz benim canım yok mu:)) azcık tut kucağında büyüynce özlüyo insan bu günlerinii
ceydaa canım yaaa üzülme atlatacaktır ilaçlarını düzgün verirsen . kızlar ebnim mutfakl camı sürekli açık odayı malum çok açamıyorum ama kapımız açık ve mutfaktan hava alıyo sürekli temiz hava ii gelecektir
benimde oğlum hala düzelemedi bende çok üzgünüm emmek de istemiyo bu daha da çok üzüyo ebni ek bessinlerii ağzına bile sürmüyo ne yapacağımı bende bilmiyormm
gamzecim dikka et kuzuna inş geçmez çok öptükkk

mehtap canımcım inş Allah sizlerede göstersinn büyüyüp karne aldıkları günleri güzel bi mutlulukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…