2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler kızlar umarım geçer valla horoz adadım:)))eşimde gülüyo iyi allahtan horoz deve meve adamadın diyeee oğlum sağlıklı olsun fil bile keserim yter ki ii olsun

selam kızlar herkes iyidir umarım ceydacım senin oğluşda hasta olmuş kıyamam geçmiş olsun kaanımın gribi hala devam ediyor biras daha iyi gibi ama henüz tam atlatamadık geceleri hep huzursuz oluyo yavrum.kızlar sadece son sayfaya bakabildim kaan uyuyorken bi bakayım dedim seherin rüyasını merak ettim yazıp hemen onuda okuycam.bursalı anneler hava güzelmiş tadını çıkarın ama yinede çok kalmayın dışarda güvenmeyin bu havalara.özlem takma canım boşver nederse sen sus canını sıkma.tuğba ben aldım kaana yürüteç haftada iki kez 5 dak bindiriyorum.karne alan yavrularımızı kutluyorum öpüyorum hepsini neyse kızlar biras geçmişe bakayım haa buarada pekmez veren arkadaşlar üzüm pekmezimi veriyosunuz birde bu kan ilacı dudakları karartırmı kızlar kaanın dudakları siyahlaşmış bugun acaba ilaçtanmı yoksa hastalıktanmıbana bi cvp verin kızlar öpüyorum sizi

ilaçtan aylicim merak etme.kaşığı daha geriden at dudaklarına değmesin çok geçmiş olsun canım sizede.kızlar izmirdede muhteşem bi hava var.ama ege hastakanguruya takıp çıkmalık hava ama olsun o iyi olsunda...bu nabilazatör iyi geldi biraz egeye hırıltı var ama öksürük azaldı gibi bi de keyfi yerine geldi...

mrb tüm annişler, bizim babamız geldi, o yüzden giremedim bikaç gündür. bugün de annemler gidiyolar, bütün işler bana kalıyo, ,inşallah altından kalkabilirim. çok şükür, eşim artık yanımızda, inanın çok zormuş ya, yaşadıklarımı bi ben bilirim bi de ALLAH, inşallah kimse ayrılmaz hiç bi zaman, hepinizi öpüyorum..

aylin ilaçtan canım merak etme
ceyda canım çok geçmiş olsun benimkinin de burnu tıkandı ya inşallah ilerlemez sürekli sprey sıkıyorum

hadi gözün aydn canım kız bende dün gece aklıma geldi ben cuma akşamı gelir diyodum yazayım dedim unuttum neyi unuttuğumuda unuttum hadi bakalım tadını çıkarın babanın 2 taraflı yersiniz gariiiiiiiiiiiiii :)

kız ayşegül kız taşımKTAN BIKMADIM HAYATIM ANNEYİM TABİ YASPARIM BEN DERDİMİ YANİ KOLUMLA İLGİLİ SORUNUMU ANLATMIŞTIM AMA DENK GELMEMİŞİN GALİBA LİFLERİ ÇOK İNCE SAG KOLUMUN EGER FAZLA YÜKLENİRSEM lifler kopabilirmiş ay allahım korusunda o yüzden agır şeyler yasak bana canım kolum şişiyo parmaklarım dolma oluyo bazen o kadar kucagımdan inmiyoki kolum artık hareket bile etmiyo onçüüüüüüüüüüün aşkım çareler arıyorum sonuçta bu kol onada lazım banada ömür boyu arkadaşta varmış alma dedi ondan alıcam fırsatım olunca gider alırız ama 7 aylıkken koyarım ben

anamm tuğba canım geçmiş olsun zati ben espiri yaptımdı kızz zor olmazmı inş bişey olmadan taşıma faslını atlatırsın canım eşin evde oolunca o baksın sen dinlen kuşum
oğlan hala bişi yemiyo canım sıkkın benimde ialçlara devam ediyoruz ama yinemi arasam dr u ne etsem

yürüteçe mi koyuyoruz:)))ben dünden razı bi insan olarak bi kıvılcım bekliyorum artık ne kol kaldı ne belll...

ceydacım çok geçmiş olsun canım oğluna. o öpenlere valla "testere" oyunlarından oynatmak istiyorum ben. benim oğlumda hafif atlattı geçenlerde ve öpülmekten oldu çok iyi biliyorum.
kaancım nasıl oldu aylin?
yürüteç çok erken kızlar binmesinler ya. 8.aydan itibaren diyor tüm çocuk dr.ları. biz bindik bişiy olmadı demeyin. olmaz dediğimiz şeyler oluverir allah korusun. pelte gibiler daha ya. onlara kalsa koşmak bile istiyolar ama kemikleri çok zayıf daha

iyi akşamlarrrrrr benim canım canım caaanım ark. nasılsınzı... :)) ben grip oluyorum kızlarr acaip bi kırıklık var üstümde çok halsizim ... formu okuyamadım kızlarr ama hepiniz iisinizdir inş... öpüyorum hepinzi..

benim çocuklarda hasta olduu zeynepcigim canım aynen dediign gibi varya şlöle hasta hasta yaklaşan insanlarıı dövesim gelio böle çala çala valla:))) çocuklar şimdii hasta ceremesinide ben çekicem onlardanda bana geçiti off off...

ŞELALE canım kaan biraz daha iyi gibi şurup iyi geldi ama tam olarak geçmedi tabii buarada banada bulaştı galiba başalangıç var gibi SEHER sizede geçmiş olsun canım.

merhabalar sabah çok kötüydü hava yağmurluydu öğleden sonra güneşli olunca hemen dışarıya çıktık ayyyyyy nasıl özlemişiz açık havayı çok uzun zamandır eve kapalıyız. çocuklar arabaya binince şaşkın bir tavırla etrafa bakındı bana da çok iyi geldi ama babamız aynı şeyi söyleyemiyo çünküüüüü her zamanki gibi alışveriş yaptııım ooooh iyi yaptım rahatladım ciciler aldım kuzularıma. şimdide hoppalalarında kuduruyolar yaramazlar.
ege ve kaancım daha iyi olmanıza sevindim annecikleriniz size beni öpme yazan önlük alsın olur mu buna rağmen öpenlerin dudaklarını da ısırın teyzeciim
karne alan miniklerim tebrik ederim hayat boyu başarılı olun teyzem. darısı başımıza inş.
seherciim aman bu gün iyi bak kendine hastalanma. dün oldukça açık kalmış üzerin rüyanın anlamı dikkat et seher grip oluyosunmuş galibaa
ayşegül oğluşun halen yemiyorsa dr u ara bencede kıyamam yaa aç kalmasın kuzucuk
merveciim gözün aydın allah bir daha ayırmasın üçünüzü
zeseze senin ismin şelalem mi? zeynep mi? ben zeynep diyorum hep ama şelale ismi de çok geçiyo kafam karıştı aydınlatırmısın?
özge nihan neredesiniz merak etttim berilim iyidir umarım. elvinim de iyileşmiştir inş tamamen

arkadaşlar gece mamamızı hazırlıycaam öpüyorum

herkese iyi akşamlarr..
ceydacım çok geçmiş olsun egeme inşallah en kısa zamanda iyileşecekk.
aylincim kaan a,sehercime ve tubişime geçmiş olsunn..
hasta olan anne ve bebişlerinee çok geçmişler olsunn.
merve gözün aydın eşin gelmiş.darısı benim başımaa:)
kızlar yürüteç zararlı daha erken bence ama yine de karar sizin..
ya gerçekten bebekleri her kucağına alan niye öpüyo bende çok kızıyorumm.bide hemen oturtuyolar yaaaaaklava:
arzu,bamboo,tuğba,ceyda,kezbancay,seher,nihan,özlem ve ismi aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarım hepinize ii akşamlar bebişlerinizi öptümmmmmmmmmmmmm

selam kızlar nasılsınız bende bayadır giremedim özledim sizleri ama siz beni özlememişsiniz sanırım pc eşimin dükkanına gitti ordada int.yok arada eve alıcam öyle giricem artık neler kaynatmışsınız 50 sayfa olmuş girmeyeli okuyamadım ama hasta olan bebişlerimiz varsa çokl geçmiş olsun tabi annelerimizde hastaysa onlarada geçmiş olsun busemde bende iyiyiz çok şükür hepinizi öpt bu arada bende bursadanım kızlar 5 oldunuz yani

merhaba güzel annelrrrrrrrrrrr ve birbirinden tatlı yavruları..:)
haftasonu yoğun geçiyor..hava güzeldi burda dışarı çıktık akşam misafir derken foruma bakamadım..neler yazılmış okuyamadım birara hepsini okuyacağım..
doktora götürdüm berili burda.6800 olmuş.dr kilo alımı iyi dedi.ek gıdaya başlama dedi.her bir dr farklı söylüyor..bursadaki de geç kalırsın dedi..yoğurtla başla dedi.ne yapacağımı şaşırdım.zaten beril kaşığa pek alışamadı..sizce ne yapmalıyım..?yavaş yavaş başla denileni mi yapayım..
bu arada arkadaşlar bekonun tartısını aldım bebek ve çocuk tartısı 20 kiloya kadar tartıyor aparatı var bebek için sonra bebek büyüynce aparatı kaldırıyorsun çocuk tartısı oluyor üstelik çok uygun fiyatı.kalitesi de bayağı iyi geldi biz aldık.hani herşey burda diyen site var ya orada 29 tl.ben 39'a almıştım orda indirime girmiş..araştırın normalde çok daha pahalı..tavsiye ediyorum hemen bakın o hepsi olan siteye!!
çok öptüm sizi güzeller...bebişlerinizi de yiyorum....

gamzecim özlemezmiyiz seni özledik tabi iyi olmanıza sevindim canım.özgecim biz 6 ayımızı doldurduk dr.umuza kalsa hala başlatmıcaktı bizi azar azar çorbayla başlamamızı söyledi birde meyve püresi günde bir kezde yoğurt vereyimmi dedim gerek yok çünki yoğurttan alcağı herşeyi sütünden alıyor dedi her dr.farklı şeyler söylüyo canım karar senin eğer alışsın istiyorsan meyveyle azar azar başlayabilirsin canım öpüyorum berili ve seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…