2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba bugün çok yoğundum yeni girdim geçmişe göz attımda yürüteç mevzusuna deyinmişsiniz
ya kızlar ben aldım 2 günde bir 5 dakika koyuyorum dün geri geri gitmeye başladı ama yazdıklarınızı okuyunca acaba yalnışmı yapıyorum diye düşündüm
ve oturtma mevzusunada değinmişsiniz ama ben hem kucağımda olsun hemde yastıklarla destekli olsun oturtuyorum bundadamı yalnış yapıyorum
bunları dr umuza sorma gereği duymadım
ama yazdıklarınızı okuyunca bi endişeye düştüm birdenCADIARZU

iyigeceler kızlar ertuğu uyutmaya çalışıyorum yine pusette karnını doyurup yatcam bende hepinize güzel mutlu pazarlar öptüüüüm

nimetcim kucagımada oturtuyorum yastık desteklide 5 dak oturtutorum yürütece daha erkenmiş 8 ci ayı beklicez ay ertuğ o aydada yürüyomuş ne güzel our valla ya inş.yürür

bende özledim kız gamze valla kız anam derdimizden kimseyi hatırlayamıyoz kimsecikler alınmasın ya ne olur ancak burda yazınca yazabiliyoz yoksa bu veledlerle zor hatırlıyoz girmeyenleri

ay tuğbacım ne güzel olurya 8. ayda yürüseler eşimde bende hiç emeklemeden 9. ayımızda yürümüşüz inşallah oğlumda öyle olur gerçi yürümesi demek yaramazlık yapması ve düşmesi demek ben avatardada gördüğün gibi bazen koltuk kenarlarına tutunduruyorum ayaklarını sağlam basmasını öğrensin diye
iyi geceler canım öptüm sizi keyifli haftalar herkese

sağol aylincim..içim hem rahat etmiyor hem de beril kaşığa alışsın diye bişeyler vermek istiyor.
gamzecim özledik seni özlemez miyiz ama inan öyle muhabbetler dönüyor ki bir günde ben 1 gün girmiyorum oku oku sayfalar doluyor..
yoğurdu kendin mayalıyorsun değil mi?inek sütüne mi mayalıyorsun yoksa devam sütüne mi?

Slm güzel anneler ve melek kuzucuklar.Ya arkadaslar herkes yürütec hakkinda yorumlarda bulunmus yok 7aylikken yok 8aylikken binilirmis diye.Doktorlarimiz bile bazi konularda hemfikir olamiyolar ek gidada olsun baska biseyde olsun farkli farkli söylüyolar.Tabiki doktorun dediklerini uygulayacaksin.Ama her cocuk bir olmaz hepiniz kuzucuklarinizi daha iyi tanirsiniz bana göre 8 aylikken yürütece binmeleri gec sayilir bu benim fikrim.Benim kizim maasaallah 10 gündür biniyor ve yavas yavas evin icinde turlar atiyor ve cok hosuna gidiyor.Bu arada kizim 5.5 aylik.Güzel anneler ben sadece fikirlerimi yazdim beni yalnis anlamanizi istemem biz doktorumuza söyledik olumsuz birsey demedi o xüzden paylasmak istedim.Ama suda varki kizim 5.5 aylik ama maasallah 7.8 aylik gibi duruyor.Cocuklarim babalarina benzemisler esimin boyu 1,95.Oglumda 10 yasinda 1,53 de onun boyu.Neyse arkadaslar kafanizi sisirdim biz anneler olarak bebislerimizin herseyinin 4,4lük olmasini istiyoruz.Sizleri ve minik kuzucuklarinizi öpüyorum.IYI GECELER...

pazar gününün ilk günaydını benden
oğluşum çok fena nezle oldu ona canım sıkılıyor burnu o kadar çok akıyor ki anlatamam ya inanamıyorum nasıl hasta oluyor o kadar da koruyorum odasının ısısını ayarlıyorum terletmiyorum ama yine de oluy işte.tabi sürekli uyanıyor burun tıkalı olunca umarım daha da ilerlemez bize yine dr yolu göründü sanırım ah bu havalar.moralim bozuldu şimdi neyse inşallah çabuk atlatır yavrucuğum

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn herkese ii bir hafta sonu diliyorum :)
ben grip oldum kızlarr saolun hepinzi geçmiş olsun dilekleriniz için .. vee çocuklarımda grip oldu eşim gharç hepimz
kezboşş canım hakket kıı bu rüyalar ii gelemdi bana:))) açık kala kala biyerelrim kaptık şifayı :)))
bu arada dolaşmışınız ohh negüsel :) güle güle kullansın egem ile sudem cicileirni ..
kızlarr resmen döklüyorum gelin toplayın valla benii..
aylincigim sanada geçmiş olsun canım kaanımla ... inş. çabuk atlatırız.. gece kendimde hastayım bide çocuklar maf oldu bi ona koştur bi ona... şükür sabah oldu ...
gamzecigim canım h gedlin hakket canım haklısın ama kimse kimsenin yokklugunu dogru fark edemiyo herkes kendi derdie düşüyoo .. ama canımız oldugunu unutma ...
nimet canım bende oturtuyorum arada valla destekli felan inş. bişi olmaz yhaa ne bilim yavaş yavaş oturtmak bana normal gelio :) yhaa bend e valla yürütece koymak istiyorum çünkü çok güzel basıyolar maallah kuzularıma :)) 6 . aylarında koyabilirm ben belki ..
hasta olan bebişleirmize geçmiş olsun diorum ve hepinizi uzaktan mucukluyorum sonra sizde kaparsınız şifayı valla:))))

Allah ım sizi bi daha hiiiiiiiiiiiiiiç ayırmasın yarabbim...

Kızlar dünyanın en güzel anneleri size diyom size uyanmadınız mı yoksa daha:))))
Biz dün babannemize gittik eşime hiç evden ayrılma dedim o da ayrılmadı eltim falanda geldi anlıyacağınız her dediğine hıhı yaptım tuğbanın dediği gibi içmden de bu arada bol bol dua ettik bişi olmasın diye Allahtan yanlız kalmadık .Bundan sonra böyle yapıcam yanlız kalmıycam ki bana iftira atmasın herşeyi oğlu da görsün yani..
Neyse atlatık onu da:)
Bu arada seher e aylin e arzu ya ceydaya tüm tüm annelere geçmiş olsun bebişlerine ve kendilerine ...
En çok da merve ye sevindim Zeynep i bana yollayında azcık özlem giderin kız merve ben bizim zeynep le sisin zeynep e bakarım o arada :))))))))

Öpüyorum tün anneleri ve Tatlışlarını :))))

günaydın güzel annelerr...
herkese iyi pazarlarr.arzucum geçmiş olsun yiğitee.erende öle olmuştu.bence peditusa başla yine dr vermişti ya sana(geçmiş olsun kuzucuğumaaaaaa.
seher çabucak iyileşirsin inşlhh.
selmacım yürüteçten bahsetmişssin benim oğlumunda maşallahı var bi komşumuzunkine denemek amaçlı iki dk koydum geri geri gitti.ama yinede cesaret edemiyorum..ayaklarının üzerinde uzun süre basılı duruyo.ama bastırmak ii değilmiş bilmiyodum.çok üzülüyorum şimdi ayaklarının üzerine bastırdığım içinn
tüm arkadaşlarımı ve bebişlerini öpüyorumm..
kendinize ii bakınn:)

güzel pazarla hepinize bebişleri kocaman öpüyorum arzu canım çok geçmiş olsun yiğite kaanda öyle kaç gecedir uyuyamadı hastalıktan bende peditus şurup kullandım çok şükür bugun daha iyi ahhh sehercim allah yardımcın olsun canım 3 çocuk ve sen hastalanınca ne zor olmuştur allah acil şifalar versin canım.hepinizi öpüyorum

tünaydın iyi pazarlar arkadaşlar hepinizi çok öpüyorum ertuğ uyuttum ay çok uykum var ya ama ütüde var bakalım canım neyi isterse onu yapaım bari ahvada bozuk içimde kararıyo zaten hiç sevmeme şu pazarları nedense hep içimi sıkar bayar beni.hasta olanlara çok geçmiş olsun kızlar ekinezya için limonla bol bol bebeklerinizede 2 kaşık verin bişe olmaz maşallah ben ertuğa kış gelmeden sularına hep limon ve çeşitlibitkiçylarından koydum ekinezya içirdim bide ıhlamur nane bidebitane karanfil hepsini kaynatıp 20 ml filan içiriyorum çok şükür mşallah hiç grip olmadı yavrum tavsiye ederim.hepinizi öptüüüüm.selmakız ne güzel maşallah boyun kadar oğlun var maşallah.özlemcim oh rahat geçmiş misafirlik öptüüüüm sizi ve hepinizi

tuğba kıss hergünmü içiriyon canım o saydıklarını ayyy bide aklıma gelmişken sorayım neden msn de hep ç.dışısın hiç karşılaşmıyoz

tünaydın güzel bebişlerimizin güzel anneleri
hasta olan bebeklerimize geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
benden size 2 pratik çözüm
1. malum bebeklerimiz grip olunca hepimiz serum fizyolejik damla kullanıyoruzbende ilk zamanlar kullandım hepimiz biliriz kullanım süresi 5 gündür sonra kalanı atarız bana doktorum boşuna tuzlu suya para verme kaynamış ılık suyun içine az tuz koyup kendin günlük taze yap dedi bende evdeki damla şişesini boşaltım onun içine yapıyorum
2.hepimizin bebekleri zaman zaman kabız oluyor ozamanda ıhlamurun içine 1 çay kaşığı zeytin yağ koyup içiriyorum maşallah 2 saat sonra düzeliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
nimetcim saol tatlımm güzel fikirler ...
kızlar sabahı sabah ettik oğlum çok fenaydı gece beni emmek istemedi bi burnu akıyo aklınız şaşar neresinden çıkıyooo ben çok bitkinim sabah babası baktı 1 saat uyuyabildim yarıın yine götürcem öksürükte var ciğer filmi isticem yeğenimden sonra herşeyden korkar oldum sehercim geçmiş olsun valla bu hastalık çok zor bişey Allah beterinden saklasın kzılar hepinizi öpüyorum bi bakım dedim yarın gelirim inş dr dan sonra

iyi akşamlar..
kızlar nasılsınız bugün
Hasta olan bebişlere çokk geçmiş olsun..inş hemen hepsi düzelir..
bizde bugün biraz gezdikk oğluşumuzla..havalar yine bozulacakmışş bir süre daha rahat rahat çıkamicaz dışarı..
hepinizi öptümm

umarım en kısa sürede bebişlerimiz düzelir
nimet sağol canım pratik bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…