2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canımm tuzun bebekler için yasak oldunu biliyosundur deniz tuzu koyman gerekti ayrıca okyanus suyu siterilize edilmiş ve bi serum açıldıgında 24 saat içinde etkisi geciyor bihafta kulanamıyosun yani doktorumuz öyle demişti :enbuyukkk:

canım vallahi bu bana doktorumun tavsiyesi ama ben uyguluyorum
fiyolejik serumların 5 gün süresi olduğu reçetelerinde yazıyor

yanlış anlaşılma var sanırım nimetin bahsettiği şişe içerisindeki serum fizyolojikler evet onlar 5 gün kullanılıyor
arzu'nun bahsettiği ise küçük plastik tüplerde olan onların ömrüü 24 saat

merhaba kızlar Eylül çok yaramaz pek giremiyorum ... uyuduğu zamanda ev işi yapıyorum anca yetiştiriyorum.

Ayşegül, Aylin, Arzu, Ceyda bebişlerinize geçmiş olsun
Tuğba , Seher çok geçmiş olsun canlarım acil şifalar diliyorum

kimsecikler yok benden başka bu gece benimkiler çok huzursuz şimdi mama yiyip uyudular ben de yatıcaam inş. hepiciğinize iyi geceleeeeeeer

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydınnnnnnnnn güzel birgün diliyorum bebişlerimiz bizi fazla yormazlar inş.işte olan annelerimize kolay gelsin.tabiki evdeki annelerimize daha çok kolay gelsin hepinizi öpüyrum çooooooooooooook yiyenlerimi benim yerime koklayın koklayın öpün bakem.seher kız işe yaradımı yaz baaam.sagol öznurcum kezban okudum yattım ya çok uykum vardı yazsaymışım seninle aynı yazacakmışız ya ama ben yattım öptüm yumurtalarını yedir bebişlerimin bugün şimdilik by

anaaa kıs bekçiiiii
günaydın bari ikinci olem günaydınnn güzel mutlu huzurlu hastalıksız bir hafta diliyorum hasta bebişler inş. düzelir annelerde inş.mutluuu olur herkese günaydınnnnnnn

herkese günaydın
bugün benim dogum günüm ve ben çok mutsuzum : dün akşam eşimle tartıştık ve ben ebrarla oturma odasında yattım her ne kadar eşim gece gelip bizzi kaldırmaya çalışsada ben inat attim kalkmadım...bugün hayatımın en kötü doğum günü olacak eminim : bu sabahda yaptıklarına pişman oldu akşam annene gidelim dedi bende hayır gitmek istemiyorum dedim o tarafta işi varmış bende sen git işini gör dedim hayır birlikte gidicez yaptırdıgımız evin merdivenlerini beyencez dedi yok dedim kendin beyen halbuki biliyorum beni yemeğe götürecek geçenlerde diodu ilk tanıştıgımız restorana bi gün gideli die kesin oraya götürcekti ama akşam kalbimi çok kırdı asla unutamam :((
neyse kızlar benim gözler sulandı kaynanam kalkmadan gidim yatim yoksa onun dilinden kurtulamam :::((( hepinizin sabah sabah moralini bozdum belki ama kimseyle bu durumda konuşamam .....

herkese günaydınnn kızlar nasılsınız bakılm hasta olan bebeklerimiz varmış
hepsine acil şifalar diliyorum.inş.en kısa zamanda atlatır miniklerimiz.
elifcim üzme kendini canım oluyo böyle şeyler arkadaşım,umarım düzelir aranız.öpüyorum ebrarı canım.
tuğba kıss baya erkencisin valla benimde çok uykum var ama malup bugün iş başı ahh evde olmak vardı ne güzel uyurdum şimdi.gözlerimin içi yanıyo uykusuzluktan.ertuğ nasıl canım iyimi paşamız öpüyorum seni ve ertuğu canım.
ahh ayşegülcüm canım hasta olmuş senin bebiş çok geçmiş olsun bencede götür doktora canım erken teşhis her zaman iyidir.
seher sizde hasta olmuşsunuz kızlar dikkat edin kendinize. 3 çocukla zor olur yaaa allah sana kolaylık versin canım,sizede çok geçmiş olsun diyorum arkadaşım.
aylıncimm o demir damlası ne iğrenç şeymiş canım öyle ya bi ağzıma alayım dedim nasıl bişeymeş diye ama bu kadar iğrenç bişey olabilir yaa demir pası gibi geldi bana uzun zaman ağzımdan gitmedi,nasyaya içirdim canım kızım kusacak gibi oldu,ağzıda kaanın ki gibi kapkara oldu.mamasına koyup öyle içiriyim dedim ama mamada kapkara oldu yemedide.yaa kızlar bu ilacı vermesek bişey olurmu ki.. .
ceyda cımm egede hasta olmuş acil şifalar diliyorum canım.çokkk geçmiş olsun diyorum öpüyorum sizide.
kezban ohh ne güzel gezmeye çıkmışsınız,,ciciler almışsın güle güle giysinler canım yiğenlerim.öpüyorum sizi canım.
kızlar yürüteçden bahsedilmiş bende almayı düşünüyorum.vallaa büyük kolaylık 6 aylık olsun bindiricem kızımı annem diyo ben seni koydum bişeymi oldu diyo ama.ne biliyim kafam karıştı.
neyse kızlar çok uzattım hepinizi öpüyorum birazda face de takılıyım.bütün annelerimizi öpüyorum bebişlere sağlıklı güzel günler diliyorum....

günaydınnnnnnnn kızlarr .. bugün nasılsınız ...
inş. gece yigenlerim uyutmuştur siiz :)
elif canım DOGUM GÜNÜ KUTLU OLSUN CANIM... eşin konusundaki olaya üzüldüm biliosun geçendede ben öle olmuştum benimde kalbim kırılmıştıı.. ama napıcksın canım eşleimiz onlar bzim bi yandan hata yapıcaklar bi yandan kendilerini affettirmeye çalişip o hatalarını sildirecekler bizde tabi fedakar olucaz...ama eminim oda sana kendini affediricektir üzülme canım nolur ...
banucugum canım evet valla gripiz hepimiz birden ama bugün daha iiyim düne ragmen ... saol canım :)
tugbiişş canım yaptım ama terleyemedim tabii nerde 3 çocukla terlemek koştururken terliom saten yatmaya gerek yok :))) bugün biras daha iiiym canım saolasın kuşum :) bu arada bayaa bi erkencisin :))) valla hızına yetişilmio bende 4 olam bare :))) günaydında :))) anam selpak elimden düşmüyo :)))
ardada kucagımda merak edio sizleri tabi :))))
valla bede dedim eşime aldırcam yürüteci bi kaç hafta sonra en azından onda oyalanırlar...

günaydın kızlarrr;

herkese mutlu huzurlu umutlu ve bol paralı haftalae diliyorum ....Allah tüm herkesin isteklerini dileklerini yerine getirsin en çok da Elif inkini bugün...Niye böyle kazmalık yaparlar bilmiyorum bu erkekler hiç ...kıskanıyolar ya aslında bizi bebeklerimizden onlar daha bebek asıl onlara bakmalıyız biz bebişlerimiz daha akıllı valla onlardan ....ne demek ya kadının salonda yatmasına izin vermek tam dayaklıklar tam ..E bizdeki de inat ama demi elif ,istediği kadar yalvarsın kalkın gelin diye kalpkırılıyor bi kere..Çok üzgünüm çoook
Akşama sana güzel bi süpriz yapar bakarsın ..Sıkılma nolurr ..Öpüyorum seni ve kuzunu..
Dünyanın en tatlı annelerinden birinin doğum günü bugün Allah o tatlı anneyi çok seviyo ki mucizeyi ona yaşatmış bi canlı emanet etmiş ona ii baksın diye ..Hiçç canını sıkma Elif ..Annen iyiki seni doğurmuşşşşşşşşşş..

selam bi duş aldım da geldim bakam ne var ne yok seher kıs geçmiş olsun elifff benim büyük kızımda elif doğum günün kutlu olsun bu arda uyku demişsiniz oo da nekiiii valla ben hasret kaldımmm
uyumak istiiomm

günaydın kızlar biz huzursuzuz bu gün malum hastalandık burun akıntısı öksürük bi de şimdi benim boğazım da ağırmaya başladı ne yapacagız böyle bilmem valla.aman oğlum atlatsın da ben başımın çaresine bakarım ama bu sabah çayını bile içiremedim o kadar inat etti ki anlatamam şurubunu bile zar zor içirdim.sinirlendim sonra daha da kızdım kendime ne diye sinirleniyosun diye?ammmaannn suçluluk duyuyorum işte ona kızdığım için((

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn...
elifçim DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUNNN.üzülme canım herşey düzelirr..
arzucum üzülme canım arada oluyoo
tüm anne ve miniklerini öpüyorum ..
kendinize ii bakınn.....
sevgiyle kalın:)

İstanbul dak anneler süper bi yer keşfettik biz eşimle Şirinevler de bi outlet Tefal mağazası var süper ucuz herşey biz kızım için meyve sıkma makinesi var ya Moulinex in 50 tl ye ...Dün de gerçek tefal mağazasında sordum aynı ürünü 127 falan dedi sanırım yanlış hatırlamıyorsam eğer alacaksanız ve ihtiyacınız varsa bu tip şeylere süper bi yer ...İsteyenlere tam adres de verebilirim...

elif kendi derdimden doğum gününü kutlamayı unuttum.canım doğum günün kutlu olsun

günaydın annişler bebişler
benim haftam kötü başlıyo gibiydi son anda çok güzel başladı umarım hepimiz için çoook güzel bir hafta olsun
elif ciiiiim nice güzel yıllar geçirmeni diliyorum ebrar ın ve eşinle iyiki varsın arkadaşım. demek sende kovasın hııııı
arzucuum canım üzme kendini geçmiş olsun bebişine de
bol paralı bir hafta olsun ben ce de
tubiii ben sabah oktum evde eşim kahvaltılarını verdi yumurtamız başka sabaha kaldı yanii
seherciim nasılsın inş. yakalanmadın gribe
nihaan nerdesin kuşuuum gece de yoktun yoksa yaramaz elvin uyudu mu bu gece

sefa ,özlem,seher,nurcan,banu,arzu ,kezban hepinize çok teşekkür ederim .. eşim az önce aradı akşama hazır ol annene gitcez die bende hayır dedim canım dışarı çıkmak istemio.. halbuki düne kadar çok bunalmıştım evde ama bugün aşırı derecede başım arıo hiç kimseyi görmek istemiorum ama biliorum ki bu akşam anneme gitmezsek onlar gelicek tamam gelmeleri güzelde benim dogum günümde ben hep hizmet etmekle uğraşıom annem babam dahi olsa kimseyi görmek istemiom helede bu moralle... normalde bugün benim dogum günüm olmasa eşim bana trip yapacaktı biliorum bu yüzden bu ilgi gereksiz gelio bana : ayyy ben nie böyleyim çok inatcıyım ve yine gözlerim sulandı : kaynanamlarda küs oldugumuzu bilmio onunla konuşsam uzatırda uzatır o yüzden ağladığımı bellli etmemeye çalışıyorum çünkü tartışmamız onun yüzünden başladı ama onun haberi yok dayanamıcam anlatcam
akşam ben her işimi yemeğimi yaptım sofrayı hazırladım kaynanamda kalktı salata yapıo bi türlü bitiremedi salatayı bizde oturduk sofraya bana cevizin yerini sordu bende söyledim eşim vayy bakim sen oturuyon annem nie iş yapıo cevizi kalkıp kendin versene vs... gibi boş boş şeyleri abarttı bende sesimi çıkarmadım sofradan kalktık ben ebrarı yediriom yine açtı aynı konuyu bunu bi kaç kez yapmıştı hatta kaynanama sen iş yapıyosun bizim aramız açılıo bırak işleri elif yapsın demiş kaynanamda gitmiş bunu anneme anlatmış ama sen ben elifin işlerini yapınca araları açılıo demiş annem de bana mustafa bizim gelmemizden rahatsız oluyo herhalde yoksa bunda kızıcak ne var dedi kadın o yüzden bize gelmek istemio ..bende akşam bunu dedim bu sefer daha bi köpürdü vay bakim sen çok saygısızsın annene söylimde sana saygıyı öğretsinsen böyle yaptıkça kendinden beni sogutuyosun ...bana en çok koyan bu son kelimeydi zaten dogum sonrası psikolojimiz bozuk eşimin işleri çok yoğun arabımızı da sattık esksi gibi dışarı çıkamıyoruz akşamlar geç gelio 10-15 dk ebrarla oynuyo sonra uyuyo artık bende eşimin beni eskisi gibi sevmediğini aramıza mesafe girdiğini düşündüğüm için bu kelimeyi duymak bana çok koydu.... şimdi de annem aradı hastaymış ben sana gelemiom sen gel dio :) .... herhalde annemin hatrına gidicem ..

gunaydın kızlar bebisleri opuyrum nasılsınız bugun hasta bebıslere gecmıs olsunn ben uykusuz ve yorgunum benım zilli uyudu bende napcamı sasırdım isra artık hic durmuyor hep kucakda butun gun bıan olsun kendı kendıne durmuyor sırtı yere gelmıcek ayy hıc bıseye fırsatım olmuyor sız nasıl bas edıyorsunuz ozelliklede kezbancım ve sehercim :)))elifcim senide dogum gunun kutlu olsun ailenlehuzur dolu bi yıl gecırmeni dilerim canım bosver cokda katıp dahada fazla moralini bozma kayınvalıdenle berabermı kalıyorsun canım su kayınvalıdenın en ıyısıde olsa olmuyor olmuyorrrr ya elıfcım hepımız buna benzer sorunlar yasıyoruz cocuklarımız bızı eslerımıze daha fazla baglaması gerekırken araya bıraz mesafe gırıyor o eskı evliligin tadı falan yok kalmıyor allah cocuklarımıızıda eksık etmesın uzun omurler versın ama boyle eslerımız yogun islerinden ne bize nede kzıma vakit kalıyor ne eskisi gıbı ilgi var ne alaka varrr arabamızda var amaa kullanan olmadıkdan sonra ne onemı oluyor cocuk dogmadan once he dıyınce heryere gıdıyorduk istese gene gıdılır ama olmuyor ısde inan canım bizim konuscak bile zamanımız olmuyor bende oluruna bıraktım artıkkk benden sanslısın aile yakınında benim oda yokkk ist dalar esimin annensi bana yakın onuda napim:)) neyse ins aranız duzelir

herkese merhablar.ege hala öksürüyo ama allahtan keyfimiz yerine geldi nebulizatör de hava solumaya devam ediyoruz bakalım inşallah iyi gelecek..annem öksürmesi iyi koparıyo çocu fiyo ama ben dayanamıyorum ama betyerin beteri vardeyipkendimi avutuyorum.bugün dr.umuz kontrole çağırdım olmadı bi antibiyotik tedavisi uygulamalı diyorum ben iltihabı temizlesin tekrarlamasın.
öznur bi denk gelemedik msnden yazmışın o esnada egeyi uyutuyordum geldiğimde yoktun eylülü çok öpüyorum.
banucum teşekkür ederim iyi dileklerin için.
elif doğum günün kutlu olsun canım kendini topla bugün özel bi gün hoş hepimiz çok özeliz bence anneyiz ama sen bugün çok daha özel bi kadınsın bi silkelen giyin makyaj yap bak nasıl kendine gelceksin...
bütün bebişlerimi öpuüyorum sağlıklıı günler diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…