Slm kızlar nihayet okuyabildim ve geldim :) h.sonu yoktum,malum kardeşim evdeydi,bi de takıştık onunla hiç gelemedim o yüzden.elvin’in alerjisi geçti şükür 3 gün sürdü ama ben ilacını 1 haftya tamamlıcam,geçti diye hemen kesmicem.sizler ne güzel sabah erkenden kalkınca veletler kahvaltı veriyorsunuz.elvin de 7 -8 gibi uyanıyor ama tam değil uykusunda biberonla içiyor mamasını ben de bu yüzden kahvaltısını veremiyorum.11.5ta kalkınca yiyor hanımefendi kahvaltı.bugün 60 ml mamasına bebe bisküvisi pekmez yapıyorum ilk defa beyaz peynir ekledim yedirmeye çalışıyorum şimdi.gündüzleri fazla iştahı olmuyor akşamları oluyor anlamıyorum ben zilliyi yaww :)
ELİFCİMMMMMMMM cnm nice yaşlara tatlım sağlıkla mutlulukla her şey gönlünce olsun bugün güzel geçecek cnm üzülme eşin de gönlünü almaya çalışıyormuş sen de düzelt moralini kuzum:)
Kezboşum Ayşegülcüm çalışmak istiyorum bi de tabii bu krizde iş bulmak lazım
nolcak bilmiyorum.kezboşum sana gelen teklif güzelmiş,hayırlısı olsun cnmcım.ayşegülcüm sen zaten yeteri kadar çalışıyorsun kuşum 3tane :) veletle,ahh ne zordur yaa,ben bir tanesi ile nasıl yoruluyorum..
Nurcancım bebekler oturmalarının zamanı geldiğinde aynı eren gibi belli ederlermiş .kitapta okumuştum drumuzda demişti.artık kucağında oturtabilirsin cnm.6 ay olunca da koltukta falan.elvin oturuyor artık yastıkları yanına koyunca,bazen de yere yorgan serip oyuncaklarını koyuyorum bacaklarımın arasına alıyorum oturup oynuyor cnm.korkma eren’im de öle hareket yaptığına göre oturma zamanı gelmiş.oturtulunca beli eğrilir lafı vardır ya o da doğru deilmiş cnm.
Nazocan cnm ben 1 aydır su içiriyorum.devamlı içirmiyorum ama aklıma geldikçe veya o m.suyu veya mamasını içmeyince anlıyorum ki susamış.veriyorum kuzum hemen biberona yapışıyo :)
Sehercim senin şu rüyaların var yaa :) gülmekten öldürücen beni bi gün walla bi yerin açıkta kalıyor senin ehuehueheueh :)geçmiş olsun kuzum sana da
Sefacım cnm maşallah kuzularına başarıları daim olsun cnm :)bu arada bizim drda 7.aydan itibaren yumurta 8.aydan itibarende et veya tavuk verebileceğimizi söyledi.
Ayşegülcüm 8.aydan itibaren kıyma koyabiliyorsun cnm hatta köfte verebiliyorsun baharatsız :)bu arada geçmiş olsun cnm yaa oğluşum nerede üşüttü ki öle?
Ceydacım geçmiş olsun tatlım ege’m inş çabuk iyileşir.ben de sinir oluyorum öptüklerinde engelleyemiyorum birden öpüveriyorlar sinir oluyorum ben de
Mervecim gözünaydın tatlım eşine kavuştun,hayırlısı ile geldi.çok sevindim şimdi 3ünüz bir yumak olursunuz ne güsel :)
Aylincim cnm kaan’ım nasıl bugün?kuzumu kokluyorum
Özgecim maşallah beril’in kilosu iyi Allah nazarlardan saklasın.cnm yavaş yavaş başla yoğurt verebilirsin.hergün yemelilermiş yoğurt .elvin babymix’i şapşup yiyo walla :) 5 ayı da dolmuş yerim ben kuzumu
Gamzecim cnm nasılsın,buse’m nasıl?özledik seni bak kim bir süre girmese hemen adı geçiyor:) özleniyoruz hepimiz :)
Öznur cnm nasılsınız?eylül kuzu nasıl?
Tuğbiş ohh gezin bakalım özlem’le ben kaldım buralarda
evdekilerle de papazım bunaldım yawwwwwwwwwwwwww
Kızlarrrrrrrrrr yürüteç için erken alacaksanız ama ben gene de almayı düşünmüyorum,drumuz izin vermiyor.hoppala 6.aydan sonra olabilir ama yürüteç sakıncalı dedi.kartopum maşallah kuzularına babaları da hani kapı gibi derler ya :)oğlun beni geçmiş maşallah ahahahaha ben pigmeyim de :)
diğer annlerim tek tek saymıyorum siz kendinizi biliyorsunuz hepinizi ve kuzularımı öpüyorum.aymu da inş şifresini bulur da gelir bir an önce...
Elvin kahvaltısını bitirmedi,biraz seviştik baktım uykusu geldi uyuttum.uyanır 15 dk sonra.ahh ben zaman bulamıyorum ki şu tarifleri okuyayım sizlere bakıyım ben mi beceremiyorum anlamıyorum
iyice köreldim her şeyde sanırım