2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada arzu dönüp okumadım ne derdin var?ya ne kasvetli gün herkesde bi bezginlik üff bak yine sıkılıdm

teşekkür ederim canım kayın valdem 1,5 aydır bende misafir sanırım 15 güne kadar gider ..ya o yanımdayken ii oluo aslında eşim geç geldiği için bana yardımc oluo canım sıkılmıo ama sonuçta yaşıtım deil ya bazende konuşmalarından bunalıyorum ... eşimde onlar varken sanki değişio sırf o yüzden gitmelerini istiyom.. neyse bende kendi sıkıntılarımla sizinde başınızı arıtıyom....tüm anneleri ve bebişleri çoookkk öpüorumm.....

elifcim mutlu yıllar kuşum üzülme ya kızlar ne olursa olsun ev ev ütüne olmuyo işte ya isterse ananız babanız olsun olmuyoooooooo arkadaş ille bişe çıkıyo yani.üzülme arkadaşım ya boşver takma ebrarımla oyalan bir ikide say içinden oh çok rahatlarsın valla artık ben demekdense sayıyorum içimden bazen erayda bakıyorum yine mırıldanıyosun kendi kendine diyo heee şarkı söylüyorum ay napim bazen sıkılıyorum kendimi şarkıyavuruyorum diyorum halbuki sayıyorum hee iyi söyle karıcım diyo bu sefer gülme krizine giriyorum saydımı bilmiyo ya bide destekliyo öyle ani kızlar.arzucum suçlama kuşum kendini olcak bunlar kız benim yerimde olsanız intihar ederdiniz o zaman 3 ay yediremedim altını ben yaptım zannetti ya neler yaşadım sütüm gittiüzüntüden ama ne oldu dişiçıkacakmış altıda bez bağlamamız geçene kadar sürecekmiş kime oldu ben yıprandım belki oğluma bile iyi bakamadım o moralle olcak bu türşeyler allahım cidddibişe vermesin rabbim .kezbancım olsun artık yedirirsin seher olsun günde 2 defa yap iç fazlada içsen bişe olmaz kuşum iç bitek ayaga o kaldırır seni canım banucum idare ediyoruz şükür dişlerimiz ututyo onun haricinde maşallah 150 ml yemeye başladı dünden bu yana kuşum maşallah.hepinizi çok öpüyorum kızlar özlemcim geliyo aradı dışarı çıkcaz o geliyo ben dha hazırlanıcam geçende bekledi kız zaten bu sefer bekletmeyeyim dimi öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiii çokda sevdim ya ben siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tubiciim (bu arada sana sormadan tubii diyorum ama çok sevdiğim bir arkadaşım var adaşın ona hep tubii derdik oradan esinlendim) ne içten bir bir öpücüktür bu seni seviyoruz bizdeeeeeee
cekocuum oğluşunun ii olamsına sevindim
elifciim canım erkekler büyüsede anne kuzucuğu galibaa boşveeeeer nasılsa gidecekmiş. eşin annesinin yanında şımarmış biraz sen gününü ziyan etme eğlen azıcık sonra anlatırsın eşine kızdığın konuyu öptm
sedef öpüyorum senin zilloşu bu kızlar çok yaramaz çoook

selam herkeseeeee
bugün dr a gidecektik ama oğlan akşam biraz ii gibiydi eşimde ilaçlar yeni fa-yda edio grip buı1 haftada ancak geçer dedi bende ne umursuzsun dedim bizde girdik birbirimize anlıyacağınızz
elifcim canım ev huzursuzlupğu çok zordur bişey diyimi ben şimdiye kadar şunu öğrendim ne yaparsak kendimize yapıyoruz hiç kimse düzelmiyo rahat ol tatlım zor belki sen rahat oalbiliyomusun diyeceksin ama napımm ebn yapamıyorum siz yapınn doğum günün kutlu olsun canımcımm git anneciğineee emin ol onun yanında daha ii olacaksın öpüyorum ebrarıda senide
oğllumun öksürüğü azaldı huzursuzluğu biraz azaldı ama gece yine az uyudu neseki az biraz yemeye başladıı ya bıktımm hastalıktan kendimdwe hastayımmm(
nesee kızlarrr öpüyorum mecburen işleri yapmak zorundayımm amaa çok halsizimmm

ohhhh gezin gezn valla özlem le tubişş üüüüüüüüüüü ben dışarı çıkamıyom ...
hem gripim hemde bi sürü çocuk var DDDDD
ceyda cııgm canım geçmiş olsun canım bzide aynıyız öksürük aksırık salya sümük
elifff canııııııııııııııııımm zor canım çok zor kaynana yanındayken oda gitsin canım evine send e kendi başına kur düzenini öle yardım olucaksa hiç olmasın canım görmüyomusun eşinin gözüne batıoo boş ver gitsin evine sende rahat ett.. üzülme canım o züülsün söle nedne bana böle dedin die yhaa bu erkekler varyaa ahh ahh çocuk olacaklar çalacaksın sopayı DD gül canım zülme taammı ebrarımızla ilgilen sen...
kezboş anam ebnde kezboş diom ne blem daa sıcak gelio bana böle demek tubiş kezboş :)) yhaa hepinizi çok seviom kııı ne ii arkadaşlarım var benim yhaa yhaa ben iiki buraya üye olmuşum sizleri tanımak ne büyük mutluluk ...
sedef canım acaba kucagamı alıştıkii :) benimkilerde basen yapıo öle valla netcegimi şaşırıyom :)
yaaa allahım tüm bebeklerimize saglık versin hemen toparlansın o minicik cigerler ...

ayşegül canım salgın sanırsam ki hepimiz hastayız :) ve bebeklerimizde ... dünde ben çok kötüydüm valla bugün biras iiyim ama ..yhaa çocuklar hasta olmasa iide onlarda kötüü ... kolay gelsin canım bende evi silcem valla işlerimi bitirdimde..
yhaa bu kocaların hepsi bugün sopalık olmuş :) kk olarak şunlara bii sıra dayagı çekelim :))

ayşegülcüüm seherciim grip salgını varmış bu aralar inşallah yatmadan hafif atlatırsınız. tabi birde o salgını sıkı tutun sakın buralara salmayın oldumu canımcıım

kocalar konusunda aynı fikirdeyim seherciim yapalım bir ara hepsi kendine gelsin şöyle

Slm kızlar nihayet okuyabildim ve geldim :) h.sonu yoktum,malum kardeşim evdeydi,bi de takıştık onunla hiç gelemedim o yüzden.elvin’in alerjisi geçti şükür 3 gün sürdü ama ben ilacını 1 haftya tamamlıcam,geçti diye hemen kesmicem.sizler ne güzel sabah erkenden kalkınca veletler kahvaltı veriyorsunuz.elvin de 7 -8 gibi uyanıyor ama tam değil uykusunda biberonla içiyor mamasını ben de bu yüzden kahvaltısını veremiyorum.11.5ta kalkınca yiyor hanımefendi kahvaltı.bugün 60 ml mamasına bebe bisküvisi pekmez yapıyorum ilk defa beyaz peynir ekledim yedirmeye çalışıyorum şimdi.gündüzleri fazla iştahı olmuyor akşamları oluyor anlamıyorum ben zilliyi yaww :)

ELİFCİMMMMMMMM cnm nice yaşlara tatlım sağlıkla mutlulukla her şey gönlünce olsun bugün güzel geçecek cnm üzülme eşin de gönlünü almaya çalışıyormuş sen de düzelt moralini kuzum:)

Kezboşum Ayşegülcüm çalışmak istiyorum bi de tabii bu krizde iş bulmak lazım nolcak bilmiyorum.kezboşum sana gelen teklif güzelmiş,hayırlısı olsun cnmcım.ayşegülcüm sen zaten yeteri kadar çalışıyorsun kuşum 3tane :) veletle,ahh ne zordur yaa,ben bir tanesi ile nasıl yoruluyorum..
Nurcancım bebekler oturmalarının zamanı geldiğinde aynı eren gibi belli ederlermiş .kitapta okumuştum drumuzda demişti.artık kucağında oturtabilirsin cnm.6 ay olunca da koltukta falan.elvin oturuyor artık yastıkları yanına koyunca,bazen de yere yorgan serip oyuncaklarını koyuyorum bacaklarımın arasına alıyorum oturup oynuyor cnm.korkma eren’im de öle hareket yaptığına göre oturma zamanı gelmiş.oturtulunca beli eğrilir lafı vardır ya o da doğru deilmiş cnm.
Nazocan cnm ben 1 aydır su içiriyorum.devamlı içirmiyorum ama aklıma geldikçe veya o m.suyu veya mamasını içmeyince anlıyorum ki susamış.veriyorum kuzum hemen biberona yapışıyo :)
Sehercim senin şu rüyaların var yaa :) gülmekten öldürücen beni bi gün walla bi yerin açıkta kalıyor senin ehuehueheueh :)geçmiş olsun kuzum sana da
Sefacım cnm maşallah kuzularına başarıları daim olsun cnm :)bu arada bizim drda 7.aydan itibaren yumurta 8.aydan itibarende et veya tavuk verebileceğimizi söyledi.
Ayşegülcüm 8.aydan itibaren kıyma koyabiliyorsun cnm hatta köfte verebiliyorsun baharatsız :)bu arada geçmiş olsun cnm yaa oğluşum nerede üşüttü ki öle?
Ceydacım geçmiş olsun tatlım ege’m inş çabuk iyileşir.ben de sinir oluyorum öptüklerinde engelleyemiyorum birden öpüveriyorlar sinir oluyorum ben de
Mervecim gözünaydın tatlım eşine kavuştun,hayırlısı ile geldi.çok sevindim şimdi 3ünüz bir yumak olursunuz ne güsel :)
Aylincim cnm kaan’ım nasıl bugün?kuzumu kokluyorum
Özgecim maşallah beril’in kilosu iyi Allah nazarlardan saklasın.cnm yavaş yavaş başla yoğurt verebilirsin.hergün yemelilermiş yoğurt .elvin babymix’i şapşup yiyo walla :) 5 ayı da dolmuş yerim ben kuzumu
Gamzecim cnm nasılsın,buse’m nasıl?özledik seni bak kim bir süre girmese hemen adı geçiyor:) özleniyoruz hepimiz :)
Öznur cnm nasılsınız?eylül kuzu nasıl?
Tuğbiş ohh gezin bakalım özlem’le ben kaldım buralarda evdekilerle de papazım bunaldım yawwwwwwwwwwwwww

Kızlarrrrrrrrrr yürüteç için erken alacaksanız ama ben gene de almayı düşünmüyorum,drumuz izin vermiyor.hoppala 6.aydan sonra olabilir ama yürüteç sakıncalı dedi.kartopum maşallah kuzularına babaları da hani kapı gibi derler ya :)oğlun beni geçmiş maşallah ahahahaha ben pigmeyim de :)

diğer annlerim tek tek saymıyorum siz kendinizi biliyorsunuz hepinizi ve kuzularımı öpüyorum.aymu da inş şifresini bulur da gelir bir an önce...

Elvin kahvaltısını bitirmedi,biraz seviştik baktım uykusu geldi uyuttum.uyanır 15 dk sonra.ahh ben zaman bulamıyorum ki şu tarifleri okuyayım sizlere bakıyım ben mi beceremiyorum anlamıyorum iyice köreldim her şeyde sanırım

kızlar bu arada mother and baby diye bir dergi var ben ilk çıktığından beri alıyorum.size de tavsiye ederim.bu ay pratik tarifler ve biberonla pratik beslenme rehberi diye 2 kitapçık veriyor. arzucum yiğit'ti di mi biberon almayan bi al oku belki faydası olur cnm

Elifff cim canım doğum günün kutlu olsun nice güzel senelere canım.
Ah bu kayınvalideler yokmu valla senede geliyo 1 ay kalıyo benim ve eşimin düzeni hemen değişiyor üzerimden stresini 2 ay atamıyorum yani,,sıkma canını sen elifcim gidicekmiş nede olsa sabır canımm sabırrr.ebrarımızı öpüyorum annesi..

nihancıgım canım h geldin :) sorma oraöm buram açık kala kala kaptık şifayı rüyalar benim hasta olucagıma malummuş :))))
nurcanın bebeklerin senin yazıların nurayın edebiyat ögretmeni olması :))))))
fena burnum akıyo valla selpakta nedemek kagıt havlu ile işimi görüom :))))))) elvinimi çok öpüyorum ... canım bende öle yüksek miktarı olan yürüteç almıcam şöle 20 tl lik bişi bakıcam valla zaten bi kaç ay kullancaklar bide ikitane oluyo saten..

yaa ne güzel senede 1 görüyosunuz siz biz haftadabir görev gibi gidiyoruz ...o bile çokaslında valla koraya diyeceğim ayda 1 yapalım:)))
hatta ege ayaklansın sen al götür benim bi yerlerim ağrıyo...bak şimdi cuma gidicez şimdiden stress yaptırdınız(

kezboş canı hapşurunca elimi koyuyom agzıma size geçirmem kıı :))))burnumu silince pardon kızlar dioomm siliom :)))))))))))

öncelikle herkese selamlar.elifciğim doğum gününü kutluyorumnice senelere bebeşinle.erkekler bazen hatta çoğu zaman can sıkıcılar bazen öyle bi konusuyorlarki lafın nereye gittiğini bilmiyorlar en güzeli takmamak
sehercim hastalanmıssın geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın bebeklerine bulaşmadan
gezmeye gidenlerede iyi gezmeler
ben öğlen kızımı emzirmeye gittim emmedi sıpa o kadar uğrastımki bide ağlattım emmedi.şuanda göğsüm öyle bi şiştiki anlatamam çok ağrıyo inşallah çabucak eve giderim offf. benim kız geceleri kalkmaya başladı ya nedendir anlamıyorum 3 4 gündür her gece kalkıyo.çok yaramaz bişey oldu mız mız eline bişey alıyo ben geri aldığımda ağlamaya başlıyo şimdiden çektirmeye başladı

sehercim hakiketen aynısından hep 2 tane alıyon demi?e tabi payalaşamazlar ki valla sizin işiniz daha zorr allah kolaylık versin...biz 1 tane yine bütçe ayırıyoz ama 23 ounca maddi manevi yürek ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…